Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:o Και που ξανακουστηκε να εχει ο Προεδρος συμβολαιο με παικτη πρωσοπικο και οχι η ομαδα.Και ποιος μπορει να απαγορευσει στο (βρωμικο) μυαλο μου να σκεφτει οτι ο Ουεσον που εχει πρωσοπικο συμβολαιο με τον προεδρο(που ειναι στοιχηματζης) στο παιχνιδι με την Ολυμπια στο κυπελλο δεν ειχε τυχαια μειωμενη αποδοση και δεν εφαγε αθελα του αυτη την ηλιθια τεχνικη ποινη που γυρισε το ματς για να τα κονομησουνε......Αν μου πειτε οτι εχω μεγαλη Φαντασια ,αυτο ειναι αληθεια
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Φίλε TOTEM πράγματι μοιάζει για παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό με τα συμβόλαια των παικτών, όμως δεν είναι και άσχημη ιδέα. Πλήρωσε τόσα στην ΑΕΚ και στο τέλος δεν του έδιναν τις μετοχές και εισέπραξε ένα άδειο γήπεδο. Γιατί λοιπόν να μην έχει δικούς του τους παίκτες και να τους πάρει μαζί του φεύγοντας; Με αυτό τον τρόπο δεν μένουν και χρέη στις ομάδες όπως έγινε με εμάς που χρωστάμε ακόμα χρήματα στον κάθε απίθανο που πέρασε από την ομάδα. Όσο για το στοίχημα, από τότε που μπήκε στην ζωή μας πάντα θα βλέπω ύποπτα κάποια αποτελέσματα. Θα συνέφερε όμως τον Δρόσο να αποτύχει η επένδυσή του για να εισπράξει κάποια χρήματα (ίσως μεγάλα ποσά) από το στοίχημα; Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Δρόσος ενδιαφέρεται περισσότερο για την εικόνα του. Για το παράδειγμα που ανέφερες για το φάουλ του Ουέσον θα πω ότι σε αυτή την περίπτωση θα είναι όμηρος του παίκτη και αν πάσα στιγμή μπορεί να τα βγάλει στην φόρα.
Ας ρίξουμε λίγο τους τόνους γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση (να αλληλοτρωγόμαστε) Κι εμένα δεν μου αρέσει η ομάδα και πρωταίτιος είναι ο Δρόσος αλλά δεν είμαι αχάριστος και να ξεχάσω από που μας πήρε. Αν το δούμε από αυτή την πλευρά, φέτος είμαστε καλύτερα από πέρυσι (χαμηλά ο πήχης) Θα έρθει και η ευρωλίγκα. Στήριξη και θα πάμε μπροστά
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:o Φιλε kostaff εγω πρωτος παραδεχτηκα οτι εχω μεγαλη φαντασια,ειμαι απλα πικραμενος με τις εξελιξεις..Αλλα για να ειμαι ειλικρινης δε μου αρεσει ο Προεδρος της ομαδας να εχει δικους του παικτες ποσο μαλλον αν το επαγγελμα του ειναι το στοιχημα................Οχι να λεμε ομως οτι τον πουλησανε ........ Το ασπρο - μαυρο θα κανουμε?????
Άβαταρ μέλους
kostasff

Όχι, αυτό το "πουλήσανε" είναι πολύ βαρύ και με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Ειδικά τα συγκεκριμένα άτομα έχουν χαρακτήρα διαμάντι. Πιστεύω κάτι άλλο ήθελε να πει και πάνω στην απογοήτευση είπε "πουλήσανε"
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:o Η διαφορα ειναι οτι ο προηγουμενος προπονητης ειπε στον Κυριτση πως να παιξει αμυνα τον Κινγκ,ενω ο καινουργιος (συμφωνα με δηλωσεις του ιδιου)απορησε πως ενας επιθετικος παικτης σαν τον Κυριτση επαιξε τετοια αμυνα....Για οσους δεν καταλαβαινουν τη διαφορα, τι να πω.......
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

δεν υπαρχει λεξη πουλησανε..
υπαρχει λεξη ΠΟΥΛΗΣΕ.
ΤΕΛΟΣ.για να ξερουμε κ τι λεμε δηλαδη.παρακαλω τον φιλο να το παρει πισω..γιατι μαλλον δεν τα ξερει καλα τα πραγματα και δεν γνωρισε ποτε απο κοντα καποιον απο αυτους που κατηγορησε για να εχει αποψη του χαρακτηρα τους..
Άβαταρ μέλους
kostasff

fotis52 συμφωνούμε απόλυτα. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι κινήσεις του. Το νόμισμα όμως έχει δύο πλευρές. Αν δούμε τα γεγονότα από την πλευρά του Δρόσου, θα δούμε ότι έχωσε αρκετά φράγκα και η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη με κίνδυνο να αδειάσει το γήπεδο (σχεδόν άδειασε) Αυτό είναι μια πραγματικότητα, ασχέτως αν δεν είναι λογικό να περιμένουμε επιτυχίες από την πρώτη μέρα. Έκανε κι αυτός ένα ηλεκτροσόκ μήπως αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση. Λάθος για μένα, αλλά θα περιμένω τα αποτελέσματα. Δεν θα τον κρίνω γιατί η κριτική αυτή την ώρα κάνει κακό στην ομάδα, πράγμα που νομίζω δεν θέλει κανένας μας.
:shock:
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

