Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Τι θα γινει ρε Ιβαν,θα αφησεις κανεναν ανθρωπο να δουλεψει? η καθε χρονια θα ειμαστε στο ιδιο σημειο με την προηγουμενη?
-
Asimos
Εδω οι άλλοι είχανε την ΕΠΣ Χαλκιδικής 200 χρονια κοκκινη και το μαθαμε το 2015 και σημερα που την χανει το κανανε τουμπανο.
Αν πανε με τον ταϊγκερ να παρουν καμιά ΕΠΟ θα εχουμε τους ΑΡΔ μας να μας λιβανιζουν καθε μερα για τις ενωσεις.
Τα 200 χρονια ομως, μοκο.
Αν πανε με τον ταϊγκερ να παρουν καμιά ΕΠΟ θα εχουμε τους ΑΡΔ μας να μας λιβανιζουν καθε μερα για τις ενωσεις.
Τα 200 χρονια ομως, μοκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Τετ 17 Φεβ 2016, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παιδιά, πάντως εχουμε δλδ απεμπολήσει εντελώς την πιθανότητα ο Φράνκ όντως να έκανε μλκιες, περα απο το οικονομικό.
και το λεω εγω που οκ, εχω πλακωθεί με το μισο φορουμ για τέτοια πραματα.
- pagotatzis
Να ταν μονο το θέμα Φανκ γκεο θα έλεγα οκ
Ειναι τόσα πολλά πραματα τα ελευθερία χρονια .
Που μονο πιςω σε πάνε σαν σωματείο .
Τουλάχιστον να μέναμε σε ενα σημείο στάσιμοι θα έλεγα Άι στο διάλο
Ειναι τόσα πολλά πραματα τα ελευθερία χρονια .
Που μονο πιςω σε πάνε σαν σωματείο .
Τουλάχιστον να μέναμε σε ενα σημείο στάσιμοι θα έλεγα Άι στο διάλο
Και γιατί δεν τον έδιωξε τον "άπιστο" Άρνεσεν στις 10 Γενάρη να κάνει μεταγραφές ο Μίχελ ή ακόμα κι ο Βεζυρτζής, αφού ο προπονητής, που ανακοίνωσε ότι τον στηρίζει, ζητούσε παίχτες; Μου το εξηγείς σε παρακαλώ;omerta76 έγραψε:Αλήθεια,πιστεύεις οτι εχω χειρότερο υλικό απο την ομάδα του Ζαγοράκη; Διαφωνώ, το γιατι ειμαι βέβαια στο -27 εχει άλλη εξήγηση αλλα ειναι πολυ μεγάλη νομίζω. 10αρι και δεξί μπακ δεν πήρε γιατι απο οτι φαίνεται είχε στο διώξιμο τον Αρνεσεν. Γιατι λοιπόν να βασιστεί σε αυτόν που δεν πίστευε; Εσυ αν εχεις επιχείρηση και δεν πιστεύεις σε κάποιον υπάλληλο σου θα τον αφήσεις να κάνει και αλλες αγορές;giliopoulos έγραψε:Δεν βγαζω χολη ρε φιλε. Συζητηση κανουμε. Τι εννοεις με τον ολσεν? Ναι εγινε εγκαιρα και καλως εγινε. Και μαλιστα φετος το καλοκαιρι εγιναν μια χαρα κινησεις κατα την γνωμη μου για ομαδα που θα ΧΤΙΣΤΕΙ για τα επομενα χρονια. Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι δεν ενισχυθηκε η ομαδα τον χειμωνα με δεκαρι ή και με ενα εξτρεμ εστω φτηνο γιατι εχουμε τεραστιο προβλημα με τραυματισμους. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι 4 χρονια δεν εχουμε παρει εναν σοβαρο μεγαλο παικτη με 3ετες συμβολαιο. Μονο ο λουκας ηταν τετοιος,omerta76 έγραψε:
Κλασική καραμέλα;;; Σε ρώτησα τότε γιατι έκανε έγκαιρα την μεταγραφή Ολσεν και δεν μου απάντησες. Ζήσε στην αυθυποβολή σου και βγάλε τωρα την χολή σου που μπορείς!
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο ΠΑΟΚ του σαββιδη μετα απο 4 χρονια εχει πολυ χειροτερο υλικο απο τον ΠΑΟΚ του ζαγορακη και του βιολιδη. Μπορεις να μου το απαντησεις?
-
PAOKhead
Πάντως καθαρά με ψυχρούς αριθμούς αν το δεις όσον αφορά το αγωνιστικό στάσιμοι είμαστε σε σχέση με την εποχή Ζαγοράκη. Ότι πέτυχε η ομάδα του τα ίδια περίπου έχει πετύχει και η ομάδα(ες) του Ιβάν. Απλά με Ζαγόρ ήταν πιο πιασάρικα λόγω συμμετοχής του κόσμου και λόγω δυναμικότητας των αντιπάλων τότε.pagotatzis έγραψε: Τουλάχιστον να μέναμε σε ενα σημείο στάσιμοι θα έλεγα Άι στο διάλο
Εταιρικά είμαστε μίλια μπροστά.
