Ή έτσι θέλω να πιστεύω
Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
-
Michalios92
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
O Shields το σήκωσε ως αρχηγός και η γλώσσα του σώματος του ήταν ότι μάλλον φεύγω guys..
Ή έτσι θέλω να πιστεύω
Ή έτσι θέλω να πιστεύω
- These users thanked the author Michalios92 for the post:
- st4this
- Maurice_Escargot
-
Dimitrisou
Η οποία πήρε και τον Μπράις Τζόουνς των δίπλα στη θέση..Maurice_Escargot έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 11:37 Shavar Reynolds στην Τofas Bursa μετα απο εισηγηση Cancellieri.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Maurice_Escargot
- Maurice_Escargot
Η Tofas παντα εχει λεφτα κι εμπορικη πολη. Πηρε και ψιλοανετα και under the radar ετησια συμμετοχη στο Eurocup μετα απο πολυ καιρο στην FIBA.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Dimitrisou
πολύ δύσκολο μου φαίνεται από πρωταθλητής Ιταλίας και αρχηγός της ομάδας να έρθει στον ΠΑΟΚMichalios92 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:17 O Shields το σήκωσε ως αρχηγός και η γλώσσα του σώματος του ήταν ότι μάλλον φεύγω guys..
Ή έτσι θέλω να πιστεύω![]()
για να δούμε
- BlackMagicPAOK
Το σήκωσε ο Σάρας και η Φενερ!
Με νίκη στην έδρα της Μπεσικτας.
Το γύρισε στο τέλος. Στην τελευταία φάση ο Μπαλντγουιν έκανε ένα μπάσιμο της πυρκαγιάς αλλά κατάφερε να βγάλει ασίστ στον Μπιμπεροβιτς ο οποίος το χλατσωσε!
Το γύρισε στο τέλος. Στην τελευταία φάση ο Μπαλντγουιν έκανε ένα μπάσιμο της πυρκαγιάς αλλά κατάφερε να βγάλει ασίστ στον Μπιμπεροβιτς ο οποίος το χλατσωσε!
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- paok-porter1337
- BlackMagicPAOK
- paok-porter1337
Απίστευτη πάσα/ασιστBlackMagicPAOK έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 21:01 Το σήκωσε ο Σάρας και η Φενερ!
-
john4serres
Μεγάλη καψούραMaurice_Escargot έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 11:37 Shavar Reynolds στην Τofas Bursa μετα απο εισηγηση Cancellieri.
- Maurice_Escargot
Η πασα του Baldwin ειναι ηθελημενη. Ξεκαθαρα, εχω παιξει μπασκετ στην ιδια θεση (στυλ Παπαλουκα ας πουμε), μπαινει στο drive για να την τελειωσει, εχει δει με την περιφερειακη οραση τον παικτη στην weak (μεγας Biberovic) και τελευταια στιγμη της στιγμης γινεται η μετουσιωση του IQ και ικανοτητων οπου και πριν κανει τα βηματα δινει την πασα ετσι οπως την δινει. Παικτης στο peak του, πολυ ευκολα θα μπορουσε η μπαλα να σκασει στην γραμμη του αουτ η να γινει deflection σε αλλον παικτη, αλλα... Εγινε το τελειο.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- BlackMagicPAOK
Για το επιπεδο playmaking του Baldwin, η πασα ειναι μαγικη. Αν ηταν ο Νας, ο κιντ ο ρόντο ή ο γουιλλιαμς, οκ.
- These users thanked the author palok for the post:
- Maurice_Escargot