Δεν ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ εξ ουρανού. Την ΜΕΤΈΦΕΡΕ ο ένας. Ο άλλος δεν τον εμπόδισε να αγοράσει την ΚΑΕ. Και μετά ο Τέλης ΔΕΝ ΠΛΉΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ στον Ιβάν. Για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους.Neiros4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 14:19ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ. Ολο αυτο ξεκιναει με αυτους τους 2 εκτος ΠΑΟΚ και μεταφερθηκε μεσα στην ομαδα. ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. Ας σφαχτουν για τα οικοπεδα στο παλιουρι και για το λιμανι οπου θελουν οχι με μπροσταρη τον ΠΑΟΚ και εμας τους υπολοιπους.embuji έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 14:13Προφανως ειναι η κοντρα με τον Σαββιδη. Ετσι ξεκινησε και ετσι παει. Ε ας πανε να σφαχτουν στο λιμανι οχι στον ΠΑΟΚ. Δε θα παιζει κανενας με την δικη μας την αρρωστια. Δε δεχομαι να ξεφτιλιζεται ο ΠΑΟΚ απο καριολικια και εγωισμους.aivas19 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 13:43
Δεν μπορώ να καταλάβω αλήθεια την στάση του Τέλη. Δεν βγάζει κανένα νόημα, ακόμα και τις χειρότερες προθέσεις να είχε δεν θα κινούταν όπως κινείται τώρα
ΦΤΑΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕ
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
- paok apo epilogi, margas, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, theo-drama
Το ισοζυγιο της προσφορας του Ιβαν θα ειναι για παντα θετικο γιατι πηρε τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ και τσαμπουκα τον εκανε τεραστιο και στο γηπεδο. Δε προκειται ποτε να μην ειναι θετικο.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 14:17δεν τον χειροκροτούν τυφλά,tolis14 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 14:04 Ο Ιβαν είναι μαζί μας χρόνια, έχει ξεχρεώσει την ομάδα, την απογείωσε, βοηθάει τμήματα του ΑΣ αλλά και ανθρώπους που έχουν ανάγκη εκτός γηπέδων. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν λόγους, δεν τον χειροκροτούν τυφλά ούτε τον βλέπουν απλά ως ένα πορτοφόλι.
τον χειροκροτούν γιατι το ισοζύγιο της προσφοράς του, μέχρι τώρα, ειναι θετικό
και γιατί θεωρούν οτι πρεπει να συνεχίσει, γιατί αυτό επιβαλλει το συμφερον της ομαδας που αγαπάμε.
Για τον ΠΑΟΚ, λοιπον, γιατί πιστευουν οτι πραγματικά ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.
Σημειώνω ότι δεν εχω δει πουθενά, εδώ ή στο διαδίκτυο, να βριζει κανείς τον κύριΟ Τέλη
με τον υποτιμητικό και χυδαίο τροπο που υβρίζεται ο Σαββίδης,
λες κι έκανε το μεγαλυτερο κακό στον ΠΑΟΚ.
embuji , Neiros4 »
οι ισες αποστάσεις και το τσουβάλιασμα, ενίοτε δεν αποδίδουν δικαιοσύνη αλλά κατάφωρη αδικία
Τον Μυστακιδη εγω τον ειδα με καλο ματι. Λεω παμε σε ακομα μεγαλυτερα επιπεδα. Ναι δε μας τα λεει καλα ομως. Και δε μας τα λεει καλα πολυ καιρο τωρα. Οποτε καπου φτανει και το περιμενε να δουμε. Ας το στρωσει οσο προλαβαινει γιατι ποτε και πουθενα δεν ειναι ο Μυστακιδης ή ο οποιοσδηποτε πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Να συμπληρώσω επίσης,Maklaz έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 13:40 Here we go again.
