Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από Shivaspace »

η σελίδα αυτή είναι για συζήτηση σχετικά με τις μετγραφικές κινήσεις, εξήγησα όλους τους προβληματισμούς μου και με ξαναρωτάς ποιο είναι το πρόβλημά μου?
το άσε να τον δούμε στο γήπεδο, δεν είναι επιχείρημα..τότε δεν θα έπρεπε να γίνεται καμία συζήτηση πριν δούμε έναν παίκτη ν αγωνίζεται

ένα πρόβλημα λοιπόν είναι το ποιές δημοσιοφραφικές πηγές θεωρούμε έγκριτες ώστε να γίνεται τόσο πολύ συζήτηση..και ανέφερα πολύ πρόσφατο παράδειγμα

ένα δέυτερο είναι το σκάουτινγκ γιατί θα περίμενα απο επαγγελματίες , πιο ψαγμένες επιλογές και όχι παίκτες που τους γνωρίζω ακόμη κι εγώ ο άσχετος..μ αυτό που γράφεις ότι τον ψιλοείδαμε , είσαι εντάξυ? πραγματικά πιστεύω οτι εξετάζουμε προσεκτικά τις επιλογές και δεν τις ψιλοκοιτάμε,επίσης λίγη μεγαλύτερη γκάμα ίσως? το 2 στα 2 απ την ίδια ομάδα είναι κι αυτό εντάξυ?

αν θές να συμπληρώσεις ή να αντικρούσεις τις σκέψεις κάποιου άλλου τότε είμαστε πολύ καλά, αυτό είναι το επιθυμητό, το να λές όμως ποιό είναι το πρόβλημά σου δεν είναι και πολύ κομπλέ..έτσι κι αλλιώς δεν θα σας κουράσω παραπάνω, οτι είχα να γράψω το έγραψα
These users thanked the author Shivaspace for the post (total 3):
MikeStr4, gk.box16, Logistis
Kenny4

Δημοσίευση από Kenny4 »

omerta76 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:33
nunies4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:24
omerta76 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 22:59

Πέρα από την παραδοσιακή ειρωνεία, έχεις κάτι να προσφέρεις στην συζήτηση; Αν όχι μην ασχολούμαι τζάμπα μαζί σου
Όντως είναι τρομερά επικοδομητικά τα επιχειρήματα και καθόλου ειρωνικά"και ο Πένια έμοιαζε σαν Μοντριτς", "στο φιλικό που οι δικοί μας έκαναν αγγαρεία"
Είναι μια αντικειμενική κρίση για τον παίκτη
Τονίζω ότι τα 2 αυτά παιχνίδια δεν είναι αντιπροσωπευτικά της εικόνας του παίχτη. Το σαν Μοντριτς ο Πενία το λέω για να τονίσω επίσης ότι σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι, μέχρι και ο Πενία έδειχνε παιχταρας και είδαμε τα αποτελέσματα όταν ήρθε στην Τούμπα.

Αλλά που να το πιάσεις εσύ αυτό, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πουλάς ειρωνεία σε οτιδήποτε αντίκειται στην δική σου άποψη.
Εντωμεταξύ ο Πένια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έπαιξε συνολικά 217 λεπτά. Δύο ενενηντάλεπτα με καθυστερήσεις πάνω κάτω. Δεν θεωρείς ότι και στη δική του περίπτωση το δείγμα είναι πολύ μικρό για να βγει το συμπέρασμα ότι ο παίκτης δεν έκανε για ΠΑΟΚ;

Το λέω γιατί εάν είναι να αρθρώνουμε λόγο με κριτική σκέψη δεν γίνεται να έχουμε double standards. Στην περίπτωση του Πένια δηλαδή τσακ μπαμ τον βγάλαμε τον παίχτη σαπάκι ενώ στην περίπτωση του Αλι πρέπει να μελετήσουμε αρχείο με 30 παιχνίδια και να τον δούμε να μοιράζει 100 σακούλες με συνέπεια για να πειστούμε ότι μπορεί να προσφέρει.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

είμαι πλέον απόλυτα πεπεισμένος, πως αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από την Αθλητική Ένωση Κάτω Ραχούλας Βλαδιβοστόκ,
την επόμενη χρονιά, θα διαβάζουμε στα ΜΜΕ πως ο ΠΑΟΚ κυνηγά τον super παίχτη, ανερχόμενο ταλέντο, ταιριαστό στα πλάνα του, παίχτη της ΆΕ Κάτω Ραχούλας Βλαιβοστόκ.
Ο δε Μπούζας, θα γράψει πως τον θέλει και ο γαύρος....
These users thanked the author gpap5 for the post (total 2):
MikeStr4, giaxxo
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

