καλα ρε, τωρα το ειδα αυτο. γιατο το θεωρεις επιεικως αστειο; ο ιδιος ο Τρινκιερι ειπε οτι εξηγησε στον Μυστα οτι δεν μπορει να γινει απ τη μια μερα στην αλλη και ειναι λαθος αν προσπαθησει να το κανει, το αναφερω και στο ποστ μου. προφανως και ειναι γραμμικη η επενδυση, γιατι δεν θελω να πιστευω οτι αυτο ειναι το ταβανι της επενδυσης που ειναι διατεθειμενος να κανει. εκτος και αν ξεχασα τα ελληνικα μου δλδ, και τι σημαινει γραμμικηjoshua έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 07:36 Οπως γραφουν πολλοι φιλοι υπαρχουν ενα σωρο τοπικ που αφορουν την λειτουργια της ΚΑΕ,τον ΑΣ αλλα και φυσικα αυτο του ιδιου του Μυστακιδη στα οποια ο καθενας μπορει να εκφρασει της ενστασεις του σε πολλες εκ των οποιων συμφωνει η πλειοψηφεια των οπαδων της ομαδας. Το να μεταφερεται το αντιστοιχο κλιμα στο τοπικ των μεταγραφων με προφανη διαθεση μονο απαξιωσης και με επιχειρηματα νηπιακου επιπεδου δεν ξερω σε τι βοηθαει. Οι ενστασεις δεν μπορει να αφορουν το υψος της επενδυσης ποσοτικα. Μπορουμε να μιλησουμε για μικροψυχια για τασεις εκδικηκητικοτητας του ελεφαντα απεναντι στο μυρμηγκι για οτι θελετε αλλα να λεμε οτι η επενδυση σχεδον 20 μυριων στο πρωτο χρονο παρουσιας στη συντριπτικη πλειοψηφια τσεπατων καθως τα εσοδα του τμηματος ειναι μηδαμινα,ενα αγωνιστικο μπατζετ που ηδη ξεπερναει αυτο των μισων ομαδων της περσινης ευρωλιγκας δειχνει διαθεση γραμμικης εξελιξης και ελλειψη διαθεσης επενδυσης ειναι επιεικως αστειο και απλα φανερωνει εκ μερους οσων τα λενε τη πραγματικη και μονη διαθεση τους απεναντι στην νεα ιδιοκτησια που εχουν καθε δικαιωμα να εχουν αλλα δεν χρειαζεται να προσπαθουν να πεισουν παρουσιαζοντας αστεια επιχειρηματα.
Υ.Γ Ο Φοστερ υπηρξε παικτης του βαζελου στα χρονια της αυταρκειας, Για να περασει ο βαζελος στα χρονια νεας επενδυσης εχει φτασει η μεση τιμη του διαρκειας στα 1000 ευρω και του εισητηριου στα 50 ευρω στους εξωστες του ΟΑΚΑ. Ο μπασκετικος βαζελος ειναι κερδοφορς με εσοδα πανω απο 40 μυρια το χρονο. Ποσο ετοιμοι ειμαστε αληθεια και εμεις ως λαος εκτος της ιδιοκτησιας να υποστηριξουμε κατι τετοιο. Υπαρχει αντιστοιχο παραδειγμα στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ προς υπερασπιση του Ιβαν και της δικης του αυταρκειας.
γενικα θεωρω πολυ αδικη και επιφανειακη απο εσενα συγκεκριμενα, την ερμηνεια του ποστ μου, γιατι ξερω οτι κριση εχεις. αυτο που λεω σε γενικες γραμμες ειναι οτι ο μαν εχει επιλεξει για διαφορους λογους να μην κανει all-in. το πιο σημαντικο κομματι ομως οσων λεω ειναι οτι αυτο δε μ ενοχλει, γιατι εχω μαθει να περιμενω τιτλους και αποτελεσματα, απλα δεν εχω υπομονη σε μαιμουδιες. και απο αυτες απο τον συγκεκριμενο εχουμε δει ηδη αρκετες.