31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Εγώ απορώ, πως και δεν είπε κανείς ακόμα, ότι ήθελε να πάρει κόκκινη για να μην παίξει με τον πανιώνιο την πέμπτη... αλλά ποτέ δεν ξες, μπορεί να το πουν τα ραδιόφωνα αύριο
- Duke_Rolson
η αρρώστια είναι από ποιά μεριά? Καλώς ή κακώς όλα μαθαίνονται... Και αν μάθεις, τότε ξανακάνε μου την ερώτηση..DimitrisS έγραψε:Εγω νομιζω φιλε στα ρεπο του ο Τζαβελλας παει και στην θυρα 13. Κατι εχω ακουσει οτι ειναι και οργανωτης τους.
Αρρωστια....
Παίχτη που έχει την αβάντα των αρδ, κολλητηλίκια με στοιχηματζήδες, σε τρύπησε [κατά τα λεγόμενα άγγελου] κτλ κτλ, δεν τον γουστάρω... Με την διαφορά ότι δεν θα προσπαθήσω να σας επιβάλλω και την γνώμη μου.. Βλέπεις δεν τον κράζω, είπε κάτι ο οντι και σχολίασα για το ψαχτείτε..
Ηλιθια κοκκινη ποια ακριβως ειναι; Δηλαδη ρε σεις ελεος! Εκανε μπαμ οτι με ενα απλο φαουλ που θα εκανε, οπως και εγινε, γιατι αυτο το φαουλ κιτρινη καρτα ειναι μονο σε αυτο το γηπεδο και σε κανενα αλλο του πλανητη, θα επαιρνε δευτερη κιτρινη....Ηλιθια καρτα θα ηταν αν αν πηγαινε και εδινε καμια κλωτσια ενα ψυχρω, καμια μπουνια.Grouchopoulos έγραψε:Ναι, γιατί είχαμε ένα παιχνίδι να γυρίσουμε και περιμένω από ένα έμπειρο παίκτη να βοηθήσει την ομάδα αντί να παίρνει ηλίθιες κόκκινες. Ο Τζαβέλλας αν εκνευριστεί μέσα στο παιχνίδι δεν το ξεπερνάει. Αυτή είναι η αδυναμία του γιατί τον κάνει να παίζει χειρότερα κάνοντας πολλά φάουλ και παίρνει και κάρτες. Ε αν δεν σχολιάσουμε αυτό αρνητικά τι να σχολιάσουμε? Τις σέντρες του που θα ήταν χρήσιμες στο τέλος του παιχνιδιού αν δεν είχε αποβληθεί?Odi έγραψε:Σχολιάζετε αρνητικά ποδοσφαιρική του ΠΑΟΚ που έφαγε εν ψυχρώ μπουνιές και ο αντίπαλος δεν τιμωρήθηκε.
Πέραν του οτι είναι από τους κορυφαίους φέτος.Ψαχτείτε..
Είναι κρίμα γιατί είναι καλός παίκτης - ξέρει μπάλα, δεν έχει τεχνικές αδυναμίες στο παιχνίδι του και όταν θέλει μπορεί να παίξει αρκετά έξυπνα. Αλλά ψυχολογικά ο τύπος είναι ανώριμος σαν παιδάκι δημοτικού.
ΣΤΑΜΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ. ΕΛΕΟΣ!
Καρντάση μου δεν ξέρω αν μιλάς για μένα όταν λες για "επιλεκτική ευαισθησία" ("ορισμένων Π.Α.Ο.Κ.τσήδων", όπως γενικόλογα αναφέρεσαι), αλλά αν είναι έτσι, θα σε παρακαλέσω να βρεις και να διαβάσεις τα posts μου στο topic του Αθανασιάδη μετά την selfie με τις μπαλαρίνες και στου Μπερμπάτοφ μετά την κόκκινη κάρτα που πήρε με την κούλα και μετά τα ξαναλέμε...shogoon έγραψε:Φοβερα επιλεκτικη η ευαισθησια ορισμενων ΠΑΟΚτσηδων. Αν την ιδια αντιμετωπιση ειχε κανενας κλαους θα κλαιγανε για τον κακο ολυμπιακο ενω τωρα που αφησε η ομαδα απροστατευτο ενα μελος της σαν ποντιοι πιλατοι λενε ααααα να φυγει. Σιγουρα στους γκαλακτικος του ΠΑΟΚ δεν χωραει ο τζαβελλας. Υποκρισια φουλ να φυγει αμεσα

Αυτά, παρ όλο που δεν έχω καμία υποχρέωση να αποδείξω σε κανέναν εδώ μέσα ότι δεν είμαι...mamouth...

