Απλά εμείς εδώ στον ΠΑΟΚ αναλωνόμαστε σε ανούσια πράγματα: αν μιλάει μέσω Skype ο Σαββίδης, πόσους έχει στο συμβούλιο, αν έφυγε ο Βεζυρτζής και γιατί, αν είναι επιτυχημένος ο Άρνεσεν ή όχι, γιατί τραυματίζονται οι παίχτες και τι φταίει, αν φταίει ο Βαρδάρης που ο Βελλίδης τρώει γκολ, αν οι παίχτες ξενυχτάνε ή όχι, το τι είπε ο Τούντορ και γιατί δεν βάζει Κάτσε-Μαλεζά-Αντόνις, γιατί δεν πήραμε δεκάρι-δεξί μπακ-τερματοφύλακα αξίας-ολόκληρη ενδεκάδα ξανα τον Ιανουάριο, γιατί δεν έχουμε 40 παίχτες στο ρόστερ λόγω τραυματισμών και πολλά άλλα που πραγματικά κουράζουν.
Αντί να βλέπουμε ότι σε αυτό το κ$#%#@%#@λο που ονομάζεται ελληνικό πρωτάθλημα εχεις μία ομάδα που:
Καθε χρόνο τσιμπάει τα εκ του CL με το έτσι θέλω.
Εχει πρώην προέδρους στη φυλακή (και με αυτούς είχαν πάρει πρωταθλήματα).
Εχει κατηγορούμενο πρόεδρο για συμμετοχή στα στημένα,με πακιστανικά τηλέφωνα, κατηγορούμενο για εγκληματική οργάνωση και απαγορευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο (άσχετα αν αθωωθεί αργότερα).
Καίει φούρνους διαιτητών ή προβαίνει σε ξυλοδαρμούς (σύμφωνα με τις καταγγελίες πάντα).
Παίχτες τις τραυματίζονται και εξαφνίζονται μυστηριωδώς....
Εχει τον πιο γραφικό παράγοντα όλων των εποχών που ο γιος του είναι αντιπρόεδρος στην UEFA.
Εχει το πιο οργανωμένο σύστημα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας με διάφορα φυντάνια της δημοσιογραφίας να το υποστηρίζουν (π.χ χτυπάει ο Ινσαουράλντε παίχτη τους-να απελαθεί, χτυπάνε αυτοί τους δικούς μας-σκληρύναν οι παίχτες τους λόγω του ξύλου που έτρωγαν παλιά).
Ελέγχει όλη την ΕΠΟ που έχει επίσης κατηγορούμενα άτομα για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.
Σεπαιχνίδι με ιδιαιτερότητες, αντί να ορίσουν διεθνή διαιτητή σου όρισαν πάλι κατηγορούμενο στα στημένα.
Αλλά ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. Πρέπει να τρωγόμαστε μεταξύ μας γιατί ο Σαββίδης που δεν είναι βλάκας να χώνει καμιά 20 εκ το χρόνο και να βλέπει να βγαίνει 2-3-4ος, δεν μας κάνει μεταγραφές εκ που όλοι λίγο πολύ κάναμε στο FM.
Λίγο υπομονή ρε μάγκες και στήριξη στην ομάδα μας και αφήστε την μίρλα!!
