Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
καλά μετά βέβαια θα έλεγε είπαμε-ξειπαμε, και όλα οκ
- These users thanked the author freemind for the post (total 2):
- paok apo epilogi, leomatos88
Το έγραψα και παραδίπλα καθώς και πολλές φορές πρόσφατα:
Τα κανάλια επικοινωνίας που διάλεξε ο περίγυρος (ή και ο ίδιος) Μυστακίδη, είναι προσωπική τους επιλογή και αποτυχία
Είναι τουλάχιστον άκομψο να ζητούνται τα ρέστα από το κοινό, που αναγνώρισε το προφανές. Οτι δηλαδή, μέσω αυτών των καναλιών επικοινωνούν τα πλάνα και τις σκέψεις τους.
Ένας τόσο ισχυρός άνθρωπος αν δεν αρέσκεται σε αυτό που συμβαίνει, το κόβει. Δεν το διαιωνίζει.
Τα κανάλια επικοινωνίας που διάλεξε ο περίγυρος (ή και ο ίδιος) Μυστακίδη, είναι προσωπική τους επιλογή και αποτυχία
Είναι τουλάχιστον άκομψο να ζητούνται τα ρέστα από το κοινό, που αναγνώρισε το προφανές. Οτι δηλαδή, μέσω αυτών των καναλιών επικοινωνούν τα πλάνα και τις σκέψεις τους.
Ένας τόσο ισχυρός άνθρωπος αν δεν αρέσκεται σε αυτό που συμβαίνει, το κόβει. Δεν το διαιωνίζει.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- freemind, navigator11, paok apo epilogi
- loukas karadimos
δεν προσπαθουμε τιποτα φιλεOIKODOMOS έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:05loukas karadimos έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 10:51 επειδη κουραστηκα να διαβαζω ΠΑΠΑΡΙΕΣ και οπως ειπαν διαφοροι με τελευταιο τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ αυτα που ξερουμε και εχουμε ακουσει δεν αλλαζουν αλλα πολλα δεν λεγονται εδω και ανωνυμα, θα κανω ενα γενικοτερο σχολιο...
Ολα ξεκινανε απο την υπογραφη του Κατσαρη στο μνημονιο συνεργασιας με τον Μυστακιδη. του Κατσαρη που ηταν εκεινη τη στιγμη προεδρος ενος ΑΣ που ηταν ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ, αρα σε καμια περιπτωση δεν εκπροσωπουσε τον συλλογο ειτε υπεγραφε με τον Σαββιδη ειτε με τον Μυστακιδη.
Αυτο που εξοργισε τους περισσοτερους και οσους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΟΚ και τι αξιες πρεσβευει και γιατι αξιζε να περασεις την παιδικη σου ηλικια τεταρτος αλλα περηφανος, ηταν ο τροπος που αυτο εγινε και τα ΚΙΝΗΤΡΑ τα οποια ηταν ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ και καμια σχεση δεν ειχαν με το ΚΑΛΟ του συλλογου.