Ψυχολογικά είμαστε...γ@μ@ τα...
Ο ιβαν εχει βάλει λεφτα αλλα τα εχει βάλει πολύ απλωμένα και αυτό ειναι λάθος! Αν είχε βάλει μεγάλο κεφάλαιο μαζεμένα και είχε φτιάξει ομάδα καλή και ακριβή και την διατηρούσε θα σου κλαναν μια μάντρα οι κάτω και ας έχουν πιάσει και τα σημαιάκια! Απλα κανει σπασμωδικές κινήσεις...αν φτιάξεις ομάδα θα κατακτήσεις, αν όχι θα είσαι στην μιζέρια!
K_geo έγραψε:α! ακομα ενας λογος! γιατι η ιστορια εχει καταγραψει το τι εν τελει εγινε στους "ηγετες" της οικογενειας.απαξιωση και διωξιμο.dimbar έγραψε:Σαν επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ΠΑΕ πολύ καλά έκανε και κράτησε πισινή για τα συμφέροντα του.Οχι όμως σαν ηγέτης που θέλει να είναι αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ όπως δήλωσε στην συγκέντρωση στην Καμάρα πέρσυ.K_geo έγραψε:και μεταξυ μας dimbar, καλα εκανε και διαλεξε αυτο το δρομο γιατι αν κανεις κανει μια συντομη αναδρομη στην παραγοντική ιστορία του ΠΑΟΚ το μοναδικό συμπέρασμα ειναι το φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.
Προσωπική μου άποψη και εκτίμηση.εδώ με την αποπληρωμή και μόνο ακόμα και με αυτόν τον τρόπο και έχουν ορμήξει όλα το όρνεα.
Με μία διαφορά, κανένας από τους προηγούμενους ''ηγέτες'' δεν διεκδίκησε ΔΗΜΟΣΙΑ και από το ''μπαλκόνι'' την αρχηγεία της ΠΑΟΚ τσήδικης οικογένειας όπως έχει κάνει ο Ιβάν εμφατικά και επανειλλημένα.
ε κοιτα. το διεκδίκησε, είναι λάθος λέξη. ο ερασιτέχνης πχ έχει αναπτυχθεί αρκετά τα τελευταία αυτά χρόνια. πιο πολύ μπορώ να πω ότι πλήρωσε για να είναι ηγέτης. δεν τον ψηφίσαμε πχ. 
Και όταν λες ότι ο Φρανκ μπορεί να έκανε και άλλες μαλακίες εκτός οικονομικού,έχεις στο μυαλό καμιά Μαρία?
Δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχει καταξιωθεί σαν ηγέτης, με δική του ευθύνη.
Δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχει καταξιωθεί σαν ηγέτης, με δική του ευθύνη.
λες να του ψυρισε το γκομενακι του Ιβαν;
εννοώ.φαντάζομαι βασικά
είμαστε στη φάση που εχει ληξει το ματς με γρια και λεμε αν το γκολ ηταν οφσαϊντ ή οχι. δεν εχει καμια σημασία γιατί 0-1 έληξε αλλά τεσπα.
- kataramenos5
Τα ιδια μπορουσαν να ειπωθουν για για ολους τελικα.Αρα καλα κανει οτι κανει κι εμεις χαρουμενοι παμε για υπνο.K_geo έγραψε:παιδιά, πάντως εχουμε δλδ απεμπολήσει εντελώς την πιθανότητα ο Φράνκ όντως να έκανε μλκιες, περα απο το οικονομικό.![]()
Μη ψαχνεις με το στανιο δικαιολογιες.
σοβαρα τωρα. η λεξη που μου τη δινει πιο πολυ ρε συ κατ, ειναι η δικαιολογια.
αιτιολογια ψαχνω, οχι δικαιολογια. και αυτο πιο πολυ για να χαμε να λεγαμε.
μη μασας ρε μλκ. κοιταμε μπροστα, του πουστη, καποια στιγμη θα τον παρει ο υπνος τον ποντιο και θα κανουμε ομαδα. μη μασας.
εδιτ: ελα πειτε, δεν ειμαι πολυ αισιοδοξο παιδι απο τη φυση μου;

αιτιολογια ψαχνω, οχι δικαιολογια. και αυτο πιο πολυ για να χαμε να λεγαμε.
μη μασας ρε μλκ. κοιταμε μπροστα, του πουστη, καποια στιγμη θα τον παρει ο υπνος τον ποντιο και θα κανουμε ομαδα. μη μασας.