Εγω φιλε μου ξερω αυτο που βλεπω.Duke_Rolson έγραψε:η αρρώστια είναι από ποιά μεριά? Καλώς ή κακώς όλα μαθαίνονται... Και αν μάθεις, τότε ξανακάνε μου την ερώτηση..DimitrisS έγραψε:Εγω νομιζω φιλε στα ρεπο του ο Τζαβελλας παει και στην θυρα 13. Κατι εχω ακουσει οτι ειναι και οργανωτης τους.
Αρρωστια....
Παίχτη που έχει την αβάντα των αρδ, κολλητηλίκια με στοιχηματζήδες, σε τρύπησε [κατά τα λεγόμενα άγγελου] κτλ κτλ, δεν τον γουστάρω... Με την διαφορά ότι δεν θα προσπαθήσω να σας επιβάλλω και την γνώμη μου.. Βλέπεις δεν τον κράζω, είπε κάτι ο οντι και σχολίασα για το ψαχτείτε..
Ο Τζαβελλας φετος ειναι ο πιο σταθερος μας ποδοσφαιριστης ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι ετσι ειναι. Και το λεω εγω που ποδοσφαιρικα δεν τον πηγαινα καθολου μεχρι φετος που βλεπω πολυ μεγαλη θεληση και βελτιωση.
Τα υπολοιπα τα παρασκηνιακα δεν τα ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι οι φημες ειναι φημες.
Και ο Οντι σχολιασε το γεγονος οτι βγαινουμε και κραζουμε εναν παικτη της ομαδας μας που του βριζουν την μανα εν χορω, τον βαρανε μπουκετα, τον προκαλουν και του δινουν μια αδικη κοκκινη.
Η θυρα 13 στα πατησια γιατι κολλαει σε ολο αυτο;
- Grouchopoulos
Όσο "απλό φάουλ" και να είναι το τράβηγμα από πίσω είναι πάντα κάρτα. Έτσι είναι ο κανονισμός. Έ αν έχεις ήδη κάρτα δεν κάνεις κάτι τέτοιο στο κέντρο του γηπέδου και με την ομάδα να χάνει 1-0. Είναι ηλίθια κάρτα (και σωστή).
Διαβάζεις τα παραπάνω και καταλαβαίνεις πόσο απροστάτευτοι νοιωθουν οι παίκτες στο γλέντι που σου έχουν στήσει τα Ελληνικά Μέσα. Και όλα αυτά για μια γελοιοδέστατη ανύπαρκτη αποβολή.Σας λέω, ξέρω ότι αύριο το πρωί που θα ξυπνήσω θα είμαι ένα κακό παιδί, ότι και να πω. Θα είμαι άσχημα, στενοχωρημένος, αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς, δεν μπορώ να είμαι καλά όταν η ομάδα μου χάνει. Δήλωσα από την αρχή της χρονιάς ότι κάποιες φορές ξέφυγα, αλλά προσπάθησα να δουλέψω πάνω σε αυτό. Προσπαθώ να παίζω για την ομάδα μου, από εδώ και πέρα τι να πω; Ξέρω τι θα διαβάσω αύριο το πρωί όταν ξυπνήσω.
Δεν θα γίνεις ποτέ σοβαρή ομάδα αν έχεις απέναντι σου την ΕΠΟ και τα ΜΜΕ. Ιβαν,αν συχένεσαι την σημερινή τους δομή και τον τρόπο που λειτουργούν, ελεγξε τα και αλλαξε τα! Ξέρω ότι για την ΕΠΟ κάνεις κινήσεις αλλά με τα ΜΜΕ έχει παραγίνει και αν σέβεσαι την επένδυση σου σταμάτα να στέκεσαι προκλητικά αδιάφορος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Δευ 08 Φεβ 2016, 00:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γιατί δεν μιλάς με ονόματα; Εγώ όχι μόνο θα το "άντεχα" πάντως, αλλά σίγουρα θα είχα και κάτι να σου απαντήσω...Αν μιλούσες για δικά μου γραφόμενα φυσικά...K_geo έγραψε:μερικοι δεν ειστε καθολου σοβαροι.
εχετε πιασει και γκρινιαζεται για ενα παιχτη που τα ακουγε για ενα 20λεπτο απο το γηπεδο, που εφαγε μπουκετα και δεν αντεδρασε γιατι ηξερε οτι του την εχουν στημενη, που πηρε μια πρωτη καρτα μουφα. και που ειδικα φετος δεν εχει δωσει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως δικαιωμα ισα ισα ειναι απο τους πιο παθιασμενους και σταθερους μας παιχτες, οσο μπορει να παιζει τοσο παιζει.
