Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από barlow4 »

trouman έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:49 Επειδή όντως σηκώνει ερμηνεία ο όρος και για να μη θεωρηθεί ότι υποτιμώ ή απαξιώνω κάτι, να το θέσω κάπως αλλιώς.

Και για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του σύμπαντος, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, με έναν τρόπο μεταφυσικό.

Αν όμως έρθει ένας παρατηρητής τρίτος ή οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ θα αναγνωρίσουν ότι με Σαββίδη κάτι άλλαξε και σίγουρα έκανε τον ΠΑΟΚ πιο " μεγάλο".

Και για εμένα , το συναίσθημα μου για τον ΠΑΟΚ δεν άλλαξε. Αλλά ήθελα να τονίσω κάτι άλλο εγώ.

Πρώτον η "απουσία" του Σαββίδη , δεν έχει εύκολη απάντηση. Για εμένα τουλάχιστον και δε δέχομαι απλοϊκές ερμηνείες του στυλ μας γράφει κλπ.

Και το άλλο ότι επειδή λες δεν μπορώ να ταυτιστώ με έναν δισεκατομμυριούχο, θέλω να πω ότι όλοι όταν ακούμε Σαββίδης , φέρνουμε στο μυαλό μας κάτι διαφορετικό. Άλλος έναν ακόμα πλούσιο, άλλος έναν που είχε τη δυνατότητα και τα αρχιδι@ να χτυπήσει μπουνιά σε μαχαίρι, άλλος έναν που μπήκε στον ΠΑΟΚ για να κάνει μπίζνες. Αυτό όλο το σκεπτικό έχει νόημα , γιατί βοηθήσει λίγο να συνεννοηθούμε καλύτερα.

Και να σε πω και τι άλλο για να σε πειράξω. Απλοϊκό αλλά να το πω. Ένας μπορεί να είναι πιο μ@λ@κ@ς και να έχει λίγα λεφτά , λιγότερα από έναν πολύ πλούσιο που στέκεται πιο ντόμπρος.

Τέλος πάντων, δεν έχει ηθικό κριτήριο για έναν ο πλούτος ή ο μη πλούτος. Το ηθικό κομμάτι, όπως και να το ερμηνεύουμε , εμένα με νοιάζει πολύ. Κι ας είναι μια ψευδαίσθηση σε έναν βαθμό.

Γιατί ο ΠΑΟΚ , όπως εννόησες κι εσύ , δεν είναι τίτλοι, νίκες , μαγικές , κλανιές κλπ. Έχει κι ένα αξιακό υπόβαθρο και με αυτό ταυτιζόμαστε πολλοί νομίζω, πάνω από πολλά άλλα.
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι με μεταφυσικο τροπο το μεγεθος που ειναι. ειναι ενα συνολο ανθρωπων που ταυτιστηκε με ενα βαρυ ιστορικο αρχειο που ηταν μια ζωη ικανο να ριξει κυβερνησεις , να ανατρεψει καθεστωτα κ να φερει τη χωρα αναποδα. περασαμε εποχες (απολυτης γελοιοτητας) που οι κατω ελεγαν σοβαρα πως αν γινει πχ αυτο που ειχαν στο μυαλο τους θα χωριζαμε η χωρα. υπαρχουν ακομα κοθωνια που λενε για πρωταθλημα πρεσπων κ το πιστευουν. Αυτο ολο ειναι μετρησιμο μεγεθος κ δεν λεγοταν για κανενα αλλο συνολο ανθρωπων.πλεον πιστευω οτι αγομαστε και φερομαστε. κ κανεις δεν ειναι αμοιρος ευθυνων.ειμαστε λαος προσωπολατρης, φτιαχνουμε Χριστους κ σαταναδες. γι'αυτο υπαρχει ταυτιση ακομα κ με δισεκατομμυριουχους που μπορει να πορωνονται με την αρτηριοσκληρωτικη μας σχεση με την ομαδα αλλα δεν παυουν να βαζουν πανω απο ολα το δικο τους συμφερον. Ο διχασμος που ζουμε τωρα ειναι αποτελεσμα ενεργειων του ενος και απουσιων του αλλου. Δε λεω οτι δεν εκανε καλα ο ιδιοκτητης της παε, αλλα κανεις δεν μπορει να πεισει πως πισω απο ολα τα καλα που εκανε η απολυτη προτεραιοτητα του ηταν αλλη απο το να προστατευσει την επενδυση του.και για τον απλο οπαδο ο ΠΑΟΚ δεν εχει καμια σχεση με επενδυση. η κριτικη λοιπον που του ασκω ειναι για την απουσια. κ δεν ειναι κριτικη.ειναι κατηγορια. ειναι μερος του διχασμου απο επιλογη. θα μπορουσε να τον εχει σταματησει. ετσι οπως εχουμε καταντησει, μονο αυτος θα μπορουσε. αλλα μας γραφει στα @@ του.
ε κ δεν θα τον παρακαλεσω κιολας , προσωπικα. ΠΑΟΚ υπηρχε κ χωρις αυτον εστω κ σε ενδεια. κ ηταν κ πολυ πιο φοβιστικος. αν θελει στηριξη ας το δειξει, εδω ειμαστε ολοι (ακομα κ οι υβριστες του) ετοιμοι να τη δωσουμε. εγω αυτο που καταλαβαινω απο την σταση του ειναι οτι δε θελει.θα καυλωσει περισσοτερο αν τα καταφερει μονος του.ετσι πιστευω οτι σκεφτεται.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Εγώ προσωπικά νομίζω οτι οι απόψεις μας διαφέρουν σε αυτό το κομμάτι ":κανεις δεν μπορει να πεισει πως πισω απο ολα τα καλα που εκανε η απολυτη προτεραιοτητα του ηταν αλλη απο το να προστατευσει την επενδυση του". Και όχι για να στο πάω στο ρομαντικό το κομμάτι οτι το κάνει γιατί είναι ΠΑΟΚ. Αλλά γιατί υπάρχουν και υπήρχαν πολλοί τρόποι να προστατεύσει την επένδυση του, ε ο τρόπος που το έκανε , για μένα προσωπικά, είναι ο πιο ΠΑΟΚ τρόπος. Θα μπορούσε να είναι Αλαφούζος, θα μπορούσε να κάνει αλλαξοκωλιες με τον χοντρό και πολλά άλλα.
These users thanked the author Nassos for the post:
paok apo epilogi
Dimg5

Δημοσίευση από Dimg5 »

Τι ηθελες και εμπλεξες? Ηταν θεμα χρονου
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Το εξοργιστικο ειναι οτι διωξανε, για δεύτερη φορά, τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας του ΠΑΟΚ με κριτήρια μη ποδοσφαιρικά, μετά απο μια χρονιά που πραγματικα τον κρέμασαν με τις μεταγραφές, ιδιαίτερα του Ιανουαρίου, σε βαθμό που το λες και σαμποτάζ.
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