φιλε κωστα αν το δεις απο λιγο πιο κοντα το νομισμα απο την πρωτη πλευρα,θα λεει επισης οτι ο κοσμος ξενερωσε γιατι τον ταζανε ευρωλιγκα κ εχανε μεσα στην εδρα του απο ομαδες με τον ιδιο στοχο,ενω επισης αυτοι που εμπιστευτηκε ο δροσος εκαναν λιγοτερες μεταγραφες απο τον ιδιο κ του ξεκαθαρισαν απο την αρχη οτι θα επρεπε να περιμενει αποτελεσματα απο τα χριστουγεννα κ μετα..
ειμαι σιγουρος οτι εαν δεν ανακατευοταν στα αγωνιστικα,ο πεδουλακης δεν θα ειχε τοσα αγωνιστικα προβληματα..
τελοσπαντων.αυτα τελειωσαν τωρα κ μαλλον θα πρεπει να αρχισουμε να συζηταμε για την επομενη μερα..στηριζοντας τον παοκ..
δεν μου αρεσει ο προεδρος της ομαδας να ανεβοκατεβαινει στη διαρκεια του αγωνα απο τα επισημα στον παγκο,απο εκει στα επισημα πισω απο τον παγκο,μετα στην φισουνα κ μετα παλι στα επισημα..καποια στιγμη χθες νομιζα οτι εαν χασει η ομαδα θα διωξει κ τον καλαφατακη..
Άβαταρ μέλους
kostasff

gagas έγραψε:καποια στιγμη χθες νομιζα οτι εαν χασει η ομαδα θα διωξει κ τον καλαφατακη..
Αμφιβάλλεις :lol:
Αν διαβάσεις αυτά που έγραψα θα δεις ξεκάθαρα ότι κι εγώ διαφωνώ. Όσο για την ευρωλίγκα φοβάμαι ότι εμείς την καλλιεργήσαμε περισσότερο. Από μόνοι μας βάλαμε ψηλά τον πήχη. Στο ποδόσφερο όμως ο κόσμος έμεινε κοντά στην ομάδα. Στο μπάσκετ φοβάμαι πως την έκανε αμέσως, ξεχνώντας ότι όλα κρίνονται στα play off
Εγώ λέω να είμαστε κοντά στον Δρόσο(παρά τα λάθη του) γιατί αυτόν έχουμε και δεν υπάρχει και κάτι καλύτερο. Οι Παοκάρχες μόνο χρέη άφησαν και τώρα ο Δρόσος πληρώνει δύο ομάδες και τα ακούει κι από πάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Τρί 02 Δεκ 2008, 21:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ολοι τα ιδια λεμε με διαφορετικο τροπο,απο οτι εχω καταλαβει φιλε..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Σωστά gaga. Όλοι τα ίδια λέμε. Μήπως θα ήταν καλύτερα όμως να μην τα λέμε γιατί διογκώνουμε το πρόβλημα;
Άβαταρ μέλους
kostasff

Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι αλλά μην ξεχνάς και το πανό που έγραφε "μόνο μια μικρή ομάδα πέφτει στην Β'" :wink:
Δεν λέω να εμπιστευτούμε τον Δρόσο, από την στιγμή μάλιστα που έχει βεβαρημένο παρελθόν. Να τον στηρίξουμε λέω. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Τι άλλο να κάνουμε ρε Φώτη. Κοντεύω κι εγώ να σαλτάρω από τις μαλ..κίες του αλλά δεν θέλω να τον χάσω. Μετά από χρόνια βρήκαμε κάποιον να πληρώνει. Να γυρίσουμε πάλι προς τον γκρεμό; Δεν θέλω να το σκέφτομαι.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ο Δρόσος δεν εκβίασε κανέναν. Εμείς τον παρακαλούσαμε το καλοκαίρι να μας αναλάβει. Μην ξεχνάμε ότι με τον Δρόσο είμαστε στην ίδια πλευρά. Το ίδιο πράγμα θέλουμε. Το καλό του ΠΑΟΚ. Για διαφορετικούς λόγους βέβαια. Ας μην τον αντιμετωπίζουμε σαν εχθρό μας (παρά τα λάθη του)
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:o Φιλε kostasff σε ολες τις σχεσεις ειτε προσωπικες ειτε επαγγελματικες πρεπει να παιρνεις και να δινεις για να ειναι βιωσιμες. Ο Δροσος εχωσε το χρημα μας εβγαλε απ το τελμα και μεις με το καλημερα πηραμε 3500 διαρκειας.Δεν νομιζω λοιπον πως ειναι μονοπλευρη η σχεση. Οσο για τον κοσμο στο εχω ξαναγραψει,οταν δει την ομαδα να παιζει καλα θα ερθει.....(Παρακαλετο @αμησι δε γινεται.....)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Τα 3500 διαρκειας είναι καλό νούμερο αλλά ούτε αυτοί δεν είναι στο γήπεδο. Δηλαδή στο ποδόσφαιρο πέρυσι ήταν καλύτερο το θέαμα; Η τελευταία παρατήρησή σου με κάλυψε πλήρως :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”