Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Καμία λογική στην απόκτηση του Gustavo ειδικά ως δανεικό.
Εκτός εάν πάμε για πώληση Μύθου και θέλουμε κάτι φτηνό και με προοπτική ως 3ο επιθετικό.
Εκτός εάν πάμε για πώληση Μύθου και θέλουμε κάτι φτηνό και με προοπτική ως 3ο επιθετικό.
- Dimitris_L4
Παλι δλδ να μη χαρουμε δικο μας παιδι να πυροβολαει??
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Kevin
Είδα διάφορα νούμερά του σε διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιώ με data-analytics. Γενικά φαίνεται φορ που πιέζει και έχει καλά νούμερα μπροστά, ενώ κουβαλάει αρκετά μπάλα. Βίντεο δεν έχω δει αλλά σαν κίνηση (και μόνο αυτό) εμένα θα μου άρεσε. Για 2ο-3ος περισσότερο και όχι βασικός εννοείται, γιατί ξεκάθαρα μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο και βαρβάτο για βασικό.obanebane έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 19:01 Που τον είδες και τον έβγαλες καλό;
Δηλαδή έχουμε τον Μύθου και πάμε να πάρουμε και το Βαρελάκι που ο πατέρας του τον πήρε απο την ομάδα και τώρα θα αποτελέσει ο ΠΑΟΚ το σκαλοπάτι σε αυτό το παιδάκι;
Ούτε για αστείο τέτοια κίνηση,δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ αυτόν τον παίχτη.
Πχ μια τριάδα φορ αξίας-Μύθου-Βαρέλα να μοιράζονται χρόνο ως 2οι για του χρόνου, εμένα μου αρέσει
Μύθου δύσκολα θα έχουμε.obanebane έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 19:01 Που τον είδες και τον έβγαλες καλό;
Δηλαδή έχουμε τον Μύθου και πάμε να πάρουμε και το Βαρελάκι που ο πατέρας του τον πήρε απο την ομάδα και τώρα θα αποτελέσει ο ΠΑΟΚ το σκαλοπάτι σε αυτό το παιδάκι;
Ούτε για αστείο τέτοια κίνηση,δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ αυτόν τον παίχτη.
Κατά τα άλλα όπως τα λες Μπάνε, μακριά από ανθρώπους που χρυσοπληρώθηκαν και σε πούλησαν στην πρώτη ευκαιρία. Το λάθος το κάναμε και με τον Ακπομ.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
- obanebane, sakis_the_fraud
- Dimitris_L4
Κι όμως πετρουπολιώτη ίσως μπορεί να δηλωθεί ως club trained.rockcity4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 18:59 Δυστυχώς ο Γκουστάβο δεν είναι ούτε club trained, ούτε nation trained. Μπορεί να ήταν από το 16-22, αλλά ήταν από τα 11 του ως τα 17 του. Αυτό σημαίνει πως για την λίστα της ΟΥΕΦΑ (στην οποία χρειάζεται να είσαι 36 ΣΥΝΑΠΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ από τα 15-21 για να μετρήσεις ως trained κάπου) δεν μετράει ως γηγενής, αφού μετράνε μόλις οι 24 μήνες από τα 15 του ως τα 17 του. Πάντως, εγώ θα τον γούσταρα πολύ! Έκανε πολύ ωραία χρονιά-ξεπέταγμα στην Ζιλ Βιθέντε, και το γεγονός πως ολόκληρες Πάρμα και Paris FC τον θέλουν δεν είναι λίγο...
A player may be registered on List B if he is born on or after 1 January 2005 and has, since his 15th birthday, been eligible to play for the club concerned for any uninterrupted period of two year..
Πατέρα θα ήθελα σε τριάδα. Εκείνο το παιχνίδι που είχε παίξει στη Γρανάδα ήταν φοβερό.Demir έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 18:50 o κουλιανος λεει κλεισαμε βαρελα (γιο) μαλλον δανεικο.. ειναι και γηγενης.. αν ειναι δανεικος ειναι για γελια..
γενικα καλος παικτης
Φερε πισω Κουτσια, κρατα Σαντσεθ και φυσικα Μυθου, δωσε μεγαλο βαρος σε 2 κορυφαια στοπερ.
@sourmenetes καλησπέρα.
Ο giapas έχει γράψει πως έχεις το email του και αν είναι εφικτό να μου το δώσεις.
Ο giapas έχει γράψει πως έχεις το email του και αν είναι εφικτό να μου το δώσεις.
-
panpangr77
Ναι , απο ολλανδια και οχι μονο μια...Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 19:18 Γτ ρε παιδια Μυθου δυσκολα να εχουμε? εχει γινει καποια προταση?
- ΑποστόληςΑ
Μακριά από Κούτσια.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 6):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, margas, sakis_the_fraud, ToMousiTouCrespo, Kevin, xpek20
Λίστα Β όμως είναι μόνο όσοι είναι u21 νομίζω μαρσάντε, ας πούμε ο Μιχα ή ο Ντέλιας λίστα Α ήταν, ο Μύθου Β.marsantos έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 19:20Κι όμως πετρουπολιώτη ίσως μπορεί να δηλωθεί ως club trained.rockcity4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 18:59 Δυστυχώς ο Γκουστάβο δεν είναι ούτε club trained, ούτε nation trained. Μπορεί να ήταν από το 16-22, αλλά ήταν από τα 11 του ως τα 17 του. Αυτό σημαίνει πως για την λίστα της ΟΥΕΦΑ (στην οποία χρειάζεται να είσαι 36 ΣΥΝΑΠΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ από τα 15-21 για να μετρήσεις ως trained κάπου) δεν μετράει ως γηγενής, αφού μετράνε μόλις οι 24 μήνες από τα 15 του ως τα 17 του. Πάντως, εγώ θα τον γούσταρα πολύ! Έκανε πολύ ωραία χρονιά-ξεπέταγμα στην Ζιλ Βιθέντε, και το γεγονός πως ολόκληρες Πάρμα και Paris FC τον θέλουν δεν είναι λίγο...
A player may be registered on List B if he is born on or after 1 January 2005 and has, since his 15th birthday, been eligible to play for the club concerned for any uninterrupted period of two year..