Εμ, εξαρχης λεω οτι μου φαινεται πατριαρχειο ολοκληρο αλλα δε θα κατσω να φαω και κραξιμο απο πανω.delos15 έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:09Θελει να γυρισει πισω στην Γιουβε και τον θελει και αυτη. Παμε παρακατω.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:08Δεν μου φαίνεται και τόσο τραβηγμένο, αν και άνετα βρίσκει Αραβία, το καλό είναι ότι ο τύπος με το ιστορικό του δεν θα χρειαστεί καν να ψάξει σπίτι γιατί θα έχει πάντα ένα ράντζο στο ΑΧΕΠΑ.embuji έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:02 Ωραια τοτε για να τελειωνουμε, αυτο που ακουσα απο το ατομο που με ειχε πει και για τον Κονσεϊσαο οτι ηταν Θεσσαλονικη και μιλουσε για την θεση προπονητη απλα ζητουσε ενα μπατζετ ρεαλ μαδριτης.
Οτι ρωτησαμε για Dybala. Οταν μου το ειπε αρχισα να γελαω.
Μετα μου ειπε και λεπτομερειες και τσιμπησα. 2+1, 2,3+0,5 μπονους.
Και επειδη μπορει να παιξει και το φορ και ΟΛΕΣ τις θεσεις πισω απο το φορ, μου κολλησε καλα και τσιμπησα σα ψαρακι.
ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ. Γιαυτο και εκανα ταγκ τον Μαυροζωνα μηπως και ειχε παρει κατι παρομοιο το αυτακι του και δε με ελεγε μαλακιες ο φιλος μου. Ας βγει τωρα να μας πει οτι δεν ισχυει πολυ απλα και να τελειωνουμε.![]()
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σε τοπ ομάδα πλέον με τίποτα, αλλά μια Αλ-Κάτι, μια Μπόκα, άνετα.embuji έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:11 Εμενα μου φαινεται παπατζα απο τις λιγες γιαυτο και το μονο που εκανα ηταν ταγκ τον μαυροζωνα. Τον θελει ο μποκα αρα να γυρισει στην χωρα του, τρελα λεφτα μπορει να βρει στην αραβια και ευκολα θα μπορουσε να παει σε αλλη ομαδα σε τοπ ευρωπαϊκο κλαμπ. Αλλα οκ αμα ειναι να τρωω αναθεμα απλα επειδη εκανα ταγκ ενα ατομο οριστε. Αυτο ειναι το πατριαρχειο που ακουσα και επειδη μου κολλησε καλα στο μυαλο ειπα να κανω ενα ταγκ το παιδι που εχει πεσει μεσα σχεδον σε ολα οσα εχει γραψει.
+Οτι τον γλυκοκοιταζε περσι ο βαζελος οποτε ισως και να μην ειναι εντελως κλειστο το σεναριο Ελλαδα γιαυτον. Μεχρι εκει ξερω. Πατριαρχειο μου φαινεται.
Πάντως ελπίζω να μην κοιτάμε για μπαμ και μπουμ και να κινούμαστε πιο μετρημένα κι ορθολογικά.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Mpoz
-
Gregk19262000
Ας μείνουμε στα ρεαλιστικά αυτόν εδώ τον ξέρουμε έχουμε άποψη το εστι;;PoccoPicante έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 07:05 Chef Παοκτσακι, από πολυτελές θέρετρο του εξωτερικού μαγείρεψε πρόσφατα για τον Δανό φορ Jonas Wind της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ξέρει την Θεσσαλονίκη διότι μίλησε πρόσφατα με ομάδα της πόλης
- navigator11
Ναι. Φιδέμπορας ο ένας, βλάκας ο άλλος κοκ.Nassos έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:12Το πλουσιοπαιδο που διαδίδει φίδια για να το παίξει μούρη, ποιος είναι; γιατί αν μιλάμε για τον γιο του προέδρου, λίγο αργότερα πηρε παίχτη με 12 μύρια. Με δόσεις βέβαια, αλλα φαντάζομαι και ο μιτροβιτς δε θα τα ηθελε μπακουι.paokspren έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 11:24- Καλημέρα Αλεξάνταρ, θέλεις να λύσεις το συμβόλαιο σου και να έρθεις να παίξεις στον ΠΑΟΚ για 1.8εκ ευρώ?