ο ΠΑΟΚτσης εχει μαθει να ειναι φτωχος πλην τιμιος και για αυτο εκτιμαει βαθυτατα και περισσοτερ απ οσο μαλλον καποιοι απο εσας υπολογιζετε η ειστε διατεθημενοι να αποδεχτειτε τον ανθρωπο που μπηκε μπροστα και γαμησε τους κατω τα σωψυχα και εβαλε τον ΠΑΟΚ στην θεση της ΚΑΡΔΙΑΣ του ελληνικου αθλητισμου. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ και θετικο εχει συμβει στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα τελευταια 10 χρονια ξεκιναει απο τον Ιβαν και εχει την σφραγιδα του ΠΑΟΚ, οι υπολοιπες ομαδες ειναι απλά μιμητες του. Η καθαρση, η φιλοσοφια και ο τροπος λειτουργιας του Σαββιδη ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ. Φυσικα και ο Ιβαν δεν ειναι κανα παπαδοπαιδι αλλα ηρθε, ειδε με σεβασμο, εβαλε, εχασε, κερδισε, αλλαξε και αυτος ο ιδιος με αποκορυφωμα την δηλωση πως νομιζε οτι τα ειχε ολα μεχρι να μπει στην ζωη του ο ΠΑΟΚ
απο την αλλη, εχουμε ενα συνολο ανθρωπων που το μονο που προσπαθει να κανει ενα χρονο τωρα ειναι κακο στον Ιβαν. Το γιατι αυτο το πραγμα μας εχει ολους ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ εξηγεται απο τα οσα αυταποδεικτα παραθετω παραπανω. και δεν επιδεχεται αντιλογου και αμφισβητησης
Το αν ο Ιβαν τα εχει παρει στο κρανιο σε σημειο που θα καταντησει να κανει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ κακο στον συλλογο, μενει να φανει. Προς το παρον οι αντιδρασεις του ειναι μαλλον χλιαρες και αν αυτη η τελευταια ανκοινωση απο τον ΑΣ ειναι τραβηγμενη στο σημειο της εκδουλευσης, ειναι προς συζητηση. να μην ανοιξουμε τον χορο των συμπεριφορων της αλλης πλευρας που ειναι στο πλαισιο της εκδουλευσης και του ****** στο αφεντικο γιατι θα γραφουμε μεχρι μεθαυριο!!!!!
τελος, καλα θα κανουν ΟΛΟΙ τους, Τελης, ΑΣ, συνδεσμοι, ΙΒαν με αυτη τη σειρα να αρχισουν να αγαπανε τον συλλογο γιατι κανεις τους δεν εχει ιδεα τι αντιδρασεις μπορει να υπαρξουν απ τη σιωπηλη πλειοψηφια αν συνεχισουν να πληγωνουν με αυτον τον τροπο αυτο που αγαπαει....
Ανοιγμα του ΑΣ στον ΛΑΟ
Μαζικες εγγραφες
Εκλογες
και ο καθε κατεργαρης στον παγκο του
για να μην τον βαλουμε με το ζορι.
Μην μπλέκεις τον Ιβάν με τα σκουπίδια. Ένας πρέπει να απολογηθεί για αυτά που δεν κάνει και είναι Μυστακίδης. Όσοι προσπαθείτε να τους βάλετε όλους στην ίδια εξίσωση είστε το λιγότερο πονηροί.
ειναι πολυ ξεκαθαρο αυτο που γραφω οπως το γραφω. επισης και τα προηγουμενα γραπτα μου, και αυτα ειναι ΞΕ ΚΑ ΘΑ ΡΑ
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Εδω δηλαδη βλεπεις εσυ να λεει οτι θα χαρισει γηπεδο στον ΠΑΟΚ? Δουλευομαστε μεταξυ μας ρε παιδια?freemind έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:06«Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ. το σπίτι που του αξίζει.
Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας. Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. και όλα τα τμήματα του Α.Σ..
Χάρις την άψογη συνεργασία μας με τον Α.Σ. η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη. Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα».
Να στο ρωτησω αλλιως, ο Σαββιδης τωρα θα χαρισει το γηπεδο στον ΠΑΟΚ και δεν θα το εκμεταλλευτει ΚΑΙ ο ιδιος εμπορικα?
Μα φυσικά και δεν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι, ούτε κάμερες έχουμε στημένες ούτε μικρόφωνα.
Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, αλλά εγώ προσωπικά έχω αλλεργία στις μαλακίες και στα ψέματα.
Συντηρείται ένα αφήγημα ενός γνωστού, που έχει φίλο τον τριτοξάδελφο ενός τύπου, που έχει ένα καφέ στο κέντρο, και εκεί ο γαμπρός του μαγαζάτορα είδε την Γκοτζάρεβα και του είπε first qualification after transfer. Και επειδή βολεύει αυτό, μια χαρά το καρφώνουμε στον πίνακα και το δείχνουμε με το δάχτυλο.
