Δε λεμε τν ιδιο...Καναμε προταση και σε Γκραντ , πακετο με Τολιο...ο Γκραντ εχει προταση κ απο Εφες ομως...nunies4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 13:24Εμένα μου είπαν για Βεζενκοφ. Προφανώς γνωρίζαμε ότι ΔΕΝ με ότι buyout και να δίναμε.
Ήταν κίνηση καυλαντας και κίνηση να τρομάξουμε κόσμο
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Κριμα αμα βγηκε πριν τελειωσει δεν το βλεπω να γινεται.
Αν και με τον Μπαρτζωκα δεν τα παει πολυ καλα αυτος, σωστα θυμαμαι?
Αν και με τον Μπαρτζωκα δεν τα παει πολυ καλα αυτος, σωστα θυμαμαι?
- Unpsofable78
Ναι αλλά με τους ξένους όπως Χατζινς κλπ τι θα γίνει;Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 13:27Δε λεμε τν ιδιο...Καναμε προταση και σε Γκραντ , πακετο με Τολιο...ο Γκραντ εχει προταση κ απο Εφες ομως...nunies4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 13:24Εμένα μου είπαν για Βεζενκοφ. Προφανώς γνωρίζαμε ότι ΔΕΝ με ότι buyout και να δίναμε.
Ήταν κίνηση καυλαντας και κίνηση να τρομάξουμε κόσμο
10 θα έχουμε στο τέλος;
- WestBlock4
Παντως ο γαυρος μαλλον αγοράζει τον πλωτά απο Προμηθέα λογω διαβατηριου
- navigator11
Άσε τώρα, να έχουμε πάλι συγκλονιστικά αρδθρα κλπ για το κωλόπαιδο, που, ενώ δικαίως του είχαν κλείσει όλοι τις μπασκετικές πόρτες, βρέθηκε ο αμφιλεγόμενης ηθικής ΠΑΟΚ να του προσφέρει μια ευκαιρία;Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 08:59 Βαζω πενηντα σεντς οτι το γλυκο θα ειναι πρωην πρωταπριλιατικη μεταγραφη μας..
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Dimitris_L4
Η αληθεια ειναι οτι αυτοι παρα δυναμωσαν με μοντερο και μακινταιρ. Δε θα τους χαλουσε να βγαλουνε λεφτα απο Ντορσει.
Νομίζω ότι ο γαύρος δε θα ήθελε με τίποτα να χάσει Γουοκαπ σε σχέση με Ντόρσεϊ.Τους είναι πολύ πιο χρήσιμος ο Αμερικανός.Εμεις έχουμε τον ΝΜΛ αντι-Γουοκαπ οπότε χωράει Ντόρσεϊ.Και μη νομίζουμε ότι δεν επηρεάζεται ο κάθε Ντόρσεϊ για τις μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και κυρίως για την απόκτηση του Οσμαν.
Ίσως ο Ντόρσεϊ δεν βλέπει χρόνο συμμετοχής με την ενίσχυση του γκέι. Επίσης ο Οσμάν με πρόταση 9 χαρτόνια από τον ΠΑΟΚ, μπορεί να την χρησιμοποιήσε για να πάρει αύξηση και νέο συμβόλαιο. Σε ένα χρόνο έληγε το 1,7 και ίσως βολεύει το μπάι άουτ όλες τις πλευρές.
Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
σας ζηλευω ρε εραστες της σπυριαρας
αν ερθει και ο μαυρουκος που επαιζε στο Αριζονα(παλια)
και καρφωνει με τ΄αρχιδι@,οπως λεγαμε οι εχοντες και καποια ηλικια
δεν σας πιανει κανεις
αν ερθει και ο μαυρουκος που επαιζε στο Αριζονα(παλια)
και καρφωνει με τ΄αρχιδι@,οπως λεγαμε οι εχοντες και καποια ηλικια
δεν σας πιανει κανεις
- These users thanked the author prist64 for the post (total 5):
- Unpsofable78, margas, paoki19, paok-porter1337, Polichni1926
-
Developer4
Αδερφέ σορυ κιόλας, αλλά λίγο μας ενδιαφέρει αν και πόσο χάρηκες...OIKODOMOS έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 13:53 Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
Εγώ το 2014 που βρέθηκα στη Γενεύη, το πρώτο αξιοθέατο που πήγα να δω ήταν το Πατινουάρ και όταν βρέθηκα απ'εξω δάκρυα κύλησαν και ευχηθηκα με όλη μου την καρδιά να ξαναζήσουμε εκείνες τις μαγικές στιγμές που δεν πρόλαβα τότε, όντας μικρότερος...
Και φτάσαμε στο σήμερα να αρπάζουμε από ομάδα με 7 Ευρωλίγκες και 50-60 εκ μπάτζετ σχεδόν βασικό γρανάζι με 11 εκ κίνηση, να χτυπάμε ρεαλιστικά και με πιθανότητες παίκτες από τους από τους από κάτω και όχι μόνο και γενικότερα το ταβάνι να φαντάζει ο ουρανός...
Το τμήμα αγωνιστικά φαίνεται να είναι στα καλύτερά του, ας αφήσουμε τις αμπελοφιλοσφιες τα νερά και τους θερμοσίφωνες που μας ζαλισαν το ριπαπα και ας χαρούμε γιατί θέλω να πιστεύω ότι όχι πολύ μακριά σε κλειστό γήπεδο θα ξαναζήσουμε αυτά που γαλούχησαν γενιές και γενιές...
Πάμε ρε Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!
- These users thanked the author Developer4 for the post (total 2):
- paok-porter1337, Panx Romana