Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Της Λεωφορου είναι εκτός συναγωνισμού, εντάξει. Αλλα και η 5 της Τούμπας δεν θα έλεγα ότι δρέπει και ιδιαίτερες δάφνες. Το από εξω κούκλα από μέσα πανούκλα εδώ ισχύει απόλυτα. Η Τούμπα θέλει φτιάξιμο αν και εγώ θα έλεγα ξήλωμα..αλλά και η ατμόσφαιρα της Τούμπας θέλει λίγο φτιάξιμο νομίζω. Πέρα από τους φανατικούς της ομάδας οι υπόλοιποι γιατί να πάνε; Πίτσα μπίύρα, καναπέ, ησυχία, τάξη και ασφάλεια.
Αυτό που, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ, βγάζεις συμπεράσματα για το σκεπτικό των άλλων αλλά όχι με δικά τους λόγια αλλά με δικές σου "περίεργες" ερμηνείες μου την δίνει πολύ σε σένα ειδικά ρε καρντασάκο...spyretto έγραψε:Οταν είμαι Ελλάδα εγώ ΠΑΝΤΑ έρχομαι, και με Εργοτέλη και με Λάρισα και με την κωλοπετινιτσα πάω.
Καλά λες, μια χαρά είναι η Τούμπα, ας περιμένουμε να φτιάξει η κούλα και ο βάζελος τα δικά τους πρώτα και μετά βλέπουμε.

Είδες πουθενά να αναφέρω εγώ αυτά που γράφεις εσύ, ότι δηλαδή είναι μια χαρά η Τούμπα και να περιμένουμε να φτιάξουν πρώτα οι αλλόθρησκοι τα δικά τους γήπεδα; Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;

Το μόνο που σε ρώτησα είναι αν φταίει το παλιό γήπεδο της Τούμπας που δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο, σύμφωνα με το δικό σου γραμμένο σκεπτικό κι εσύ μου απαντάς γράφοντας την ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΡΕ;;; Εεεεεε;;;;

Άντε κάνε μου τη χάρη λοιπόν ρε συ "περίεργε" και "ακαταλαβίστικε" τύπε και μην διαστρεβλώνεις τα γραπτά μου βγάζοντας ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΜΥΑΛΟΥ, ΓΚΕΓΚΕ????????

ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΡΕ ΠΕΤΡΟ...ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΕ "ΕΓΡΑΨΕΣ" ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΔΕΝ Σ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ "ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... 

Συζητηση κανετε, μπορεις να του απαντησεις μια χαρα ηρεμα "Δεν λεω πως ειναι μια χαρα το γηπεδο, αλλα οτι δε φταιει αυτο που δεν παταει ο κοσμος" και ουτε γατα, ουτε ζημια, ουτε "κακος moderator".
Οποτε σε παρακαλω να επεξεργαστεις τα "περιεργε" "μαλακιες" κτλ, δε θεωρω πως υπαρχεις οποιοσδηποτε λογος να μιλαμε ετσι
Οποτε σε παρακαλω να επεξεργαστεις τα "περιεργε" "μαλακιες" κτλ, δε θεωρω πως υπαρχεις οποιοσδηποτε λογος να μιλαμε ετσι

