Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Δυστυχώς έτσι είναι μας πολεμάνε οι άλλοι ας είμαστε ενωμένοι εμείς
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Τρομερή εμμονή με το ζήτημα των ΑΡΔ, αξία περισσότερη τους δίνετε παρά τους κάνετε κακό.
Η λύση είναι μία κι έχει ειπωθεί πολλάκις. Καμία αναπαραγωγή, καμία συμμετοχή, κανένας σχολιασμός.
Η λύση είναι μία κι έχει ειπωθεί πολλάκις. Καμία αναπαραγωγή, καμία συμμετοχή, κανένας σχολιασμός.
πες τα GoldenMouth!
και για εμπέδωση:
Καμία αναπαραγωγή, καμία συμμετοχή, κανένας σχολιασμός.
και για εμπέδωση:
Καμία αναπαραγωγή, καμία συμμετοχή, κανένας σχολιασμός.
Θέλω να υποβάλλω τα σέβη μου στον Αρκαδοπόντιο για το άρθρο στην κεντρική .... Τώρα το διάβασα και έμεινα !!!!
RESPECT καρντάση με εκφράζεις απόλυτα στο συγκεκριμένο!!!!

RESPECT καρντάση με εκφράζεις απόλυτα στο συγκεκριμένο!!!!
RESPECT και από μένα
ο Αρκαδοπόντιος είναι μια όαση στην έρημο των ΠΑΟΚτσίδων αρθογράφων, όπως και άλλα παιδιά που γράφουν στο ΠΑΟΚμάνια.
γερός να είναι να μας τα λέει...
γερός να είναι να μας τα λέει...
Το ξέρω ότι σας βάζω δύσκολα αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.
Γίνεται μετά το ματς με τη γριά τα στιγμιότυπα του αγώνα να προέρχονται από την παραγωγή της ΠΑΕ;
Γίνεται μετά το ματς με τη γριά τα στιγμιότυπα του αγώνα να προέρχονται από την παραγωγή της ΠΑΕ;
paokfc.gr έγραψε:Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ηρακλή να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.
Όχι γιατί, δεν μπορεί να δώσει ελεύθερα εικόνα στην Ελλάδα, περιλαμβάνει και τα στιγμιότυπα
SM-G920F
SM-G920F
- kataramenos5
Απο την κεντρικη:
Για τον ΠΑΟΚ που δε συμπληρωνε ενδεκαδα κι επαιζε με κοντρα διαιτησία?Μας τρολαρετε ρε παλικαρια?
Το κειμενο το υπογραφει ολη η admin team?Η θα το γυρισετε μετα οπως περσι τα χριστουγεννα με το κειμενο του Βρυζα?Βαλτε κι ενα ονομα απο κατω να ξερουμε ποιος λεει τι,ομορφα και καθαρα.
Κι απο πανω τιτλο: Φερτε προπονητη?Ο Θάνος ήταν (προκλητικά) συνεχώς με τη σφυρίχτρα στο στόμα, έδωσε πολλά φάουλ σε βάρος του ΠΑΟΚ, προστατεύοντας σε μέγιστο βαθμό τον γριακλή που θα έπρεπε να είχε φορτωθεί και με άλλες κίτρινες στο πρώτο 45λεπτο!
Από εκεί και πέρα, Σάμπο – Λέοβατς δεν υπήρχαν στο γήπεδο, με αρκετά λάθη ο Πέλκας που εκνεύρισε κάποιες φορές την κερκίδα και οι υπόλοιποι παίκτες σε μέτρια μέρα, σε ένα ημίχρονο το οποίο την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές θα έχει ξεχαστεί σίγουρα...
Με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στο ματς ο Μυστακίδης στη θέση του Λέοβατς και στο 50ό λεπτό, ο Μυστακίδης με κεφαλιά ψαράκι σκόραρε, αλλά το γκολ το ακύρωσε ο Θάνος με υπόδειξη του βοηθού! Ο παίκτης μας ήρθε από πίσω καλυπτόμενος!!!!
Το κειμενο το υπογραφει ολη η admin team?Η θα το γυρισετε μετα οπως περσι τα χριστουγεννα με το κειμενο του Βρυζα?Βαλτε κι ενα ονομα απο κατω να ξερουμε ποιος λεει τι,ομορφα και καθαρα.
- Dinos_Liverpool
Ε, όχι, ρε συ ... δεν έγινε σύσκεψη πριν τον τίτλο! Ότι γράφτηκε, γράφτηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και αμέσως μετά τη λήξη. Ο υπεύθυνος για το live υπογράφει σαν Admin Team, διότι ποτέ στα live δεν βγάλαμε ονόματα.
