PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Δημοσίευση από katafraktos »

Maklaz έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 16:00 Το 5 που είχα πάρει retail, είχε 7 dvd .
Το 6 θα χρειαζόταν 17 :lol:

Καταλαβαίνω την ξενέρα σας αλλά εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό.

Αυτά που με ενοχλούν είναι τα microtransaction, το pay to win μοντέλο, day one σπασμένο, dlcs σε τιμές ολοκλήρου κ.α.
Δεν υπάρχουν retail στο PC ούτως ή άλλως πλέον. Το θέμα είναι οι κονσόλες, σε 2 Ultra-HD Bluray δίσκους χωράει άνετα (200gb).
These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
vasgias, Maklaz
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Maklaz έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 16:00 day one σπασμένο, dlcs σε τιμές ολοκλήρου κ.α.
Εικόνα

Και το dlc είναι συνήθως κομμένο content από το main game που έχεις πληρώσει για full χωρίς καμία ποιοτική διαφορά...
These users thanked the author vasgias for the post (total 2):
Maklaz, st4this
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Πραγματικά!!
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Προτιμώ δίσκο μόνο και μόνο γιατί έχω την ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω μαζί του. W8 να το εξηγήσω γιατί ακούγεται bannable :lol:, μπορώ και να το δανείσω σε φιλο, αλλα και να το πουλήσω. Επίσης το έχω για πάντα γιατί το έχω μπροστά μου, το digital ανά πάσα στιγμή το χάνεις. Ξέρω κλισέ αλλά το έπαθα καποτε στο xbox που απλά μια μέρα ξύπνησα χωρίς το ac origins και απο τοτε ειμαι μισητός αντίπαλος του digital, μονο στο Steam ψηφιακά και αυτό γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση, και μόνο σε εκπτώσεις, ποτέ full price. Τώρα αυτο που γράφεις για DLC σπασμένα day ones και microtransactions, δυστυχώς είναι η νόρμα πλέον.
These users thanked the author st4this for the post:
vasgias
-billios-

Δημοσίευση από -billios- »

Το physical εκτός από ιδιοκτησία που δεν την έχεις στο digital, σου προσφέρει καί συλλεκτικότητα.
Το να έχεις ένα κουτί άδειο με download code, για το ράφι , προσφέρει μόνο μια ψευδαίσθηση ότι έχω το παιχνίδι στη συλλογή μου.
Για μένα καλύτερα θα είναι να συνεχίσουν οι εταιρείες να βγάζουν δισκάκια/cartridges κι ας προσφέρουν αυτή την επιλογή με κάποιο λογικό καπέλο, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πολύς κόσμος διατεθειμένος να το πληρώσει.
These users thanked the author -billios- for the post:
st4this
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχαγωγία”