Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ιγκορ σε στηρίζουμε

Αλλα σοβαρέψου και μην τα χάνεις
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

6 μηνες μετα δεν εχει καταλαβει τι συστημα θελει να παιξει, ποιοι παικτες ειναι για ποια θεση, πως εγινε ρομπα μολις μπηκε ο Ζαιρο και τους εκανε ανω κατω, πως ο κλαους φετος θυμιζει παλαιμαχο, πως ο μπερμπατοφ ειναι σεντερ φορ (παιζει να ειναι ο μονος προπονητης στον πλανητη που δεν το ξερει), πως ο μακ δεν ειναι φορ και πως ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Εγω λεω να φυγει, να παρει μαζι του εκ των πραματων και τον Άρνεσεν και να μας αφήσει να συνεχίσουμε να ζούμε στο μικρόκοσμο που τόσα χρόνια έχουμε μάθει. μεγάλος ΠΑΟΚ μονο στα λόγια είμαστε.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Brother Dimg4

He will get his money. He doesnt give a shit if we loose or win. The team has no heart and no b@lls.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θα ναι ηττα μας μεγάλη αν φυγουν

Και για μενα αρχη του τέλους του ιβαν
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Dimg4 έγραψε:6 μηνες μετα δεν εχει καταλαβει τι συστημα θελει να παιξει, ποιοι παικτες ειναι για ποια θεση, πως εγινε ρομπα μολις μπηκε ο Ζαιρο και τους εκανε ανω κατω, πως ο κλαους φετος θυμιζει παλαιμαχο, πως ο μπερμπατοφ ειναι σεντερ φορ (παιζει να ειναι ο μονος προπονητης στον πλανητη που δεν το ξερει), πως ο μακ δεν ειναι φορ και πως ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ.
θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις εσυ ποιον θα έβγαζες για να βάλεις βασικο τον ζάιρο .... τον μακ ? η τον γκάρι? :shock:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Α ρε Τουντορ σωτηρα μας που ηρθες να μας βγαλεις απο τον μικροκοσμο μας και δεν μπορουμε να αναγνωρισουμε το μεγαλειο σου και το εκπληκτικο σου πλανο...Γυρνα πισω στη μεγαλη Ριεκα που μεγαλουργησες και ασε μας εμας στην μιζερια μας.Σοβαρα τωρα τα πιστευεις αυτα που γραφεις η ετσι απλα αποφασισες να κλεισεις τα ματια και το μυαλο και να γραφεις μονο για να γραφεις σε υφος στηριξης ετσι γιατι πρεπει? θα ηθελα καποια στιγμη να μου αναλυσεις τι ακριβως εχεις δει μεχρι τωρα στο εργο του Τουντορ που σε κανει να πιστευεις οτι στα χερια του μπορουμε να εμπιστευτουμε τυφλα το μελλον της ομαδας.Επιπλεον γιατι συνδεεται τοσο αμεσα ο Τουντορ με τον Αρνεσεν δεν το καταλαβα,φαινεται δεν εχει ξαναπολυσει προπονητη στη καριερα του ως ΤΔ εκτος και αν το υπονοουμενο αφορα τον Σαβιδη αλλα τοτε το προβλημα δεν ειναι δικο μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 25 Ιαν 2016, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sfinas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:6 μηνες μετα δεν εχει καταλαβει τι συστημα θελει να παιξει, ποιοι παικτες ειναι για ποια θεση, πως εγινε ρομπα μολις μπηκε ο Ζαιρο και τους εκανε ανω κατω, πως ο κλαους φετος θυμιζει παλαιμαχο, πως ο μπερμπατοφ ειναι σεντερ φορ (παιζει να ειναι ο μονος προπονητης στον πλανητη που δεν το ξερει), πως ο μακ δεν ειναι φορ και πως ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ.
θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις εσυ ποιον θα έβγαζες για να βάλεις βασικο τον ζάιρο .... τον μακ ? η τον γκάρι? :shock:
Τον Κιτσιου η τον Κλαους.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

K_geo έγραψε:Εγω λεω να φυγει, να παρει μαζι του εκ των πραματων και τον Άρνεσεν και να μας αφήσει να συνεχίσουμε να ζούμε στο μικρόκοσμο που τόσα χρόνια έχουμε μάθει. μεγάλος ΠΑΟΚ μονο στα λόγια είμαστε.
Οτι να ναι πραγματικα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επειδη ολα σε αυτο το φορουμ αναζητουν επεξηγησεις, αλλιως ειναι "οτι να ναι" και αλλα γλαφυρα,

ο μικρόκοσμος μας ειναι μεταξύ των 88 και 108 μεγάκυκλων, των 10-15 σαϊτ, των 1-2-3 φόρουμ και μακριά απο εκεί που πρέπει να είναι. δλδ το γήπεδο.

ο μικρόκοσμος μας ειναι σε ότι νομίζουμε ότι εμείς έχουμε σαν άποψη αλλά ουσιαστικά είναι μια καθημερινή πλύση εγκεφάλου που μας προσφέρουν απλόχερα κάθε δευτερόλεπτο και σαν ιός τη μεταδίδουμε στα παραπάνω, ο ένας στον άλλο.

