31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από goran 64 »

Με τις όμορφες δηλώσεις (έστω ότι τις πιστέψουμε και σε συγχωρέσουμε, όπως κάναμε και με τον Μίτκο μετά τον αγώνα με την κούλα και τις δηλώσεις του περί μεταμέλειας του για την κόκκινη) "μπάλα" δεν παίζεται... :cry:

Σου είχα γράψει ότι θα σε τσεκάρω σε συγκεκριμένα ματς μέσα στη χρονιά, μήπως το θυμάσαι;;; :?

Αν αυτό που έδειξες σήμερα είναι αυτό που μπορείς να προσφέρεις στον Π.Α.Ο.Κ. μας στα must win ματς, καλύτερα σήκω και φύγε αύριο το πρωί... :geek: :mrgreen: :geek: :mrgreen: :geek: :mrgreen: :geek: :mrgreen: :geek:

Έκανες τον Πάρντο, αυτόν τον χοντρό θεατρίνο, να μοιάζει Σοάρες... :shock: Το μόνο που έκανες ήταν να τον μαρκάρεις "άγρια με τα μάτια" αφήνοντας τον να σε βάζει μέσα στην περιοχή, αλλά είναι τόσο άμπαλος που σταματούσε πριν μπει μέσα κι ο ίδιος... :o :o :o

Έτσι ακριβώς ξεκίνησε το γκολ τους και θα μπορούσαν να έχουν κάνει άλλες δύο καλές φάσεις αν δεν ήταν τόσο βλάκας ο χοντροθεατρίνος, κύριε Τζαβέλα, τίμιε ποδοσφαιριστή... :( :( :(

Περιμένω να σε δω και στην συνέχεια, εκεί που η μπάλα θα "καίει" ακόμα περισσότερο... :roll: :roll: :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 09 Φεβ 2016, 04:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Που ειστε...ολοι εσεις που τον σταυρωνετε....

Να πατε εσεις να παιξετε ηρεμοι μετα απο εν ψυχρω μπουνια στο 20' η οποια ΦΥΣΙΚΑ και δεν τιμωρειται.

Και περα απο αυτο. Αν αυτο ειναι δευτερη κιτρινη καρτα εγω ειμαι ο Σαββας Θεοδωριδης.

Στην γωνια περιμενατε....τοσο καιρο ειναι ο πιο σταθερος παικτης, ε ηρθε η αφορμη βρηκατε να τον κραξετε.

Υ.Γ. Μιλαω ετσι για εναν ποδοσφαιριστη που αντιπαθω, φανταστειτε...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σχολιάζετε αρνητικά ποδοσφαιρική του ΠΑΟΚ που έφαγε εν ψυχρώ μπουνιές και ο αντίπαλος δεν τιμωρήθηκε.

Πέραν του οτι είναι από τους κορυφαίους φέτος.Ψαχτείτε..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σιγα μην εμοιαζε ο παρντο και με το μαραντονα...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πιστεύετε ότι ο Τζαβέλλας μπορεί να είναι μέλος του νέου ΠΑΟΚ;
Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που θα χτυπάει πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι, μια χαρα μπορει.

οκ, οχι βασικος, αλλα μια χαρα μπορει. τα @@ τα εχει. 8-)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

spyretto έγραψε:Πιστεύετε ότι ο Τζαβέλλας μπορεί να είναι μέλος του νέου ΠΑΟΚ;
Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που θα χτυπάει πρωτάθλημα.
Ο φετινος Τζαβελλας ποδοσφαιρικα μπορει. Εγω δεν σου λεω οτι θα ειναι ο 1ος ο 2ος ή 3ος μας στοπερ αυτο θα το δει ο προπονητης. Αλλα φετος ειναι πολυ σταθερος, σοβαρος (οσο μπορει να ειναι ο Τζαβελλας :D )

Για μενα η φετινη του μεχρι τωρα πουρουσια γιατι εχουμε και συνεχεια κρισιμη ειναι θετικοτατη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

DimitrisS έγραψε:Που ειστε...ολοι εσεις που τον σταυρωνετε....

Να πατε εσεις να παιξετε ηρεμοι μετα απο εν ψυχρω μπουνια στο 20' η οποια ΦΥΣΙΚΑ και δεν τιμωρειται.

Και περα απο αυτο. Αν αυτο ειναι δευτερη κιτρινη καρτα εγω ειμαι ο Σαββας Θεοδωριδης.

Στην γωνια περιμενατε....τοσο καιρο ειναι ο πιο σταθερος παικτης, ε ηρθε η αφορμη βρηκατε να τον κραξετε.