εδιτ: ελα πειτε, δεν ειμαι πολυ αισιοδοξο παιδι απο τη φυση μου;
Ασχετα παντως με το τι εγινε, εγω θεωρω γενικα οτι τα συμβολαια που δινουμε ειναι εξαιρετικα μεγαλα και δεν αντιστοιχουν στο ποσα πραγματικα επρεπε να ειναι τα λεφτα σε καθε παιχτη. Δεν δικαιολογειται απο πουθενα τοσα πολλα λεφτα σε συμβολαιο. Ειτε με την ποδοσφαιρικη λογικη να το πιασει καποιος που το Ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι πολυ χαμηλα, ειτε απο αποψης του ποσο μεγαλη ειναι η χωρα και το ποσο αναπτυγμενη ειναι (μεγαλες επιχειρησεις- μεγαλοι σπονσορες, αν και ειναι πονεμενη ιστορια αυτο γιατι δεν εχουν καλη σχεση με την διαφημιση οι πιο πολλοι), ειτε απο το ποσο μεγαλη ομαδα ειναι ο ΠΑΟΚ στην ευρωπη οπου η αληθεια ειναι οτι τοσα χρονια ειμαστε μια μετρια ομαδα του γιουροπα λιγκ οσο ειναι και οι Μιντιλαντ/Ααλμποργκ/Γρασχοπερς/Μπραγκα κτλ (μιλαω καθαρα ποδοσφαιρικα και οχι δαν ιδεα, και αυτη ειναι η αληθεια), αλλα ουτε και απο πλευρα εσοδων της ΠΑΕ απο εισιτηρια/τηλεποπτικα κτλ.
Δεν γινεται δηλαδη παιχτης απο Αγγλια 'η Γερμανια που ανηκει στις καθιερωμενες πρωτης κατηγοριας ομαδες με στανταρ εσοδα πολλα εκατομμυρια καθε χρονο ΜΟΝΟ απο τηλεοπτικα να παιρνουν τα ιδια λεφτα που παιρνει εδω ο Κλαους πχ 'η ο Σαλπιγγιδης πιο πριν 'η καποιος αλλος. Τα πολλα λεφτα που χανει ο ΠΑΟΚ ειναι στα συμβολαια και οχι στις μεταγραφες. Εκανα μια σουμα τωρα απο το τρανσφερμαρκτ για το ποσα λεφτα εφυγαν σε μεταγραφες στα 4 χρονια του Σαββιδη και βλεπω οτι δεν ειναι καθολου πολλα, γυρω στα 10εκ συνολο με τα 6,5 απο αυτα να ειναι φετινα. Αν δηλαδη συζηταμε 20εκ μπατζετ καθε χρονο μεσο ορο, μιλαμε οτι εχουν δωθει 70εκ σε συμβολαια και 10εκ σε μεταγραφες. Εγω θεωρω με βαση την δυναμικη του κλαμπ στην ευρωπη οτι μαξιμουν τα συμβολαια πρεπει να ειναι 300-400 χιλιαδες. Δεν υπαρχει καν η παιδεια να στηριξουμε μεταγραφη μπερμπατοφ με 1,5εκ συμβολαιο τον χρονο (παιδεια=κανω αποσβεση). Ειναι πολλα πραγματα που πανε λαθος.
Δεν γινεται δηλαδη παιχτης απο Αγγλια 'η Γερμανια που ανηκει στις καθιερωμενες πρωτης κατηγοριας ομαδες με στανταρ εσοδα πολλα εκατομμυρια καθε χρονο ΜΟΝΟ απο τηλεοπτικα να παιρνουν τα ιδια λεφτα που παιρνει εδω ο Κλαους πχ 'η ο Σαλπιγγιδης πιο πριν 'η καποιος αλλος. Τα πολλα λεφτα που χανει ο ΠΑΟΚ ειναι στα συμβολαια και οχι στις μεταγραφες. Εκανα μια σουμα τωρα απο το τρανσφερμαρκτ για το ποσα λεφτα εφυγαν σε μεταγραφες στα 4 χρονια του Σαββιδη και βλεπω οτι δεν ειναι καθολου πολλα, γυρω στα 10εκ συνολο με τα 6,5 απο αυτα να ειναι φετινα. Αν δηλαδη συζηταμε 20εκ μπατζετ καθε χρονο μεσο ορο, μιλαμε οτι εχουν δωθει 70εκ σε συμβολαια και 10εκ σε μεταγραφες. Εγω θεωρω με βαση την δυναμικη του κλαμπ στην ευρωπη οτι μαξιμουν τα συμβολαια πρεπει να ειναι 300-400 χιλιαδες. Δεν υπαρχει καν η παιδεια να στηριξουμε μεταγραφη μπερμπατοφ με 1,5εκ συμβολαιο τον χρονο (παιδεια=κανω αποσβεση). Ειναι πολλα πραγματα που πανε λαθος.