Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Το όνομα αυτού που ζήτησε μπάτζετ μεγαλύτερο από την αξία μας στο transfermarkt.
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- navigator11
- Unpsofable78
-
leomatos88
Διευκρινίζω. Δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα. Στην τεράστια ιστορία του ΠΑΟΚ, συμπεριλαμβάνεται με τον θετικότερο τρόπο και ο Λουτσέσκου, όπως και άλλοι άνθρωποι προφανώς. Δεν είναι ο Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ, ούτε καν ο σύγχρονος ΠΑΟΚ. Υπερασπιζόμενος τον Λουτσέσκου, υπερασπίζεσαι και τον ΠΑΟΚ, της ιστορίας του οποίου είναι από τα πλέον σημαίνοντα πρόσωπα. Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά, όπως υπήρχε και πριν, όχι μόνο από τον Λουτσέσκου, αλλά και εμάς τους ίδιους και οποιονδήποτε. Αυτά αφορούν τόσο τον άνθρωπο όσο και τον προπονητή Λουτσέσκου, μιας και με αυτήν την ιδιότητα τον γνωρίσαμε και προσέφερε, όσα προσέφερε.Maklaz έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 16:39Σε αυτήν ακριβώς την φράση σου γίνεται το δικό μου conflict.Και ναι, εννοείται ότι το δέσιμο ήταν και είναι ιδεολογικό. Τί άλλο θα μπορούσε να είναι; Για ποιον άλλο λόγο υποστηρίζει κανείς τον ΠΑΟΚ;
Γιατί μπερδεύουμε τον προπονητή του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ;
Και πριν νομίσει κανείς ότι είμαστε σε κάποιο σεμινάριο ιδεολογίας (
ότι μαζί με αυτούς (που είναι για γέλια, μιας και τα γραπτά παραμένουν και εύκολα καταλαβαίνει κανείς τη δολιότητα και την ανακολουθία τέτοιων ανθρώπων) παίρνει η μπάλα (όχι από σένα) και τον ίδιο τον Λουτσέσκου, κάτι το οποίο βρίσκω εξίσου αποκρουστικό.μιλάω αποκλειστικά για όλους αυτούς που τάχα μου τους έπιασε ο πόνος για τον Λουτσέσκου.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- Maklaz, navigator11
Προφανώς μιλάω για μια κρύα νύχτα στο Ολντ Τράφορντ .
Αφού υποτίθεται ο κοουτς τα παίζει όλα και συμφέρει …
Στα μικρά ας παίζει 4-4-2 διαμάντι που του αρέσει .
Πέρα από την πλάκα αν παίζεις με μικρούς μπορεί να γίνει η τριάδα κενυ μιχαηλιδης μπαμπά ξέρω γω ….
Και κάτι ακόμα τελευταίο αλήθεια δεν ξέρω και ρωτάω …
Αν θέλουμε ας πούμε να το παίξουμε πλην των εξτρέμ που δεν έχουμε ποιοι άλλοι παίχτες επηρεάζονται ;;;;
Αν δεν είναι τώρα ευκαιρία που ψάχνεις 3 cb πότε είναι ;;;
@max
Αφού υποτίθεται ο κοουτς τα παίζει όλα και συμφέρει …
Στα μικρά ας παίζει 4-4-2 διαμάντι που του αρέσει .
Πέρα από την πλάκα αν παίζεις με μικρούς μπορεί να γίνει η τριάδα κενυ μιχαηλιδης μπαμπά ξέρω γω ….
Και κάτι ακόμα τελευταίο αλήθεια δεν ξέρω και ρωτάω …
Αν θέλουμε ας πούμε να το παίξουμε πλην των εξτρέμ που δεν έχουμε ποιοι άλλοι παίχτες επηρεάζονται ;;;;
Αν δεν είναι τώρα ευκαιρία που ψάχνεις 3 cb πότε είναι ;;;
@max
-
anaximandros4
Τόλης Τερζής ?Maklaz έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 17:00 Το όνομα αυτού που ζήτησε μπάτζετ μεγαλύτερο από την αξία μας στο transfermarkt.