Προσωπικά, πιστεύω ότι ο προπονητής δεν αποδεικνύεται σοφή επιλογή. Με πολλά λάθη και εμμονές, έχουμε φτάσει μέσα Φλεβάρη και μπάλα δεν έχουμε δει. ΟΚ, έχει απουσίες από τραυματισμούς, αλλά δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζει αυτήν την κακή εικόνα η ομάδα. Διαφωνώ να φύγει τώρα, φυσικά, άρα διαφωνώ με τον τίτλο. Κάνω υπομονή, διότι οποιαδήποτε άλλη λύση, πλην του να ολοκληρώσει τη χρονιά, δεν θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη τώρα. Στο τέλος και βλέποντας την εικόνα της ομάδας μετά τα Play Off και το κύπελλο, το ξανασυζητάμε. Εάν συνεχιστεί αυτή η κακή εικόνα, τότε ναι, θα πω κι εγώ "να φύγει".
Επίσης, από τη στιγμή που ο Μπέρμπα προσπάθησε να βρει τη μπάλα, συμμετείχε στη φάση. Και αφού συμμετείχε ήταν off side. Το ότι ο Μύστα ήρθε από πίσω δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει off side. Υπάρχει και είναι του Μπέρμπα και το γκολ άκυρο. Άρα, ούτε με το σχόλιο στο live, που υπονοεί ότι το γκολ είναι κανονικό, αφού ήρθε από πίσω ο Μύστα, συμφωνώ.
Όμως, σταματήστε να πυροβολείτε κι εσείς με το παραμικρό το site. Ειδικά εσείς που είστε οι πιο παλιοί εδώ μέσα. Admin Team, γράφτηκε διότι η Admin Team κάνει τα live... Ξέρετε πολύ καλά ότι τα live τα κάνει ένα παλικάρι σχεδόν μόνο του τόσα χρόνια που κρατάει όρθιο το site με πάρα πολύ κόπο και χρόνο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω διαφωνήσει κι εγώ με τον Δάσκαλο για κάποια πράγματα. Ε, ας γράφει και λάθος πράγματα μερικές φορές. Ας μην τα σχολιάζετε όλα αρνητικά. Βρείτε και κανένα θετικό καμιά φορά.
Προσωπικά, πιστεύω ότι ο προπονητής δεν αποδεικνύεται σοφή επιλογή. Με πολλά λάθη και εμμονές, έχουμε φτάσει μέσα Φλεβάρη και μπάλα δεν έχουμε δει. ΟΚ, έχει απουσίες από τραυματισμούς, αλλά δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζει αυτήν την κακή εικόνα η ομάδα. Διαφωνώ να φύγει τώρα, φυσικά, άρα διαφωνώ με τον τίτλο. Κάνω υπομονή, διότι οποιαδήποτε άλλη λύση, πλην του να ολοκληρώσει τη χρονιά, δεν θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη τώρα. Στο τέλος και βλέποντας την εικόνα της ομάδας μετά τα Play Off και το κύπελλο, το ξανασυζητάμε. Εάν συνεχιστεί αυτή η κακή εικόνα, τότε ναι, θα πω κι εγώ "να φύγει".
Επίσης, από τη στιγμή που ο Μπέρμπα προσπάθησε να βρει τη μπάλα, συμμετείχε στη φάση. Και αφού συμμετείχε ήταν off side. Το ότι ο Μύστα ήρθε από πίσω δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει off side. Υπάρχει και είναι του Μπέρμπα και το γκολ άκυρο. Άρα, ούτε με το σχόλιο στο live, που υπονοεί ότι το γκολ είναι κανονικό, αφού ήρθε από πίσω ο Μύστα, συμφωνώ.
Όμως, σταματήστε να πυροβολείτε κι εσείς με το παραμικρό το site. Ειδικά εσείς που είστε οι πιο παλιοί εδώ μέσα. Admin Team, γράφτηκε διότι η Admin Team κάνει τα live... Ξέρετε πολύ καλά ότι τα live τα κάνει ένα παλικάρι σχεδόν μόνο του τόσα χρόνια που κρατάει όρθιο το site με πάρα πολύ κόπο και χρόνο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω διαφωνήσει κι εγώ με τον Δάσκαλο για κάποια πράγματα. Ε, ας γράφει και λάθος πράγματα μερικές φορές. Ας μην τα σχολιάζετε όλα αρνητικά. Βρείτε και κανένα θετικό καμιά φορά.
- kataramenos5
Αμαν ρε παραπονιαρη Ντινο μη τυχον πουμε κατι στραβο για το site.Και ειδικα εγω εχω γραψει πολλες φορες και για τον κοπο που κανουν τα παιδια και για τη προσπαθεια ,μη τα ισοπεδωνεις ολα.Φυσικα και ο καθενας μπορει να εχει τη γνωμη του και για τον προπονητη,και τον Ιβαν και οποιονδηποτε,ολοι κρινονται,αλλα στο συγκεκριμενο κειμενο ο τιτλος ερχεται σε αντιφαση με οσα γραφει μεσα ο ιδιος ο συντακτης του κειμενου.Περιμενεις (με βαση τον τιλο) να διαβασεις για τα λαθη του προπονητη κλπ και διαβαζεις για σφαγη aπο διαιτησια και παικτες που δεν υπηρχαν στο γηπεδο.
