Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Δεν ξέρω άμα θα βγει ο παίκτης, πάντως εδώ και χρόνια σκέφτομαι ότι μας λείπει ένας παίκτης στα πλάγια που θα σκάσει τριπλές και θα φύγει αέρα...και ας καταλήξει με την μπάλα έξω βρε αδερφέ σαν άλλος φουτσινι... λείπει μια τέτοια απειλή.. πιστεύω είναι έξυπνη κίνηση αφού συνδυάζεται και με χαμηλό κόστος
-
dimitris7777
Δεν ξέρω τι λέτε για Αλί και τρειςαλί.....αλλά η εγκυρότατη
Sfina (το κέρδισε το παράσημο στο γήπεδο με τη μεταγραφή Σανταμαρία....) αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ (το ίδιο είχε αναφέρει και για το Σανταμαρία, ποιός ξέρει τι άκρη έχουν βρει....) ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση ενός εξτρέμ από Ισπανία με εισήγηση Λϊσι, ενώ επίσης βλέπει και φορ από Ισπανία πάλι με εισήγηση Λίσι....
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
- Newgen9, Logistis
Ε δεν έκανε μόνο τον Σάστρε γιογιο. Και τον Σβαμπ έκανε, τον Οζντόεφ, τον Κεντζιόρα, τον Ντεσπόντοφ. Γενικά κανείς δεν μπορούσε να τον κόψει από τότε που μπήκε γιαυτό και το γύρισαν.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 17:25Εντωμεταξυ η μισή superleague έκανε τον σαστρε γιογιοDamoN έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 17:19 Αυτός δεν είναι που ο Σαστρε δεν τον έπιανε ούτε με λάσο ;
Που μπήκε μέσα στο β και ο Τάισον έμοιαζε αργός ;
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σόρι φίλε, ίσως εγώ το διαβάζω λάθος, αλλά πρακτικά είναι τοπ σε ότι έχει να κάνει με το κουβάλημα μπάλας και ότι προκύπτει από αυτό (επαφές στην περιοχή, πάσες μπροστά κλπ). Είναι άνω του μετρίου σε αρκετά, και κακός σε άλλα. Ωστόσο όλα αυτά σε σύγκριση με τους αντίστοιχους παίκτες του σουηδικού πρωταθλήματος, που οκ, τους λες και κάτω του μετρίου. Είναι σα να παίρνει η Φέγενορντ ας πούμε τον Πελίστρι. Δεν ξέρω, μου φαίνεται εξωφρενική κίνηση σε θέση που έχουμε τον, συνομήλικο του προπονητή μας, Τάισον.rockcity4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 17:54 Έλα καλέ κόσμε τα καλά τα analytics!
Λοιπόν, τα καλά του στοιχεία είναι αρκετά:
-Αρκετά progressive carries+Γρήγορος με την μπάλα+Ντριμπλαδόρος
-Πολλές επαφές στην αντίπαλη περιοχή
-Δεν είναι και εντελώς αμέτοχος αμυντικά
-Παράγει φάσεις με ψηλά xG (αφού έχει πολύ καλά νούμερα xA)
-Σουτάρει αρκετά
-Δυνατός στις προωθητικές μπαλιές (>5 μέτρα δλδ) ενώ έχει καλό ποσοστό ευστοχίας σε πάσες μέσης και κοντινής απόστασης
Ορίστε οι 3/4 (εκτός της φετινής) σεζόν του στην Μάλμε:
![]()
Έχουμε αντίστοιχα γραφήματα για τον Πένια την χρονιά πριν έρθει σε μας? Να δούμε πόσο καλύτερος των άλλων χαφ ήταν.
Μέτρια προσθήκη. Ας ελπίσουμε να κάνει τη διαφορά
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- vasgias, paok apo epilogi, adman, Logistis
- Dimitris_L4
Θυμαμαι στο μεταξυ μας , που εβριζα κ φωναζα πως γινεται να μην μπορουμε να βρουμε εναν τετοιο παιχτη εμεις..Δεν εχω αλλη εικονα , αλλα εμπιστευομαι την τριαδα..
Πολυ γουσταρω που Λεο Αντρε κλεινουν παιχτες κ δε μαθαινει κανενας τπτ (απο τους αρδ)..Μπραβο κ παλι μπραβο...
Φαινεται διαβασμενη κινηση με την εννοια οτι τελειωνει το συμβολαιο του Δεκεμβρη..
Αντε ρε Μητσαρα ελα κ εσυ...
Πολυ γουσταρω που Λεο Αντρε κλεινουν παιχτες κ δε μαθαινει κανενας τπτ (απο τους αρδ)..Μπραβο κ παλι μπραβο...
Φαινεται διαβασμενη κινηση με την εννοια οτι τελειωνει το συμβολαιο του Δεκεμβρη..