Το ίδιο επίσης και για τα λεγόμενα του κυρ κυρ που αλλάχτηκαν όπως βόλευε την εκάστοτε κατάσταση και ανθρώπους. Ενώ ο καθένας μπορεί ελεύθερα να τα διαβάσει.
Θέλετε να πούμε ότι μέλος της ΚΑΕ με γνωστό πολιτικό πρόσωπο έσκασε μύτη σε άνθρωπο του Α.Σ. και του είπε "ήρθαμε να σας πάρουμε από τα ρώσικα χέρια, προχωρήστε και εδώ είμαστε εμείς"
Θέλετε να πούμε ότι ο ασφαλίτης μόλις ρωτήθηκε για το που θα πάει όλο αυτό, είπε " εμείς για την ΠΑΕ είμαστε εδώ, η ΚΑΕ θα βρει τον δρόμο της"
Να θυμηθούμε μήπως ότι πριν χρόνια ήρθε ο Τέλης στην Τούμπα με έναν Ιταλό ( μου διαφεύγει το όνομα του ) και μετά έκοβε βόλτες στο Καυτατζόγλειο; Τυχαίο; Εσείς πείτε ναι, ότι απλά έτυχε να του δείχνει τα γήπεδα της πόλης χωρίς λόγο και ουσία. Μια απλή βόλτα βρε αδερφέ.
Να θυμηθούμε πως ο Τέλης είχε πάει στο γήπεδο και μετά από έναν χαμό που έγινε με τους μπράβους των 2 πλευρών στα vip, πέταξε την ατάκα "κάντε άκρη περνάει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ" ;
Τι θέλετε να πούμε ρε παιδιά;
Ε δεν μπορώ να τα αποδείξω, συγγνώμη. Θα συντηρηθούν όμως όπως την φράση της Γκοτζάρεβα; Προφανώς και όχι και έτσι πρέπει.
Εμένα βγάλτε με τρελό και πείτε με ανισόρροπο, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά όταν βλέπω το σπίτι μου να διαλύεται κατά αυτόν τον τρόπο, δεν θα κάνω τον αδιάφορο επειδή μου γυαλισε το νέο πορτοφόλι καθώς θα είμαι ο πρώτος του χωριού. Και επιπλέον θα ακούω ότι συνεισφέρω στην εσωστρέφεια. Φτάνει!!
Άνοιγμα το Α.Σ.
Ηλεκτρονικές εγγραφές.
Στοπ στο face control.
Να σπάσει η οικογενειοκρατία.
Να μπούνε άνθρωποι που νιώθουν.
Δεν περισσεύει κανείς.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
ΥΓ. Άραγε τι είναι πιο φθηνό ( γιατί αυτό είναι που μετράει σήμερα ); Να δώσω 10-20-30.εκ μέσω της ΚΑΕ, να με κάνουν Θεό, να ρίχνω λάσπη ύπουλα και καθημερινά, να ασκώ πιέσεις έχοντας μαστίγιο και καρότο ή να πάω απευθείας να πάρω την ΠΑΕ;
Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά, αλλά εγώ προσωπικά έχω αλλεργία στις μαλακίες και στα ψέματα.
Συντηρείται ένα αφήγημα ενός γνωστού, που έχει φίλο τον τριτοξάδελφο ενός τύπου, που έχει ένα καφέ στο κέντρο, και εκεί ο γαμπρός του μαγαζάτορα είδε την Γκοτζάρεβα και του είπε first qualification after transfer. Και επειδή βολεύει αυτό, μια χαρά το καρφώνουμε στον πίνακα και το δείχνουμε με το δάχτυλο.
