Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Τέλος και επίσημα ο Σίλντς από την Αρμάνι, και λογικά υπογράφει στην Φενέρ.
Αυτό με τον Οσμάν ψιθυρίζεται γενικά, αλλά πραγματικά είναι παπάς μεγαλύτερος και απ\του χεζόνια, αδυνατώ να το πιστέψω έστω και για ενα δευτερολεπτο.
Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν λόγο που θα μπορούσε να τον πείσει να έρθει σε ομάδα eurocup , μπορεί να βρει συμβόλαιο σε οποιαδήποτε ομάδα της ευρωλίγκας.
Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν λόγο που θα μπορούσε να τον πείσει να έρθει σε ομάδα eurocup , μπορεί να βρει συμβόλαιο σε οποιαδήποτε ομάδα της ευρωλίγκας.
- These users thanked the author Kostas_FI for the post:
- paokkerkir
Ήταν και σουρωμενος.Παραλιγο θα είχαμε γλωσσοφιλα με τον άλλο.PablitoV2 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 15:32Μπήκα και άκουσα το σημείο που αναφέρεται αυτό. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο συγκεκριμένος δεν ξέρει τίποτα, απλά είπε νομίζω ότι πάνε για κάτι μεγαλύτερο.Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 15:25
Τώρα με τις υπερβολές των ττ αλλά και άλλων εκνευρίζομαι. Πάμε για μεγαλύτερο όνομα από Κλαιμπερν και @@ μεντολες.
Ο τρόπος που το είπε μου φάνηκε ότι απλά έριχνε άδεια για να πιάσει γεμάτα.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
- Maurice_Escargot
Αλλοκοτο σουρεαλ το ποστ του ρετρο στο φειςμπουκ οτι ανθρωπος της ΚΑΕ του ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα Φοστερ και οτι εχει κλεισει ο Σιλντς για 2 ετη.
Δηλαδη ρε φιλε, ασε μας βραδιατικα.
Ακόμη ασχολείστε με δαύτους ρε; Αυτοί κάνουν το μεγαλύτερο κακό στην ΚΑΕ που με το νου τους προστατεύουν
-
leomatos88
Το ποστ αυτό σημαίνει ότι όντως από την ΚΑΕ μαθαίνει όσα λέει, συνειδητά διαρρέονται μεγαλοστομίες προς αυτόν ή/και άλλους, δεν τα φαντάζεται.
Επίσης, άσχετα που έχει πάψει από καιρό να μου είναι συμπαθής η σελίδα του, επιτέλους, κάποιος ζήτησε μια συγγνώμη, για παραπληροφόρηση!
Από εκεί και πέρα, μαθαίνουμε και κάτι άλλο, ότι ο Χεζόνια απάντησε αμέσως όχι, κάτι που σημαίνει αυτό που φανταστήκαμε εξ αρχής.
Ότι δηλαδή δεν θα έπρεπε να υπάρξει καμία αναφορά στο θέμα, από τον οποιονδήποτε, μιας και εγώ μπορώ να κάνω πρόταση στον Μπράνσον.
Είδηση θα ήταν άμα το σκεφτόταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο.
Βόλεψε όμως για ένα διήμερο να υπάρχει κόσμος που δεν κοιμόταν από ενθουσιασμό / αγωνία, μιας και στην ουσία του είπαν πως έρχεται.
Και τέλος, δεν είναι το σημαντικό το αν θα δούμε ανακοινώσεις ξεκατινιάσματος, όπως γράφει.
Το σημαντικό θα ήταν το περιεχόμενο τέτοιων ανακοινώσεων να μην απηχούσε, έστω και στο ελάχιστο, την αλήθεια.
Επίσης, άσχετα που έχει πάψει από καιρό να μου είναι συμπαθής η σελίδα του, επιτέλους, κάποιος ζήτησε μια συγγνώμη, για παραπληροφόρηση!
Από εκεί και πέρα, μαθαίνουμε και κάτι άλλο, ότι ο Χεζόνια απάντησε αμέσως όχι, κάτι που σημαίνει αυτό που φανταστήκαμε εξ αρχής.
Ότι δηλαδή δεν θα έπρεπε να υπάρξει καμία αναφορά στο θέμα, από τον οποιονδήποτε, μιας και εγώ μπορώ να κάνω πρόταση στον Μπράνσον.
Είδηση θα ήταν άμα το σκεφτόταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο.
Βόλεψε όμως για ένα διήμερο να υπάρχει κόσμος που δεν κοιμόταν από ενθουσιασμό / αγωνία, μιας και στην ουσία του είπαν πως έρχεται.
Και τέλος, δεν είναι το σημαντικό το αν θα δούμε ανακοινώσεις ξεκατινιάσματος, όπως γράφει.
Το σημαντικό θα ήταν το περιεχόμενο τέτοιων ανακοινώσεων να μην απηχούσε, έστω και στο ελάχιστο, την αλήθεια.
-
basketikos4
Ναι αφου το λεει ο πουθενορετρο ετσι θα ειναιleomatos88 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 22:11 Το ποστ αυτό σημαίνει ότι όντως από την ΚΑΕ μαθαίνει όσα λέει, συνειδητά διαρρέονται μεγαλοστομίες προς αυτόν ή/και άλλους, δεν τα φαντάζεται.
Το σαιτ με τα μπλουζακια που εβγαζε μεροκαματο το εχει ακομα?
-
Μπαρκαρούτσος
Όλοι εστίασαν σ'αυτό. Στον πούτσο μας κιόλας.Maurice_Escargot έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 21:25 Αλλοκοτο σουρεαλ το ποστ του ρετρο στο φειςμπουκ οτι ανθρωπος της ΚΑΕ του ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα Φοστερ και οτι εχει κλεισει ο Σιλντς για 2 ετη.
Εγώ εστιάζω στο ότι ο ΑΣ ξεκατινιάζεται, ενώ η ΚΑΕ είναι των έργων...
Μάλλον το άτομο της καε ήταν από την προηγούμενη διοίκησηMaurice_Escargot έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 21:25 Αλλοκοτο σουρεαλ το ποστ του ρετρο στο φειςμπουκ οτι ανθρωπος της ΚΑΕ του ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα Φοστερ και οτι εχει κλεισει ο Σιλντς για 2 ετη.