FIFA World Cup 2026
Re: FIFA World Cup 2026
Επειδή έβλεπα το φιλικό. Είχε όντως τόσο σπρώξιμο η Αργεντινή με την Αίγυπτο?
Το γκολ πάντως καλώς ακυρώθηκε αφού τον πατάει ξεκάθαρα
- Shivaspace
περισσότερο έφταιξε αυτός που έβαλε τον αγώνα του ΠΑΟΚ την ίδια ώρα και δεν μας άφησε να υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αίγυπτο 
Όχι, με τίποτα.. Και στο λεω εγώ που έβλεπα τους Χασανηδες και σκεφτόμουν το ψαλδάκι με τον βαζελο στην Τούμπα.renegade έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 00:17 Επειδή έβλεπα το φιλικό. Είχε όντως τόσο σπρώξιμο η Αργεντινή με την Αίγυπτο?
Σιβας δε μου απάντησες. Είσαι γενικά εναντίον των φαβορί;Shivaspace έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 00:22 περισσότερο έφταιξε αυτός που έβαλε τον αγώνα του ΠΑΟΚ την ίδια ώρα και δεν μας άφησε να υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αίγυπτο![]()
Ρωτάω γιατί μικρός είχα τέτοια τρέλα. Το πόσο ειχα στενοχωρηθει σε εκείνο το Καμερούν - Αγγλία ακόμα το θυμάμαι.
Τι βλέπουμε ρε πστ μου; Είναι τώρα αυτό παιχνίδι νοκάουτ Μουντιάλ ή βάλανε σε κασέτα το Πανθρακικός - Εργοτέλης του 2005;
- These users thanked the author Τρόμος for the post:
- navigator11
- Shivaspace
ε με τα φαβορί θα ήμουν??
μερικές φορές αλλάζω όμως και στη διάρκεια του αγώνα..πχ ήθελα να προηγηθεί η αγγλία, όμως αμέσως μετά υποστήριζα το μεξικό
μερικές φορές αλλάζω όμως και στη διάρκεια του αγώνα..πχ ήθελα να προηγηθεί η αγγλία, όμως αμέσως μετά υποστήριζα το μεξικό
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- marsantos
- navigator11
Να ρωτήσω λίγο, μιας και ξαναείδα τα στιγμιότυπα μιλέι - πυραμίδων. Η φάση από την οποία ξεκινά το τρίτο γκολ των αρτζεντίνων, σε περίπτωση που γινόταν ανάποδα, βάζετε στη φωτιά το μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού σας οι δεξιόχειρες και αντίστροφα οι αριστερόχειρες ότι στο πλαίσιο της εξέτασης μέσω VAR θα αφηνόταν να ισχύσει ως τελικά εξελίχθηκε; Κοινώς, με το σκορ ισόπαλο σε εκείνο το χρονικό σημείο, θεωρείτε ότι αντί του Σάλαχ ο Μέσι δε θα το τσιμπούσε το πεναλτάκι;;
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Nassos
- Shivaspace
αν παρακολουθείτε μέσω δικτύου..βάλτε απο κανένα λάιβ τβ κτλ..την αποκήρυξα την ερτ, φτάνει
φαίνονταν από χιλιόμετρα ο 5 θα την στείλει στα πουλιά..
- Σουριναμέζος
Δεν τους γλυτώσαμε τους νερόβραστους
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- marsantos
- Shivaspace
σιγά σιγά και στους 8 η ελβετία..και στα euro καλά τα πηγαίνουν
είχαν προκριθεί και άλλη μια φορά στα πέναλτυ αν θυμάμαι καλά..
είχαν προκριθεί και άλλη μια φορά στα πέναλτυ αν θυμάμαι καλά..
Σιβας είσαι αλάνι.Shivaspace έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 00:41 ...
Με το που πήρε φόρα γύρισα κατευθείαν στο γιο μου και του λέω αυτό θα πάει πολύ ψηλά. Φάνηκε από την αρχή οπως είχε το σώμα.
- Shivaspace
και τις τάπες καθάρισε , όλα λάθοςmarsantos έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 00:54Σιβας είσαι αλάνι.Shivaspace έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 00:41 ...
Με το που πήρε φόρα γύρισα κατευθείαν στο γιο μου και του λέω αυτό θα πάει πολύ ψηλά. Φάνηκε από την αρχή οπως είχε το σώμα.
- These users thanked the author Shivaspace for the post (total 2):
- marsantos, margas