Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
marsantos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από marsantos »

kataramenos5 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:09 ...
Καλος ο ισπανος αλλα με δυο χιαστους στην πιο γκαντεμικη ομαδα......
Να τον καλωσορίσω να είμαστε σίγουροι ότι θα παίξει ο Μύθου;
These users thanked the author marsantos for the post:
giaxxo
giannisd

Δημοσίευση από giannisd »

Για 25χρονο διεθνή Ευρωπαίο χαφ έγραψε η φόρτσα. Για εφικτή αγορα.
Mula_4

Δημοσίευση από Mula_4 »

Όταν ο ανταγωνισμός έχει από δύο φορ, των 2+ εκατομμυρίων.. δε μπορεί να πηγαίνεις σε λαχεία...
Όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν πρέπει να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

wickerman έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:14 @Ettien26 δύο χρόνια έχω που τον ανεβάζω ως επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά πλέον το έχω αποδεχθεί ότι δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθούμε και σταμάτησα.
Τώρα είναι ελεύθερος και είναι ευκαιρία.

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι μεταγραφικό σκεπτικό έχουν.

Τέλος πάντων, να δω τι θα φέρουν στο τέλος...
These users thanked the author Ettien26 for the post:
wickerman
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

kataramenos5 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:09 Φορ δεν ειδαμε τα τελ χρονια πλην Γιακουμ .Ισως και να έφταιγε το λουτσομπολ
και παικτες σαν τον Γερε να κανουν πλεον καλυτερα νουμερα.Δε με χαλαει.
Καλος ο ισπανος αλλα με δυο χιαστους στην πιο γκαντεμικη ομαδα......
Το τελευταίο φορ εποχής Σαββίδη που τρόμαζε τους αντιπάλους ήταν ο Prijovic και πριν από αυτόν ο Κλάους.Οι υπόλοιποι μετριότητες
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Φτάνοντας πέρυσι στο τέλος των μεταγραφών μετά από όλα όσα είχαν γίνει -ή και δεν γίνει- είχα γράψει in Razvan we trust... μπας και κάνει το περιβόητο "θαύμα" που έλεγε και ο Ιβάν. Φέτος διαβάζοντας αυτά τα ονόματα -πλην Γιαννούλη που είναι πάνω ράφι- και απελπισμένος πια από τη μεταγραφική πολιτική και τα "ράφια" που ψωνίζει η ομάδα από πού να πιαστώ για να έχω μία ελπίδα; Οι ποδοσφαιριστές που κοιτάζουμε είναι άνετα μεταγραφές που μπορεί να φέρει εις πέρας ο Άρης του Κάρυ. Με συγχωρείτε αν σας φαίνομαι απαισιόδοξος, συγγνώμη αν θεωρήσετε ότι τα παίρνω από κάπου (δεν ισχύει δυστυχώς), μπορεί να μου ρίξετε και ban, αλλά η απογοήτευση είναι μεγάλη... Θα μου πεις, περίμενε ντε να τελειώσουν οι μεταγραφές και κρίνεις μετά. Έλα που κάθε χρόνο τέτοια εποχή όμως εδώ και μία 6ετία λέω το ίδιο!
These users thanked the author Outsider1926 for the post:
xyz_o_peponas
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

giannisd έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:25 Για 25χρονο διεθνή Ευρωπαίο χαφ έγραψε η φόρτσα. Για εφικτή αγορα.
https://www.transfermarkt.com/ivan-ilic ... ler/470794

25χρονος τσεκ
διεθνης τσεκ
ευρωπαιος τσεκ
εφικτη αγορα λογω του οτι δεν υπολογιζεται τσεκ
αρκετους τραυματισμους,αρα καταλληλος για εμας τσεκ
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
rockcity4, Outsider1926, geobila, Logistis, aivas19
AllySamatta1926

Δημοσίευση από AllySamatta1926 »