- These users thanked the author anaximandros4 for the post:
- navigator11
Ναι.
Η κακιά ΠΑΕ που δεν προσπαθεί για τίποτα και είναι παρατημένη. Εμείς τα λέμε αλλά αυτοί δεν ακούνε ποτέ.
Επειδή έχω καεί να προσπαθώ να παίξω 3-5-2 τώρα και ο μαξ θέλει να βγάλω τακτική ανάλυση τι εννοείς ρε αδερφέ;
Προσπαθούμε ακόμα για κονσεισαο; Ή προσπαθήσαμε και ζήτησε τρελά και τον κόψαμε ;
Προσπαθούμε ακόμα για κονσεισαο; Ή προσπαθήσαμε και ζήτησε τρελά και τον κόψαμε ;
Ριαν ανοίγεις μεγάλες και ωραίες κουβέντες που δεν είναι για φόρουμ γιατί θα κουράσουμε αλλά μάλλον θα κουράσουμε..Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:15 ...
.Η ομάδα πρέπει να παίζει πιο γρήγορα, με περισσότερες κινήσεις χωρίς την μπάλα, και με πιο πολλούς τρόπους να βρίσκει γκολ. Αυτός για μένα θα πρέπει να είναι ο αγωνιστικός στόχος. Θεωρώ δεδομένη την 4αδα οπότε δεν συζητάμε καν για ενδεχόμενο να μην βγούμε Ευρώπη, οπότε δεν θέλω να τον κρίνω βάσει της τελικής θέσης την πρώτη του χρονιά.
...
Θέλω αν όλα πάνε καλά την δεύτερη σεζόν να είμαστε σε θέση να κυνηγάμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, και να δούμε μια φορά την ομάδα να κάνει σοβαρή πορεία στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να δέχομαι την κάθε ομάδα ίδιου επιπέδου πρωταθλήματος με το δικό μας να κάνει ιστορικές πορείες κι εμείς να έχουμε ως σημείο αναφοράς ένα καλό ματς την διετία.
Ο αγωνιστικός στόχος που θέτεις νομίζω πως δεν είναι στόχος που μπορεί να τον ορίσει μια διοίκηση (αυτό ήταν η αφετηρία της κουβέντας όπως το έγραψες). Το ακούω ως μια δική σου προσωπική προσδοκία αλλά δε μπορώ να φανταστώ μια διοίκηση να ζητάει από τον προπονητή κάτι του στυλ 'Η ομάδα πρέπει να παίζει πιο γρήγορα, με περισσότερες κινήσεις χωρίς την μπάλα, και με πιο πολλούς τρόπους να βρίσκει γκολ.' όπως έγραψες. Μου φαίνεται σαν μια υπόδειξη που μπαίνει στα χωράφια του προπονητή.
Κρατάω αυτό που λες στο τέλος της πρώτης παραγράφου. Αυτό μου φαίνεται συγκεκριμένο. Το ότι δε θες να τον κρίνεις από τη θέση που θα βγει την πρώτη χρονιά. Όμως αυτό δεν είναι στόχος. Αυτό αφορά το πως θα κριθεί με βάση το αποτέλεσμα. Εγώ σε ρωτάω τώρα, τέλη Ιούνη, τι στόχο θα ήθελες να του βάλει η διοίκηση. Βγες στην τετράδα; Απλά σχηματοποιησε μια ομάδα και από του χρόνου θα σου πούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα;
Προσωπικά τέτοιου είδους στόχους θα τους άκουγα αν βρισκόμασταν στη φάση που ήμασταν το 2007. Νομίζω ο ΠΑΟΚ πως έχει ξεφύγει πολύ μακριά από τότε. Δε νομίζω πως βρίσκεται η ομάδα σε τόσο διαλυμένη κατάσταση για να διώξει κάθε πίεση από τον προπονητή.