PAOKpanta έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 02:54 Το εξοργιστικο ειναι οτι διωξανε, για δεύτερη φορά, τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας του ΠΑΟΚ με κριτήρια μη ποδοσφαιρικά, μετά απο μια χρονιά που πραγματικα τον κρέμασαν με τις μεταγραφές, ιδιαίτερα του Ιανουαρίου, σε βαθμό που το λες και σαμποτάζ.
Ο ίδιος κρέμασε τον εαυτό του αδερφέ. Όταν πας με τον Μειτε βασικό ακόμα και με το Μάρκο, για ποιες μεταγραφές μιλάμε? Κανένας δεν είχε καλύτερο ρόστερ από εμάς. Κανένας δεν ειχε την τριάδα μας πίσω από τον φορ που έκανε παπάδες. Τα κριτήρια αυτήν την φορά για τον Λουτσεσκου ήταν εντελώς ποδοσφαιρικά.
These users thanked the author OIKODOMOS for the post (total 4):
paok apo epilogi, Hayate, Ally Samagoal, margas
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γι αυτό δεν κερδίσαμε τον πουγγουρα; Λόγω σαμποτάζ;
These users thanked the author Taseos for the post:
Azrael
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Tolaros έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:52
eorptol1 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:30
Tolaros έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:16 Για ότι έδαφος έχασε ο Σαββίδης αυτός ευθύνεται αποκλειστικά. Έχει το καρπούζι και το μαχαίρι κι επιλέγει να είναι απόμακρος. Ο ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρική ομάδα με κόσμο, δεν μπορεί ο ηγέτης να είναι απόμακρος.
Θα βγουν να πουν οι γνωστοί γούστο και μαγκιά του. Ναι μαγκιά του είναι, αλλά μην κλαίγονται μετά αν ο κακός κόσμος ξενερώνει και γυρνάει και αυτός την πλάτη και χάνεται η εμπιστοσύνη. Ο άλλος είδε κάποιο φως για να μπήκε.
σκεψου το αλλιως οταν στα τελειωματα του καταχρεωμενου ΠΑΟΚ του ζαγορακη, θα ερχοταν ενας να σε πει θα ερθει ενας που σε 12 χρονια θα εκανε αυτα που κανει με τις πολλες επιτυχιες και λιγες αποτυχιες τι θα ελεγες ? ο κακος κοσμος ειναι του αποτελεσματος εγω δεν εχω μαθει ετσι θα ειμαι εκει παντα και δεν θα με επηρεασει να μην παω καποιο στραβο αποτελεσμα και πιστευω οτι ετσι ειναι οι περισσοτεροι που πανε στο γηπεδο
Καμιά αγωνιστική αποτυχία δεν επηρέασε τον κόσμο. Είναι ακόμα χειρότερο , ο κόσμος οδεύει προς την απάθεια για το αγωνιστικό. Αν καιγόταν για τις αγωνιστικές επιτυχίες θα έπρεπε να είχαμε ντου και ανελέητο κράξιμο για αυτά που έγιναν φέτος. Αντί αυτού βλέπεις στον κόσμο μια στωικότητα, μια αδιαφορία. Είχαμε το μεγαλύτερο αγωνιστικό βατερλώ της ιστορίας μας στα 100 χρόνια και δεν άνοιξε μύτη. Χέστηκε ο κόσμος για το αγωνιστικό, δεν το νιώθει πια τόσο κοντά του και για αυτό φταίει ο Ιβάν με την επικοινωνιακή του πολιτική όσα λεφτά κι βάζει.
Κανείς δε θέλει έναν απόμακρο ηγέτη
« Είχαμε το μεγαλύτερο αγωνιστικό βατερλώ της ιστορίας μας στα 100 χρόνια» ;;;
These users thanked the author aivas19 for the post:
paok apo epilogi
trouman

Δημοσίευση από trouman »

barlow4 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 01:12
trouman έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:49 Επειδή όντως σηκώνει ερμηνεία ο όρος και για να μη θεωρηθεί ότι υποτιμώ ή απαξιώνω κάτι, να το θέσω κάπως αλλιώς.

Και για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του σύμπαντος, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, με έναν τρόπο μεταφυσικό.

Αν όμως έρθει ένας παρατηρητής τρίτος ή οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ θα αναγνωρίσουν ότι με Σαββίδη κάτι άλλαξε και σίγουρα έκανε τον ΠΑΟΚ πιο " μεγάλο".

Και για εμένα , το συναίσθημα μου για τον ΠΑΟΚ δεν άλλαξε. Αλλά ήθελα να τονίσω κάτι άλλο εγώ.

Πρώτον η "απουσία" του Σαββίδη , δεν έχει εύκολη απάντηση. Για εμένα τουλάχιστον και δε δέχομαι απλοϊκές ερμηνείες του στυλ μας γράφει κλπ.