- Όχι
- Παιδιά, χάλασε του Μίτροβιτς, κλείστε τον Γιερεμέγιεφ.
Το να διαδίδει φίδια ένα πλουσιόπαιδο για να το παίξει μούρη δεν σας πέρασε από το μυαλό φαντάζομαι, γιατί πρώτη φορά συμβαίνει.
Και για να σοβαρευτούμε, ο ΠΑΟΚ στο νέο αυτό ξεκίνημα ουδόλως έχει ανάγκη από Ντιμπάλες, Μιτροβιτσαίους κλπ. 2 Αντρίγιες, έστω και λίγο πιο κάτω σε ποιότητα, γίνεται να φέρουμε;
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- Unpsofable78, obanebane, riegel, giaxxo, paok apo epilogi
- Unpsofable78
Ορθολογικά όπως τα αποφάγια της Σοσιεδαδ που γράφουν κάποιοι;Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:15Σε τοπ ομάδα πλέον με τίποτα, αλλά μια Αλ-Κάτι, μια Μπόκα, άνετα.embuji έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:11 Εμενα μου φαινεται παπατζα απο τις λιγες γιαυτο και το μονο που εκανα ηταν ταγκ τον μαυροζωνα. Τον θελει ο μποκα αρα να γυρισει στην χωρα του, τρελα λεφτα μπορει να βρει στην αραβια και ευκολα θα μπορουσε να παει σε αλλη ομαδα σε τοπ ευρωπαϊκο κλαμπ. Αλλα οκ αμα ειναι να τρωω αναθεμα απλα επειδη εκανα ταγκ ενα ατομο οριστε. Αυτο ειναι το πατριαρχειο που ακουσα και επειδη μου κολλησε καλα στο μυαλο ειπα να κανω ενα ταγκ το παιδι που εχει πεσει μεσα σχεδον σε ολα οσα εχει γραψει.
+Οτι τον γλυκοκοιταζε περσι ο βαζελος οποτε ισως και να μην ειναι εντελως κλειστο το σεναριο Ελλαδα γιαυτον. Μεχρι εκει ξερω. Πατριαρχειο μου φαινεται.
Πάντως ελπίζω να μην κοιτάμε για μπαμ και μπουμ και να κινούμαστε πιο μετρημένα κι ορθολογικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- Ally Samagoal
Φίλε μου, ο Ζαφείρης ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ, και είναι 23. Το να δώσεις τα ίδια λεφτά για 1-2 σεζόν ενός 30+ με αμφίβολη αγωνιστική κατάσταση είναι πολύ διαφορετικό είδος στοιχήματος ακόμα κι αν κοστίζει το ίδιο.Nassos έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:12Το πλουσιοπαιδο που διαδίδει φίδια για να το παίξει μούρη, ποιος είναι; γιατί αν μιλάμε για τον γιο του προέδρου, λίγο αργότερα πηρε παίχτη με 12 μύρια. Με δόσεις βέβαια, αλλα φαντάζομαι και ο μιτροβιτς δε θα τα ηθελε μπακουι.paokspren έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 11:24- Καλημέρα Αλεξάνταρ, θέλεις να λύσεις το συμβόλαιο σου και να έρθεις να παίξεις στον ΠΑΟΚ για 1.8εκ ευρώ?
- Όχι
Το να διαδίδει φίδια ένα πλουσιόπαιδο για να το παίξει μούρη δεν σας πέρασε από το μυαλό φαντάζομαι, γιατί πρώτη φορά συμβαίνει.