Να σου εξηγήσω τι εννοώ. Ο Χ πρόεδρος του οσφπ μπορεί να πει στον προπονητή,φέτος δε με νοιάζει τι θα τερματίσεις απλά φτιάξε μια ομάδα και από του χρόνου βλέπουμε; Ο ΠΑΟΚ που νιώθεις πως βρίσκεται πιο κοντά; Στον οσφπ ή στον ΠΑΟΚ του 2007.
Εγώ βρίσκομαι στην αντίθετη πλευρά. Θέλω από την αρχή να τεθούν ξεκάθαρα οι στόχοι που έχει συνηθίσει να διεκδικεί η ομάδα. Είναι άλλο πράγμα στο τέλος να κριθεί με άλλα κριτήρια από τον Χ Λουτσεσκου και άλλο πράγμα να μην τίθενται μαξιμαλιστικα οι στόχοι. Νομίζω η πίεση πρέπει να είναι δεδομένη γιατί αυτό είναι πλέον το επίπεδο του ΠΑΟΚ και γιατί αυτό θα κάνει καλύτερο στον προπονητή και θα τον βοηθήσει να κερδίσει χρόνο. Δε νομίζω πως υπάρχουν περιθώρια για βήματα προς τα πίσω.
Ξαναλέω, το πώς θα τον κρίνω στο τέλος είναι άλλο πράγμα και εκεί συμφωνώ απόλυτα μαζί σου που έβαλες συγκεκριμένο πλαίσιο εξέλιξης της ομάδας, συγκεκριμένα σημάδια βελτίωσης και προόδου χωρίς υστεριες στις αναπόφευκτες γκελες.
Θυμήσου πχ. τον Μαρτινς στον οσφπ. Δεν τον πήραν και του είπαν φίλε βρήκες μπαχαλο, παρε μια χρονιά να στρώσεις την ομάδα και τα. ξαναλέμε του χρόνου. Από την πρώτη στιγμή του είπαν πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Έφαγε τις σφαλιάρες παντού, όμως είδαν την εξέλιξη και τον κράτησαν. Λειτούργησε κι αυτός υπό πίεση και εμφανίστηκε πιο ώριμος την επόμενη σεζόν.
Γνώμη μου είναι πως ο προπονητής πρέπει να νιώσει την πίεση από την πρώτη χρονιά. Και το λέω αυτό γιατί με το δικό σου σκεπτικό ( αν το καταλαβαίνω καλά), από την τρίτη χρονιά θα αρχίσουμε να διεκδικούμε σοβαρά. Την πρώτη θα φτιαχτεί μια καινούριου τύπου ομάδα και τη δεύτερη θα είναι η πρώτη φορά που θα μπει πίεση για στόχους στον προπονητή.
Κλείνω με αυτό. Ο Λουτσεσκου δήλωσε πως ο Σαββίδης του έβαζε μεγάλη πίεση από την πρώτη χρονιά. Μετά τις πρώτες γκελες η πίεση αυτή τον έκανε να σκεφτεί και να αναζητεί το τι πρέπει να κάνει για να βελτιωθεί ο ίδιος και μαζί και η ομάδα
Όπως λοιπόν έχει δηλώσει και ο ίδιος, η πίεση αυτή από τον ιδιοκτήτη είναι που τον βελτίωσε ως προπονητή.
Υγ. Με μπερδεύεις λίγο με τον τρόπο που θέτεις την έννοια του πρωταθλητισμού μέχρι τέλους γιατί το περιγράφεις με έναν τρόπο που φαίνεται πως εμείς ήμασταν μακριά από αυτό και δε συμφωνώ. Επίσης ποια ομάδα ίδιου επιπέδου με εμάς έκανε ιστορικές πορείες πλην του οσφπ που είχε την κατάκτηση του Κόνφερενς;
Ρε παιδιά ποιος Σέρτζιο γιατί τα λέμε αυτά τώρα; Αύριο έρχεται ο νέος προπονητής. Προφανώς κάνεις χαβαλέ έτσι ;
Είχαμε μιλήσει.DamoN έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 17:11 Επειδή έχω καεί να προσπαθώ να παίξω 3-5-2 τώρα και ο μαξ θέλει να βγάλω τακτική ανάλυση τι εννοείς ρε αδερφέ;
Ε ναι μωρέ, σιγά τα λεφτά.george188 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 17:12 Μόνο 90-100 ζήτησε? Φθηνοδουλειες ο αγαπημένος κατά τα άλλα Σέρτζιο![]()
Ο μπαμπα δεν μπορεί να υπηρετήσει τριάδα.
