DimitrisS έγραψε:Που ειστε...ολοι εσεις που τον σταυρωνετε....
Να πατε εσεις να παιξετε ηρεμοι μετα απο εν ψυχρω μπουνια στο 20' η οποια ΦΥΣΙΚΑ και δεν τιμωρειται.
Και περα απο αυτο. Αν αυτο ειναι δευτερη κιτρινη καρτα εγω ειμαι ο Σαββας Θεοδωριδης.
Στην γωνια περιμενατε....τοσο καιρο ειναι ο πιο σταθερος παικτης, ε ηρθε η αφορμη βρηκατε να τον κραξετε.
Υ.Γ. Μιλαω ετσι για εναν ποδοσφαιριστη που αντιπαθω, φανταστειτε...
Το έχω παραδεχτεί ότι είναι σταθερός και πολύ καλός φέτος ρε παιδιά, μάλιστα έχω γράψει ότι είναι ο καλύτερος μας αμυντικός μακράν και σε απόδοση και σε διάρκεια φέτος, αλλά σαν αριστερός στόπερ, όποτε παίζουμε με τρεις...
Όπως μίλησα και για την αποψινή διαιτησία και την ντροπή που πρέπει να νιώθουν όλοι οι Έλληνες γι αυτήν...
Η δεύτερη κίτρινη νομίζω ότι είναι καθαρή, όσο κι αν ο χοντροθεατρίνος Πάρντο πέφτει σαν να τον χτυπάει ρεύμα με 220Volt τάση...Η πρώτη φυσικά και δεν ήταν, αλλά τι να κάνουμε;;; Αυτοί είναι οι πρωταθλητές που μας αξίζουν σαν Έλληνες, αυτή είναι η ελληνική Μπάρτσα, θέλουμε δεν θέλουμε...
Αριστερός μπακ Τζαβέλας όμως απόψε δεν υπήρξε και εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει, παρά μόνο με κανένα χωριό για αντίπαλο, το καταλάβατε μήπως τώρα;;; Ούτε ένα ανέβασμα, ένα overlap, ούτε ένα δυνατό τζαρτζ στον αντίπαλο του on first time, ούτε να βγει ποτέ στον παίχτη του πριν πάρει την μπάλα, ούτε ένα τάκλιν...Απλά απαράδεκτος...Αυτή είναι η γνώμη μου κι όλα τα άλλα που μου λέτε τα θεωρώ "πράσινα άλογα" και "deep purple ακρωτήρια"...