Το θέμα είναι ότι πέρυσι ειδικά το τελευταίο δίμηνο η θολουρα που επικρατούσε στο νου του Ραζβαν λόγω των όσων συνέβησαν μάλλον ήταν τροχοπέδη για την ομάδα κ όχι πλεονεκτήμα...Ειδικά η χρησιμοποίηση του Μειτε ενώ ήταν εμφανές ότι δεν είχε ανακάμψει πλήρως ήταν ένα δείγμα αυτής της σύγχυσης που υπήρχε κ λόγω των πολλών αρνητικών αποτελεσμάτων ...Προτίμησε να επιλέξει μια σταθερά εμφανώς ανέτοιμη δείγμα της έλλειψης φρέσκων ιδεών που είχε
These users thanked the author AllySamatta1926 for the post (total 2):
geobila, anaximandros4
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Επίσης, για να πάμε και στα κάπως αισιόδοξα κομμάτια. Ακόμα μία χρονιά που θέλω να φωνάξω "τι περισσότερο είχαν οι Κεντζιοροβολιάκηδες από το Μπαταούλα; Γιατί ψάχνουμε απελπισμένα στόπερ, όταν έχουμε αυτό το παιδί; (το λέω με ρίσκο να εκτεθώ, αλλά τον πιστεύω πολύ). Πολύ ενθαρρυντικά επίσης τα χαρακτηριστικά που έχει ο Ντούνγκα. Θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα τα αξιοποιήσει ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας τον ως μπακ και όχι ως εξτρέμ.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Outsider1926 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:44 Φτάνοντας πέρυσι στο τέλος των μεταγραφών μετά από όλα όσα είχαν γίνει -ή και δεν γίνει- είχα γράψει in Razvan we trust... μπας και κάνει το περιβόητο "θαύμα" που έλεγε και ο Ιβάν. Φέτος διαβάζοντας αυτά τα ονόματα -πλην Γιαννούλη που είναι πάνω ράφι- και απελπισμένος πια από τη μεταγραφική πολιτική και τα "ράφια" που ψωνίζει η ομάδα από πού να πιαστώ για να έχω μία ελπίδα; Οι ποδοσφαιριστές που κοιτάζουμε είναι άνετα μεταγραφές που μπορεί να φέρει εις πέρας ο Άρης του Κάρυ. Με συγχωρείτε αν σας φαίνομαι απαισιόδοξος, συγγνώμη αν θεωρήσετε ότι τα παίρνω από κάπου (δεν ισχύει δυστυχώς), μπορεί να μου ρίξετε και ban, αλλά η απογοήτευση είναι μεγάλη... Θα μου πεις, περίμενε ντε να τελειώσουν οι μεταγραφές και κρίνεις μετά. Έλα που κάθε χρόνο τέτοια εποχή όμως εδώ και μία 6ετία λέω το ίδιο!
Μπορεί να φέρει ο Καρυπίδης Ζαφείρη ή Γιακουμάκη ή Ελουστοντο;

Έναν σερβο χαφ με 3 μύρια και 1+ συμβόλαιο έφερε ο κάρυ και ψάχνει να γλυτώσει τώρα ....

Το πρόβλημα της ομάδα διαχρονικά είναι οι διαπραγματεύσεις....και δε ρίχνω το φταίξιμο στη γκοτζαρευα γιατί δε φταίει αυτή αν είναι εκεί στις επιλογές παικτών και στις διαπραγματεύσεις....

Δε γίνεται να θες τον Γιαννούλη, να τον έχεις συμφωνήσει από Μάρτιο και να περιμένεις να πάει Ιούνιος για να κάνεις πρόταση 1-2 μύρια στη Άουγκσμπουργκ....που τον Γενάρη ζητούσε 6-7 ....
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

1 εκατομμύριο συμβόλαιο έχει ο Ισπανός πως θα τον έφερνε ο Αστέρας Τρίπολης ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

Ettien26 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:11 Εγώ με φορ Μύθου, Γέρε και έναν με διαφορετικά χαρακτηριστικά σαν κι αυτόν θα ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.

https://www.transfermarkt.com/afimico-p ... ler/410649

Έκλεισε στην Pafos FC.
These users thanked the author GeorgiosLeeds for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

GeorgiosLeeds έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 12:03
Ettien26 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 11:11 Εγώ με φορ Μύθου, Γέρε και έναν με διαφορετικά χαρακτηριστικά σαν κι αυτόν θα ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.

https://www.transfermarkt.com/afimico-p ... ler/410649

Έκλεισε στην Pafos FC.
Για εκεί είναι…
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Parolos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 12:00 1 εκατομμύριο συμβόλαιο έχει ο Ισπανός πως θα τον έφερνε ο Αστέρας Τρίπολης ακριβώς.
παικτης με μιαμιση καλη σεζον και φουλ ταλαιπωρημενος απο τραυματισμους

ειναι προφιλ παικτη που θα εφερνε ο Αστερας.

δεν γνωριζω το συμβολαιο του παικτη, δεν με ενδιαφερει να σου πω ειλικρινα κιολας

λογιστης δεν ειμαι ουτε θα θελω να γινω

την συνολικη καριερα του κοιταω.

δεν ειμαι υποχρεωμενος να μου αρεσει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”