Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά ρε

Αναλύσεις επί αναλύσεων

Απόψεις επί απόψεων

Και ακόμα δεν έχετε αποδεχθεί πως:

- Αν ο Σαββίδης έκανε κάθε χρόνο, ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, τρεις μεταγραφές 1/7 αντί για 25/8

- Και ταυτόχρονα ακολουθούσε το παράδειγμα του παλαιού κραταιού γαυρου και είχε τρία μμε να παίζουν μέρα - νύχτα οτι θέλουμε τον Χ "Ζε Ρομπέρτο" επί δυο χρόνια σερί, χωρίς ποτέ να τον αποκτήσει

Θα ήταν πέντε σκάλες πάνω σε εκτίμηση, αποδοχή, κυριαρχία και εν τέλει χαλαρός στο κρεβάτι του

Εγώ λέω οτι κανείς επί προσωπικού εδώ μέσα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία αυτά θα ήθελε.

Καθίστε εσείς και πείτε οτι είναι ψέμα.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
katafraktos, Unpsofable78, navigator11, Newgen9, giaxxo, margas
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αρα γιατι μεταβατικη σουρμενετες?
υγ. μη βαζεις στο ιδιο τσουβαλι παπαμιμικο με βιειρινια κ ματος να χαρεις.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

@marsantos ναι αλλά κάνε edit και μην δίνεις στίγμα ;)
These users thanked the author Maklaz for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:16 @marsantos ναι αλλά κάνε edit και μην δίνεις στίγμα ;)
Τι λέτε εσείς οι δύο ρε αλήτες; Για παίκτη μιλάτε;

@marsantos

Σε έχουν τρελάνει ρε αδερφέ.

Την μια ο @renegade , τώρα ο @Maklaz :mrgreen:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sotos26 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:09 Πολύ μεγάλη συζήτηση η επικοινωνία, δεν είναι κρυφό σε ολουσ Μας ότι είναι θέμα και πρέπει συμφωνήσω με Κεν απλά κάποια πράγματα δε λέγονται. Στα μεταγραφικά πρέπει να κρατάς σιγή ιχθύος πέρα από την γενική σου κατεύθυνση: πχ θα πάω σε νέους παίχτες από της ακαδημίες μου φέτος και θα κόψω το μπάτζετ γιατί θέλω να φτιάξω το γήπεδο πχ, τελείως υποθετικό. Στα της κατεύθυνσης του κλαμπ σίγουρα περιμένουμε πιο πολλά νέα πιο συχνά: για το γήπεδο, για το προπονητικό, έναν απολογισμό κάθε χρόνο για το αγωνιστικό και γενικά την κατεύθυνση του κλαμπ. Πιστεύω βέβαια ότι προέρχεται από το πού και πώς έχει μεγαλώσει ο Ιβαν παρά κάποια προσπάθεια να κρύψει κάτι ή να κοροϊδέψει τον κόσμο. Είμαι γενικά πολύ αισιόδοξος αλλά αν με ρωτάς αν προέρχεται από κάπου θα έλεγα Ματος Βιεϊρίνια Λισι.
δε μιλαω για μεταγραφες και μεταγραφικα σεναρια ρε Σωτο. Εδω καλα καλα δε σχολιαζω μεταγραφες που γινονται. Δεν ασχολουμαι με μεταγραφες και ονοματα. Δεν πιστευω οτι τα πολλα λεφτα σου φερνουν καλυτερους παικτες.Στη δεξαμενη που μπορει να ψαρεψουν οι ελληνικες ομαδες το 80% του μεταγραφικου κοστους συνηθως ειναι απατη.Αυτο που λεω ειναι οτι δεν γινεται ο ενας να μιλαει για μεταβατικη περιοχο, ο αλλος για πρωταθλημα, ο παραλλος για αγωνιστικο ολεθρο, αλλος για γηπεδο, αλλος για σκαουτινγκ κλπ.Βαβελ εχει καταντησει την ομαδα η αφωνια. Κ σορυ αλλα εγω δεν κανω πλατες σε τετοιες τακτικες.Αφου επελεξε να τα κανει ολα μονος του, θα τα ακουει και ολα μονος του.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

@Maklaz

Χωρίς να ξέρω την συζήτηση που είχε προηγηθεί, νομίζω ότι κατάλαβα.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

barlow4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:14 αρα γιατι μεταβατικη σουρμενετες?
υγ. μη βαζεις στο ιδιο τσουβαλι παπαμιμικο με βιειρινια κ ματος να χαρεις.
Βγήκε η ομάδα και μίλησε για μεταβατική περίοδο;;

Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι πάμε για παραπάνω,αν θυμάμαι καλά.

