Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Το λάθος που έγινε, ήταν οτι δεν απομακρύνθηκε αμέσως ο Λουτσέσκου και χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
Οι μεταγραφές οι οποίες είναι λογικό να ήταν άλλες με Λουτσέσκου και άλλες με τον νέο προπονητή, σε συνδυασμό με τις γνωστές παθογένειες, έφεραν τον σχεδιασμό πολύ πίσω.
Ας ελπίσουμε οι εμπειρία ορισμένων παιχτών που έχουμε στο ρόστερ να αποτρέψει έναν αποκλεισμό απο την Ευρώπη, ο οποίος αυτή τη στιγμή που μιλάμε, φαντάζει αρκετά πιθανός.
Σίγουρα τα πράγματα θα στρώσουν και είμαι σίγουρος οτι η ομάδα θα είναι πολύ καλή και θα έχουμε μια καλή χρονιά,ας ελπίσουμε αυτή να περιλαμβάνει και αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Μη σας παίρνει αποκάτω,δε φοβόμαστε τίποτα,τα καλά είναι μπροστά μας.
Οι μεταγραφές οι οποίες είναι λογικό να ήταν άλλες με Λουτσέσκου και άλλες με τον νέο προπονητή, σε συνδυασμό με τις γνωστές παθογένειες, έφεραν τον σχεδιασμό πολύ πίσω.
Ας ελπίσουμε οι εμπειρία ορισμένων παιχτών που έχουμε στο ρόστερ να αποτρέψει έναν αποκλεισμό απο την Ευρώπη, ο οποίος αυτή τη στιγμή που μιλάμε, φαντάζει αρκετά πιθανός.
Σίγουρα τα πράγματα θα στρώσουν και είμαι σίγουρος οτι η ομάδα θα είναι πολύ καλή και θα έχουμε μια καλή χρονιά,ας ελπίσουμε αυτή να περιλαμβάνει και αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Μη σας παίρνει αποκάτω,δε φοβόμαστε τίποτα,τα καλά είναι μπροστά μας.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 8):
- Jairo, paokspren, Maxpaok, danirifle, Newgen9, Montrealiotis, PAOKevolution, sakis_the_fraud
Αν σε πω ανθρωπακο θα το δεχτεις ? εγω οχι αν με το πουν .....barlow4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 21:17 ας φαω μπαν ρε Οντι. Big deal. 18 χρονια ο,τι πιστευα εγραφα.δε θα αλλαξω τωρα επειδη μπορει να μου την πεφτουν γκρουπιζ το ενος και του αλλου εκατομμυριουχου. Και τον εναν κραζω για τα στραβα του και τον αλλο για τα δικα του στραβα. Θιχτηκε ο αλλος που εγραψα ανθρωπακος.απιστευτα πραγματα.
Ο Καστάνης είπε πως η Κοπεγχαγη μας εχει δωσει 1.8 για τον Κοτάρσκι και χρωστάει ακόμα 3.2 μύρια. Είδατε ρε οι μπατίρηδες; Η υπόθεση του Χατζηδιάκου κολλάει επειδή η Κοπεγχάγη ζήτησε να ισοσκελιστεί το ποσό, δηλαδή να κοστίσει 3.2 μεταγραφή ο Χατζηδιάκος. Περιμένω τα σχόλια σας, να ακούσουμε κανένα «για 200κ δεν κλεινουμε τη μεταγραφή» και «φταίει το Μαράκι»
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 10):
- george188, Mica, Unpsofable78, margas, Hayate, makedonas1926, Ally Samagoal, Montrealiotis, giaxxo, sakis_the_fraud
εντωμεταξυ, ολη αυτη η κουβεντα που γινεται με αφορμη το ποστ του barlow στις τελευταιες σελιδες, μου θυμισε ως ψυχογραφημα, κυριολεκτικα και μεταφορικα, ενα εξαιρετικο βιβλιο, το "Ακου ανθρωπακο". το προτεινω.
κι οπως ελεγε μια μορφη στα φοιτητικα μου χρονια, ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
- These users thanked the author jibbie for the post (total 4):
- Mica, barlow4, TylerDurden, Dimg5
δεν εγραψα τιποτα κακο ουτε ειρωνικο.τωρα αν θελει ο καθενας να πιανεται απο την τριχα και να την κανει τριχια δε θα κατσω να ασχοληθω. εγκαθετος πρεπει να ειναι καποιος για να δει προσπαθεια προσβολης στο ανθρωπακος. το οποιο δεν εχει να κανει καν με την υποσταση του ιδιοκτητη αλλα με τον τροπο που τον παρουσιαζουν καποιοι.eorptol1 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 21:25 Αν σε πω ανθρωπακο θα το δεχτεις ? εγω οχι αν με το πουν .....