ο μικρόκοσμος μας είναι στο ότι για όλα έχουμε άποψη, όλα τα ξέρουμε, όλα είναι όπως τα λέμε. Σε βαθμό να αμφισβητούμε πάντα και παντού όλους όσους έχουν τουλάχιστον κάποιες "εργατοώρες" παραπάνω στα γαμημένα αυτά αθλήματα που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ. Γιατί αυτοί "πληρώνονται" και εμείς "αγαπάμε"....

ναι, μεγάλος ΠΑΟΚ μονο στα λόγια ΠΛΕΟΝ.

εδιτ: και ναι Τζοσουα, υπάρχει κάτι που σε κάνει να πιστεύεις ότι αν απομακρυνθεί ο Τούντορ, πριν το όριο που ο αδ έχει θέσει ώς όριο κρίσης, το επόμενο βήμα δεν θα είναι όλοι οι παραπάνω παράγοντες να στραφούν σε αυτόν τον ενα (δυο) που απέμειναν;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θελω ειλικρινα να μου απαντησει καποιος τι βλεπει μεχρι τωρα στη δουλεια του Τουντορ.Να ακουσω πχ δουλευει πολυ καλα στο τακτικο κομματι,διαβαζει αριστα τον αντιπαλο,διαχειριζεται πολυ καλα το υλικο του,δουλευει καλα τα στημενα σε αμυνα και επιθεση,δουλευει καλα πανω στην ψυχολογια των παικτων του.Πειτε μου...
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

joshua έγραψε:
Sfinas έγραψε:
Τον Κιτσιου η τον Κλαους.
με τετράδα πίσω θα βάλουμε zairo στην θέση κίτσιου???ε να βάλουμε και αριστερά στην τετράδα τις άμυνας τον μυστακιδη, και άμα φάμε κάνα goal τότε η μεγάλη αλλαγή που θα έχει να επιλέξει ο τούντορ για να γυρίσουμε το παιχνίδι θα είναι ο κίτσιου και ο κοροβέσης.... :D

ορεα τον βαζουμε στον klaus?και ο βέρμπα πάγκο??? η δεκαρι?? :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

K_geo έγραψε:επειδη ολα σε αυτο το φορουμ αναζητουν επεξηγησεις, αλλιως ειναι "οτι να ναι" και αλλα γλαφυρα,

ο μικρόκοσμος μας ειναι μεταξύ των 88 και 108 μεγάκυκλων, των 10-15 σαϊτ, των 1-2-3 φόρουμ και μακριά απο εκεί που πρέπει να είναι. δλδ το γήπεδο.

ο μικρόκοσμος μας ειναι σε ότι νομίζουμε ότι εμείς έχουμε σαν άποψη αλλά ουσιαστικά είναι μια καθημερινή πλύση εγκεφάλου που μας προσφέρουν απλόχερα κάθε δευτερόλεπτο και σαν ιός τη μεταδίδουμε στα παραπάνω, ο ένας στον άλλο.

ο μικρόκοσμος μας είναι στο ότι για όλα έχουμε άποψη, όλα τα ξέρουμε, όλα είναι όπως τα λέμε. Σε βαθμό να αμφισβητούμε πάντα και παντού όλους όσους έχουν τουλάχιστον κάποιες "εργατοώρες" παραπάνω στα γαμημένα αυτά αθλήματα που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ. Γιατί αυτοί "πληρώνονται" και εμείς "αγαπάμε"....

ναι, μεγάλος ΠΑΟΚ μονο στα λόγια ΠΛΕΟΝ.

εδιτ: και ναι Τζοσουα, υπάρχει κάτι που σε κάνει να πιστεύεις ότι αν απομακρυνθεί ο Τούντορ, πριν το όριο που ο αδ έχει θέσει ώς όριο κρίσης, το επόμενο βήμα δεν θα είναι όλοι οι παραπάνω παράγοντες να στραφούν σε αυτόν τον ενα (δυο) που απέμειναν;
Πραγματικα ο ορισμος του ΟΤΙΝΑΝΑΙ,οσο για τα ορια που λες,το εχω γραψει 100 φορες τα ορια κερδιζονται στο γηπεδο οχι στην θεωρια καπως ετσι πχ η τσελσυ εδιωξε τον πιο πετυχημενο προπονητη στην ιστορια της,που μολις ενας χρονο πριν ειχε παρει πρωταθλημα γιατι απλα καποιοι εκριναν οτι επρεπε να γινει κατι για να ταρακουνηθειο η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
dimitris70

Δημοσίευση από dimitris70 »

εγω μετα τον τραγικο χαβαλε που εκανε στην χθεσινη συνεντευξη τυπου εχω χασει πασα ιδεα γ αυτον τον ανθρωπο. ελπιζω ο Αρνεσεν να διορθωσει το λαθος του συντομα. τελη γεναρη και η ομαδα αντι να καλυτερευει γινεται ολο και χειροτερη...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:
ποιος ακριβως εισαι εσυ ρε παλικαρε που θα πεις ποιος ειναι ο μικροκοσμος μου?
ποιος εισαι εσυ που μου λες οτι ειμαι ζαβλακας παγιδευμενος σε ραδιο,εφημεριδες και σαιτ?
ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις οτι λειπω και δεν ειμαι στο σπιτι του ΠΑΟΚ?

αν θες να μιλησεις για τον εαυτο σου πες οτι θες
για τους αλλους δεν εχεις κανενα δικαιωμα να εκφραζεις τιποτα
εκτος αν σε χρισαμε τον μεγαλο ΠΑΟΚαρχη και δεν το ξερω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 25 Ιαν 2016, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”