Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
katafraktos
Δημοσιεύσεις: 993
Εγγραφή: Τρί 16 Δεκ 2025, 00:47
Τοποθεσία: Κωνσταντινούπολις

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Δημοσίευση από katafraktos »

GianD έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 13:09
Irishman έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 18:38 Αυτό είναι το περιβόητο προπονητικό που μας τα κάνανε αερόστατα;
Η ομάδα σου Ο οαρης τι φτιάχνει φίλε μου για πες μας

Σας χωράει το παλε ή όχι;

Υγ: φιλική συμβουλή. Μην έχει το ίδιο νικνειμ και εδώ και στο γιουτιουμπ που σχολιάζεις στις λαιβ εκπομπές για τον αρη

Πόσοι Irishmen να υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο και να είναι και οαρειανολαγνοι
AXXAAXAXAXXAXAXA
Άβαταρ μέλους
Special 4
Δημοσιεύσεις: 6689
Εγγραφή: Σάβ 08 Οκτ 2022, 21:00

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Δημοσίευση από Special 4 »

xpek20 έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 16:27 Ο προπονητής βγήκε στην συνέντευξη και είπε πως ζήτησε προπονητικό από τον Μυστακίδη ώστε η ομάδα να έχει 24/7 πρόσβαση. Μάλλον δεν την παρακολούθησες.
Equalizer έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 15:26 Αφήνεται πιθανώς εσκεμμένα για επικοινωνιακούς λόγους να πλανάται στον αέρα πως το απαίτησε ο Τρινκιέρι, κι επειδή δεν είχαν βρει λύση με τον ΑΣ αγόρασαν οικόπεδο και το έφτιαξαν άμεσα
Οπότε EQ δεν νομίζω πως στέκουν τα επιχειρημάτα σου σε αυτή την συζήτηση.


Με ρώτησε τι χρειάζομαι. Του είπα ότι θέλει κάτι πάνω στο οποίο να μπορώ να χτίσω. Ένα προπονητικό κέντρο.

Μου είπε “εντάξει, θα χτίσουμε προπονητικές εγκαταστάσεις με πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο”. Αυτό ήταν η αρχή.
Πολύ σωστά!
Αυτό συν τοις άλλοις σημαίνει στήριξη στον προπονητή και στο πλάνο που έχει ή στις απαιτήσεις - προϋποθέσεις που θεωρεί απαραίτητες, με πραγματικά έργα και όχι με λόγια.

Όχι απλώς δεν είναι καθόλου επικοινωνιακό, αλλά είναι απολύτως ουσιαστικό.

Εννοείται ότι η ολοκλήρωσή του σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι τεράστια υπόθεση για την ομάδα, με πρόσβαση 24/7 και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό στη Διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και στον ιδιοκτήτη της.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
Δημοσιεύσεις: 4031
Εγγραφή: Δευ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Δείχνει πως υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός στο πως θα μεγαλώσει η ομάδα, και όχι απλά μεταγραφές εντυπώσεων.
Πήρες προπονητή που ξέρει να χτίζει ομάδες και ξέρει τι χρειάζεται.
Κι έχεις ιδιοκτήτη που έχει κάθε διάθεση να ξοδευτεί για τα προσφέρει αυτά που χρειάζονται.
Στο ίδιο πλαίσιο έχουμε και την ανακαίνιση που ξεκίνησε στο PAOK SPORTS ARENA.
Πλεονεκτήματα που θα πρεπε να εκτιμήσουμε, προσωπικά δεν είχα καν ονειρευτεί ότι θα βρισκόταν ιδιοκτήτης να ρίξει έτσι χρήμα σε εγκαταστάσεις. Όλα αυτά θα μείνουν στην ομάδα και θα την ισχυροποιήσουν αφάνταστα, τη βάζουν στο μονοπάτι των πρωταγωνιστών πλέον.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
figurehead4
Franky
Δημοσιεύσεις: 1069
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:26

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Δημοσίευση από Franky »

Όπως ξαναγραψα, οι εγκαταστάσεις κάτω απο το Παλατάκι, το προπονητήριο και το γυμναστήριο με τα βάρη είναι σε κακή κατάσταση. Συνοικιακά γυμναστήρια είναι δεκαετίες μπροστά. Ο γύρω χώρος του γηπέδου δείχνει εγκατάλειψη. Προφανώς αυτά είδε και ζήτησε κατι καλύτερο ο Προπονητής. Άμεσα.

Μιας που είμαι στην πόλη αυτή την περίοδο, πέρασα απο την έκταση του Προπονητικού. Είχε ένα τραπεζάκι και δυο πλαστικές καρέκλες στη μέση της εκτασης. Μάλλον για τους μηχανικούς? Δεν είδα κατι άλλο για την ώρα. Αυτό δε σημαίνει κάτι, εκτός του οτι όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα. Φαινόταν οτι είχε γίνει και κάποια αρχική εργασία στο έδαφος.
xpek20
Δημοσιεύσεις: 560
Εγγραφή: Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:43

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

Δημοσίευση από xpek20 »

Franky έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:29 Όπως ξαναγραψα, οι εγκαταστάσεις κάτω απο το Παλατάκι, το προπονητήριο και το γυμναστήριο με τα βάρη είναι σε κακή κατάσταση. Συνοικιακά γυμναστήρια είναι δεκαετίες μπροστά. Ο γύρω χώρος του γηπέδου δείχνει εγκατάλειψη. Προφανώς αυτά είδε και ζήτησε κατι καλύτερο ο Προπονητής. Άμεσα.
Όχι μόνο είναι σαν σιδεράδικο, αλλά τα διαδικαστικά για τις συμφωνίες με τον ΑΣ σίγουρα θα έπαιρναν πολύ παραπάνω και δεν θα ήταν έτοιμα με τίποτα αρχές Σεπτεμβρίου για την ομάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”