Και το άλλο ότι επειδή λες δεν μπορώ να ταυτιστώ με έναν δισεκατομμυριούχο, θέλω να πω ότι όλοι όταν ακούμε Σαββίδης , φέρνουμε στο μυαλό μας κάτι διαφορετικό. Άλλος έναν ακόμα πλούσιο, άλλος έναν που είχε τη δυνατότητα και τα αρχιδι@ να χτυπήσει μπουνιά σε μαχαίρι, άλλος έναν που μπήκε στον ΠΑΟΚ για να κάνει μπίζνες. Αυτό όλο το σκεπτικό έχει νόημα , γιατί βοηθήσει λίγο να συνεννοηθούμε καλύτερα.

Και να σε πω και τι άλλο για να σε πειράξω. Απλοϊκό αλλά να το πω. Ένας μπορεί να είναι πιο μ@λ@κ@ς και να έχει λίγα λεφτά , λιγότερα από έναν πολύ πλούσιο που στέκεται πιο ντόμπρος.

Τέλος πάντων, δεν έχει ηθικό κριτήριο για έναν ο πλούτος ή ο μη πλούτος. Το ηθικό κομμάτι, όπως και να το ερμηνεύουμε , εμένα με νοιάζει πολύ. Κι ας είναι μια ψευδαίσθηση σε έναν βαθμό.

Γιατί ο ΠΑΟΚ , όπως εννόησες κι εσύ , δεν είναι τίτλοι, νίκες , μαγικές , κλανιές κλπ. Έχει κι ένα αξιακό υπόβαθρο και με αυτό ταυτιζόμαστε πολλοί νομίζω, πάνω από πολλά άλλα.
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι με μεταφυσικο τροπο το μεγεθος που ειναι. ειναι ενα συνολο ανθρωπων που ταυτιστηκε με ενα βαρυ ιστορικο αρχειο που ηταν μια ζωη ικανο να ριξει κυβερνησεις , να ανατρεψει καθεστωτα κ να φερει τη χωρα αναποδα. περασαμε εποχες (απολυτης γελοιοτητας) που οι κατω ελεγαν σοβαρα πως αν γινει πχ αυτο που ειχαν στο μυαλο τους θα χωριζαμε η χωρα. υπαρχουν ακομα κοθωνια που λενε για πρωταθλημα πρεσπων κ το πιστευουν. Αυτο ολο ειναι μετρησιμο μεγεθος κ δεν λεγοταν για κανενα αλλο συνολο ανθρωπων.πλεον πιστευω οτι αγομαστε και φερομαστε. κ κανεις δεν ειναι αμοιρος ευθυνων.ειμαστε λαος προσωπολατρης, φτιαχνουμε Χριστους κ σαταναδες. γι'αυτο υπαρχει ταυτιση ακομα κ με δισεκατομμυριουχους που μπορει να πορωνονται με την αρτηριοσκληρωτικη μας σχεση με την ομαδα αλλα δεν παυουν να βαζουν πανω απο ολα το δικο τους συμφερον. Ο διχασμος που ζουμε τωρα ειναι αποτελεσμα ενεργειων του ενος και απουσιων του αλλου. Δε λεω οτι δεν εκανε καλα ο ιδιοκτητης της παε, αλλα κανεις δεν μπορει να πεισει πως πισω απο ολα τα καλα που εκανε η απολυτη προτεραιοτητα του ηταν αλλη απο το να προστατευσει την επενδυση του.και για τον απλο οπαδο ο ΠΑΟΚ δεν εχει καμια σχεση με επενδυση. η κριτικη λοιπον που του ασκω ειναι για την απουσια. κ δεν ειναι κριτικη.ειναι κατηγορια. ειναι μερος του διχασμου απο επιλογη. θα μπορουσε να τον εχει σταματησει. ετσι οπως εχουμε καταντησει, μονο αυτος θα μπορουσε. αλλα μας γραφει στα @@ του.
ε κ δεν θα τον παρακαλεσω κιολας , προσωπικα. ΠΑΟΚ υπηρχε κ χωρις αυτον εστω κ σε ενδεια. κ ηταν κ πολυ πιο φοβιστικος. αν θελει στηριξη ας το δειξει, εδω ειμαστε ολοι (ακομα κ οι υβριστες του) ετοιμοι να τη δωσουμε. εγω αυτο που καταλαβαινω απο την σταση του ειναι οτι δε θελει.θα καυλωσει περισσοτερο αν τα καταφερει μονος του.ετσι πιστευω οτι σκεφτεται.
Λοιπόν, για να μην το κουράζω κι εγώ , να πω καταρχάς ότι το "μεταφυσικός" , το χρησιμοποίησα όχι για να ερμηνευθεί το μέγεθος του ΠΑΟΚ, αλλά η δική μου πίστη για το μέγεθος αυτό.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα μεταφυσικό στη σχέση μας με τις ομάδες. Ίσως η ψυχαναλυτική ματιά θα απαντούσε και θα εξηγούσε πολύ καλύτερα τη σχέση αυτή, την ταύτιση που αναφέρεις και πολλά άλλα.

