Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
-
OvelixPAOK
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Είχα αφήσει τη μεγραφολογια πριν λίγες μέρες στη σελίδα 158 και έχουν γραφτεί 100+ σελίδες... Δε διάβασα τι γράψατε, αλλά ο Τaha Ali είναι ωραία κίνηση. Δεν είναι το μεγάλο όνομα αλλά είναι ωραία ψαγμενιά. Παίκτης της Μάλμε, εθνική Σουηδίας, γρήγορος, ντριμπλαδόρος. Μπορεί να τα βρει σκούρα απέναντι σε ομάδες που θα μας παίξουν σύστημα πούλμαν, αλλά σε ντέρμπι και Ευρώπη, θα κάνεις τρελές επελάσεις.
- These users thanked the author OvelixPAOK for the post:
- anaximandros4
Μέση λογική οπαδού.renegade έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:15 Νομίζω ότι πλέον δεν αξίζει να ασχολείσαι ακόμα και εδώ μέσα.
Αστεία επιχειρηματολογία από νθρώπους που απλά διέθεσαν 30 δευτερόλεπτα να δούνε στο transfermarkt τα νούμερά του. Το αποτέλεσμα αυτής της αφελής προσέγγισης είναι ακόμα και η μισή που έχουνε πει να τον ονομάζουνε παγκιτη, γιατί απλά είδαν τα παιχνίδια που έπαιξε και τα παιχνίδια που δεν έπαιξε... και φυσικά επειδή παίρνουμε τα δεδομένα από το transfermarkt ως δεδομένα και μη αμφισβητήσιμο δεν μας σπερνάει καν από το μυαλό ότι αυτά που διαβάζουμε δεν είναι έτσι.
Το λοιπόν στα παιχνίδια που τον έχει ως Not in Squad στην πραγματικότητα είναι ένα τραυματίας, ενώ από τις 25 μαΐου και έπειτα ενώ το πρωτάθλημα τους διεξάγεται κανονικά αυτός βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής.
Τώρα το εάν είναι καλός, εάν είναι κακός, εάν έχει κενά ,εάν δεν έχει κενά κτλ ,μου φαίνεται είναι πράγματα που πλέον δεν αξίζει καν να ασχοληθείς αφού κόσμος κατά κύριο λόγο έχει φτιάξει τα δικά του αφηγήματα μέσα στο κεφάλι του και πορεύεται αποκλειστικά με αυτά , χωρίς να δίνει το όποιο δικαίωμα και ευκαιρία στον ίδιο του τον εαυτό πρώτα για οποιαδήποτε διαφοροποίηση
Αξίζει πάνω από 5 εκ στο transfermarkt;
Αφού όχι, τότε δεν κάνει καν για πάγκο.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 7):
- renegade, DamoN, GianD, paok apo epilogi, Ally Samagoal, Newgen9, geonov29
Ο παίχτης είναι φτηνό συμπλήρωμα του Τάισον.
Είναι ξεκάθαρο οτι δεν ήθελαν να καπελωσουν τον Βραζιλιάνο.
Αν βγει, βγήκε, του χρόνου που θα σταματήσει ο Ται θα βγούμε πάλι στην αγορά.
Όσο για τα χαρακτηριστικά του παίχτη είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια,τριπλαρει και τον εαυτό του και κάπου εκεί τελειώνει η κουβέντα.
Σώμα φτερό, μόλις τον ακουμπάει αντίπαλος φεύγει δύο μέτρα μακριά,τα χτυπήματα του είναι αδύναμα, απόρροια των φυσοκαλαμων που έχει για πόδια.
Ξεκάθαρα για μένα ειναι συμπλήρωμα,χωρίς απαραίτητα να είναι κακό αυτό.
Ας ελπίσουμε να βοηθήσει περισσότερο απο Ιβανουσετς κάτι που φαντάζει εύκολο.
Υ.Γ Ο Τάισον να είναι καλά.
Είναι ξεκάθαρο οτι δεν ήθελαν να καπελωσουν τον Βραζιλιάνο.
Αν βγει, βγήκε, του χρόνου που θα σταματήσει ο Ται θα βγούμε πάλι στην αγορά.
Όσο για τα χαρακτηριστικά του παίχτη είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια,τριπλαρει και τον εαυτό του και κάπου εκεί τελειώνει η κουβέντα.
Σώμα φτερό, μόλις τον ακουμπάει αντίπαλος φεύγει δύο μέτρα μακριά,τα χτυπήματα του είναι αδύναμα, απόρροια των φυσοκαλαμων που έχει για πόδια.
Ξεκάθαρα για μένα ειναι συμπλήρωμα,χωρίς απαραίτητα να είναι κακό αυτό.
Ας ελπίσουμε να βοηθήσει περισσότερο απο Ιβανουσετς κάτι που φαντάζει εύκολο.
Υ.Γ Ο Τάισον να είναι καλά.
- These users thanked the author obanebane for the post:
- breakdown88
Jairo έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:12 Ο Τάχα είναι ο Ταισον 10 χρόνια νεώτερος αλλα με καλύτερα στοιχεία και τεχνική.
Κι εμένα μου άρεσε ο Άλι σαν μεταγραφή αλλά ας μην λέμε και ανέκδοτα
Τώρα θα γίνει καλός αν σκάσουμε 2 μην κάνεις τέτοια ….
Εντομεταξυ από όλα τα σχόλια τα οποία είναι σε φάση όπως την περιέγραψε ο ρενε το χειρότερο ήταν ένα που ειρωνευόταν που παίρνουμε παίχτη που τελειώνει σε 6 μήνες το συμβόλαιο του .