Αντε ρε Μητσαρα ελα κ εσυ...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- margas, Logistis
Πολύ μέτριος παίχτης που δεν με εντυπωσίασε όταν δεν τον προλάβαιναν οι δικοί μας στην παράταση, στο καταραμένο παιχνίδι με την Μάλμε Περίμενα κάτι καλύτερο για βασικό εξτρέμ
- These users thanked the author omerta76 for the post:
- Montrealiotis
Παίχτης που δεν είναι βασικός στην Μαλμε θα βάλει στον πάγκο τον Τάισον; Δεν μας έλεγαν για επένδυση εκεί ώστε να έρθει βασικό εξτρέμ;
Μας κάνουν πλάκα ;
Μας κάνουν πλάκα ;
Ενας Αλί κι ένας τριςαλί (Ντέλιας)
μου τους κάνατε πτανα εκεί μπροστά
μου τους κάνατε πτανα εκεί μπροστά
-
Michael Scott
Το συμβολαιο του λήγει σε 6 μηνες. Με 1.5 μυριο αξια εικάζω οτι γυρω στα 600-700 χιλιάρικα θα γινει η δουλεια (μπορει να λεω και πολλα).
Ο παίκτης εχει χαρακτηριστικά που δεν ειχαμε μέχρι πρότινος.
Τα υπόλοιπα ειναι θεμα οπτικης. Εάν μου λέγατε ότι έρχεται σαν αντικαταστάτης του Ιβανουσετς για να μοιραστούν την θεση με τον Ταισον, ο οποιος ειναι σε κατασταση να υπολογίζεται και ως βασικος θα ημουν εκστασιασμένος. Εάν μου λέγατε οτι έρχεται για να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπιτι, ε τοτε θα παραξενευομουν με βαση όλες τις αλλες επιλογες στην αγορα..
Πάντως ενω δεν με τρελαίνει, θα ειναι καλη επιλογη για ματς με μικρούς που θα παιζουν κατενατσιο
Ο παίκτης εχει χαρακτηριστικά που δεν ειχαμε μέχρι πρότινος.
Τα υπόλοιπα ειναι θεμα οπτικης. Εάν μου λέγατε ότι έρχεται σαν αντικαταστάτης του Ιβανουσετς για να μοιραστούν την θεση με τον Ταισον, ο οποιος ειναι σε κατασταση να υπολογίζεται και ως βασικος θα ημουν εκστασιασμένος. Εάν μου λέγατε οτι έρχεται για να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπιτι, ε τοτε θα παραξενευομουν με βαση όλες τις αλλες επιλογες στην αγορα..
Πάντως ενω δεν με τρελαίνει, θα ειναι καλη επιλογη για ματς με μικρούς που θα παιζουν κατενατσιο
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 2):
- FreeWatcher, paok apo epilogi
Βάλτε λίγο το δεύτερο ημίχρονο του πρόσφατου φιλικού Σουηδία Ελλάδα. Και ρωτήστε λίγο την άποψη του Βαγιαννιδη για τον παίκτη .
Ομαδάρα μάγκες θα φτιάξουμε χαρείτε το
- These users thanked the author Patron for the post (total 6):
- Azrael, Dimitris_L4, paok apo epilogi, Kenny4, Newgen9, Logistis
Ακριβώς. Δεν ξέρω πώς γίνεται (και ας μας έκανε γιογιό όταν μπήκε πριν 2 χρόνια), το εξτρέμ που θέλει να βάλει στον πάγκο τον Τάι να είναι ένας παγκιτης της Μάλμε.
Το μόνο θετικό είναι ο ρυθμός που μπορεί να έχει. Επίσης ίσως προορίζεται για ΠΑΟΚ Β'. Επένδυση δεν το λες σίγουρα για την πρώτη ομάδα.
Μακάρι να μην ισχύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Πέμ 09 Ιούλ 2026, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author vasgias for the post:
- dionisisbasi
-
Developer4
Τα χαρακτηριστικά του λείπουν και έχουν ενδιαφέρον... Αν μιλούσαμε για συμπληρωματική κίνηση ή για αλλαγή, θεωρώ πως όλοι θα συμφωνούσαμε πως πρόκειται για μια χαρά κίνηση...
Τώρα για βασικό αριστερό εξτρέμ, σόρυ κιόλας αλλά προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο και κυρίως ... χαμηλότερου ρίσκου....
Τώρα για βασικό αριστερό εξτρέμ, σόρυ κιόλας αλλά προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο και κυρίως ... χαμηλότερου ρίσκου....
- These users thanked the author Developer4 for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, vasgias
Δεν τον ξέρω τον παίχτη, στα μεταξύ μας έτρεχε πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να τον δώ, αλλά άμα ήταν καλός σε εμάς θα ερχότανε? Άσε που θα ενδιαφερόταν και το ποκ..