Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από embuji »

Equalizer έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 09:51 Επί του πρακτέου: Πολλά πράγματα τρέχουν παράλληλα.

Ένα είναι ουσιαστικά κλεισμένο και μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βγει ακόμα, φαντάζομαι ίσως και μέχρι το μεσημέρι να ξέρουμε ώρα άφιξης τις επόμενες μέρες. Το άλλο, κοντεύει αργά και σταθερά. Το τρίτο, στην κόψη του ξυραφιού, από τον παράδεισο στην κολαση με αβέβαιο αποτέλεσμα. Ένα τέταρτο τώρα ανοίγει αλλά ειναι θεωρητικά εφικτή υπόθεση με "μέτρια" απήχηση, και για το πέμπτο θα φανεί απ το τι θα πει ο κοουτς.
ΜΙΛΑ ΒΙΡΝΑ.

Επισης να βγει πριν φυγω απο την δουλεια για να διατηρω και την υστεροφημια μου.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Polichni1926, paok apo epilogi
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Με εξαίρεση τον Γιαννούλη δεν μου αρέσει κανένας από τους παίκτες που λίγο πολύ έχουμε επιβεβαιώσει ότι θέλουμε, αλλά πλέον παρακαλάω να κλείσουν γιατί τρέμω στην ιδέα να στραβώσει κάποιο εμπλεκόμενο μέρος και να πρέπει να κάνουν όλη αυτή την διαδικασία από την αρχή με άλλο παίκτη. Δηλαδή για να μαι ειλικρινής, σε 2 βδομάδες θα φτάσω να θέλω Οζντόεφ και Κετζιόρα, αλλά δυστυχώς Κράσνονταρ και Ντινάμο κινήθηκαν πολύ βιαστικά, απερίσκεπτα, αλόγιστα, ξοδεύοντας με τρόπο που τους έπιασαν κορόιδα, και τους έκλεισαν ήδη.

Επίσης δεδομένου ότι Πέλκας πλέον δύσκολα, και δεδομένου ότι έχουμε πολλούς παίκτες που δεν μας κάνει κανείς για βασικός (Τάισον, Μπέρδος, Σορετίρε, Μπαλντέ), προσωπικά θα πήγαινα για ένα αριστερό εξτρέμ και μόνο, και θα έβαζα ειδικά τον Τάισον στο ροτείσον και για τον άξονα. Αυτό όμως προϋποθέτει την απόκτηση ενός παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου στα αριστερά.

Equalizer δώσε κανά τυράκι! Ειδικά για το 4ο, για να μην σου αρέσει θα είναι κάτι σε Ντέλιας/Μεϊτέ κλπ, οπότε με έψησες. :mrgreen:
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
Patron, Metagrafakias
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Εικόνα
These users thanked the author vasgias for the post (total 2):
anaximandros4, Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Μετρια απηχηση ειπε,οχι χαλια :lol:
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Azrael έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 10:02 Μετρια απηχηση ειπε,οχι χαλια :lol:
λεπτομέρειες!!!
These users thanked the author vasgias for the post (total 2):
Azrael, embuji
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Πριν χρονια στο στρατο που δουλευα ως σιδηρουργος μου ζητησε ενας απο τους υποδιοικητες να φτιαξω ενα υποστεγο για τα καινουρια σταγιερ που ηρθαν στη μοναδα.Το σχεδιασε ενας μηχανικος κι οταν εφθασε η ωρα της κατασκευης ρωτησα για τα υλικα.Ακουσα τη φραση <εκ των εχούντων> και μου εδειξαν μα στιβα παλιοσιδερα.Φυσικα το υποστεγο εγινε με καινουρια υλικα που ομως αργησαν αρκετα.Και τη θυμαμαι αυτη τη φραση καθε φορα που μενουμε απο παικτες κι ο προπονητης τους βαζει οπου ναναι.Χθες ειδα χαφ τον Τέιλορ, παλιοτερα τον Κρεσπο φουλ μπακ. :lol: Αυτο εκανε κι ο λουτσεσκου στην ομαδα,μαγειρευε...Αλλα περσι που οι μεταγραφες δεν καλυψαν ουτε αριθμητικα ουτε ποιοτικα το πλανο εσκασαν οι παικτες.Αυτο περιμενουμε κι απο τον νεο κι απο τους επομενους ?