Το ίδιο επίσης και για τα λεγόμενα του κυρ κυρ που αλλάχτηκαν όπως βόλευε την εκάστοτε κατάσταση και ανθρώπους. Ενώ ο καθένας μπορεί ελεύθερα να τα διαβάσει.
Θέλετε να πούμε ότι μέλος της ΚΑΕ με γνωστό πολιτικό πρόσωπο έσκασε μύτη σε άνθρωπο του Α.Σ. και του είπε "ήρθαμε να σας πάρουμε από τα ρώσικα χέρια, προχωρήστε και εδώ είμαστε εμείς"
Θέλετε να πούμε ότι ο ασφαλίτης μόλις ρωτήθηκε για το που θα πάει όλο αυτό, είπε " εμείς για την ΠΑΕ είμαστε εδώ, η ΚΑΕ θα βρει τον δρόμο της"
Να θυμηθούμε μήπως ότι πριν χρόνια ήρθε ο Τέλης στην Τούμπα με έναν Ιταλό ( μου διαφεύγει το όνομα του ) και μετά έκοβε βόλτες στο Καυτατζόγλειο; Τυχαίο; Εσείς πείτε ναι, ότι απλά έτυχε να του δείχνει τα γήπεδα της πόλης χωρίς λόγο και ουσία. Μια απλή βόλτα βρε αδερφέ.
Να θυμηθούμε πως ο Τέλης είχε πάει στο γήπεδο και μετά από έναν χαμό που έγινε με τους μπράβους των 2 πλευρών στα vip, πέταξε την ατάκα "κάντε άκρη περνάει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ" ;
Τι θέλετε να πούμε ρε παιδιά;
Ε δεν μπορώ να τα αποδείξω, συγγνώμη. Θα συντηρηθούν όμως όπως την φράση της Γκοτζάρεβα; Προφανώς και όχι και έτσι πρέπει.
Εμένα βγάλτε με τρελό και πείτε με ανισόρροπο, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά όταν βλέπω το σπίτι μου να διαλύεται κατά αυτόν τον τρόπο, δεν θα κάνω τον αδιάφορο επειδή μου γυαλισε το νέο πορτοφόλι καθώς θα είμαι ο πρώτος του χωριού. Και επιπλέον θα ακούω ότι συνεισφέρω στην εσωστρέφεια. Φτάνει!!
Άνοιγμα το Α.Σ.
Ηλεκτρονικές εγγραφές.
Στοπ στο face control.
Να σπάσει η οικογενειοκρατία.
Να μπούνε άνθρωποι που νιώθουν.
Δεν περισσεύει κανείς.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
ΥΓ. Άραγε τι είναι πιο φθηνό ( γιατί αυτό είναι που μετράει σήμερα ); Να δώσω 10-20-30.εκ μέσω της ΚΑΕ, να με κάνουν Θεό, να ρίχνω λάσπη ύπουλα και καθημερινά, να ασκώ πιέσεις έχοντας μαστίγιο και καρότο ή να πάω απευθείας να πάρω την ΠΑΕ;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
- adam04, navigator11, paok apo epilogi, leomatos88, theo-drama
Ο Χατζόπουλος επέμενε πάντα για πώληση μέσω κατάθεσης σε ΑΜΚ και κάλυψη του ποσού για να αποπληρωθούν τα χρέη. Επέμεινε επίσης για συμφωνία με τον ΑΣ, ακόμα και σήμερα τα λέει αν τον ρωτήσεις για παράδειγμα στα πηγαδάκια που στήνoνται στους αγώνες στην Τούμπα εκεί στην VIP Area. Όταν το πράγμα έφτασε σε αδιέξοδο μετά τα "είπα-ξείπα", πιέστηκε για να συμφωνήσει σε αυτά που πρότεινε η Alpha group. Οι πιέσεις προήλθαν και από συνδέσμους της πόλης, προκειμένου να πάει μπροστά το τμήμα όπως έλεγαν.