Από αυτό το σημείο ξεκινάνε και οι διαφορετικές ερμηνείες που κάνουμε όλοι για πολλά θέματα. Και είναι βασικό να κατανοούμε και να ξεχωρίζουμε τι είναι πραγματικότητα (συνήθως την αγνοούμε, πχ οι λόγοι της απουσίας Σαββίδη) και τι είναι δική μας ερμηνεία ( που συνήθως τη θεωρούμε πραγματικότητα ).

:pano:
These users thanked the author trouman for the post (total 2):
paok apo epilogi, barlow4
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

renegade έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:47 Για ποιο πράγμα ακριβώς τον κατηγορούμε?
Η συγκεκριμένη συνάντηση που ζητάτε έγινε πέρσι το καλοκαίρι. Δεν βλέπω να άλλαξαν και πολλά.
Αυτό που έχει καταφέρει ο Σάββας όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης του με τον ΠΑΟΚ είναι να μπορεί να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό, να έχει τις καλύτερες διαιτησίες που είχε στην ιστορία της χωρίς καν αυτός να βρίσκεται και να πατάει το πόδι του στην ελλάδα.
Λάθη εκατοντάδες μπορεί να έχει κάνει.
Το 99% όμως όσων γράφονται ως " κριτική" είναι εκτός του και χρόνο και δεν αντικατοπτρίζουν καθόλου και πραγματικότητα... είτε γιατί γίνονται αποστημένους πίτα για τη γίνονται από χρήσιμους συλλίθιους

Ο barlow στημένος και ηλίθιος ; Λολ
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

PAOKpanta έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 02:54 Το εξοργιστικο ειναι οτι διωξανε, για δεύτερη φορά, τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας του ΠΑΟΚ με κριτήρια μη ποδοσφαιρικά, μετά απο μια χρονιά που πραγματικα τον κρέμασαν με τις μεταγραφές, ιδιαίτερα του Ιανουαρίου, σε βαθμό που το λες και σαμποτάζ.
Χωρίς να ξέρω κάτι ,κάνω προβοκατορικη τοποθέτηση και λέω γιατί να μην συμβαίνει το αντίθετο . Δηλαδή του είπαν βλέπουμε ότι η ομάδα θέλει σέντερ φορ ,αριστερό εξτρέμ και στοπερ και απάντησε δεν θέλω να χαλάσω τις ισορροπίες η ομάδα παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο,θέλω ένα σέντερ φορ που να εγκληματιστει σύντομα ,να μην γκρινιάζει πολύ γιατί τον θέλω για τρίτο και να είναι αποτελεσματικός . Και του έφεραν τον Γερεμεγιεφ που ήθελε. Μετά ήρθαν οι τραυματισμοί ,το χαμένο πέναλτυ του Γιακουμάκη με την χάρτινη κτλ κτλ . Μήπως δεν τα σχεδίασε σωστά ο Λουτσεσκου τα πράγματα ? Μήπως από πέρσι τον Δεκέμβριο αυτά που ζήτησε του τα έκαναν . Και μετά το πρωτάθλημα δεν του πήραν τον Μείτε βεβαια αλλά ζήτησε τον Καμαρά με πολύ υψηλό ετήσιο συμβόλαιο ,και ο Καμαρά σε έβαλε στους ομίλους του Europa φέτος πέρσι σε έβγαλε από τους ομίλους του Chl και συνολικά φέτος δεν ακούμπησε . Αυτό που θέλω να πω είναι πράγματα που δεν ξέρουμε . Καλά έκανε και τα αλλάζει όλα ,μακάρι τις ποδοσφαιρικες αποφάσεις να τις παίρνουν οι Βιερίνια και Μάτος από εδώ και πέρα και ας μην το καταφέρουν την πρώτη χρονιά . Κινούμαστε τουλάχιστον ποδοσφαιρικά σωστά .
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ας μην κάνουμε αναγωγές σε γενικούς χαρακτηρισμούς ( κι αυτοί συνήθως άστοχοι..) και τους αποδίδουμε συγκεκριμένα άτομα. .με ολο το θάρρος εσείς όλοι είστε καιρό εδώ και γνωστοί... Κρίμα λέω να επιδιδόμαστε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάντως τον σέβομαι ιδιαίτερα που άργησε και τόσο να μας "γράψει" στ' αρκίντια του. Αξιοζήλευτη υπομονή.
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

