Θα εχει κλεισει το ροστερ κατα 90% αν γινει αυτο. Ειναι λιγο νωρις για κατι τετοιο. Ας ερθουν στοπερ,Γιαννουλης ενα χαφ και ενα εξτρεμ. 4 για την προετοιμασια και μετα βλεπουμε. Θα παρουσιαστουν ευκαιριες για παικταραδες στην συνεχεια, το καλοκαιρι ειναι μεγαλο.chri5ti9 έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 08:42 Οπως είπε ένα φίλος , αν μέσα στη βδομάδα έρθει Ελουστοντο,Χατζηδιακος,Γιαννουλης,Σανταμαρια,Αμπαντα, Μαρτίνεθ και Βαρελάκι εγώ θα είμαι φουλ χαρούμενος .
Βέβαια μετά θα γυρίσω πλευρό
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- FreeWatcher
Από Εβραίους μου άρεσε πολύ ο Haziza, αλλά έπιασε τα 30 πλέον. Αν θυμάμαι καλά είχε έναν τραυματισμό που τον είχε αφήσει πίσω όταν ήταν να κάνει το βήμα για εξωτερικό. Είχε παίξει κ αντίπαλος με γαύρο και βάζελο και είχε βγάλει μάτια.
- These users thanked the author FreeWatcher for the post:
- vasgias
-
xyz_o_peponas
Αυτός είναι ακροδεξιό εξτρεμ
- These users thanked the author xyz_o_peponas for the post (total 6):
- margas, st4this, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Michael Scott, sakis_the_fraud, lnlnx
Λυπαμαι αλλα πρεπει να διαφωνησω εδω αδερφε.paokspren έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 08:32Και η Ελλάδα πνίγει κόσμο στο Αιγαίο με τα pushbacks. Φταίω εγώ? Φταις εσύ?margas έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 06:42Δεν έχει υπάρξει μέλος του ισραηλινού στρατού; Δε γνωρίζω αλλά βλέποντας μόνο την καταγωγή του δε τον θέλω, μεγάλη ρετσινιά για την ομάδα. Δε μιλάμε για κάποιον Γερμανό ή κάποιον Τούρκο που οι χώρες τους διέπραξαν αντίστοιχα εγκλήματα στο παρελθόν. Μιλάμε για έναν παίκτη που κατάγεται από μια χώρα, η οποία γενοκτονει ΣΗΜΕΡΑ έναν λαό.black death έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 06:35
Ποιον γενοκτονησε ο συγκεκριμένος; Εχει 2 χρονια αμερικη κι αλλα 3 σκωτια πριν.
Επιφανειακα μοιαζουν αυτα τα δυο παραδειγματα μονο ως προς την πραξη "σκοτωνω".
Ναι, και οι δυο επιλεγουν να σκοτωσουν, δεν εχει διαβαθμισεις αυτη η πραξη.
Η αναλογία λοιπον, έχει μια δοση αλήθειας (και οι δύο χωρες ειναι υπευθυνες για θανατους ανθρώπων από πολιτική επιλογή), ομως, γίνεται παραπλανητική εκεινη τη στιγμή που χρησιμοποιείται για να υπονοήσει ισοδυναμία βαρύτητας ή τάξης μεγέθους.
Υπαρχει τεραστια διαφορα δομικου βαρους συνειδησης/ηθικης καθως και οι δυο κοινωνιες που στην πλειοψηφια τους τασσονται ανοιχτα υπερ/κατα κυβερνησης.
- These users thanked the author geobila for the post (total 3):
- margas, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Unpsofable78
Αν εξαιρεσεις τον Γιαννουλη οι αλλοι ολοι ειναι μετριοτατοιchri5ti9 έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 08:42 Οπως είπε ένα φίλος , αν μέσα στη βδομάδα έρθει Ελουστοντο,Χατζηδιακος,Γιαννουλης,Σανταμαρια,Αμπαντα, Μαρτίνεθ και Βαρελάκι εγώ θα είμαι φουλ χαρούμενος .
embuji έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 08:32 https://www.transfermarkt.com/antony/pr ... ler/798687
https://www.transfermarkt.com/issa-soum ... ler/568698
Να 2 πολυ καλες περιπτωσεις εξτρεμ που τελειωνει και το συμβολαιο.
edit: o soumare εκλεισε στην Ρεν. ακυρο.
Καλύτερα γιατί εμένα δεμουαρε
o βασκος Ελουστοντο απο που συμπεραινουμε οτι ειναι κατωτερος του Κεντζιορα?
εμενα με πειθει η σταθεροτητα που ειχε στη Σοσιεδαδ, ειδικα σε 3αδα μπορει να εινα τιμιος ως "Κρεσπο" δεξιος αμυντικος
εμενα με πειθει η σταθεροτητα που ειχε στη Σοσιεδαδ, ειδικα σε 3αδα μπορει να εινα τιμιος ως "Κρεσπο" δεξιος αμυντικος
-
Panostas1995
Πόσο μεγάλωσες ρε ΠΑΟΚ;;;Athens έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 08:57Αν εξαιρεσεις τον Γιαννουλη οι αλλοι ολοι ειναι μετριοτατοιchri5ti9 έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 08:42 Οπως είπε ένα φίλος , αν μέσα στη βδομάδα έρθει Ελουστοντο,Χατζηδιακος,Γιαννουλης,Σανταμαρια,Αμπαντα, Μαρτίνεθ και Βαρελάκι εγώ θα είμαι φουλ χαρούμενος .