danirifle έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:09 καλοί είναι οι ντριμπλερς και οι τσαλιμαδόροι, αλλά εμένα με βγάζουν από τα ρούχα μου όσοι περνούν 3 παίχτες και κάνουν λάθος στην πάσα των 3 μέτρων
🤣 δικός μου
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
giaxxo, danirifle
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν ξέρω αν προσθέτει κάτι στην συζήτηση πάντως πέρυσι το καλοκαίρι προσπάθησε αρκετές φορές (several bids αναφέρουν τα δημοσιεύματα) να τον αποκτήσει η Λανς αλλά η Μάλμε δεν ήθελε να τον δώσει
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
GianD, Unpsofable78
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν ανησυχώ για τις κινήσεις στα εξτρέμ όσο υπάρχει Ζιβκοβιτς Ντεσποντοφ στα εξτρέμ . Περιμένω να έρθει ο Γιαννούλης και το σέντερ φορ .
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έτσι ακριβώς είναι.
Στα extreme είμαστε τόσο γεμάτοι και από έμπειρους αλλά και από project
Βέβαια είναι σχεδόν σίγουρος ότι ο σωμαλός απ έξει μεγάλη μπάλα τούμπα και μαζί με τον μικρό μάγο θα κάνουν απίστευτο δίδυμο
Αυτό που με πρόβληματίζει είναι ο παίκτης πίσω από τον Ντέλια. Δεν έχω καμία ελπίδα στον Πέλκα
Επίσης πολύ σημαντικό είναι το πιο στα έρθει για center for
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Logistis, adam04
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Kenny4 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 04:35
omerta76 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:33
nunies4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 23:24

Όντως είναι τρομερά επικοδομητικά τα επιχειρήματα και καθόλου ειρωνικά"και ο Πένια έμοιαζε σαν Μοντριτς", "στο φιλικό που οι δικοί μας έκαναν αγγαρεία"
Είναι μια αντικειμενική κρίση για τον παίκτη
Τονίζω ότι τα 2 αυτά παιχνίδια δεν είναι αντιπροσωπευτικά της εικόνας του παίχτη. Το σαν Μοντριτς ο Πενία το λέω για να τονίσω επίσης ότι σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι, μέχρι και ο Πενία έδειχνε παιχταρας και είδαμε τα αποτελέσματα όταν ήρθε στην Τούμπα.

Αλλά που να το πιάσεις εσύ αυτό, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πουλάς ειρωνεία σε οτιδήποτε αντίκειται στην δική σου άποψη.
Εντωμεταξύ ο Πένια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έπαιξε συνολικά 217 λεπτά. Δύο ενενηντάλεπτα με καθυστερήσεις πάνω κάτω. Δεν θεωρείς ότι και στη δική του περίπτωση το δείγμα είναι πολύ μικρό για να βγει το συμπέρασμα ότι ο παίκτης δεν έκανε για ΠΑΟΚ;

Το λέω γιατί εάν είναι να αρθρώνουμε λόγο με κριτική σκέψη δεν γίνεται να έχουμε double standards. Στην περίπτωση του Πένια δηλαδή τσακ μπαμ τον βγάλαμε τον παίχτη σαπάκι ενώ στην περίπτωση του Αλι πρέπει να μελετήσουμε αρχείο με 30 παιχνίδια και να τον δούμε να μοιράζει 100 σακούλες με συνέπεια για να πειστούμε ότι μπορεί να προσφέρει.
Ναι, έπαιξε 217 λεπτά και μετά πήρε μεταγραφή στο Περού, μετά στην Σακαριασπόρ οπου μετά από 1 χρόνο έμεινε ελεύθερος. Εσύ πιστεύεις ότι έκανε για τον ΠΑΟΚ; Και για ποια double standards αναφέρεσαι, το ίδιο χρησιμοποιώ: ΔΕΝ γίνεται από 1-2 παιχνίδια που είδαμε έναν παίχτη να θεωρούμε ότι κάνει για την ομάδα ή δεν κάνει. Αλλά δεν παύει να είναι μία επιλογή με ρίσκο, που αν προορίζεται για βασικός δεν με καλύπτει.

Σε τελική ανάλυση ρε φίλε, εγώ θεωρώ ότι είναι μια μέτρια επιλογή και περίμενα κάτι καλύτερο, χωρίς να υπονοώ τίποτα και για κανέναν. Εχω δικαίωμα να το κάνω ή πρέπει να αποδεικνύω το ΠΑΟΚτσήδικο φρόνημα μου κάθε φορά που γράφω;

Υ.Γ. Όλα στο χορτάρι και μακάρι να με βγάλει μαλάκα και να κάνω την κωλοτούμπα μου.
These users thanked the author omerta76 for the post:
gk.box16
Άβαταρ μέλους
Spike4

Δημοσίευση από Spike4 »

Μέτρια επιλογή ο παίκτης, αν προορίζεται για βασικός. Ελπίζω να διαψευστώ και να πρωταγωνιστήσει. Καλώς να έρθει!
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ΗΜΕΡΑ 16Η.

Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, θα φυγω με μεταγραφη :opaokara:
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Maklaz, Newgen9
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Maklaz έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 21:56 Και για πείτε.