Όταν υπογράφηκε το μνημόνιο με ποια πλευρά ήταν ο Α.Σ;
Όταν στελέχη της ΠΑΕ έλεγαν πως αποκλείεται να υπογράψει ο Σαββίδης κάτι τέτοιο που τελικά το έκανε, με ποια πλευρά ήταν ο Α.Σ.;
Το ότι απέφυγαν ρίχνοντας λάσπη να αναφέρουν στην συνέντευξη τύπου τα χρήματα που έχουν πάρει από την ΠΑΕ λέγοντας αερολογίες, μέχρι και ότι έμμεσα πλήρωσαν αυτοί τα χρέη της ΠΑΕ, με ποια πλευρά ήταν ο Α.Σ;
Όταν έδιναν ημερομηνία λήξης με πρόφαση γεωπολιτικές αναλύσεις με ποια πλευρά ήταν ο Α.Σ;
Όταν έβαλε 4ο θέμα το γηπεδικο, με ποια πλευρά ήταν ο Α.Σ;
Επίτηδες το κάνετε;
Όταν το μνημόνιο συνεργασίας Α.Σ. - ΠΑΕ, έκοβε βόλτες δεξιά αριστερά και επιστράφηκε διορθωμένο, με ποια πλευρά ήταν ο Α.Σ;
Τότε δεν υπήρχαν εξωτερικοί; Τώρα θυμήθηκαν οι σφ να μας μιλήσουν για εξωτερικούς και να αφήσουν υπονοούμενα για τον Κουβεντίδη;
Ναι βρε για αυτόν που λέτε ότι είναι ανίκανος και ταυτόχρονα συντάσσει κείμενα.
Όταν ζήτησαν να παρευρεθούν άτομα στην συνεδρίαση του Α.Σ. άσχετα με το αντικείμενο ( λέμε τώρα ), με ποια πλευρά ήταν ο Α.Σ;
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, όχι η μνήμη μας.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- paok apo epilogi, leomatos88, theo-drama
Τι ειναι ρε σεις ο Ιβαν για να ριξει νερο στο κρασι του και να τα βρει με καποιον που πηγε εντελως υπουλα και απο την πισω πορτα να τον γ@μησει; Τα πιστευετε αυτα που λετε;
Θελετε ενας επιχειρηματιας τετοιου μεγεθους να πει "Ελα μωρε δεν πειραζει που πηγατε να με γ@μησετε υπογειως, ολα καλα, ελατε να τα βρουμε γιατι και ο DimitrisS, o Neiros4 και o aivas19 δεν θελουνε να μας βλεπουν μαλωμενους."
Αυτη την στιγμη, ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι, βλεπουμε να εξελισσεται εδω καιρο, μια απο τις συνεπειες που προφανως θα ερχοταν και για τον Α.Σ. και για τον Μυστακιδη κατ επεκταση.
Και οι συνεπειες καλως ή κακως ακουμπανε καπως και τον κοσμο του ΠΑΟΚ οπως ειναι φυσικο.
Ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ κυριοι.
Θελετε ενας επιχειρηματιας τετοιου μεγεθους να πει "Ελα μωρε δεν πειραζει που πηγατε να με γ@μησετε υπογειως, ολα καλα, ελατε να τα βρουμε γιατι και ο DimitrisS, o Neiros4 και o aivas19 δεν θελουνε να μας βλεπουν μαλωμενους."
Αυτη την στιγμη, ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι, βλεπουμε να εξελισσεται εδω καιρο, μια απο τις συνεπειες που προφανως θα ερχοταν και για τον Α.Σ. και για τον Μυστακιδη κατ επεκταση.
Και οι συνεπειες καλως ή κακως ακουμπανε καπως και τον κοσμο του ΠΑΟΚ οπως ειναι φυσικο.
- These users thanked the author DimitrisS for the post (total 3):
- paok apo epilogi, eorptol1, theo-drama
Δεν με νοιαζει αν τα βρουν ή οχι σε προσωπικο επιπεδο. Δεν τα ειχαν καλα και πολυ πριν το περσινο καλοκαιρι. Με νοιαζει και επιβαλλεται να μη γινεται αυτο εις βαρος του ΠΑΟΚ. Και οι δυο κατεχουν τα μεγαλυτερα τμηματα του συλλογου. Στα γηπεδα παμε οι ιδιοι ανθρωποι. Θελουν να μαλωνουν ας μαλωνουν εξω απο τον ΠΑΟΚ. Μεσα στο συλλογο επιβαλλεται να ανεχτει ο ενας τον αλλον γιατι ΕΤΣΙ.DimitrisS έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 14:36 Τι ειναι ρε σεις ο Ιβαν για να ριξει νερο στο κρασι του και να τα βρει με καποιον που πηγε εντελως υπουλα και απο την πισω πορτα να τον γ@μησει; Τα πιστευετε αυτα που λετε;
Πρόβλημα του, ενός. ΟΧΙ του ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- paok apo epilogi, eorptol1
Ρε συ Neiros4 ειναι ουτοπικα αυτα που λες ρε συ. Και η εξηγηση ειναι στο ποστ μου.