Στην ουσία είναι μεταβατική περίοδος γιατί γίνανε πάρα πολλές αλλαγές αλλά δε νομίζω ότι αναιρεί τους στόχους της ομάδας.

Δε βάζω στο ίδιο τσουβάλι τα στελέχη της ομάδας απλά βάζω στο ίδιο τσουβάλι τις αντιδράσεις του κόσμου!

Πότε έμαθε ο ματος τη θέση;;
Ο Βιεϊρίνια ποτέ έγινε τδ;;και επειδή έπαιζε μπάλα σημαίνει ότι ξέρει;;

Αυτά ακούστηκαν όχι απ όλους αλλά από πολλούς

Ανύπαρκτους σχεδιασμούς ακούσαμε αλλά ο Αλί έκλεισε και κανείς δεν ήξερε τπτ
Αντίστοιχα και ο Λισι

Ανύπαρκτο σχεδιασμό την ώρα που η ομάδα είχε πέντε βασικούς εκτός προετοιμασίας για διάφορους λόγους

Άρα να φορτωθούμε στο μυαλό αυτών άλλους 15 παίκτες έτσι επειδή μας αρέσουν οι μεταγραφές!!

Γενικά είμαστε στα κάγκελα και ψάχνουμε την ευκαιρία
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 5):
eorptol1, Unpsofable78, Maklaz, Мир, giaxxo
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:20
@marsantos

Σε έχουν τρελάνει ρε αδερφέ.

Την μια ο @renegade ... :mrgreen:
Γεια σου παλίκαρε συνομήλικε.
Μου έγραψε κάτι ο ρενέ και το έχασα;
Αν ναι σε ποιο τόπικ;
These users thanked the author marsantos for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Όχι, ο Rene σε έχει τρελάνει με κάτι σχόλια που όλο σε μπερδεύουν :lol:
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Λάθη στον αγωνιστικό σχεδιασμό (ναι, ακόμη κι επαναλαμβανόμενα) συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Ακόμη και τεράστια λάθη, που μπορεί να πάνε πίσω την ομάδα. Όπως γίνονται και σωστά (επαναλαμβανόμενα επίσης), που βοηθάνε την ομάδα να κάνει άλματα.

Ο καθένας μπορεί να απογοητεύεται, να θυμώνει, να πέφτει σε κατάθλιψη ή αντιθέτως να μην τον πιάνει ο ύπνος από τον ενθουσιασμό και την όρεξη να ξαναδεί την ομάδα.

Η απαξίωση είναι άλλο πράγμα. Όπως και το να σου αρέσουν τα πάντα, βρέξει χιονίσει. Δεν πιστεύω στην ατάκα του τύπου ''ο πρόεδρος / προπονητής κτλ είναι θεσμός''. Πρώτα πρώτα και πρώτοι πρώτοι κρίνονται και οι θεσμοί, δεν έχουμε βασιλεία. Δευτερευόντως δεν κάνει η θέση τον άνθρωπο, το αντίθετο.

Σε αυτό το πλαίσιο, για μένα φυσικά και κρίνεται ο Σαββίδης, αλλά ήταν, είναι και θα είναι ακατανόητο, απαράδεκτο, άρρωστο να απαξιώνεται. Με τα χίλια στραβά του, με τα πολλά περισσότερα θετικά του.

Με αφορμή τα παραπάνω τα γράφω αυτά. Για τις μεταγραφές δεν έχω άποψη, λες και τους έχω δει ποτέ να παίζουν όσους ήρθαν ή θα έρθουν.

Η ομάδα έκανε μια επιλογή που δε μου αρέσει. Κακώς την έκανε, την έκανε όμως και δεν αλλάζει. Πλέον χρειάζεται χρόνο, ενδεχομένως και μια κάποια ανοχή. Ας μην πετύχει και μια χρονιά, τι να κάνουμε. Πολύ πιθανόν να μην αντέξω ως το τέλος και να καταλήξω να κράξω. Δε θα μου άρεσε, τέτοιος είμαι όμως.

