Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Αν ειναι σε καμμιά σουίτα θα σε ...................χαλουσε?kataramenos5 έγραψε:Κανονιστε μεχρι να γυρισουμε απ το γηπεδο να το χετε φερει.Νταξ?
Τελικα τι εγινε,
η χθεσινη πτηση των 17.30 απο Μοσχα ειχε κανενα τυπο με φορμες?
Η σημερινη μηπως θα εχει?
Ας ειναι και με casual ντυσιμο στο φιναλε.
η χθεσινη πτηση των 17.30 απο Μοσχα ειχε κανενα τυπο με φορμες?
Η σημερινη μηπως θα εχει?
Ας ειναι και με casual ντυσιμο στο φιναλε.
Και πρέπει ο Ιβάν, να χώσει ότι του ζητάει ο καθένας. Τόσο ηλιθιος σίγουρα δεν είναι.
Σημασια εχει οτι,
αυτος βαζει τα ..................κολυβα.
Κωστα εσυ τι λες,Σαννον ή Λοραντ?
αυτος βαζει τα ..................κολυβα.
Κωστα εσυ τι λες,Σαννον ή Λοραντ?
ace79grpaok έγραψε:Κλειδωστε το απο ιουνιο παλι.420+ σελίδες για να έρθει ο χατζησαιας και ο βελλιδης.
Αφού χθες είπαν ότι θα έρθει κι άλλος παίκτης σίγουρα. Δεν χρειάζεται να έρθει ο παικταράς, ας έρθει ο παίκτης που θα μοιραστεί τον χρόνο με τον Πέλκα και θα τον βοηθήσει μακροχρόνια να εξελιχθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 30 Ιαν 2016, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Ποιος το ειπε?spyretto έγραψε:ace79grpaok έγραψε:Κλειδωστε το απο ιουνιο παλι.420+ σελίδες για να έρθει ο χατζησαιας και ο βελλιδης.
Αφού χθες είπαν ότι θα έρθει κι άλλος παίκτης σίγουρα.
Από αυτόν που κάνει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στο μετρόπολις το άκουσα.
Μίνιμουμ παίκτης ένας, μάξιμουμ ένας. ( μετά την υπογραφή του Χατζηισαία ).
Μίνιμουμ παίκτης ένας, μάξιμουμ ένας. ( μετά την υπογραφή του Χατζηισαία ).
Καλησπέρα σε όλους τους "αποξηραμένους"...Τι κάνετε εδώ βρε "ανυπόμονοι" και "αμετανόητοι" Π.Α.Ο.Κ.τσήδες "γερογιεγιέδες" που μου μάθατε, τώρα κοντά στα "στερνά" μας και το "τσατ" και το "τσουτ";
Άντε ελάτε για καμιά ωρίτσα κατά καφενείο μεριά, ή στο "προηγούμενοι προπονητές του Π.Α.Ο.Κ." και μην "ζαλίζετε" (εδώ ειδικά και off topic) τα νέα τα παιδιά με διλήμματα τύπου "Σάννον ή Λόραντ" που μόνο ακουστά τους έχουν...
Έτσι κι αλλιώς άμα κάνουμε καμιά μεταγραφή θα μας "ρίξουν σύρμα" κατά κει που θά μαστε...
Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο "καμάρι" όλων μας τον MANIAC...
Υ.Γ. Πάτερ μου Λόραντ (ο Θεός να τον συγχωρέσει, κι εμάς όμως, που τον "φάγαμε" - κυριολεκτικά κιόλας - τον χριστιανό) ασυζητητί για μένα...

Άντε ελάτε για καμιά ωρίτσα κατά καφενείο μεριά, ή στο "προηγούμενοι προπονητές του Π.Α.Ο.Κ." και μην "ζαλίζετε" (εδώ ειδικά και off topic) τα νέα τα παιδιά με διλήμματα τύπου "Σάννον ή Λόραντ" που μόνο ακουστά τους έχουν...

Έτσι κι αλλιώς άμα κάνουμε καμιά μεταγραφή θα μας "ρίξουν σύρμα" κατά κει που θά μαστε...

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο "καμάρι" όλων μας τον MANIAC...

Υ.Γ. Πάτερ μου Λόραντ (ο Θεός να τον συγχωρέσει, κι εμάς όμως, που τον "φάγαμε" - κυριολεκτικά κιόλας - τον χριστιανό) ασυζητητί για μένα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 30 Ιαν 2016, 18:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι...Τον "έπαιξα" και στον ξερόλα...joshua έγραψε:Αν ειναι να παρω επιτελικο απο Ελλαδα,1000 φορες να παρω Ουαρντα.

Υ.Γ. Ξέρω ξέρω, κόντεψα να τελειώσω...ο "αδιάντροπος"...

- ace79grpaok
Ή θα είναι από Ελλάδα joshua, οπότε δεν θα συνταξιδέψουν με το jet του... 
Ή ενημέρωσε ότι δεν θα έρθει για να μας κάνει SURPRISE με Scirrocco...f (κάτι σαν το nocolasf
δηλαδή) 

Ή ενημέρωσε ότι δεν θα έρθει για να μας κάνει SURPRISE με Scirrocco...f (κάτι σαν το nocolasf

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 30 Ιαν 2016, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμείς για να τον πάρουμε, μέχρι "ευθυγράμμιση" του κάνουμε...MANIAKOS έγραψε:Ο τσαβεζ ομως πλαγια ... ...... η λαθος θυμάμαι ;

Πλουφ κάτι θα σκάσει μικρο μπαλόνι σε λίγο με λένε κάποιοι παλιοί φίλοι...
Stay tuned....

Τρίτη μεταγραφή.....
SM-G920F
Stay tuned....

Τρίτη μεταγραφή.....
SM-G920F