Μόλις πήρα τηλέφωνο για αλλαγή μεγέθους.
Ευγενική και απόλυτα εξυπηρετική η κοπέλα που μίλησα.
Σε ερώτηση μου για το πότε θα ξεκινήσουν οι αποστολές η απάντηση ήταν:
Είναι θέμα της macron, έπρεπε να τις έχουμε ήδη και να είχαν ξεκινήσει οι αποστολές. Μας έχουν καθυστερήσει και περιμένουμε ενημέρωση τους. Στο τέλος θα φάμε ξύλο!
Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
-
MrSam1926apc
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Η αλήθεια είναι ότι 22 Ιουλίου θα είμαι στην μπουτίκ, και αν μέχρι τις 17 δεν έχει έρθει, θα βγει ο παλιός εκδρομικός εαυτός μου.Maklaz έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 10:50 Μόλις πήρα τηλέφωνο για αλλαγή μεγέθους.
Ευγενική και απόλυτα εξυπηρετική η κοπέλα που μίλησα.
Σε ερώτηση μου για το πότε θα ξεκινήσουν οι αποστολές η απάντηση ήταν:
Είναι θέμα της macron, έπρεπε να τις έχουμε ήδη και να είχαν ξεκινήσει οι αποστολές. Μας έχουν καθυστερήσει και περιμένουμε ενημέρωση τους. Στο τέλος θα φάμε ξύλο!
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
- Maklaz
- GREATANASTASIOS
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εχει απολυτο δικιο τι θα γινει τις πληρωσαμε τωρα λενε φταιει η εταιρεια ασε που για να πετυχεις γραμμη τηλεφωνου τον Παπα τον βρισκεις πιο ευκολα αν δεν μπορουν ας το κλεισουν το μαγαζι η ανικανοτητα τους στο μεγαλειο.SotR4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 11:28 Ρε παιδιά, τις ριγέ τις επετειακές που παραγγείλαμε στη δεύτερη παρτίδα που ήταν ελεύθερες για όλους, γνωρίζετε πότε θα τις στείλουν; Αρχές Ιουνίου έλεγαν και δεν έχει έρθει το παραμικρό εμαιλ. Οταν έστειλα εμαιλ στην μπουτίκ πριν μια βδομάδα μου απάντησε αυτό: Καλημέρα σας,
Οι Pre order επετειακές εμφανίσεις για τα 100 χρόνια δεν έχουν παραληφθεί ακόμα.
Αναμένουμε το προσεχές διάστημα επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για την ημερομηνία αποστολής τους σε όλες τις παραγγελίες κατά σειρά προτεραιότητας.
Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα για την παραλαβή του δέματος σας