Ο Κένι ταμάμ!!! Έχει καλύψεις, πηδάει ψηλά και σωστά και μπορεί να καλύψει χώρους πιο μπροστά και πλάγια. Σαν χάφ.
Τριάδα δεν μπορεί να είναι τρία σέντερ Μπακ. Δεν έχεις λόγο να έχεις τρεις παίκτες με χαρακτηριστικά στόπερ. Ο ένας θα πρέπει να είναι πιο γρήγορος, να μπορεί να παίζει την μπάλα λίγο πιο μπροστά όπως ένα χάφ.
Λέγαμε παλαιότερα για τον Μιχαηλίδη που σε νεότερη φάση έπαιζε εκεί.
Θα πρέπει να δοκιμαστεί
Ο Κένι ταμάμ!!! Έχει καλύψεις, πηδάει ψηλά και σωστά και μπορεί να καλύψει χώρους πιο μπροστά και πλάγια. Σαν χάφ.
Τριάδα δεν μπορεί να είναι τρία σέντερ Μπακ. Δεν έχεις λόγο να έχεις τρεις παίκτες με χαρακτηριστικά στόπερ. Ο ένας θα πρέπει να είναι πιο γρήγορος, να μπορεί να παίζει την μπάλα λίγο πιο μπροστά όπως ένα χάφ.
Λέγαμε παλαιότερα για τον Μιχαηλίδη που σε νεότερη φάση έπαιζε εκεί.
Θα πρέπει να δοκιμαστεί
Ευχαριστώ τεράστιε Φερνάντοabc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 16:32Ευχαριστώ...φίλε μου...marsantos έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 16:19 ..........
.........
Αν κατάλαβα καλά έχεις κι εσύ κόρη που έδωσε εξετάσεις; Αν ναι, καλά αποτελέσματα..
Και καλή επιτυχία και στο δικό σου το παιδί και σε όλα τα παιδιά που μπήκαν σε αυτόν τον...Γολγοθά...
Θέλει χημικό και εγώ...παίζει βόλεϋ και είναι και καλή...τεφαα..![]()
![]()
![]()
Το αιμα νερό δεν γίνεται...
Δεν διαφωνούμε κάπου μπονουτσι μπατζαλι Κιελίνι έπαιζαν στην Γιουβεντους ….
Και πήγε τελικό τσουλου ….
Μην κολλάς στον μπαμπα εκτός από μιχαηλιδη άλλο στόπερ δεν έχεις . Τώρα θα πάρεις …
Το θέμα μου δεν είναι αν έχουμε στόπερ για 3αδα αφού δεν έχουμε καν στόπερ
Το θέμα μου είναι να μάθω σε ένα 3-5-2 ξέρω γω ποιος άλλος εκτός από Τάισον αχρηστεύεται … γιατί άλλο εξτρέμ δεν έχουμε (βασικά ούτε αυτόν)
Για να καταλάβω πόσο αμπαλος είμαι
Και πήγε τελικό τσουλου ….
Μην κολλάς στον μπαμπα εκτός από μιχαηλιδη άλλο στόπερ δεν έχεις . Τώρα θα πάρεις …
Το θέμα μου δεν είναι αν έχουμε στόπερ για 3αδα αφού δεν έχουμε καν στόπερ
Το θέμα μου είναι να μάθω σε ένα 3-5-2 ξέρω γω ποιος άλλος εκτός από Τάισον αχρηστεύεται … γιατί άλλο εξτρέμ δεν έχουμε (βασικά ούτε αυτόν)
Για να καταλάβω πόσο αμπαλος είμαι