Παίκτης με 300+ συμμετοχές στη λα λίγκα,
Έλληνας με μόνιμη παρουσία στην εθνική και Γάλλος με 10+ χρόνια σε Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία
Όλοι αυτοί είναι μέτριοι παίκτες για ΠΑΟΚ;
Να θυμίσω πως ο Μειτε δε συμμετείχε καν στη προετοιμασία της Μπενφίκα και εδώ έσπαγε πλάκα....
Χαλαρώστε λίγο τις απαιτήσεις σας για παίκτες γιατί θα είστε μόνιμα ανικανοποίητοι....
Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας αλλά κάπου να χαλαρώσουμε
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 4):
- Azrael, Unpsofable78, paok apo epilogi, sakis_the_fraud
Διαβάζω κάποιες αντιδράσεις φίλων για τον Αμπάντα. Αυτές οφείλονται μόνο στο γεγονός ότι είναι Ισραηλινός; Ή σε κάποιο άλλο γεγονός; Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο: «Διαφωνώ με τις πολιτικές του Ισραήλ» (πολιτική άποψη), και στο «Δεν θέλω Ισραηλινούς στην ομάδα» (διάκριση λόγω εθνικότητας). Δεν χωρούν στην ομάδα διακρίσεις λόγω εθνικότητας.
Δεν ειναι απαιτησεις. Ειναι μιζερια. Αυτο δυσκολα αποβαλλεται
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
- PAOKevolution, aivas19, icue, paok apo epilogi
Αν είδες σύγκριση ανάμεσα στην βαρύτητα των πράξεων τότε παραπλανήθηκες μόνος σου.geobila έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 08:52Λυπαμαι αλλα πρεπει να διαφωνησω εδω αδερφε.paokspren έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 08:32Και η Ελλάδα πνίγει κόσμο στο Αιγαίο με τα pushbacks. Φταίω εγώ? Φταις εσύ?margas έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 06:42
Δεν έχει υπάρξει μέλος του ισραηλινού στρατού; Δε γνωρίζω αλλά βλέποντας μόνο την καταγωγή του δε τον θέλω, μεγάλη ρετσινιά για την ομάδα. Δε μιλάμε για κάποιον Γερμανό ή κάποιον Τούρκο που οι χώρες τους διέπραξαν αντίστοιχα εγκλήματα στο παρελθόν. Μιλάμε για έναν παίκτη που κατάγεται από μια χώρα, η οποία γενοκτονει ΣΗΜΕΡΑ έναν λαό.
Επιφανειακα μοιαζουν αυτα τα δυο παραδειγματα μονο ως προς την πραξη "σκοτωνω".
Ναι, και οι δυο επιλεγουν να σκοτωσουν, δεν εχει διαβαθμισεις αυτη η πραξη.
Η αναλογία λοιπον, έχει μια δοση αλήθειας (και οι δύο χωρες ειναι υπευθυνες για θανατους ανθρώπων από πολιτική επιλογή), ομως, γίνεται παραπλανητική εκεινη τη στιγμή που χρησιμοποιείται για να υπονοήσει ισοδυναμία βαρύτητας ή τάξης μεγέθους.
Υπαρχει τεραστια διαφορα δομικου βαρους συνειδησης/ηθικης καθως και οι δυο κοινωνιες που στην πλειοψηφια τους τασσονται ανοιχτα υπερ/κατα κυβερνησης.
Πάντως φαίνεται υπαρκτό του Αμπαντα, καθώς το ανέβασε το ΠΑΟΚ 24 χωρίς το κλασικό «και η πραγματικότητα πίσω από την περίπτωση του»
Αφού μας κάνει ρεπορτάζ ολόκληρο Athletic, πιστεύω είναι 100% υπαρκτό. Για να δούμε. Θεωρώ πως αν καταφέρει να κουμπώσει αριστερά θα είναι πολύ ωραία κίνηση (+περίπτωση καλής μεταπώλησης όντας 24 προς 25). Αν πάει δεξιά και ο Λίσι παίξει κυρίως με τριάδα, δεν αποκλείω να δούμε και δίδυμο Ζίφκο-Αμπάντα δεξιά, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει περισσότερα επιθετικά καθήκοντα. Το μόνο που δεν θέλω να γίνει αν έρθει έξτρα δεξί εξτρέμ είναι να χαντακωθεί ο Χατσίδαρος, έχει πάρει φόρα και αν βρει χρόνο από νωρίς φέτος θα πάει ακόμα καλύτερα.
- These users thanked the author rockcity4 for the post (total 2):
- paok apo epilogi, sakis_the_fraud
ντεσποτοφ - χατσιδης - ζιφκο, δεν βγαινουν τα κουκια δεξια
αριστερα 0
αριστερα 0
- These users thanked the author geobila for the post (total 3):
- rockcity4, Unpsofable78, sakis_the_fraud