Νέος προπονητής

G4Space

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από G4Space »

Αυτός γιατί δεν έπεσε σαν όνομα; Ας το προτείνουν εγώ μπας και το διαβάσει κάποιος και του γίνει πρόταση :D έμεινε και πρόσφατα ελεύθερος

https://www.transfermarkt.de/paulo-sous ... ainer/8369
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Γιατί παίζει 4-4-2 doppel 6 ... Κόβεται
Thax

Δημοσίευση από Thax »

ektoras έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 01:30 Γιαιτί δεν συζητάνε την περίπτωση Χαραλάμπους που είναι νέος, φιλόδοξος με γνώση του ΠΑΟΚ και την Ελλάδας και έχει δείξει και πέντε πράγματα; λογικά δεν θα είναι ακριβός και δεν θα ζητήσει μεγάλο μπάτζετ.
Πιστεύω πιο εύκολα θα γίνει αποδεκτός από τον κόσμο και μπορεί να κρατήσει την ομάδα κοντά στους 3 της Αθήνας.
Προπονητή που δουλεύει με χαρτάκι; Ταιριάζει και στο νέο μοντέλο :D
These users thanked the author Thax for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Αγχωτική περίπτωση ο Πουσιτς. Είναι πολύ ιδιαίτερος οργανισμός ο ΠΑΟΚ με δίψα για τίτλους, όπως και το πρωτάθλημα με πολλή ένταση. Θα πρέπει να έχει γερό στομάχι για να αντέξει εδώ..
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Οι επόμενες 5 μέρες θα είναι κρίσιμες...
These users thanked the author rade paprica for the post:
Andrew R
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ass and pussy-c γίναμε και συγγνώμη για το σεξιστικό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ερωτηση. Μου πεταχτηκε στο fb μια αναρτηση του ινφλουενσερ του ΠΑΟΚ Πανακα. Ο οποιος λεει "διαχωριζω την θεση μου δε θα με παρετε μαζι σας" και κατι τετοια και λεει μετα ή να παρουμε τοπ προπονητη ή να μεινει ο λουτσεσκου, τι φαση; Τι διαχωριζει ακριβως και δε θα τον παρουν και μαζι τους. Εχει καμια θεση μεσα στην ΠΑΕ και δε το ξερουμε; Τι φαση ειναι ετουτος; :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Το συστημα που παιζει ο Πουσιτς ειναι το 4-3-3?? Αν ναι με τν Ντελια τι θα γινει?? Μονο σοβαρες απαντησεις δεχομαι.... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο Πανακας εννοεί ότι ενώ πάντα στήριζε τις επιλογές της διοίκησης, στην περίπτωση του Πουσιτς διαχωρίζει την θέση του.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ενταξει και ο Νικολιτς αλλαξε το συστημα που επαιζε πριν ερθει. Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, george188, astral
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 09:27 Το συστημα που παιζει ο Πουσιτς ειναι το 4-3-3?? Αν ναι με τν Ντελια τι θα γινει?? Μονο σοβαρες απαντησεις δεχομαι.... :mrgreen: :mrgreen:
Απαντήθηκε χθες πολύ σοβαρά από άλλα μέλη.Θα πωληθεί. Το σύστημα θα είναι το άλλοθι.
Michalios92

Δημοσίευση από Michalios92 »

embuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 09:25 Ερωτηση. Μου πεταχτηκε στο fb μια αναρτηση του ινφλουενσερ του ΠΑΟΚ Πανακα. Ο οποιος λεει "διαχωριζω την θεση μου δε θα με παρετε μαζι σας" και κατι τετοια και λεει μετα ή να παρουμε τοπ προπονητη ή να μεινει ο λουτσεσκου, τι φαση; Τι διαχωριζει ακριβως και δε θα τον παρουν και μαζι τους. Εχει καμια θεση μεσα στην ΠΑΕ και δε το ξερουμε; Τι φαση ειναι ετουτος; :lol:
Οχι δεν έχει θέση στην ΠΑΕ, απλά πλέον και οι τρελοί υποστηρικτές του Ιβαν καταλαβαίνουν οτι δύσκολα τα πραγματα...
Θα δούμε πολλές κωλοτούμπες μέσα στην χρονια πιστεύω

Εκτός αν ο Πουσιτς μας βάλει τα γυαλιά...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 09:27 Ο Πανακας εννοεί ότι ενώ πάντα στήριζε τις επιλογές της διοίκησης, στην περίπτωση του Πουσιτς διαχωρίζει την θέση του.
Α, οκ. Γιατι ετσι οπως το διαβασα λεω τι λεει αυτος ειναι στελεχος και διαφωνει; Εχει καποια αμεση σχεση με την ιδια την ΠΑΕ. Μου φανηκε κουλο.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 09:27 Το συστημα που παιζει ο Πουσιτς ειναι το 4-3-3?? Αν ναι με τν Ντελια τι θα γινει?? Μονο σοβαρες απαντησεις δεχομαι.... :mrgreen: :mrgreen:
Γιατι δε τον ρωτας; Κολλητος σου ειναι.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Για να ηρεμήσετε, θα δώσω ένα καλό επιχείρημα υπέρ της επιλογής Πουσιτς, που νομίζω ότι θα είναι και το κυριότερο συν, σε αυτή την επιλογή… Θα δανειστώ λοιπόν τα λόγια του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά από μια αντίστοιχης εμβέλειας, δική του επιλογή…
«Τι έχει δηλαδή ο Πούσιτς, χολέρα έχει…!?»

Όποιος δεν έχει χολέρα, είναι κατάλληλος…
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”