Ο άνθρωπος στο ενδιάμεσο κατηγορήθηκε σε ανακοινώσεις για τη στάση του στο γήπεδο (μπροστινό του Σαββίδη τον έλεγαν). Στις ίδιες ανακοινώσεις μάλιστα, κηρύχθηκε και ανεπιθύμητος να αναλάβει τον ΑΣ.
Τώρα αναφορικά με τα 500, ο ΑΣ θα πρέπει να απαντήσει για τα λεφτά. Όπως και γενικά για αυτά που μαζεύει τόσα χρόνια από την ΠΑΕ. Ο Τζέντρικ κόστισε παραπάνω από 100. Αυτό που λένε πάντως οι του ΑΣ δεξιά και αριστερά, είναι ότι έγιναν και ανοίγματα βάσει υποσχέσεων που έπρεπε να κλείσουν. Αν δεν ξηλωθεί το λόμπι πάντως προκοπή δεν θα δούμε σε αυτό το κομμάτι. Και αυτό κάποιοι το γράφουμε χρόνια και δεν ξυπνήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι.
Για τα νεκρά παιδιά δεν θα αναφέρω γιατί είναι πολύ προσωπικό.
Για τις συνελεύσεις και τους φουσκωτούς να μας πει ο @Psagmenos που τα έγραφε τις προάλλες, ότι οι συνελεύσεις του γηπέδου γίνονταν με φουσκωτούς μέσα του Σαββίδη. Τις συνελεύσεις που η ίδια η ΠΑΕ ζητούσε πρακτικά και ηχητικά.
Ο άνθρωπος στο ενδιάμεσο κατηγορήθηκε σε ανακοινώσεις για τη στάση του στο γήπεδο (μπροστινό του Σαββίδη τον έλεγαν). Στις ίδιες ανακοινώσεις μάλιστα, κηρύχθηκε και ανεπιθύμητος να αναλάβει τον ΑΣ.
Τώρα αναφορικά με τα 500, ο ΑΣ θα πρέπει να απαντήσει για τα λεφτά. Όπως και γενικά για αυτά που μαζεύει τόσα χρόνια από την ΠΑΕ. Ο Τζέντρικ κόστισε παραπάνω από 100. Αυτό που λένε πάντως οι του ΑΣ δεξιά και αριστερά, είναι ότι έγιναν και ανοίγματα βάσει υποσχέσεων που έπρεπε να κλείσουν. Αν δεν ξηλωθεί το λόμπι πάντως προκοπή δεν θα δούμε σε αυτό το κομμάτι. Και αυτό κάποιοι το γράφουμε χρόνια και δεν ξυπνήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι.
Για τα νεκρά παιδιά δεν θα αναφέρω γιατί είναι πολύ προσωπικό.
Για τις συνελεύσεις και τους φουσκωτούς να μας πει ο @Psagmenos που τα έγραφε τις προάλλες, ότι οι συνελεύσεις του γηπέδου γίνονταν με φουσκωτούς μέσα του Σαββίδη. Τις συνελεύσεις που η ίδια η ΠΑΕ ζητούσε πρακτικά και ηχητικά.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
- Maklaz, paok apo epilogi, leomatos88
- navigator11
Οι τσάτσοι του πάντως κάτι τέτοιες ομορφιές έλεγαν/έγραφαν. Με κορυφαίο ότι είχε μάλιστα δεσμεύσει τα 250 εκατομμύρια "για τα μάτια και μόνο" της νέας Τούμπας.Poco Loco έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:19Εδω δηλαδη βλεπεις εσυ να λεει οτι θα χαρισει γηπεδο στον ΠΑΟΚ? Δουλευομαστε μεταξυ μας ρε παιδια?freemind έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:06«Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ. το σπίτι που του αξίζει.
Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας. Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. και όλα τα τμήματα του Α.Σ..
Χάρις την άψογη συνεργασία μας με τον Α.Σ. η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη. Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα».