Ο ενας ειναι ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ και ο αλλος ηρθε με σκοπο υπογειως να τον αποσταθεροποιησει και να τον διωξει.
Αυτο εγινε. Ειναι φακτ. Δεν ειναι αποψη.
Αφου δεν το καταφερε, παρακολουθουμε ολοι μαζι ενα παιχνιδι τακτικης και εντυπωσεων που προφανως στην μεση θα ειναι ο συλλογος.
Ψαχνω να βρω που ακριβως εχει ευθυνη ο Ιβαν σε ολο αυτο και πρπει να "τα βρει" με καποιον.
Ο ενας ειναι ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ και ο αλλος ηρθε με σκοπο υπογειως να τον αποσταθεροποιησει και να τον διωξει.
Αυτο εγινε. Ειναι φακτ. Δεν ειναι αποψη.
Αφου δεν το καταφερε, παρακολουθουμε ολοι μαζι ενα παιχνιδι τακτικης και εντυπωσεων που προφανως στην μεση θα ειναι ο συλλογος.
Ψαχνω να βρω που ακριβως εχει ευθυνη ο Ιβαν σε ολο αυτο και πρπει να "τα βρει" με καποιον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 09 Ιούλ 2026, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author DimitrisS for the post (total 7):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, Maklaz, eorptol1, freemind, leomatos88, theo-drama
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
ποιος δεν ανέχεται ποιον και με ποιον τροπο ή συμπεριφορά??Neiros4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 14:41Δεν με νοιαζει αν τα βρουν ή οχι σε προσωπικο επιπεδο. Δεν τα ειχαν καλα και πολυ πριν το περσινο καλοκαιρι. Με νοιαζει και επιβαλλεται να μη γινεται αυτο εις βαρος του ΠΑΟΚ. Και οι δυο κατεχουν τα μεγαλυτερα τμηματα του συλλογου. Στα γηπεδα παμε οι ιδιοι ανθρωποι. Θελουν να μαλωνουν ας μαλωνουν εξω απο τον ΠΑΟΚ. Μεσα στο συλλογο επιβαλλεται να ανεχτει ο ενας τον αλλον γιατι ΕΤΣΙ.DimitrisS έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 14:36 Τι ειναι ρε σεις ο Ιβαν για να ριξει νερο στο κρασι του και να τα βρει με καποιον που πηγε εντελως υπουλα και απο την πισω πορτα να τον γ@μησει; Τα πιστευετε αυτα που λετε;
μπορεις να τα αναφέρεις, μπας και καταλάβω κι εγω και πιθανόν κάποιοι άλλοι???
Εγώ δεν βλέπω κανέναν να μαλώνει από τους 2 επιχειρηματίες. Ο ένας είναι εντελώς άφαντος, και ο άλλος θεωρητικά κατακρίνεται γιατί εφόσον άντεξε στην επίθεση που δέχθηκε, υποψιαζόμαστε και λέγεται οτι είναι αυστηρός και επιβάλλει τους όρους του. (Αντί να χρησιμοποιήσει την κοινή λογική και να χώσει το αγγούρι βαθιά σε όλους τους πάτους, όπως θα έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος).
Βλέπω ένα μικρό κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ να στήριξε εξ αρχής το τρύπημα για λόγους που ελέγχονται από πολύ φτηνοί - αναξιοι λόγου, έως και "περίεργοι"
Βλέπω ένα μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ να απαιτεί αυτό να ξεχαστεί γιατί "μας ενοχλεί", χωρίς στο μεταξύ να έχει δοθεί καμία εξήγηση, απαίτηση για απολογία, απολογία για κραυγές και πιέσεις που έλαβαν μέρος
Βλέπω ένα επιχειρηματία που με υποστήριξη στελεχών του ΑΣ και μικροσκοπικού κομματιού του κόσμου, έκανε μια παράτολμη κίνηση που ευθύς εξ αρχής έβαζε τον κόσμο και τον σύλλογο στη μέση (απειλώντας τον με διάλυση και διχασμό άμεσα), να έχει φάει τα μούτρα του, και να καλείται τώρα να πληρώσει τα σπασμένα. Γεγονός που δεν του αρέσει και ψάχνει να πιαστεί από όπου μπορεί (τουτέστιν, από όπου μπορεί να παρουσιαστεί ένα θέμα κάπως, ώστε να μοιράζονται οι ευθύνες στη μέση, για να ξεπλυθεί επικοινωνιακά η κατάσταση).