Άρρωστα πράγματα μάγκες ….
Αλήθεια κάντε κανένα μπάνιο να ξελαμπικαρετε γιατί για το άλλο ούτε λόγος .
Και το ξαναλέω εμένα προσωπικά τέτοια παίχτες ΔΕΝ μου αρέσουν άσχετα αν τους θεωρώ χρήσιμους
Εντομεταξυ από όλα τα σχόλια τα οποία είναι σε φάση όπως την περιέγραψε ο ρενε το χειρότερο ήταν ένα που ειρωνευόταν που παίρνουμε παίχτη που τελειώνει σε 6 μήνες το συμβόλαιο του .
Άρρωστα πράγματα μάγκες ….
Αλήθεια κάντε κανένα μπάνιο να ξελαμπικαρετε γιατί για το άλλο ούτε λόγος .
Και το ξαναλέω εμένα προσωπικά τέτοια παίχτες ΔΕΝ μου αρέσουν άσχετα αν τους θεωρώ χρήσιμους
- WestBlock4
Μεγάλο ατού η ταχύτητα του αλλα μονο αυτο βλεπω στα θετικά , ισως στην ευρωπη βοηθησει αρκετά αλλα στην ελλαδα με ομαδες που παίζουν ταμπούρι δεν θα δωσει κατι.
Ετσι οπως ειδα το ντεσποτοφ πέρσι θα τον προτιμούσα για δική του αλλαγη. Η αληθεια ειναι περιμενα κατι πιο έμπειρο σ αυτη τη θεση με λιγο περισσότερες παραστάσεις.
Υγ. Δεν ηξερα παντως οτι υπάρχουν ποδοσφαιριστές απο Σομαλία να παίζουν ευρωπη
Ετσι οπως ειδα το ντεσποτοφ πέρσι θα τον προτιμούσα για δική του αλλαγη. Η αληθεια ειναι περιμενα κατι πιο έμπειρο σ αυτη τη θεση με λιγο περισσότερες παραστάσεις.
Υγ. Δεν ηξερα παντως οτι υπάρχουν ποδοσφαιριστές απο Σομαλία να παίζουν ευρωπη
Μου φαίνεται πολύ περίεργο για έναν παίκτη που μπορείς να τον υπογράψεις ελεύθερο για τον Ιανουάριο.DimitrisS έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:21 Kαπου διαβασα, νομιζω Gazzetta, για ποσο κοντα στα 2 εκ. για την μεταγραφη. Μιλαω για το ποσο προς την Μαλμε.
500-1 μύριο στην ομάδα και 500 στον παίχτη, οτιδήποτε παραπάνω,δύσκολα να ισχύει.
- These users thanked the author obanebane for the post:
- constadine
Το μακρινό 2022 είχαμε δώσει ΝΩΡΙΣ, ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, 3 εκατομμύρια για Σοάρες, 2 εκατομμύρια για Κουαλιάτα, και είχαμε πάρει ελεύθερο το Ναρεϊ και δανεικό το Ντάντας.
Με αποφάσεις και εισηγήσεις... ποδοσφαιράνθρωπου ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ.
Μαντέψτε ποιοι συνεισέφεραν και ποιοι ήταν για τα μπάζα.
Με αποφάσεις και εισηγήσεις... ποδοσφαιράνθρωπου ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ.
Μαντέψτε ποιοι συνεισέφεραν και ποιοι ήταν για τα μπάζα.
- WestBlock4
Αν θυμαμαι καλα απο τη μαλμε αυτος που μας εκανε γιογιό κ πηρε το παιχνιδι μόνος του ηταν ο νανασι αν θυμαμαι καλα το ονομα
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- george188
Μετα απο αυτα που λες για Γιαννουλη και κυριως Αλι-Ταισον, πραγματικα τρεμω για τον ΣανταμαριαJairo έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:12 Θεωρώ την μεταγραφή Γιαννουλη περιττή, δεν θα έπρεπε καν να μας απασχολεί σαν οργανισμός...
Θα μπορούσε και ο ίδιος να αράξει άλλη μία χρονιά στην Augsburg και να έρθει οταν μείνει ελεύθερος.
Αναρωτιέμαι γιατί παίζει το όνομα του τόσο πολύ.Ο παίκτης παίζει κοντά στο 50% απο αυτό που έπαιζε πριν φύγει.
Ο Τάχα είναι ο Ταισον 10 χρόνια νεώτερος αλλα με καλύτερα στοιχεία και τεχνική.
Τέλεια μεταγραφή.
Ο Σανταμαρια νομίζω θα πάρει ηγετικό ρόλο στην μεσαία γραμμή.
- paokovios1974
500 350 κατά Αλαφούζο Μπάνεobanebane έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:31 500-1 μύριο στην ομάδα και 500 στον παίχτη, οτιδήποτε παραπάνω,δύσκολα να ισχύει.
- These users thanked the author paokovios1974 for the post:
- Mica
-
Michael Scott
Πάντως και ο Αλι πρώτη φορά θα παιξει σε τοσο καλή ομαδα! Έχει ευκαιρία να δείξει επιπλέον πραγματα. Με Γιαννούλη απο πισω του θα εισαι ολίγον τι πυραυλοκίνητος απο εκει. Κι ας σκουντουφλαει στο σουτ... Σημασια εχει να μπορεις να δημιουργείς όσες περισσότερες φάσεις γινεται...