οπαGregk19262000 έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:16Ας μείνουμε στα ρεαλιστικά αυτόν εδώ τον ξέρουμε έχουμε άποψη το εστι;;PoccoPicante έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 07:05 Chef Παοκτσακι, από πολυτελές θέρετρο του εξωτερικού μαγείρεψε πρόσφατα για τον Δανό φορ Jonas Wind της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ξέρει την Θεσσαλονίκη διότι μίλησε πρόσφατα με ομάδα της πόλης
Αυτο βγαζει νοημα
- Unpsofable78
Εννοείται βγάζει νόημα. Αποφάγια της Βολφσμπουργκ 
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- paok apo epilogi
paokspren έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:22Φίλε μου, ο Ζαφείρης ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ, και είναι 23. Το να δώσεις τα ίδια λεφτά για 1-2 σεζόν ενός 30+ με αμφίβολη αγωνιστική κατάσταση είναι πολύ διαφορετικό είδος στοιχήματος ακόμα κι αν κοστίζει το ίδιο.Nassos έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:12Το πλουσιοπαιδο που διαδίδει φίδια για να το παίξει μούρη, ποιος είναι; γιατί αν μιλάμε για τον γιο του προέδρου, λίγο αργότερα πηρε παίχτη με 12 μύρια. Με δόσεις βέβαια, αλλα φαντάζομαι και ο μιτροβιτς δε θα τα ηθελε μπακουι.paokspren έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 11:24
- Καλημέρα Αλεξάνταρ, θέλεις να λύσεις το συμβόλαιο σου και να έρθεις να παίξεις στον ΠΑΟΚ για 1.8εκ ευρώ?
- Όχι
Έχει μισό λογο να διαδίδει ψέματα κ να μη γίνει ώστε να γίνει συμπαθής σε ποιον ακριβώς? Μονά ζυγά αυτό το πλουσιόπαιδο πού λες (που είναι κ ιδιοκτήτης όχι κάνας τυχαίος) μόνο στα αρνητικά τον θυμόμαστε? Τρομερό
- These users thanked the author george188 for the post (total 4):
- Unpsofable78, Ally Samagoal, Anwnimos, paok apo epilogi
Ντιμπάλα έχει 115 μέρες μ.ο χαμένες από τραυματισμούς τα τελευταία 6 χρόνια.
Κανονι στα καλα του.margas έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:27 Αν έρθει ο παολο, το αεροδρόμιο ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ. Δε θα έρθει όμως, άρα για πείτε γνώμες για τον γουιντ.
https://www.transfermarkt.com/jonas-win ... ler/391004
αλλα τραυματισμοι ειναι σαν αποδειξη απο ταβερνα.
Δεν τον έχω ψάξει πολύ τελευταία τον Γιόνας τον Γουιντ, αλλά στην Κοπεγχάγη ήταν πολύ καλό "βαρβάτο" φορ (αν δεν κάνω λάθος τον πετύχαμε στο 1-2 στο Πάρκεν το 21-22) το οποίο μπορείς να εμπιστευτείς να στα παστελώσει. Δεν είναι ο απόλυτος κίλλερ αλλά το ύψος του τον βοηθάει στον αέρα και από μια πρώτη ματιά ταιριάζει στον τύπο επιθετικού που θα ήθελε ο Λίσι (Πανιτσέλι στην Μιράντες και Μπούντιμιρ στην Οσασούνα= ψηλά παιδιά που έπαιζαν ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας όταν πήγαινε σε long ball από το τέρμα και πολύ φορ περιοχής).
- These users thanked the author rockcity4 for the post:
- Unpsofable78
Να γυρίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματαmargas έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 12:27 Αν έρθει ο παολο, το αεροδρόμιο ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ. Δε θα έρθει όμως, άρα για πείτε γνώμες για τον γουιντ.
Να αυτά γράφετε και θα κλείσουμε με τριάδα φορ Γιερεμεγιεφ, Μύθου και δανεικό Βαρελακι και θα τραβάμε τα μαλλιά μας.