Αλλά και ποιος γνωρίζει τόσα για να προδιαγράψει την αποτυχία; Σίγουρα όχι εγώ. Μπορεί και να πάρουμε το πρωτάθλημα...
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 5):
Unpsofable78, Maklaz, marsantos, SCIFO, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Equalizer έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:13 Καλά ρε

Αναλύσεις επί αναλύσεων

Απόψεις επί απόψεων

Και ακόμα δεν έχετε αποδεχθεί πως:

- Αν ο Σαββίδης έκανε κάθε χρόνο, ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, τρεις μεταγραφές 1/7 αντί για 25/8

- Και ταυτόχρονα ακολουθούσε το παράδειγμα του παλαιού κραταιού γαυρου και είχε τρία μμε να παίζουν μέρα - νύχτα οτι θέλουμε τον Χ "Ζε Ρομπέρτο" επί δυο χρόνια σερί, χωρίς ποτέ να τον αποκτήσει

Θα ήταν πέντε σκάλες πάνω σε εκτίμηση, αποδοχή, κυριαρχία και εν τέλει χαλαρός στο κρεβάτι του

Εγώ λέω οτι κανείς επί προσωπικού εδώ μέσα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία αυτά θα ήθελε.

Καθίστε εσείς και πείτε οτι είναι ψέμα.
Συζητήσεις προσχηματικές και αναλύσεις του ανδρικού μορίου, θα πω εγώ. Σορι κιόλας.
Δεν αναφέρομαι σε όσα γράφεις, εκτιμώ ότι είναι προφανές αυτό.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:20
Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:16 @marsantos ναι αλλά κάνε edit και μην δίνεις στίγμα ;)
Τι λέτε εσείς οι δύο ρε αλήτες; Για παίκτη μιλάτε;
Για ένα παιδί από το χωριό, δεν τον ξέρεις :D

@barlow4 συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά μεταβατική βαπτίστηκε από ανθρώπους εκτός ΠΑΕ.

Εγώ προσωπικά δεν βλέπω καμιά μεταβατική χρόνια μπροστά μας.
Πρωταθλητισμό θα κάνεις, θα προσπαθήσεις να πλασαριστείς όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη και θα χτυπήσεις κύπελλο και πάλι.

Θεωρώ για τον ΠΑΟΚ που ζούμε τα τελευταία χρόνια, αυτά είναι αυτονόητα και αποδεδειγμένα πράγματα. Εμείς οι ίδιοι μάλιστα το επιβεβαιώνουμε, όταν θεωρούμε αποτυχημένη μια χρονιά, η οποία δεν μας έχει φέρει κάποιον τίτλο.

Συμφωνώ μαζί σου ενώ ταυτόχρονα διαφωνώ. Δεν θέλω να μου μιλήσει ο Σαββίδης, ο Λέο με τον Αντρέ θα ήθελα όμως. Θα ήθελα να δω τι σκέφτονται για την ομάδα και τι θέλουν να προσθέσουν σε αυτήν με τις γνώσεις που έχουν.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
Unpsofable78, marsantos
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω δεν ψαχνω καμια ευκαιρια. Βλεπω ενα επαναλαμβανομενο δυσλειτουργικο μοτιβο εδω και χρονια και εχω αγανακτησει. Σε μια χρονια που λογω του εμφυλιου που ανοιξε στον ΑΣ η επικοινωνια με τον κοσμο ειναι πιο απαραιτητη απο ποτε.
Κατα τα αλλα ποιες ειναι ολες αυτες οι τεραστιες αλλαγες? ο προπονητης? Απο ποτε μια σοβαρη ομαδα μπαινει σε μεταβατικη χρονια επειδη φευγει ενας προπονητης? Και δε διαφωνω οτι ειναι μεταβατικη η χρονια. Ουτε θα με πειραζε αν ισχυε.Αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ειναι μεταβατικη. δεν εχει επικοινωνηθει κατι τετοιο.για τηνακριβεια δεν εχει επικοινωνηθει τιποτα. Ο ιδιος σου το λες οτι αν θυμασαι καλα ειπαν οτι παμε για παραπανω.Πως παμε για παραπανω οταν σε δυσκολο ευρωπαίκο παιχνιδι παμε με τη μιση ομαδα νεων?
AllySamatta1926

Δημοσίευση από AllySamatta1926 »

Είδατε τι προκαλεί παιδιά η έλλειψη ενός τυρακιου ενός hint που λέμε κ στο χωριό μου από το μαυροζωνα κ τον prist ...Φτάσαμε στο σημείο να λέμε αν πρέπει να επικοινωνεί το έργο της η ΠΑΕ η όχι ...Σε λίγο θα πιάσουμε την άλλη αγαπημένη συζήτηση σχετικά με το αν ο Γιαννούλης αξίζει η όχι 5 μύρια ... :opaokara: :opaokara:
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:27 .....
Πολύ πιθανόν να μην αντέξω ως το τέλος και να καταλήξω να κράξω. Δε θα μου άρεσε, τέτοιος είμαι όμως.
.....
:lol: :lol: :lol:
Είσαι ότι καλύτερο!!!
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
leomatos88, Unpsofable78, marsantos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”