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
These users thanked the author giaxxo for the post (total 2):
Mica, Andrew R
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 09:57 Equalizer δώσε κανά τυράκι! Ειδικά για το 4ο, για να μην σου αρέσει θα είναι κάτι σε Ντέλιας/Μεϊτέ κλπ, οπότε με έψησες. :mrgreen:
Χαχα το σκέφτεσαι;

Κι αυτός ο πούστης ο Ντε Μπροινε, πολύ βάρυνε, δε μ αρέσει! :lol:

Χαβαλέ κάνω μην αρχίσουμε για τον Κέβιν...

Παίδες για Μπακασέτα δεν έχουμε την παραμικρή ένδειξη οτι μας απασχολεί. Απ όσο μαθεύτηκε ο ίδιος ψαχνόταν για ενδιαφερόμενους και προφανώς τον νοιάζει Β4 στην Ελλάδα για καλό συμβολαιο. Αλλά δεν νομίζω πως έκανε τίποτα ο ΠΑΟΚ.

Τούτου δοθέντος, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Μπακασέτας δεν θα με χαλούσε καθόλου μα καθόλου. Είναι παικτάρα; ΟΧΙ. Είναι όμως έμπειρος, Έλληνας, με κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και μιλάμε πάντα για ΠΑΓΚΟ. Τον έχω βρίσει για τη συμπεριφορά απέναντι στον Ταισον και γενικώς; ΝΑΙ. Μας νοιάζει αυτό; ΟΧΙ. :D

Από εκεί και πέρα αναμένουμε. Τι τυράκι να δώσω; Αυτά που κατσαδιάζω να κάνω;

Ούτε τυρί ούτε σταφύλι. Το κεντρικό μότο είναι ένα: Αναμένουμε πραξεις.
These users thanked the author Equalizer for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
juvepaok4

Δημοσίευση από juvepaok4 »

2 χαφ χθες και έναν φορ τωρα....για χατζηδιακο δεν καταλαβαίνω την κίνηση εγω θα πηγαινα στα μπακ για ενα τούμπανο και με τους μικρούς απο πισω για αρχή και τέλος καλοκαιριού βλέπουμε.... οπως και στον αριστερό εξτρεμ θα περιμενα για έναν που παίζει και 10ρι και θα το τραβούσα και αυτο για την καλύτερη δυνατή λύση που θα έβρισκα...

στον μεταξύ έβλεπα χθες τον πουερτα τι άρρωστο χαφ ειναι αυτο έσκασε ο προπονητής της Κολομβίας να μην ερθει σε εμάς....οπως και ο σολετ με μιάμιση σεζόν ετοιμάζεται για ιντερ....ματια φαίνεται υπάρχουν τωρα πως καταλήγουμε σε κακες επιλογές μακάρι να υπήρχε εξήγηση....
These users thanked the author juvepaok4 for the post:
Newgen9
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Τώρα που τρέχουν όλοι, όπως το ζητά κι ο λισι χωράει κι ένας περιπατητης.....
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

ερχομαι να υπογραψω

* αυτο που 20 χρονια δεν εχω μαθει να βαζω φωτο με ξεπερναει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος delos15 την Τετ 08 Ιούλ 2026, 10:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author delos15 for the post:
Newgen9
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Equalizer έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 10:09
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 09:57 Equalizer δώσε κανά τυράκι! Ειδικά για το 4ο, για να μην σου αρέσει θα είναι κάτι σε Ντέλιας/Μεϊτέ κλπ, οπότε με έψησες. :mrgreen:
Τούτου δοθέντος, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Μπακασέτας δεν θα με χαλούσε καθόλου μα καθόλου.
...μη μη μη...
These users thanked the author vasgias for the post:
embuji
AllySamatta1926

Δημοσίευση από AllySamatta1926 »

Πες μας τουλάχιστον κυρίε διαχειριστή ποιο είναι το κλεισμένο που θα βγει να αγαλλιασει κ λίγο η ψυχή του @embuji
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ο Μπακασέτας είναι 2 κλάσεις πάνω από τον Πέλκα τα τελευταία χρόνια και μπορεί να ξεκλειδώσει άμυνες με το σουτ του, αλλά δε νομίζω ότι ταιριάζει καθόλου σ'αυτό που πάμε να παίξουμε.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
geobila, ΑποστόληςΑ
AllySamatta1926

Δημοσίευση από AllySamatta1926 »

Κακιστοι είναι κ οι δύο τουλάχιστον ο Πελκας τρέχει κ λίγο
These users thanked the author AllySamatta1926 for the post:
Andrew R
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Φέρτε τον Τάσσο ψηθηκα