Ξεκαθαρίζω οτι εγώ αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα ήθελα κανέναν επιχειρηματία στον ΠΑΟΚ, καθότι είμαι υπέρμαχος μιας ιδιόμορφης ΠΑΟΚτσήδικης λαϊκής βάσης. Δεν υπηρετώ λοιπόν κανέναν. Αλλά εγώ είμαι αιθεροβάμων και αυτά "δεν γίνονται". Όσο λοιπόν η πλειοψηφία κάθεται στον καναπέ και ανακοινώνει οτι ο ΠΑΟΚ θέλει μεγιστάνες, τότε θα βλέπω τα πράγματα λογικά, αυστηρά και με αρχές ασπρόμαυρες. Οι οποίες επιτάσσουν κιμπαριλίκι και ξεκάθαρα λόγια - ειδικότατα όταν μιλάμε για καταστάσεις που μπορούν να τινάξουν τον σύλλογο στον αέρα και σίγουρα αφορούν τον πυρήνα των αξιών αλλά και της λειτουργίας του
Βλέπω ένα μικρό κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ να στήριξε εξ αρχής το τρύπημα για λόγους που ελέγχονται από πολύ φτηνοί - αναξιοι λόγου, έως και "περίεργοι"
Βλέπω ένα μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ να απαιτεί αυτό να ξεχαστεί γιατί "μας ενοχλεί", χωρίς στο μεταξύ να έχει δοθεί καμία εξήγηση, απαίτηση για απολογία, απολογία για κραυγές και πιέσεις που έλαβαν μέρος
Βλέπω ένα επιχειρηματία που με υποστήριξη στελεχών του ΑΣ και μικροσκοπικού κομματιού του κόσμου, έκανε μια παράτολμη κίνηση που ευθύς εξ αρχής έβαζε τον κόσμο και τον σύλλογο στη μέση (απειλώντας τον με διάλυση και διχασμό άμεσα), να έχει φάει τα μούτρα του, και να καλείται τώρα να πληρώσει τα σπασμένα. Γεγονός που δεν του αρέσει και ψάχνει να πιαστεί από όπου μπορεί (τουτέστιν, από όπου μπορεί να παρουσιαστεί ένα θέμα κάπως, ώστε να μοιράζονται οι ευθύνες στη μέση, για να ξεπλυθεί επικοινωνιακά η κατάσταση).
Ξεκαθαρίζω οτι εγώ αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα ήθελα κανέναν επιχειρηματία στον ΠΑΟΚ, καθότι είμαι υπέρμαχος μιας ιδιόμορφης ΠΑΟΚτσήδικης λαϊκής βάσης. Δεν υπηρετώ λοιπόν κανέναν. Αλλά εγώ είμαι αιθεροβάμων και αυτά "δεν γίνονται". Όσο λοιπόν η πλειοψηφία κάθεται στον καναπέ και ανακοινώνει οτι ο ΠΑΟΚ θέλει μεγιστάνες, τότε θα βλέπω τα πράγματα λογικά, αυστηρά και με αρχές ασπρόμαυρες. Οι οποίες επιτάσσουν κιμπαριλίκι και ξεκάθαρα λόγια - ειδικότατα όταν μιλάμε για καταστάσεις που μπορούν να τινάξουν τον σύλλογο στον αέρα και σίγουρα αφορούν τον πυρήνα των αξιών αλλά και της λειτουργίας του
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
- Parolos, paok apo epilogi, aivas19, Maklaz, eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama
- navigator11
Equalizer έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 13:32 Τι σημαίνει "να πληρώνει ανά αγώνα"
Και τι σημαίνει "να αναλάβει το τμήμα βόλεϋ";
Το τμήμα βόλεϋ ανήκει στον ΑΣ
Αν θέλει να προσφέρει κάτι εκεί είναι άσχετο με το θέμα του γηπέδου πέρα από τα πρακτικα κομμάτια που αφορούν χρόνους χρήσης κλπ
Μα καλά έχει μεγάλη πλάκα το όλο θέμα
Έρχεσαι σε ένα μέρος που είσαι έως τώρα ξένος. Τα κάνεις κωλο. Και μετά απορεις "Μα γιατί είναι κωλος εδώ, γιατί έχετε νευρα μαζί μου"