εδω ο αλλος ζητησε μπαν. Ουτε στην Υεμενη.
Έλεος ρε εδώ μέσα, αφήστε και κάναν άνθρωπο να πει μια διαφορετική άποψη.
Ότι και να λέτε, η ομάδα άργησε 1,5 μήνα να απολύσει τον προπονητή της, και τελείωσε βασικό στάδιο προετοιμασίας με μια μεταγραφή και τα τσικο.
Αν σας καλύπτει εσάς, μπράβο σας. Αν δεν καλύπτει άλλους, αφήστε να το πούνε
Επίσης, επειδή γίνονται κάθε χρόνο τα ίδια, ασχέτως αποτελέσματος, είτε σας αρεσει είτε δεν σας αρέσει, η αιτία είναι αυτή η αρτηριοσκληρωτικη δυσλειτουργία της ΠΑΕ. Και η ευθύνη βαραίνει τον Ιβάν. Αν το νέο μοντέλο δουλέψει σε βάθος χρόνου, θα δείξει! Για την ώρα, οι ίδιες παθογένειες
Ότι και να λέτε, η ομάδα άργησε 1,5 μήνα να απολύσει τον προπονητή της, και τελείωσε βασικό στάδιο προετοιμασίας με μια μεταγραφή και τα τσικο.
Αν σας καλύπτει εσάς, μπράβο σας. Αν δεν καλύπτει άλλους, αφήστε να το πούνε
Επίσης, επειδή γίνονται κάθε χρόνο τα ίδια, ασχέτως αποτελέσματος, είτε σας αρεσει είτε δεν σας αρέσει, η αιτία είναι αυτή η αρτηριοσκληρωτικη δυσλειτουργία της ΠΑΕ. Και η ευθύνη βαραίνει τον Ιβάν. Αν το νέο μοντέλο δουλέψει σε βάθος χρόνου, θα δείξει! Για την ώρα, οι ίδιες παθογένειες
- These users thanked the author omerta76 for the post (total 12):
- Odi44, gk.box16, paokspren, smoothcriminal1926, Dimg5, Theios, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-, Metagrafakias, adman, Kevin and 2 more users
3,2 για Χατζηδιάκο ούτε για πλάκα. Ας τα δώσουμε στον στόπερ της Θέλτα καλύτεραaivas19 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 21:37 Ο Καστάνης είπε πως η Κοπεγχαγη μας εχει δωσει 1.8 για τον Κοτάρσκι και χρωστάει ακόμα 3.2 μύρια. Είδατε ρε οι μπατίρηδες; Η υπόθεση του Χατζηδιάκου κολλάει επειδή η Κοπεγχάγη ζήτησε να ισοσκελιστεί το ποσό, δηλαδή να κοστίσει 3.2 μεταγραφή ο Χατζηδιάκος. Περιμένω τα σχόλια σας, να ακούσουμε κανένα «για 200κ δεν κλεινουμε τη μεταγραφή» και «φταίει το Μαράκι»
γτ συνεχίζουν να ασχολούνται με χατζι δεν μπορώ να καταλάβω....ουτε κάτι τοπ ειναι πχ κουλιε η μαυροπίνακα ούτε στις λίστες βοηθάει...φερε έναν τοπ και βλέπουμε...οπως και φορ... στα αλλαα εχουμε χρονο και παιχτες για το τωρα....
- These users thanked the author juvepaok4 for the post:
- sakis_the_fraud
Το ότι δεν έχουν γίνει οι προσθήκες που θα έπρεπε είναι κάτι πολύ άσχημο. Βέβαια αυτό είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει.barlow4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 20:45 για το οτι δεν υπαρχει 11αδα μεσα ιουλιου πριν απο ευρωπαϊκο παιχνιδι εχεις να πεις κατι η μονο υπονοουμενα επι προσωπικου εχει το μενου?
επισης γραφω σε αυτο το φορουμ 11 χρονια πριν απο εσενα. συνολικα 18 χρονια. το ποτε γραφω και το ποτε δε γραφω δε θα το κρινεις εσυ.
Η κριτική έχει αξία από ποιον γίνεται
Αξία έχουν αυτοί που μπορούν να χειροκροτείσουν τα καλά και να κριτικάρουν τα άσχημα.
Υγ ο καθένας κρίνει και κρίνεται
Υγ2 οποίος θέλει να γράφει χωρίς να δέχεται απαντήσεις μπορεί να γράψει στον καθρέφτη του σπιτιού του με ανεξίτηλο μαρκαδόρο
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- Unpsofable78, Budas73
αμα αρχισουμε να μιλαμε για τετοια βιβλια δεν το γλιτωνουμε το μπαν.jibbie έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 21:39 εντωμεταξυ, ολη αυτη η κουβεντα που γινεται με αφορμη το ποστ του barlow στις τελευταιες σελιδες, μου θυμισε ως ψυχογραφημα, κυριολεκτικα και μεταφορικα, ενα εξαιρετικο βιβλιο, το "Ακου ανθρωπακο". το προτεινω.