Αν σου εδιναν αυτο το κειμενο και σου λεγαν να διαλεξεις τον τιτλο υπήρχε περιπτωση να γραψεις αυτον που δημιουργει ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη εντυπωση?
Για τα Live δεν το ξερα μη βαρας.
Εδιτ: αρχισαμε να ξεχναμε και την ορθογραφια
Αν σου εδιναν αυτο το κειμενο και σου λεγαν να διαλεξεις τον τιτλο υπήρχε περιπτωση να γραψεις αυτον που δημιουργει ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη εντυπωση?
Για τα Live δεν το ξερα μη βαρας.
Εδιτ: αρχισαμε να ξεχναμε και την ορθογραφια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 15 Φεβ 2016, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πράγματι, ο τίτλος είναι... τρία πουλάκια κάθονταν, με κάθε σεβασμό στο παλικάρι που επιφορτίζεται με την συγγραφή του κειμένου.
Σε έναν αγώνα όπου για άλλη μια φορά οι κόρακες οργιάζουν εις βάρος μας, οι γριές χειροκροτούνται από ορισμένους ηλίθιους επειδή κλέβουν το ματς, πετσοκόβουν τον μεγαλύτερο αστέρα μας και επιδίδονται σε ψευτοτσαμπουκάδες και εξώφθαλμες καθυστερήσεις, η τέσσερα ή μάλλον κάποιο τμήμα της στοχεύει ευθέως για πρώτη φορά κατά του Σαββίδη ενώ το υπόλοιπο γήπεδο αντιδρά,η επιλογή του τίτλου με αναφορά στον προπονητή φαντάζει θέατρο του παραλόγου.
Πόσο μάλλον όταν το όλο κείμενο κάθε άλλο παρά ευθύνη του προπονητή δείχνει, όπως αναφέρει και ο... καταραμένος αδερφός.
Σε έναν αγώνα όπου για άλλη μια φορά οι κόρακες οργιάζουν εις βάρος μας, οι γριές χειροκροτούνται από ορισμένους ηλίθιους επειδή κλέβουν το ματς, πετσοκόβουν τον μεγαλύτερο αστέρα μας και επιδίδονται σε ψευτοτσαμπουκάδες και εξώφθαλμες καθυστερήσεις, η τέσσερα ή μάλλον κάποιο τμήμα της στοχεύει ευθέως για πρώτη φορά κατά του Σαββίδη ενώ το υπόλοιπο γήπεδο αντιδρά,η επιλογή του τίτλου με αναφορά στον προπονητή φαντάζει θέατρο του παραλόγου.
Πόσο μάλλον όταν το όλο κείμενο κάθε άλλο παρά ευθύνη του προπονητή δείχνει, όπως αναφέρει και ο... καταραμένος αδερφός.
Συμφωνώ με Kat και Othin για τον τίτλο του live χτες, ήθελα να το σχολιάσω το βράδι αλλά κρατήθηκα 
- Dinos_Liverpool
Άσχετο, Othin, αλλά μια και μίλησες για «ηλίθιους» (διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό, διότι το έκαναν κυρίως από πίκα στους δικούς μας... σιγά την μπάλα που έπαιξε η κωλόγρια, δλδ), είδα και άλλους «ηλίθιους», που έβριζαν ΠΑΕ και προέδρους...
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος και αυτό θα ήταν αυτό που θα σχολίαζα περισσότερο για τα χθεσινά και όχι τα χειροκροτήματα στους μια ζωή ανύπαρκτους!
Σίγουρα ο τίτλος έβγαλε αγανάκτηση όχι μόνο για τα χθεσινά, αλλά για τη γενική εικόνα της ομάδας. Κανένα θέατρο του παραλόγου!
ΥΓ. Θα τον μπανάρω το Δάσκαλο, πού θα μπου πάει; Δεν θα μου τη γλιτώσει!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος και αυτό θα ήταν αυτό που θα σχολίαζα περισσότερο για τα χθεσινά και όχι τα χειροκροτήματα στους μια ζωή ανύπαρκτους!
Σίγουρα ο τίτλος έβγαλε αγανάκτηση όχι μόνο για τα χθεσινά, αλλά για τη γενική εικόνα της ομάδας. Κανένα θέατρο του παραλόγου!
ΥΓ. Θα τον μπανάρω το Δάσκαλο, πού θα μπου πάει; Δεν θα μου τη γλιτώσει!
- Amon Tobin
++++Othin έγραψε:Πράγματι, ο τίτλος είναι... τρία πουλάκια κάθονταν, με κάθε σεβασμό στο παλικάρι που επιφορτίζεται με την συγγραφή του κειμένου.
Τα είπες όλα...