ΤσακΑΛΙ πρέπει να είναι στην πλευρά, χαλΑΛΙ όσα χρήματα δώσουν.
ΑΛΙμονο οποίος βρεθεί μπροστά του, γιατί θα σκύψει το κεφΑΛΙ και θα πηγαίνει με πατημένο το πετΑΛΙ.
ριμα για χρημα ΜΑΚΛΑΖ-ΤΣΑΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Παρ 10 Ιούλ 2026, 08:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author geobila for the post (total 3):
Unpsofable78, Maklaz, Newgen9
Άβαταρ μέλους
jim1970_4

Δημοσίευση από jim1970_4 »

τελειώνει θετικά του Χατζηδιάκου σήμερα!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim1970_4 την Παρ 10 Ιούλ 2026, 08:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Καταλαβαινω την απογοητευση καποιων..
Οντως τα νουμερα,το ιστορικο του και οτι οι της Μαλμε δεν εσκιζαν και το βρακι τους να τον κρατησουν κατι λεει...
Ερχεται να παρει την θεση του πουθενα Ιβανουσετς...Μπροστα του φαινεται Ντεμπελε...
Αμα το δεις απο αυτη τη σκοπια ειναι αναβαθμιση....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Παρ 10 Ιούλ 2026, 08:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 2):
Maklaz, Мир
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

εγώ βλέπω μια ορθολογική σκέψη και κίνηση στις φετινές μας επιλογές.
Φεύγει ο κεντζιόρα και στην θέση του έρχεται ένας ποδοσφαιριστής με υψηλότερες παραστάσεις, πολύ πιο έμπειρος, καλύτερος στην ανάπτυξη παιχνιδιού. Επίσης καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι.

φεύγει ο οζντόεφ. παίκτης χαμένος στην δική μας ανάπτυξη και σχεδόν καμία συνεισφορά στις μεταβιβάσεις. έρχεται ένας άλλος ο οποίος είναι ταμάμ στο να υποδέχεται την μπάλα. να την ζητά και να έχει μεγάλη επιτυχία στις μεταβιβάσεις του. επίσης είναι πολύ γρήγορος στην σκέψη. Μάλιστα η επιλογή του γίνεται σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που έχει ο δίπλα του. δηλαδή ο ζαφείρης που τρέχει κι αλωνίζει τους χώρους.

θέλουμε έναν παίκτη από την πλευρά του τάισον. εκεί που ο αγαπητός βραζιλιάνος έχει το πλεονέκτημα της γρήγορης μετάβασης μπάλας από περιοχή σε περιοχή. έρχεται κάποιος που είναι επίσης γρήγορος αλλά παρουσιάζει στοιχεία επιπλέον όπως να αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες με το χάρισμα του στο ένας εναντίον ενός ή και δύο ή τριών.

ασφαλώς και όλα κρίνονται στα επίσημα.....
These users thanked the author Maxpaok for the post (total 8):
Unpsofable78, geobila, Maklaz, Newgen9, Dimpatra, Ally Samagoal, Logistis, adam04
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Είχα ακούσει μία εκπομπή που έπαιζε δηλώσεις του Πένια σε Περουβιανό δημοσιογράφο , λίγο μετά την μεταγραφή του στο Περού. Αυτός ένιωθε ότι ο ΠΑΟΚ τον εξαπάτησε, επειδή είχε όνειρο να διακριθεί σε ευρωπαϊκά ματς, αλλά στο μοναδικό που είχε μπροστά του, με τους Ρουμάνους του Χαραλάμπους, δεν έπαιξε . Είχε λέει εκνευρισμό επειδή ο ΠΑΟΚ έκανε άλλες τέσσερις μεταγραφές και έμεινε εκτός λίστας, για το ΕΝΑ!!! νοκ άουτ ματς που υπήρχε! Αποφάσισε λέει ο ίδιος, να πει ότι αν δεν με βάζετε στο Γιουρόπα, να μην με υπολογίζετε για το πρωτάθλημα!
Είχα σοκαριστεί με τα ποσά που του έδωσε ο ΠΑΟΚ, επειδή ήταν πάνω από τρεις φορές τα χρήματα της Μάλμε.
Όταν πήγε στο Περού η αμοιβή του ήταν αντίστοιχη με των Σουηδών. Μαζί με το ποσό της μεταγραφής, ο Πένια ήταν μεγάλη ζημιά.
Εγώ ρε παιδιά απορώ, δεν γίνεται έρευνα τι μυαλό έχει ο κάθε περίεργος που θα φέρει η ομάδα; Ήρθε ο Χατσερίδης και αν δείτε δηλώσεις θα νομίζετε ότι ζούμε σε παράλληλο σύμπαν. Όλοι τον κοιτούσαν με μίσος και έβλεπαν με μίσος τις κάλτσες του, επειδή είχαν σημαιάκια της Ουκρανίας έλεγε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”