Ας μην πουμε οτι και κεραυνοι να πεφτουν στο ματς, χιονι ή λιακαδα. Στο 65' αλλαγη φορ στο 70 αλλαγη χαφ. Ειτε 0-2 ειμαστε ειτε 5-0.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

eorptol1 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:30
Tolaros έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 00:16 Για ότι έδαφος έχασε ο Σαββίδης αυτός ευθύνεται αποκλειστικά. Έχει το καρπούζι και το μαχαίρι κι επιλέγει να είναι απόμακρος. Ο ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρική ομάδα με κόσμο, δεν μπορεί ο ηγέτης να είναι απόμακρος.
Θα βγουν να πουν οι γνωστοί γούστο και μαγκιά του. Ναι μαγκιά του είναι, αλλά μην κλαίγονται μετά αν ο κακός κόσμος ξενερώνει και γυρνάει και αυτός την πλάτη και χάνεται η εμπιστοσύνη. Ο άλλος είδε κάποιο φως για να μπήκε.
σκεψου το αλλιως οταν στα τελειωματα του καταχρεωμενου ΠΑΟΚ του ζαγορακη, θα ερχοταν ενας να σε πει θα ερθει ενας που σε 12 χρονια θα εκανε αυτα που κανει με τις πολλες επιτυχιες και λιγες αποτυχιες τι θα ελεγες ? ο κακος κοσμος ειναι του αποτελεσματος εγω δεν εχω μαθει ετσι θα ειμαι εκει παντα και δεν θα με επηρεασει να μην παω καποιο στραβο αποτελεσμα και πιστευω οτι ετσι ειναι οι περισσοτεροι που πανε στο γηπεδο
Παιδιά ήρθε ο Σαββίδης ξεχρέωσε και όλα τα υπόλοιπα που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Οι απαιτήσεις προσωπικά οι δικές μου αυξάνονται, δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν έχουμε καταφέρει να μπούμε μια φορά στο champions league, που σε 14 χρόνια έχουμε 2 πρωταθλήμα και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ που ακόμη παίζουμε στο ίδιο γήπεδο.

Όσοι είστε ευχαριστημένοι με το να λέμε πως ήμασταν πριν Σαββίδη και τώρα είμαστε καλά και να μην έχουμε παραπάνω απαιτήσεις, αυτό δε θα μας παει πουθενά. Όσά περισσότερα απαιτείς τόσα περισσότερα παίρνεις.

Αν όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν υπήρχε πίεση από κόσμο, συνδέσμους κλπ ίσως να είχαμε καινούριο γήπεδο.
These users thanked the author PablitoV2 for the post:
Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Μια μικρή διευκρίνιση γιατι ήταν ασαφές και κακογραμμένο: Τον ΠΑΟΚ κρέμασαν που δεν έκαναν μεταγραφες τον Ιανουάριο, οχι τον Ιβαν. Και ο Ιβάν εχει την ευθύνη όπως και με την απομάκρυνση του Ραζβαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”