Να κάτσεις να σεβαστείς και να προσφέρεις και όλα καλά θα πάνε στο μέλλον
Επειδή νόμιζες ότι πας σε μέρος που ο άλλος είναι διαλυμένος και θα κυριαρχήσεις αμέσως, εκτός του ότι έκανες λάθος, ταυτόχρονα έπεισες εξ αρχής ότι δεν πας καλοπροαίρετα
Έγραψε λέει την ανακοίνωση ο Κουβεντιδης
Πρώτον, δεν το ξέρω
Δεύτερον, καλά να πάθεις και συγγνώμη σε εμάς πρέπει να ζητάς που οδήγησες εκεί την κατάσταση γιατί νόμιζες ότι ο άλλος δεν θα αντιδράσει
Τρίτον, αν λέει κάπου ψέματα βγες να πεις την αληθεια
Αυτός βασικά είχε εξ αρχής την ψευδαίσθηση ότι ΣΥΝΟΛΙΚΑ θα μας"μαμήσει" με τον παρά του. Δε νομίζω εν ... τέλει ότι στο ως τώρα ζύγι πρέπει να έχει ενθουσιαστεί από το αποτέλεσμα. Στα παπάρια του, φυσικά, όχι ότι θα πτοηθεί, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Αλλά θεωρώ ότι δεν ανέμενε ότι την ώρα που εκτυλίσσοντο τα περσινά καλοκαιριάτικα, κοσμοϊστορικά ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ θα υπήρχε τόσος πολύς κόσμος, που δε θα "ψηνόταν" τελικά να του κάνει (μεταφορικά) μπουκίτσια ως τον Σωτήρα του ΠΑΟΚικού έθνους.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- paok apo epilogi, Maklaz, eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, theo-drama
-
Dimitrisou
Καλά άλλο αυτό το καραγκιοζιλικι.navigator11 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 13:27Εγώ πάλι έχοντας πολλούς λόγους να αμφισβητήσω, έχω να σημειώσω ότι δε θορυβήθηκαν καν οι κουμανταδόροι στην ΚΑΕ να ψελλίσουν το οτιδήποτε, όταν ευθέως ο Χατζόπουλος τους κατηγόρησε ως αναξιόπιστους και ανακόλουθους. Μάλλον όχι, ανταπάντησαν μέσω αφαίρεσης του ... δολοφονικού cube.Dimitrisou έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:30Δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω αυτά που γράφεις.Neiros4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 12:24 Πρεπει να πιεστουν ολες οι πλευρες να κατσουν στο τραπεζι και να τα βρουν. Αν εισαι Θεσσαλονικη και ψαχνεσαι ξερεις πως και οι δυο πλευρες ειναι φαουλ. Η καε εκανε προταση αρκετα αξιολογη, που με καποιες διορθωσεις θα συνεφερε τον ασ και τμηματα που μεχρι στιγμης εχουν παρει την κατηφορα. Ο ησαιαδης ειχει κανει βηματα για τη συμφωνια αλλα τελικα αποφασισε να εξαφανιστει λιγες μερες μετα.
Η καε δεν θελει να πληρωσει πλεον ουτε τα βασικα γιατι θεωρει πως στον ερασιτεχνη κινει τα νηματα ο Ιβαν και ο λογος που αλλαξε το σημα ειναι οτι δεν υπαρχει συμφωνια παραχωρησης των δικαιωματων.
Οφειλουν ολοι οι σφ, ο απλος κοσμος και οι γυρω γυρω ολων των εμπλεκομενων πλευρων να τους αναγκασουν να συμφωνησουν.
Μονο χασουρα εχει ο συλλογος απ ολο αυτο. Οχι μονο επικοινωνιακη και ηθικη αλλα και χρηματικη. Τα μισα τμηματα δεν εχουν σταγονα ρευστου. Η διαφαινομενη προταση θα εδινε οχι μονο ανασα σε τμηματα αλλα θα υπηρχε δυνατοτητα εκτοξευσης.
