Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Μα θα τον πουλήσουμε το καλοκαιρι μπαμ κανει , τωρα αν ερθει κοντα στη ρήτρα
Ο βάζελος θέλει παιρνει εμείς θελουμε αλλα.....
Mονο δίνουμε όπως Ολσεν...
Mονο δίνουμε όπως Ολσεν...
Χρειάζεται και ηρεμία για τέτοιους παικτες που άμεσα δε μπορούνjoshua έγραψε:Εγω απο ολες τις μεταγραφες που εχει κανει ο Βαζελος πιστευω οτι τζακποτ μπορει να χτυπησει με τον Μολεντο και τον Βλαχοδημο τον τερματοφυλακα.Οι υπολοιποι δεν μου λενε τιποτα.
Γιατι ρε μανιακε εμεις εχουμε παρει κανεναν που να μπορει αμεσα? 5 μηνες τωρα περιμενουμε να αποδωσουν Σαμπο,Ζαιρο,Τσιμιροτ και σια.
Επισης αν καποιος μου ελεγε Μπακασετας η Βιγιαφανες θα ελεγα τον δευτερο.
-
- Επικοινωνία:
εγω το καλοκαιρι οχι τωρα για να εχουν κ ουσια στην ομαδα ξερετε τι θα προετεινα?
τον τζιωλη ψηλος ειναι να επαιζε κεντρικος αμυντικος ο σαμπο το ιδιο να τον μαθουν την θεση ψηλος ειναι κ γρηγορος να αναναιωσουμε κατσε πουλαμε μακ απο τωρα κανα 3 χαρτια παιζνουμε 10αρι χ"ησαια -μπακασετα αν καταφερουμε κανα 400αρι αργοτερα κ τον ουαρντα του παιτωλικου κ πουλαμε τον αθανασιαδη περασε ο κυκλος του στον παοκ καλοκαιρι οσο κ οσο (οπως το κοβω θα δωσει τον μπεργκ ο βαζελος..
καταρχας αν παρουμε μπακασετα τωρα ιανουαριο κοβω δρομο θα παρει ο γκολασα..
τον τζιωλη ψηλος ειναι να επαιζε κεντρικος αμυντικος ο σαμπο το ιδιο να τον μαθουν την θεση ψηλος ειναι κ γρηγορος να αναναιωσουμε κατσε πουλαμε μακ απο τωρα κανα 3 χαρτια παιζνουμε 10αρι χ"ησαια -μπακασετα αν καταφερουμε κανα 400αρι αργοτερα κ τον ουαρντα του παιτωλικου κ πουλαμε τον αθανασιαδη περασε ο κυκλος του στον παοκ καλοκαιρι οσο κ οσο (οπως το κοβω θα δωσει τον μπεργκ ο βαζελος..
καταρχας αν παρουμε μπακασετα τωρα ιανουαριο κοβω δρομο θα παρει ο γκολασα..
Εμένα μ'αρέσει αυτή η λογική να πάρουμε νέους εξελίξημους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα από μικρές ομάδες που όμως κάνουν καλή πορεία ( Γιαννενα, Πανιώνιος ). Φτάνει να πλαισιωθούν και από εμπειρία. Δηλαδή τον Μπακασέτα θα τον ήθελα δίπλα στο ποιοτικό δεκάρι που θα πάρουμε.
Όντως καλος ο Βιγιαφάνεζ και σε καμμία περίπτωση, αυτήν την στιγμή που μιλάμε, κλεισμένος από τον Βάζελο.simba έγραψε:To composure, την τεχνικη, το vision και την πασα του βιγιαφανιεζ, ο μακ ουτε στο 20% δεν τα εχει..
https://www.youtube.com/watch?v=qixYgA6pGjU
https://vimeo.com/120086747
Ειδικα για τα 24 του ειναι παρα πολυ καλος και πολυ κριμα που τον πηρε ο βαζελος..Τωρα τομαθα και εχω μεινει μ@λ@κ@ς
Αυτός που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από όλους είναι ο 19χρονος Ορφανίδης της Ξάνθης.