Με κάνει να αισιοδοξώ η συγκεκριμένη δήλωση.Τέλος, για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε η επένδυσή του να πιάσει τόπο, απάντησε λακωνικά:
«Οι Έλληνες».
- painkiller4
«Θα έφευγα αν ήμουν ο Τζαβέλλας»
Σοβαρά παράπονα από την φιλοξενία που έτυχε ο ΠΑΟΚ στο στάδιο «Καραισκάκης», εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας ότι ήταν απαράδεκτα ορισμένα συνθήματα κατά των παικτών του ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικά ανέφερε…
«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω. Όταν επί 10-15 λεπτά λένε συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας. Ή αν εγώ ήμουν Τζαβέλλας, θα είχα φύγει από το γήπεδο. Δεν γίνεται να αφήνουν αυτές τις προσβολές, να υπάρχει χώρος για αυτές τις προσβολές. Πρέπει να προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω. Σήμερα οι αρρώστιες φάνηκαν για άλλη μία φορά και κατάλαβα πως πρέπει αν ασχολούμαστε με αυτές τις αρρώστιες και πρέπει η διαιτησία σε τέτοια σοβαρά παιχνίδια να είναι πιο σοβαρή. Γενικότερα μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος και με τις δύο ομάδες, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός περισσότερο προκαλούσε διάφορα πράγματα αλλά είναι παιχνίδι, παιχνίδι των ανδρών, είναι ποδόσφαιρο».
Για το εάν έπαιξαν τον ρόλο τους οι αποχωρήσεις των Βεζυρτζή κι Αγγελίδη:
«Δεν έχουν καμία σχέση οι Βεζυρτζής κι Αγγελίδης με το ματς. Όταν βάζεις έναν στόχο, προχωράς σε αυτόν τον στόχο».
Για το εάν θα ενισχυθεί η ομάδα:
«Αυτή η ερώτηση δεν χωράει εδώ τώρα, επειδή η διαδικασία ενίσχυσης δεν σταματάει ποτέ».
Τέλος, για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε η επένδυσή του να πιάσει τόπο, απάντησε λακωνικά:
«Οι Έλληνες».
Σοβαρά παράπονα από την φιλοξενία που έτυχε ο ΠΑΟΚ στο στάδιο «Καραισκάκης», εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας ότι ήταν απαράδεκτα ορισμένα συνθήματα κατά των παικτών του ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικά ανέφερε…
«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω. Όταν επί 10-15 λεπτά λένε συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας. Ή αν εγώ ήμουν Τζαβέλλας, θα είχα φύγει από το γήπεδο. Δεν γίνεται να αφήνουν αυτές τις προσβολές, να υπάρχει χώρος για αυτές τις προσβολές. Πρέπει να προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω. Σήμερα οι αρρώστιες φάνηκαν για άλλη μία φορά και κατάλαβα πως πρέπει αν ασχολούμαστε με αυτές τις αρρώστιες και πρέπει η διαιτησία σε τέτοια σοβαρά παιχνίδια να είναι πιο σοβαρή. Γενικότερα μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος και με τις δύο ομάδες, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός περισσότερο προκαλούσε διάφορα πράγματα αλλά είναι παιχνίδι, παιχνίδι των ανδρών, είναι ποδόσφαιρο».
«Δεν έχουν καμία σχέση οι Βεζυρτζής κι Αγγελίδης με το ματς. Όταν βάζεις έναν στόχο, προχωράς σε αυτόν τον στόχο».
«Αυτή η ερώτηση δεν χωράει εδώ τώρα, επειδή η διαδικασία ενίσχυσης δεν σταματάει ποτέ».
Τέλος, για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε η επένδυσή του να πιάσει τόπο, απάντησε λακωνικά:
«Οι Έλληνες».
- shikabala81
Ότι δε θα αλλάξουν οι ξένοιshikabala81 έγραψε:Τι εννοούσε να αλλάξουν οι ελληνες;

να μην βαζουμε τυπους που δεν μπορουν να πανε περα απο τα συνορα να σφυρανε ντερμπυ κτλ κτλ
ΜΠΡΑΒΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ
Αυτό, τίποτ'άλλο. Στήριξε το πλάνο σου κι όλα θα πάνε καλά.
Αυτό, τίποτ'άλλο. Στήριξε το πλάνο σου κι όλα θα πάνε καλά.
Σωστές δηλώσεις αλλά όσο το πας σε τόσο ήπιους τόνους, δεν θα γλιτώσουμε ποτέ απ αυτήν την εγκληματική οργάνωση, την μεγαλύτερη και πιο δικτυωμένη παγκοσμίως...
ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ...Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ... ΞΥΥΥΠΠΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΒΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝ

ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ...Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ... ΞΥΥΥΠΠΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΙΙΙΒΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝ

- Μπαρκαρούτσος
Ιβάν Σαββίδης έγραψε:Τέλος, για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε η επένδυσή του να πιάσει τόπο, απάντησε λακωνικά:
«Οι Έλληνες».

Με τη καλή έννοια!
Πρώτα φτιάχνεις το δικό σου σπίτι και μετά αξιώνεις από τον δήμαρχο να λύσει τα προβλήματα στη γειτονιά σου.
Οι δηλωσεις σε βιντεο:painkiller4 έγραψε:«Θα έφευγα αν ήμουν ο Τζαβέλλας»
«Οι Έλληνες».
https://www.facebook.com/26435934042357 ... 438029067/