Υ.Γ. Μιλαω ετσι για εναν ποδοσφαιριστη που αντιπαθω, φανταστειτε...
Το έχω παραδεχτεί ότι είναι σταθερός και πολύ καλός φέτος ρε παιδιά, μάλιστα έχω γράψει ότι είναι ο καλύτερος μας αμυντικός μακράν και σε απόδοση και σε διάρκεια φέτος, αλλά σαν αριστερός στόπερ, όποτε παίζουμε με τρεις...

Όπως μίλησα και για την αποψινή διαιτησία και την ντροπή που πρέπει να νιώθουν όλοι οι Έλληνες γι αυτήν...

Η δεύτερη κίτρινη νομίζω ότι είναι καθαρή, όσο κι αν ο χοντροθεατρίνος Πάρντο πέφτει σαν να τον χτυπάει ρεύμα με 220Volt τάση...Η πρώτη φυσικά και δεν ήταν, αλλά τι να κάνουμε;;; Αυτοί είναι οι πρωταθλητές που μας αξίζουν σαν Έλληνες, αυτή είναι η ελληνική Μπάρτσα, θέλουμε δεν θέλουμε... :cry: :cry: :cry:

Αριστερός μπακ Τζαβέλας όμως απόψε δεν υπήρξε και εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει, παρά μόνο με κανένα χωριό για αντίπαλο, το καταλάβατε μήπως τώρα;;; Ούτε ένα ανέβασμα, ένα overlap, ούτε ένα δυνατό τζαρτζ στον αντίπαλο του on first time, ούτε να βγει ποτέ στον παίχτη του πριν πάρει την μπάλα, ούτε ένα τάκλιν...Απλά απαράδεκτος...Αυτή είναι η γνώμη μου κι όλα τα άλλα που μου λέτε τα θεωρώ "πράσινα άλογα" και "deep purple ακρωτήρια"... :oops: :oops: :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 08 Φεβ 2016, 00:40, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ποδοσφαιρικά ίσως, αλλά τι να το κάνω αν σε μεγάλα παιγνίδια έχει τετοια συμπεριφορα; Γιατί όσο και να σε προκαλούν οι άλλοι πρέπει να το χεις για να ενδώσεις όπως αυτός.
Και αν έκανε αυτές τις δηλώσεις που λεγεται ότι έκανε - που είναι καρμπόν περσινών δηλώσεών του - θα έλεγα ότι δεν έχει αποδεκτεί ότι κάνει κακό στην ομάδα έτσι. Σήμερα πχ μας αποδιοργάνωσε η αποβολή του.

Προσωπική άποψή μου όπως έγραψα και παραπάνω είωαι ότι μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο. Και δεν τον κρατάς τον Τζαβέλλα για να είναι παγκίτης...γιατί κάποιοι λένε μετά να κρατήσουμε και τον Βίτορ και τον Τζιόλη για να είναι παγκίτες. Δεν βλέπω προοπτική σ'αυτό το σενάριο.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Odi έγραψε:Σχολιάζετε αρνητικά ποδοσφαιρική του ΠΑΟΚ [.....[
Ψαχτείτε..
για την g13 στα πατήσια ξέρεις...?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

spyretto έγραψε:Ποδοσφαιρικά ίσως, αλλά τι να το κάνω αν σε μεγάλα παιγνίδια έχει τετοια συμπεριφορα; Γιατί όσο και να σε προκαλούν οι άλλοι πρέπει να το χεις για να ενδώσεις όπως αυτός.
Και αν έκανε αυτές τις δηλώσεις που λεγεται ότι έκανε - που είναι καρμπόν περσινών δηλώσεών του - θα έλεγα ότι δεν έχει αποδεκτεί ότι κάνει κακό στην ομάδα έτσι. Σήμερα πχ μας αποδιοργάνωσε η αποβολή του.

Προσωπική άποψή μου όπως έγραψα και παραπάνω είμαι ότι μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο. Και δεν τον κρατάς τον Τζαβέλλα για να είναι παγκίτης...γιατί κάποιοι λένε μετά να κρατήσουμε και τον Βίτορ και τον Τζιόλη για να είναι παγκίτες. Δεν βλέπω προοποτική σ'αυτό το σενάριο.
Αυτο το "μπορουμε να βρουμε κατι καλυτερο" ρε σεις ισχυει και για τους 30+ ποδοσφαιριστες που υπαρχουν στο ροστερ. Εννοειται οτι μπορουμε να βρουμε κατι καλυτερο αλλα οταν ενας ποδοσφαιριστης που εχει συμβολαιο νομιζω μεχρι το επομενο καλοκαιρι σου κανει την χρονια την φετινη και μαλιστα εισαι σε μια φαση που ΠΡΕΠΕΙ να φτιαξεις εναν κορμο 6-7 ποδοσφαιριστων για να χτισεις το πλανο σου δεν μπορεις να διωχνεις ή να πουλας ετσι απλα τους ποδοσφαιριστες. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω. Και την πρωτη χρονια του Σαντος ημασταν πισω με Μαλεζα-Κνολ δεν μπορουσαμε να βρουμε κατι καλυτερο απο τον Μαλεζα; Τον κρατησαμε και εδεσε παρα πολυ με Κοντρερας με Τσιριλο και Μαρκος Αντονιο.

