25.Robin Olsen
- ΑποστόληςΑ
- zarathustra79
Re: 25.Robin Olsen
Όποιος κ να αγωνιστεί θα το αποφασίσει ο τούντορ. Αν ο τούντορ δεν εμπιστεύεται τον όλσεν, τότε δε θα αγωνιστεί ο όλσεν. Το οτι έκανε μερικές καλές αποκρούσεις στο ματς με την ξάνθη, δεν το αλλάζει αυτό΄οτι κ να λέμε εμείς εδώ μέσα.
Άιντε ψηλό αγόρι, ζητά ακρόαση και γύρνα πίσω στο χωριό σου να κάνεις μια στάση λίγων μηνών.pilotos έγραψε:Επιμένω, ζητά μεταγραφή να πας να παίξεις κάπου αλλού.pilotos έγραψε:Στην θέση του, θα ζητούσα να φύγω. 4 μήνες έφταναν,για να χάσει ότι έφτιαξε μέχρι τώρα στην καριέρα του.
Θα χάσει το Euro?
Αν το χάσει, θα χάσει και ο ΠΑΟΚ χρήματα...
SM-G920F
Εδώ δεν wake up........
SM-G920F
Το επόμενο καλοκαίρι θα έχεις εύκολα θέση σε μεσαία ομάδα Πρεμιερ Λιγκ.
SM-G920F
- john4serres
- thanos-xanthi
θα γελουσαν τα μουστακια σου ψηλε σημερα
να βλεπεις τετοιες κουνελιες απο το καινουργιο αστερα κατω απο τα δοκαρια
ειναι και θεμα τυχης μπορει να το εβγαζε μπορει να πηγαινε μεσα κατευθειαν, παντως απο τον βελιδη προσωιπκα τον εχω καλυτερο
- hasio_john
Αφού βλέπεις ρε Τούντορα από τον τελευταίο αγώνα πως ο Όλσεν είναι σε φόρμα, βάλε τον μέσα και άσε τα πειράματα! Βάζεις τον άλλον που μόλις ήρθε, με μισή προπόνηση, χωρίς καν να ξέρει ακόμα τα ονόματα των συμπαικτών του, μου τον ρίχνεις σε τέτοιο ματς και τον καις εννοείται! Γιατί???
Δυστυχως ετσι ειναι..Και με τετοια διαχειριση ποιον να πρωτο-εμπιστευτεις τωρα?hasio_john έγραψε:Αφού βλέπεις ρε Τούντορα από τον τελευταίο αγώνα πως ο Όλσεν είναι σε φόρμα, βάλε τον μέσα και άσε τα πειράματα! Βάζεις τον άλλον που μόλις ήρθε, με μισή προπόνηση, χωρίς καν να ξέρει ακόμα τα ονόματα των συμπαικτών του, μου τον ρίχνεις σε τέτοιο ματς και τον καις εννοείται! Γιατί???
Γνωμη μου παντως καλο θα ηταν καποιοι να συνειδητοποιησουν οτι η ομαδα που υποστηριζουν λεγεται ΠΑΟΚ FC, και οχι Ολσεν FCθα γελουσαν τα μουστακια σου ψηλε σημερα
Άιντε ψηλό αγόρι, ζητά ακρόαση και γύρνα πίσω στο χωριό σου να κάνεις μια στάση λίγων μηνών.
Το επόμενο καλοκαίρι θα έχεις εύκολα θέση σε μεσαία ομάδα Πρεμιερ Λιγκ.
stelyk έγραψε:Αν δεν παιξεις την Κυριακη, ειδικα με τα την χτεσινη εμφανηση, ζητα μεταγραφη να γλυτωσεις απο το πολυ DNA της ομαδας!
επειδη τον συμπαθω φυσιογνομικα (για επιδοσεις και ταλεντο δεν εχω εμπειρια να τον κρινω) αν ημουν στην θεση του θα ζητουσα να φυγω να παω σε κανενα ευρωπαικο πρωταθλημα γιατι με τοσες γκελες απο ολους τους τερματαδες μας μισο τσαφ να κανει θα ακουσει οτι δεν ακουσε εικοσιτοσα χρονια.