Να στο ρωτησω αλλιως, ο Σαββιδης τωρα θα χαρισει το γηπεδο στον ΠΑΟΚ και δεν θα το εκμεταλλευτει ΚΑΙ ο ιδιος εμπορικα?
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
- Maklaz, paok apo epilogi, leomatos88, theo-drama
Ανακοίνωση δεν έβγαλαν;WestBlock4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 09:42****Να βγουν και να πουν οι σύνδεσμοι πώς έπιασαν ωραία τον Χατζόπουλο και μέσες άκρες τον είπαν πάρε πόδι και μη ζητάς και πολλά πολλά και χαλάσει το ντιλ γιατί...Να βγουν και να πουν γιατί τον σημείωσαν ως ανεπιθύμητο για τον ΑΣ. Τον σωτήρα του μπάσκετ που πάλευε μόνος του. Γιατί αυτά πληρώνουμε τώρα. ****Sera4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 09:08Psagmenos4 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 22:09
Όπως λες ο Σαββίδης είναι 15 χρόνια στην ομάδα. Ο Τελης είναι η πρώτη ομάδα που φτιάχνει μετα απο 25+ χρόνια ανυπαρξίας. Ότι δεν είμαστε φαβορί για το γιουροκαπ προκύπτει από τις στοιχηματίκες? Γιατί και στο ποδόσφαιρο 4ο φαβορί είμαστε αλλά εγώ δεν το πιστεύω και λέω ότι αν γίνουν οι 4 μεταγραφες που ακούγονται νωρίς είμαστε φαβορί. Γιατί την ομάδα ακόμα δσν την είδαμε για να έχουμε άποψη όπως επίσης και τις υπόλοιπες. Και ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι ήταν φαβορί για την ευρωλιγκα και δεν πήγε ούτε final4 με μπάτζετ 40 μύρια και διαρκή πρωταθλητισμό εδώ και 25 χρόνια. Όσο για το γηπεδο, όλα θα λυθούν τωρα που ο ΑΣ θα αναγκαστεί να αφήσει τις εξυπνάδες Γιατί ωραία ακούσαμε την μια πλευρά ωστόσο η άλλη δεν μίλησε και καλά κάνει, γιατί αν βγει να πει δημόσια ότι έδωσε 500κ για δράσεις για τα 100 χρόνια κι ο ΑΣ δεν έκανε ουτε μισή δράση θα γίνει μακελειό. Αν πει ότι ενώ ήταν έτοιμη για συμφωνία με παρέμβαση τρίτων και πιέσεις, αύξησαν τις απαιτήσεις και στα καλά καθούμενα με παρόντα τον Κουβεντιδη βγάλανε ανακοίνωση ντροπή για τον σύλλογο, όπως άλλωστε παραδέχονται οι πρώτοι υποστηρικτές του Ιβαν τα παιδιά από τις Δυτικές Συνοικίες, θα γινόταν χαμός στον ΠΑΟΚ. Επίσης η ομάδα δεν έκλεισε ακόμα περιμένουμε 1 με 2 κινήσεις υψηλού επιπέδου.
Ένα πράγμα νοιάζει τους συνδέσμους. Ότι ο Κινοπινέζος δίπλα επενδύει και φοβούνται ότι θα μας αφήσουν πίσω οι γείτονες.
Γι' αυτό για ακόμη μια φορά βάζουν το Τσετσένο μπροστά στις ανακοινώσεις, για να μην κάνουν ευθείες επιθέσεις στον κ. Μυστακίδη. Ο οποίος κ. Μυστακίδης είναι στα πούπουλα όλον αυτόν τον καιρό σε σχέση με τις συμπεριφορές του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Να βγουν και να πουν οι σύνδεσμοι πώς έπιασαν ωραία τον Χατζόπουλο και μέσες άκρες τον είπαν πάρε πόδι και μη ζητάς και πολλά πολλά και χαλάσει το ντιλ γιατί...Να βγουν και να πουν γιατί τον σημείωσαν ως ανεπιθύμητο για τον ΑΣ. Τον σωτήρα του μπάσκετ που πάλευε μόνος του. Γιατί αυτά πληρώνουμε τώρα.