για να μπορεις κρινεις τη διαδρομη καποιου ωστε να αποδιδεις χαρακτηρισμους πρεπει να ξερεις τη διαδρομη του. και για να λες οτι εμφανιζομαι στα ασχημα ειναι προφανες οτι δεν εχεις ιδεα. Ειναι η πρωτη ισως φορα στα 18 χρονια που γραφω εδω που μπαινω με διαθεση αυστηρης συχνης κριτικης για οργανωτικα θεματα καθως κατα κανονα η προσεγγιση μου στα του ΠΑΟΚ ειναι κοινωνικοπολιτικη. Συνεπως μια χαρα σου απαντησα.renegade έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 21:51Το ότι δεν έχουν γίνει οι προσθήκες που θα έπρεπε είναι κάτι πολύ άσχημο. Βέβαια αυτό είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει.barlow4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 20:45 για το οτι δεν υπαρχει 11αδα μεσα ιουλιου πριν απο ευρωπαϊκο παιχνιδι εχεις να πεις κατι η μονο υπονοουμενα επι προσωπικου εχει το μενου?
επισης γραφω σε αυτο το φορουμ 11 χρονια πριν απο εσενα. συνολικα 18 χρονια. το ποτε γραφω και το ποτε δε γραφω δε θα το κρινεις εσυ.
Η κριτική έχει αξία από ποιον γίνεται
Αξία έχουν αυτοί που μπορούν να χειροκροτείσουν τα καλά και να κριτικάρουν τα άσχημα.
Υγ ο καθένας κρίνει και κρίνεται
Υγ2 οποίος θέλει να γράφει χωρίς να δέχεται απαντήσεις μπορεί να γράψει στον καθρέφτη του σπιτιού του με ανεξίτηλο μαρκαδόρο
Το θέμα είναι αλλού,
την λουζερια που ποτισε ο αρχιλουζερ την ομαδα δύσκολα θα την αποβαλουμε.
Οπως και τον παπά με παπαμιμικους και αλλα ξωτικά που έφαγε ο γέρος.
Θα τα βρίσκουμε μπροστά μας.
Ελπιζω ο νέος να βρει τρόπο να χτίσει πανω στην καμμένη γη.
Τα άλλα λύνονται πάντως...
την λουζερια που ποτισε ο αρχιλουζερ την ομαδα δύσκολα θα την αποβαλουμε.
Οπως και τον παπά με παπαμιμικους και αλλα ξωτικά που έφαγε ο γέρος.
Θα τα βρίσκουμε μπροστά μας.
Ελπιζω ο νέος να βρει τρόπο να χτίσει πανω στην καμμένη γη.
Τα άλλα λύνονται πάντως...
- These users thanked the author Jairo for the post:
- Amsterdamer_87
barlow4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 21:54αμα αρχισουμε να μιλαμε για τετοια βιβλια δεν το γλιτωνουμε το μπαν.jibbie έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 21:39 εντωμεταξυ, ολη αυτη η κουβεντα που γινεται με αφορμη το ποστ του barlow στις τελευταιες σελιδες, μου θυμισε ως ψυχογραφημα, κυριολεκτικα και μεταφορικα, ενα εξαιρετικο βιβλιο, το "Ακου ανθρωπακο". το προτεινω.
Πάντως αν φτάσουμε στο αμήν και ξαφνικά σκάσουν μεταγραφές και ακουστεί - γραφτεί πάλι το πήρε πάνω του ο πρόεδρος εγώ θα βρίσω άσχημα και πρόεδρο και Μάτος και Βιερίνια.
Δεν είμαστε ιθαγενείς και ο οποίος μας συμπεριφέρετε είναι για σφαλιάρες
- TylerDurden
Θαυμάσιο βιβλίο, απαραίτητο και διαχρονικό ανάγνωσμα. Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν ότι ο τίτλος είχε και θαυμαστικό στο τέλος ("Ακου, ανθρωπάκο!") το οποίο για κάποιο λόγο αύξανε κατά πολύ την ένταση και τον έκανε πολύ πιο επιθετικό.jibbie έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 21:39 εντωμεταξυ, ολη αυτη η κουβεντα που γινεται με αφορμη το ποστ του barlow στις τελευταιες σελιδες, μου θυμισε ως ψυχογραφημα, κυριολεκτικα και μεταφορικα, ενα εξαιρετικο βιβλιο, το "Ακου ανθρωπακο". το προτεινω.
- These users thanked the author TylerDurden for the post (total 3):
- barlow4, jibbie, Kevin