Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Και καποιο αλλο καλοκαιρι, ειχανε παρει πακετο Βασιλοπουλο - Βασιλειαδη (τον γυρισανε δανεικο) - Σφαιροπουλο, για τον οποιο στο Παλατακι κοψανε ερυθρολευκη τουρτα τα σαινια οι "ΠΑΟΚαρχες" του ΑΣ ΠΑΟΚ για να τον αποχαιρετισουν. Μετα το χαρτι πηρε και τον Μαυροκεφαλιδη. Δεν αφηναν τιποτα. Οποτε...
Και τον Ντορσει! Και τον Ντορσει!
Αν θελουν να τον κρατησουν ας τον.πληρωσουν 5εκ το χρονο. Παντως με το υπαρχον συμβολαιο δεν τον κρατανε, ενω ρισκαρουν να τον χασουν και απο το βαζελο και θα τον βρουνε μπροστα τους στην Ευρωλιγκα.
Αυτο που εξελισσεται στα μεταγραφικα ειναι επιχειρηματικοαθλητικο, εφοσον οι ομαδες ειναι ΑΕ. Πολλοι κρινετε αποκλειστικα με μπασκετικες 5αδες και 12αδες, αλλα ειναι πιο συνθετο.
Αν θελουν να τον κρατησουν ας τον.πληρωσουν 5εκ το χρονο. Παντως με το υπαρχον συμβολαιο δεν τον κρατανε, ενω ρισκαρουν να τον χασουν και απο το βαζελο και θα τον βρουνε μπροστα τους στην Ευρωλιγκα.
Αυτο που εξελισσεται στα μεταγραφικα ειναι επιχειρηματικοαθλητικο, εφοσον οι ομαδες ειναι ΑΕ. Πολλοι κρινετε αποκλειστικα με μπασκετικες 5αδες και 12αδες, αλλα ειναι πιο συνθετο.
- These users thanked the author Franky for the post (total 5):
- gervasio artigas, tzakis82, Metagrafakias, yakel, aivas19
24 χρόνια ονειρεύομαι παίκτες που θα βάζουν βολές και θα σέβονται τα λεφτά που παίρνουν. Ε ήταν καιρός να ξέρουν να βάζουν βολέςgervasio artigas έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:09δηλαδη όσοι ειναι στον ΠΑΟΚ τώρα δεν βαζουν βολές;;;;;;Taseos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 16:32 Ε για τον Βενζε να πληρώσω υπεραξία. Για τον Τολιο όχι και τόσο
- Maurice_Escargot
Εγω θελω μονο υπερπαιχτες που δεν εχουν παρει ακομη Ευρωλιγκα.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- katafraktos
Aφου φτάσαμε να ξενερωνουμε με μεταγραφή Τολιοπουλου σε καλό δρόμο είμαστε. Δεν μου φαίνεται ο Τέλης γλεντζές για να κάνει τσαλιμακια στις μεταγραφές. Σίγουρα είχε το θέλω του coach οπότε καλώς να έρθει.
- Unpsofable78
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι ακριβώς νταβατζιλικι.nunies4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:40 Οκ ολοι καταλαβαινουμε οτι ο Τολιο ειναι και μια κινηση βγαλσιματος γλωσσας προς ολες τις κατευθυνσεις.
Δημιουργει επισης και τριγμους σιγα σιγα σε οργανισμους που ηταν μπετον οταν παιρνεις νταηλικι 2 παικτες σε 3 μερες (Ενα απο τα καλυτερα 3αρια της Ευρωπης και εναν απο τους πιο αξιολογους Ελληνες που ειχαν)
Αγωνιστικα και οικονομικα μπορει να μην εχει πολυ λογικη αλλα θα πρεπει να καταλαβουμε οτι τιποτα δεν εχει λογικη και ταβανι πλεον στον μπασκετικο ΠΑΟΚ απο προχθες.
Υπαρχει η προ-Οσμαν και η μετα-Οσμαν εποχη.
Νομίζω ότι το ένα χέρι νίβει το άλλο.Ο dpg αν και πολύ μικρότερος οικονομικά από Μυστακιδη, αποδεδειγμένα είναι τρελός και παρορμητικος, οπότε εάν ο Ομπραντοβιτς του έλεγε όχι πχ για Οσμαν, όχι μόνο θα ισοφαριζε την πρόταση μας αλλά θα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει.
Κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρχε περίπτωση να αποκτηθουν οι Οσμαν και Τολιοπουλος από τον βαζελο εάν δεν έδινε το οκ ο Ομπραντοβιτς.
Ο Ομπραντοβιτς θέλει πιο physical και πειθαρχημενους παίκτες. Εδώ λένε ότι ούτε τον Ναν θέλει (ενώ ακούγεται ότι πάνε για Σρουντερ).
Κάτι μου λέει ότι επειδή ο γάβρος έχει παραδοσιακά καλες σχέσεις με το σκουλήκι (ήδη του έδωσε Αντετοκουμπο και Τανουλη), ο βαζελος προτιμά ο Τολιοπουλος να καταλήξει σε εμάς, παρά στο σκουλήκι.
Εν κατακλείδι και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ροστερ μας, η μεταγραφή Τολιοπουλου θεωρώ ότι είναι κυρίως εντυπωσιασμου και όχι ουσίας. Χίλιες φορές Ντορσει και με τρελή υπεραξία.
Ο Οσμαν από την άλλη, είναι ένα από τα καλύτερα τριάρια στην Ευρώπη και συνδυάζει εντυπώσεις και ουσία στον μέγιστο βαθμό.
Ο Οσμαν συγκεκριμένα, θέλει όπου αγωνίζεται να είναι ηγέτης και να παίρνει τον μάξιμουμ χρόνο συμμετοχής.