αλλα η ειρωνια και η μπηχτη παει συννεφο και σε αλλα τοπικ μας κανετε και νουθεσιες για ΠΑΟΚτσιδιλικι κτλ κτλ...
καθολου σοβαροι, καθολου.

- pisakaipoupoula
Απ τους καλύτερους παίκτες μας είναι φέτος και όντως έχει βάλει μυαλό κ έχει κόψει τις βλαχομαγκιές...είτε τον πας είτε όχι έτσι έχουν τα πράγματα
Φερε μου τον κανονισμο αυτον. Θα δυσκολευτεις λιγο γιατι δεν υπαρχει. Το διαρκες τραβηγμα της φανελας οταν φευγει στην αντεπιθεση ο αλλος ναι ειναι κιτρινη καρτα. Αυτο που κανει ο Τζαβελλας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παρατεταμενο τραβηγμα. Τετοια φαουλ σαν του Τζαβελλα ΔΕΝ διονται ΠΟΥΘΕΝΑ κιτρινη καρτα.Grouchopoulos έγραψε:Όσο "απλό φάουλ" και να είναι το τράβηγμα από πίσω είναι πάντα κάρτα. Έτσι είναι ο κανονισμός. Έ αν έχεις ήδη κάρτα δεν κάνεις κάτι τέτοιο στο κέντρο του γηπέδου και με την ομάδα να χάνει 1-0. Είναι ηλίθια κάρτα (και σωστή).
Έναν παίκτη της ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, που όλος ο βρώμικος μηχανισμός του γκέι στοχοποίησε, λοιδώρησε, χτύπησε ακόμη και το μαγαζί του έκαψε, θα έπρεπε εμείς τουλάχιστον σαν οπαδοί να τον προστατεύσουμε.
σωστό αυτό που γραφεις.Mīngus έγραψε:Έναν παίκτη της ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, που όλος ο βρώμικος μηχανισμός του γκέι στοχοποίησε, λοιδώρησε, χτύπησε ακόμη και το μαγαζί του έκαψε, θα έπρεπε εμείς τουλάχιστον σαν οπαδοί να τον προστατεύσουμε.
Φαίνεται ξεχνάμε εύκολα. Βάλε και τα συμβάντα στην Εθνική.
Και ας συνυπολογίσουμε πως ο εν λόγω μηχανισμός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Τζαβέλλας διχάζει στον ΠΑΟΚ. Βρίσκουν και πατάνε σε αυτό.
Φέτος πάντως έχει γενικά καλή παρουσία, καμια σχέση με τα ευτράπελα τυπou tarzan και τις μεγάλες μεταπτώσεις προηγουμενων ετών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Δευ 08 Φεβ 2016, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
ποια ηταν ρε γκαρνταση η σημερινη του συμπεριφορα που σε χαλασε τοσο?spyretto έγραψε:Ποδοσφαιρικά ίσως, αλλά τι να το κάνω αν σε μεγάλα παιγνίδια έχει τετοια συμπεριφορα; Γιατί όσο και να σε προκαλούν οι άλλοι πρέπει να το χεις για να ενδώσεις όπως αυτός.
Και αν έκανε αυτές τις δηλώσεις που λεγεται ότι έκανε - που είναι καρμπόν περσινών δηλώσεών του - θα έλεγα ότι δεν έχει αποδεκτεί ότι κάνει κακό στην ομάδα έτσι. Σήμερα πχ μας αποδιοργάνωσε η αποβολή του.
Προσωπική άποψή μου όπως έγραψα και παραπάνω είωαι ότι μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο. Και δεν τον κρατάς τον Τζαβέλλα για να είναι παγκίτης...γιατί κάποιοι λένε μετά να κρατήσουμε και τον Βίτορ και τον Τζιόλη για να είναι παγκίτες. Δεν βλέπω προοπτική σ'αυτό το σενάριο.
για αλλο ενα παιχνιδι κορυφαιος οσο αγωνιστηκε
πολυ καλος απεναντι στον παρντο
κερδισε μια κοκκινη η οποια εγινε μουχτη
και ειναι ο μονος παικτης ααυτη τη στιγμη στηνομαδα ο οποιος μπαινει στο παιχνιδι με την νοοτροπια που εμπαιναν κατι κονσεισαο και γκαρσια
και φυσικα για να στεναχωρισω και καποιους ο τζαβελλας θα ανανεωσει