Έχουμε τα δικά μας. Όχι ολοκληρωμένα ακόμα, αλλά έχουμε!
https://paokanalytics.gr/players/731771
Και ο @jibbie επίσης!
Έχεις δίκιο, προ ολίγου όμως μαστιγώθηκε ο αρμόδιοςgk.box16 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:01 Ρε σεις στην πρώτη σελίδα του φόρουμ γράφει εδώ και μέρες
ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΏΝ ΤΗΣ ΤΟΎΜΠΑΣ Ο ΣΑΝΤΑΜΑΡΙΑ
Τι γίνεται γιατί δεν μπαίνει μέσα να ησυχάσουμε;
Πονάμε εδώ και χρόνια στην θέση του Τάισον?Equalizer έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 19:57 Σε ο,τι αφορά το πόσο μπαλάτος είναι, μπροστά του ο Ντεσπόντοφ μοιάζει άσχετος με το ποδόσφαιρο
Όμως σε ο,τι αφορά τακτική, τελειώματα, μοίρασμα, εκεί ούτε κάποια ιδιαιτερη εικόνα έχουμε (άρα μάλλον δεν υπάρχει), ούτε τα στατιστικά τον βοηθούν να μας πείσει
Αναμένουμε. Με σωστό ρόλο, υποταγή σε αυτό που ζητά ο κοουτς, σωστή τοποθέτηση και εκμετάλλευσή του, θα είναι χρήσιμη προσθήκη σε μια θέση που εδώ και χρόνια πονάμε.
Όπως και στις πύλες της Τακλαμαγκαν που ο Λιακοπουλος μάλιστα παρέθεσε και ντοκουμένταgk.box16 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:01 Ρε σεις στην πρώτη σελίδα του φόρουμ γράφει εδώ και μέρες
ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΏΝ ΤΗΣ ΤΟΎΜΠΑΣ Ο ΣΑΝΤΑΜΑΡΙΑ
Τι γίνεται γιατί δεν μπαίνει μέσα να ησυχάσουμε;
Αποφασίστε κύριε, να κάνουμε αναλύσεις ή να μην κάνουμε!?Maklaz έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:03 @rockcity4 φτάνει βρε με τα ξενόφερτα τα εγγλέζικα.![]()
Έχουμε τα δικά μας. Όχι ολοκληρωμένα ακόμα, αλλά έχουμε!
Rexaris έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:04 Δεν ξέρω αν εμπεδώνετε οτι δεν είμαστε ούτε η Ρεάλ, αλλά ούτε καν ομάδα τού ΠΟΚ σε οικονομικά.
- Κρατάμε Κωνσταντέλια
- Πήραμε Ζαφείρη
- Κρατάμε τους υπόλοιπους καλύτερους (με εξαίρεση Γιακουμάκη)
Από κει και πέρα τι θέλουμε δηλαδή; Να ρίξουμε κι άλλα 20 εκ. στην αγορά και να φέρουμε 5 μουντιαλικούς; Λογικά ψάχνουμε παίκτες σε προσιτές τιμές που άνθρωποι σαν τον Βιερίνια, τον Μάτος και τον Λίσι εγκρίνουν. Κι εμείς εδώ καθόμαστε και κοροϊδεύουμε αυτούς που φέρνουν και κατηγορούμε αυτούς που τους φέρνουν.
Εκτός της καθυστέρησης, κατά τα άλλα, καλά είμαστε. Κάνουμε ότι μπορούμε.
Καλά, κάτσε να βγάλω 3 project που έχω στην δουλειά και με κυνηγάνε, και θα σου πω μετά που θα μπαίνεις για τις αναλύσεις σου όσον αφορά τον ΠΑΟΚ.
Στηρίζουμε μακMaklaz έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 20:11Καλά, κάτσε να βγάλω 3 project που έχω στην δουλειά και με κυνηγάνε, και θα σου πω μετά που θα μπαίνεις για τις αναλύσεις σου όσον αφορά τον ΠΑΟΚ.