Είχε προτάσεις κοντά στα δικά μας χρήματα από Φενερ, Εφες, αλλά το ρεπορτάζ λέει, ότι ως αρχηγός της Εθνικής τους, προτίμησε να μην δημιουργηθεί κόντρα γύρω από το όνομά του, ενώ το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε από εμάς συν η καλύτερη οικονομική πρόταση τον έπεισαν να επιλέξει εμάς.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- gervasio artigas
- constadine
Εμένα μου φαίνεται δύσκολο ο βάζελος να δώσει Τολιόπουλο ,γιατί θα έχει μεγάλο θέμα με τα ελληνικά διαβατήρια .
Πιο πιθανό θεωρώ του Ντόρσει ,ήδη γράφεται ότι ο γαύρος κοιτάει τον Πουλακίδα (που δεν έχει ακόμη ελληνικό διαβατήριο ,αλλά ο γαύρος μπορεί να το βγάλει αμέσως ).
Πιο πιθανό θεωρώ του Ντόρσει ,ήδη γράφεται ότι ο γαύρος κοιτάει τον Πουλακίδα (που δεν έχει ακόμη ελληνικό διαβατήριο ,αλλά ο γαύρος μπορεί να το βγάλει αμέσως ).
-
Michael Scott
-
gervasio artigas
Παιδια όλα ωραια και καλα με τις μεταγραφες
Την Τσαρουχα την εχουμε ρωτησει ομως;;;;;;
Ηδη βλεπω τον ΠΑΟΚ να εχει ΜΗΔΕΝ βολες σε ολοκληρα ημιχρονα ...μην πω και σε παιχνιδια
Ηδη βλεπω τον ΠΑΟΚ να εχει ΜΗΔΕΝ βολες σε ολοκληρα ημιχρονα ...μην πω και σε παιχνιδια
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- SCIFO
Ας μήν τρώμε την παραμύθα των βάζελων περι σύμφωνης γνώμης ομπράντοβιτς. Οι παίκτες πήγαν με πρόταση ζωής. Τα χρήματα είναι τρελά και λογικό να ζήτησαν να φύγουν.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε ο Όσμαν είναι το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη. Ούτε δεύτερος ούτε τρίτος. Όταν ήρθε στο βάζελο τα παπαγαλάκια χωροπηδούσαν και τώρα ξαφνικά ψάχνουν αδυναμίες σε άμυνα κτλ.
Και ο Τολιό είναι το τρίτο καλύτερο διαβατήριο στην Ελλάδα μετα απο Ντόρσευ και Ρογκαβόπουλο. Άσχετα αν αρέσει ή όχι σε κάποιους.
Εγώ αυτά καταλαβαίνω. Ο Τέλης κάνει δήλωση οτι ήρθε.
ΥΓ. Προφανώς και σαν οργανισμός θέλουμε πολύ ακόμα να τους φτάσουμε. Και δεν γίνεται να πληρώνεις κάθε χρόνο τέτοια ποσά.
Offtopic: Έχει κάποιο θέμα το φόρουμ γιατί δεν μου εμφανίζει τη ροή στην αρχική.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε ο Όσμαν είναι το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη. Ούτε δεύτερος ούτε τρίτος. Όταν ήρθε στο βάζελο τα παπαγαλάκια χωροπηδούσαν και τώρα ξαφνικά ψάχνουν αδυναμίες σε άμυνα κτλ.
Και ο Τολιό είναι το τρίτο καλύτερο διαβατήριο στην Ελλάδα μετα απο Ντόρσευ και Ρογκαβόπουλο. Άσχετα αν αρέσει ή όχι σε κάποιους.
Εγώ αυτά καταλαβαίνω. Ο Τέλης κάνει δήλωση οτι ήρθε.
ΥΓ. Προφανώς και σαν οργανισμός θέλουμε πολύ ακόμα να τους φτάσουμε. Και δεν γίνεται να πληρώνεις κάθε χρόνο τέτοια ποσά.
Offtopic: Έχει κάποιο θέμα το φόρουμ γιατί δεν μου εμφανίζει τη ροή στην αρχική.
Δε χρειαζεται, θα τους παιρνει παραμαζωμα ο Οσμανgervasio artigas έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:39 Παιδια όλα ωραια και καλα με τις μεταγραφες
- Unpsofable78
Του Τολιοπουλου λένε όλοι ότι τελείωσε και είναι παίκτης μας.constadine έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:29 Εμένα μου φαίνεται δύσκολο ο βάζελος να δώσει Τολιόπουλο ,γιατί θα έχει μεγάλο θέμα με τα ελληνικά διαβατήρια .
Δεν ξέρω. Κάποιοι λένε οτι o dpg έχει ήδη συμφωνήσει με Ντορσει, ο οποίος πιέζει τους Αγγελοπουλους είτε για ανανέωση με αστρονομικό συμβόλαιο, είτε για να φύγει.
Για μένα είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με Πουλακιδα.
Οι γαβροι έχουν το πλεονέκτημα του brand name και της Euroleague.
Εμείς τους κράχτες πλέον για άλλους παίκτες Καλαθη και Οσμαν, την οικονομική ευχέρεια συν ένα πρότζεκτ που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σύντομα στην Euroleague.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- constadine
Εγώ για να πω την αμαρτία μου, θέλω να πάρουμε Τολιόπουλο μήπως και γυρίσει πακέτο η Χατζηπαρασίδου στη γυναικεία ομάδα handball
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- gervasio artigas, PAOKevolution, aivas19
-
john4serres

σηκώνει υποδοχή στο αερόδρομιο.
- These users thanked the author john4serres for the post (total 4):
- st4this, Franky, paoki19, Dimg5
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
ο κουλ λεει οτι του φοστερ αυτη τη στιγμη ειναι 50-50