Ραμπουτλα,Κουμαλο, Εκογκ και έναν λευκό Νοτιοαφρικσνο είχαμε. Δεν θυμάμαι κάποιον να πέτυχεDimitris_L4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 14:12Κολκα εσυ??MagdiTolba έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 14:09 Επικίνδυνο να πάρουμε Αφρικανο στοπερ.
Μ άρεσε χθες το αριστερό εξτρεμ της Μπεβερεν ο μαύρος![]()
![]()
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
-
MagdiTolba
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
είναι να συνεργάζεσαι με την jamestown analytics που έχει ο ιδιοκτήτης της Μπράιτον αφού...Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 18:38 https://www.transfermarkt.com/relebohil ... er/1125037
πφφφφ,μολις ενα απο τα πουλεν μου,πηρε μεταγραφη στο Βελγιο,στην USG,μεγαλα τσακαλια στην συγκεκριμενη ομαδα,κανουν πολυ καλες επιλογες.
- These users thanked the author rockcity4 for the post:
- Kabamaru11
- Dimitris_L4
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο λευκός ήταν φορ. Glenn SalmonMagdiTolba έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 18:39Ραμπουτλα,Κουμαλο, Εκογκ και έναν λευκό Νοτιοαφρικσνο είχαμε. Δεν θυμάμαι κάποιον να πέτυχεDimitris_L4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 14:12Κολκα εσυ??MagdiTolba έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 14:09 Επικίνδυνο να πάρουμε Αφρικανο στοπερ.
Μ άρεσε χθες το αριστερό εξτρεμ της Μπεβερεν ο μαύρος![]()
![]()
- These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 2):
- geobila, Dimitris_L4
-
blackzone44
Πάμε για Χατζηδιάκος Here we go και έχει σειρά το CB (κάποιος βρήκε και το όνομα του) και βασικό 6αρι + Γιαννούλης
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 28):
- GianD, aivas19, rockcity4, WeWillRockYou, psyza, geobila, Dimitris_L4, dionisisbasi, Magdi Tolba 4, embuji and 18 more users
Μιλα ξεκάθαρα βιρναblackzone44 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 18:43 Πάμε για Χατζηδιάκος Here we go και έχει σειρά το CB (κάποιος βρήκε και το όνομα του) και βασικό 6αρι + Γιαννούλης
Δηλαδή ο κουλιανος έλεγε πάλι αρλούμπες;
Έτσι παικταρά μου!! Ο Κόλκας είπε ότι δινουμε λιγότερα στον Χατζηδιάκο απο όσα έπαιρνε στην Κοπεγαχγη και για αυτο δεν έκλεινε (αλλά του δίναμε παραπάνω χρόνο συμβολαιο). Στηλίτευσε αυτή την απόφαση της ΠΑΕ και είπε ότι κάναμε βελτιωμένη πρόταση και ότι ο Χατζηδιάκος έχει κάνει δουλειά με την διοίκηση της Κοπεγχάγης και οι απαιτήσεις τις καλύπτονται εύκολα. Οπότε καλό αυτό που λέει ο blackzone μακάρι να έρθει.
- Dimitris_L4
Παληκαρε ....λογικο να το βρηκε καποιος με τοσα τσακαλια εδω...θα μας διευκολυνες βεβαια να μας πεις ποιος
...
Χαφ εχουμε κανενα στοιχειο??
Με Γιαννουλη ισχυει οτι ειναι θεμα χρονου?
Χαφ εχουμε κανενα στοιχειο??
Με Γιαννουλη ισχυει οτι ειναι θεμα χρονου?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Mica
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Σίγουρα ήταν γνωστή σου και όχι γνωστός σου;theo86 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:45Μεγκαχεντ θεός!!chri5ti9 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:04 Η γνώμη μου γενικά είναι πως στις χώρες της βόρειας Αφρικής, ένα attitude problem στους παίκτες υπάρχει . ΑΝ ποδοσφαιρικά μας καλύπτει ο Αιγυπτιος , καλώς να έρθει. Εχουμε παράδοση αλλά όσοι και να έρθουν από εκεί Μεγκαχεντ δε θα γίνει στη καρδιά μου κανένας !
Πηδούσε μια γνωστή μου πρωινιάτικα και αφού τελείωσαν, έτρεχε να προλάβει την αποστολή στο αεροδρόμιο γιατί ήταν Ιούλιος κ φεύγαν για βασικό στάδιο προετοιμασίας
Λογικά με το ίδιο σώβρακο πρέπει να κάτσε εκεί 2 εβδομάδες….
Κάτι πρέπει να παίζει με το νερό στην Αίγυπτο… κ επηρεάζει «λίγο» τον επαγγελματισμό τους
μισο θα παρουμε χατζηδιακο και ακομα ενα στοπερ; Η ειναι ο Χατζηδιακος το στοπερ.
Μαυροζωνα αυτα θα γινουν πριν το τελος της επομενης βδομαδας;blackzone44 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 18:43 Πάμε για Χατζηδιάκος Here we go και έχει σειρά το CB (κάποιος βρήκε και το όνομα του) και βασικό 6αρι + Γιαννούλης
Άρα πάμε ένα πολύ πιθανό depth chart στην άμυνα
GK-Pavlenka/Tsiftsis/Monastirlis
LB-GIannoulis/Baba/Dunga
LCB-Micha/???/Mpataoulas
RCB-Hatzidiakos/Elustondo (?)
RB-Kenny/Sanchez?Elustondo?/Lyratzis (
)
GK-Pavlenka/Tsiftsis/Monastirlis
LB-GIannoulis/Baba/Dunga
LCB-Micha/???/Mpataoulas
RCB-Hatzidiakos/Elustondo (?)
RB-Kenny/Sanchez?Elustondo?/Lyratzis (
- These users thanked the author rockcity4 for the post:
- Kabamaru11
Είπαμε αισιοδοξία αδερφέ μου , όχι και να αιθεροβατουμε γαρembuji έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 18:50Μαυροζωνα αυτα θα γινουν πριν το τελος της επομενης βδομαδας;blackzone44 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 18:43 Πάμε για Χατζηδιάκος Here we go και έχει σειρά το CB (κάποιος βρήκε και το όνομα του) και βασικό 6αρι + Γιαννούλης
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο μαυροζωνας μπορεί να είμαι εγώ
Κάθε φορά μετά από 12ωρα εδώ μέσα, μόλις βγαίνω μπαίνει αυτός και γράφει
Επιτέλους ας μου πει κάποιος την αληθεια
Κάθε φορά μετά από 12ωρα εδώ μέσα, μόλις βγαίνω μπαίνει αυτός και γράφει
Επιτέλους ας μου πει κάποιος την αληθεια
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 9):
- Mica, navigator11, blackzone44, geobila, Montrealiotis, Logistis, Unpsofable78, paokkerkir, margas