Δόθηκε άρον άρον το μπάσκετ υπό τις πιέσεις συνδεσμιακών και καλοθελητών. Χωρίς εγγυήσεις μπροστά, χωρίς συμφωνία με τον ΑΣ. Και τώρα ο κ. Μυστακίδης χτυπάει το νταούλι και οι ΠΑΟΚτσήδες χορεύουν.
ΥΓ1 Τελικά οι φουσκωτοί του Σαββίδη στις συνελεύσεις έσωσαν το γήπεδο ή οι σύνδεσμοι;
ΥΓ2 Δεν θα γράψω για τις επικλήσεις στα νεκρά αδέρφια, γιατί αν η ΠΑΕ βγάλει προς τα έξω πράγματα θα ντραπεί και η ντροπή.
ΥΓ4 Από τα 500 πάντως πάνω από τα μισά πήγανε για να καλύψουν την τόνγκα του κ Μυστακίδη στο βόλευ. Τότε που για την ψυχή της μάνας του έβρεχε λεφτά και υποσχέσεις στον ΑΣ.
Για ανελυσε μου που εγινε αυτο? Εισουν εκει κ το άκουσες? Εισουν στην συνέλευση με τπ χατζοπουλο οταν μεσω τηλεφώνου εγινε η συμφωνια? Γιατι δεν βλεπω καμια διαφορα αυτο που γραφεις με αυτα που διαδίδονται στα Twitter.
Ε ναι ο Σαββίδης που έχει την ΠΑΕ και θα έχει την εκμετάλλευση του γηπέδου για 49 χρόνια, mαλάκας είναι να βάζει τρικλοποδιές στην τσέπη του. Δεν τον κόβει καθόλου.
Ε φυσικα και ειπε οτι θα διαθεσει χρηματα, με τι θα φτιαχτει το γηπεδο, με στραγαλια? Ο Σαββιδης δηλαδη δεν θα διαθεσει χρηματα?
Αυτο που ειπε με αυτο που λετε ειρωνικα οτι θα το χαριζε στον ΠΑΟΚ για την ψυχη της μανας του, τι σχεση εχει?
Αυτο που ειπε με αυτο που λετε ειρωνικα οτι θα το χαριζε στον ΠΑΟΚ για την ψυχη της μανας του, τι σχεση εχει?
Sera4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 11:26
μπορεις να διευκρινισεις τι ισχυει, γιατι καπου το εχασα, ευχαριστω...Sera4 έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 09:08 ΥΓ4 Από τα 500 πάντως πάνω από τα μισά πήγανε για να καλύψουν την τόνγκα του κ Μυστακίδη στο βόλευ. Τότε που για την ψυχή της μάνας του έβρεχε λεφτά και υποσχέσεις στον ΑΣ.
Δε λέω τι προσπάθησε, λέω πως θα το παρουσιάσουνfreemind έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 10:44δεν νομίζω ότι προσπάθησε να τινάξει το ντιλ ο ΧατζόπουλοςTolaros έγραψε: Πέμ 09 Ιούλ 2026, 10:29 Την ιστορία τη γράφουν οι νικητές. Αν ο ΠΑΟΚ τα επόμενα 2 χρόνια πάρει κάνα Γιούροκαπ θα βγουν οι σύνδεσμοι και θα πουν εμείς φέραμε τον χωσάδα πρόεδρο με παρέμβαση κατά του Χατζόπουλου που πήγε να τινάξει το ντιλ και δώστου τα μπράβο στο λαό του ΠΑΟΚ
απλά προσπάθησε να διασφαλίσει κάποια πράγματα