Αλλά έτσι γεννάται ένα ερώτημα.
Γιατί δεν βγάζει μια ανακοίνωση η ΚΑΕ αναφέροντας τα;
Οκ εννοείται όχι το κομμάτι για τον Ιβάν αλλά μια γενική εικόνα ότι ήμασταν κοντά σε συμφωνία με αυτά τα νούμερα και χάλασε.
Ότι μπήκε κάτι σε γήπεδο που αδειοδοτειτε χωρίς άδεια...
- WestBlock4
Που ελεγε αυτα που γράφει ο φιλος πιο πανω?aivas19 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:43Ανακοίνωση δεν έβγαλαν;WestBlock4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 09:42****Να βγουν και να πουν οι σύνδεσμοι πώς έπιασαν ωραία τον Χατζόπουλο και μέσες άκρες τον είπαν πάρε πόδι και μη ζητάς και πολλά πολλά και χαλάσει το ντιλ γιατί...Να βγουν και να πουν γιατί τον σημείωσαν ως ανεπιθύμητο για τον ΑΣ. Τον σωτήρα του μπάσκετ που πάλευε μόνος του. Γιατί αυτά πληρώνουμε τώρα. ****Sera4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 09:08
Ένα πράγμα νοιάζει τους συνδέσμους. Ότι ο Κινοπινέζος δίπλα επενδύει και φοβούνται ότι θα μας αφήσουν πίσω οι γείτονες.
Γι' αυτό για ακόμη μια φορά βάζουν το Τσετσένο μπροστά στις ανακοινώσεις, για να μην κάνουν ευθείες επιθέσεις στον κ. Μυστακίδη. Ο οποίος κ. Μυστακίδης είναι στα πούπουλα όλον αυτόν τον καιρό σε σχέση με τις συμπεριφορές του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Να βγουν και να πουν οι σύνδεσμοι πώς έπιασαν ωραία τον Χατζόπουλο και μέσες άκρες τον είπαν πάρε πόδι και μη ζητάς και πολλά πολλά και χαλάσει το ντιλ γιατί...Να βγουν και να πουν γιατί τον σημείωσαν ως ανεπιθύμητο για τον ΑΣ. Τον σωτήρα του μπάσκετ που πάλευε μόνος του. Γιατί αυτά πληρώνουμε τώρα.
Δόθηκε άρον άρον το μπάσκετ υπό τις πιέσεις συνδεσμιακών και καλοθελητών. Χωρίς εγγυήσεις μπροστά, χωρίς συμφωνία με τον ΑΣ. Και τώρα ο κ. Μυστακίδης χτυπάει το νταούλι και οι ΠΑΟΚτσήδες χορεύουν.
ΥΓ1 Τελικά οι φουσκωτοί του Σαββίδη στις συνελεύσεις έσωσαν το γήπεδο ή οι σύνδεσμοι;
ΥΓ2 Δεν θα γράψω για τις επικλήσεις στα νεκρά αδέρφια, γιατί αν η ΠΑΕ βγάλει προς τα έξω πράγματα θα ντραπεί και η ντροπή.
ΥΓ4 Από τα 500 πάντως πάνω από τα μισά πήγανε για να καλύψουν την τόνγκα του κ Μυστακίδη στο βόλευ. Τότε που για την ψυχή της μάνας του έβρεχε λεφτά και υποσχέσεις στον ΑΣ.
Για ανελυσε μου που εγινε αυτο? Εισουν εκει κ το άκουσες? Εισουν στην συνέλευση με τπ χατζοπουλο οταν μεσω τηλεφώνου εγινε η συμφωνια? Γιατι δεν βλεπω καμια διαφορα αυτο που γραφεις με αυτα που διαδίδονται στα Twitter.
Για δειξε μου γιατι πραγματικα ισως να κανω λαθος εγω.
Επιμένω βεβαια γιατι ξερω παρα πολυ καλα τι ειπώθηκε εκείνη τη μέρα, νομιζω σας ενημέρωνα ακριβως τι γινόταν. Παντως απο αυτα που γραφει ο φιλος ειναι φράσεις επιστημονικής φαντασίας.