Τελος παντων πρεπει να κρατησουμε καποιες σταθερες. Και επειδη στην ουσια μιλας για την συμπεριφορα του. Πραγματικα διαφωνω. Ειδικα σημερα εγω δεν ειδα τον Τζαβελλα ουτε να προκαλει ουτε τιποτα. Τρωει την μπουνια του και ουτε καν αντιδραει. Αλλα ειναι ο Τζαβελλας παιζει μεσα στο τηγανι με την φανελα του ΠΑΟΚ=πρεπει να φαει κοκκινη.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Φοβερα επιλεκτικη η ευαισθησια ορισμενων ΠΑΟΚτσηδων. Αν την ιδια αντιμετωπιση ειχε κανενας κλαους θα κλαιγανε για τον κακο ολυμπιακο ενω τωρα που αφησε η ομαδα απροστατευτο ενα μελος της σαν ποντιοι πιλατοι λενε ααααα να φυγει. Σιγουρα στους γκαλακτικος του ΠΑΟΚ δεν χωραει ο τζαβελλας. Υποκρισια φουλ να φυγει αμεσα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Duke_Rolson έγραψε:
Odi έγραψε:Σχολιάζετε αρνητικά ποδοσφαιρική του ΠΑΟΚ [.....[
Ψαχτείτε..
για την g13 στα πατήσια ξέρεις...?
Εγω νομιζω φιλε στα ρεπο του ο Τζαβελλας παει και στην θυρα 13. Κατι εχω ακουσει οτι ειναι και οργανωτης τους.

Αρρωστια....
Άβαταρ μέλους
Grouchopoulos

Δημοσίευση από Grouchopoulos »

Odi έγραψε:Σχολιάζετε αρνητικά ποδοσφαιρική του ΠΑΟΚ που έφαγε εν ψυχρώ μπουνιές και ο αντίπαλος δεν τιμωρήθηκε.

Πέραν του οτι είναι από τους κορυφαίους φέτος.Ψαχτείτε..
Ναι, γιατί είχαμε ένα παιχνίδι να γυρίσουμε και περιμένω από ένα έμπειρο παίκτη να βοηθήσει την ομάδα αντί να παίρνει ηλίθιες κόκκινες. Ο Τζαβέλλας αν εκνευριστεί μέσα στο παιχνίδι δεν το ξεπερνάει. Αυτή είναι η αδυναμία του γιατί τον κάνει να παίζει χειρότερα κάνοντας πολλά φάουλ και παίρνει και κάρτες. Ε αν δεν σχολιάσουμε αυτό αρνητικά τι να σχολιάσουμε? Τις σέντρες του που θα ήταν χρήσιμες στο τέλος του παιχνιδιού αν δεν είχε αποβληθεί?

Είναι κρίμα γιατί είναι καλός παίκτης - ξέρει μπάλα, δεν έχει τεχνικές αδυναμίες στο παιχνίδι του και όταν θέλει μπορεί να παίξει αρκετά έξυπνα. Αλλά ψυχολογικά ο τύπος είναι ανώριμος σαν παιδάκι δημοτικού.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μερικοι δεν ειστε καθολου σοβαροι.

εχετε πιασει και γκρινιαζεται για ενα παιχτη που τα ακουγε για ενα 20λεπτο απο το γηπεδο, που εφαγε μπουκετα και δεν αντεδρασε γιατι ηξερε οτι του την εχουν στημενη, που πηρε μια πρωτη καρτα μουφα. και που ειδικα φετος δεν εχει δωσει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως δικαιωμα ισα ισα ειναι απο τους πιο παθιασμενους και σταθερους μας παιχτες, οσο μπορει να παιζει τοσο παιζει.

αλλα η ειρωνια και η μπηχτη παει συννεφο και σε αλλα τοπικ μας κανετε και νουθεσιες για ΠΑΟΚτσιδιλικι κτλ κτλ...

καθολου σοβαροι, καθολου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”