Dreamcast κορυφαία παιχιδομηχανη η τελευταία της Segajohn4serres έγραψε:στου μανιακου , εγω νομιζα ηταν "κρεμαλα" και φερναμε μεταγραφη αυτον !

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dreamcast κορυφαία παιχιδομηχανη η τελευταία της Segajohn4serres έγραψε:στου μανιακου , εγω νομιζα ηταν "κρεμαλα" και φερναμε μεταγραφη αυτον !
Ποιος σε εβρισε;;Fs06 έγραψε:Μπηκα στον πειρασμό να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου μεταφέρανε ως αξιόπιστο.Σας το μετέφερα όπως ακριβώς το άκουσα.Γραφω σπάνια και πάντα με απόλυτο σεβασμό σε όλους άσχετα αν κάποια απο τα μέλη δεν έχουν ούτε τα μισά μου χρονια!!
Δεν δέχομαι όμως απο κανένα να με βρίζει.
Απο τη στιγμή που έγινε όμως εγώ δεν θέλω και δεν μπορώ να έχω πλέον θέση στο φόρουμ.
Ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία τους διαχειριστές και παρακαλώ πολύ να διαγράφω απο μέλος.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γεια σας!
Η Ατλετικο δεν εχει απαηορευση μεταγραφων; Και θα αντεξει να παιξει εναντια στην ομαδα της καρδιας του;john4serres έγραψε:ενα σεναριο ειναι να τον αγορασει η Ατλετικο απο τωρα και να μεινει δανεικος μεχρι το καλοκαιρι στην Ντεπορτιβο.
Ελπιζουμε τουλαχιστον 10εκ €
joshua έγραψε:Δηλαδη βρηκαμε αξιολογες περιπτωσεις παικτων για την θεση του επιτελικου που θα ανεβαζαν επιπεδο την ομαδα αλλα κριθηκαν ακριβες και προτιμησαμε να δωσουμε σχεδον 1 μυριο για να παρουμε Χατζησαια,Βελιδη και Μπακασετα...Δεν περιγραφω αλλο...
Δηλαδή άμα δεν τον βάζει μέσα ο Τούντορ θα φωνάζει τον αδελφό του;ΑποστόληςΑ έγραψε:26,5 ετών ο Ousmane Coulibaly, 1,83 στο ύψος (σχεδόν όσο οι Τζαβέλλας, Costa, Vitor) παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας (ΚΑΙ δεξί μπακ) και επιπλέον ο αδελφός του...
His brother is the professional kickboxer, multiple champion of France and world champion,
Έχει γεννηθεί στο Παρίσι και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μάλι.