https://www.transfermarkt.de/paulo-sous ... ainer/8369
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Αυτός γιατί δεν έπεσε σαν όνομα; Ας το προτείνουν εγώ μπας και το διαβάσει κάποιος και του γίνει πρόταση
έμεινε και πρόσφατα ελεύθερος
Προπονητή που δουλεύει με χαρτάκι; Ταιριάζει και στο νέο μοντέλοektoras έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 01:30 Γιαιτί δεν συζητάνε την περίπτωση Χαραλάμπους που είναι νέος, φιλόδοξος με γνώση του ΠΑΟΚ και την Ελλάδας και έχει δείξει και πέντε πράγματα; λογικά δεν θα είναι ακριβός και δεν θα ζητήσει μεγάλο μπάτζετ.
Πιστεύω πιο εύκολα θα γίνει αποδεκτός από τον κόσμο και μπορεί να κρατήσει την ομάδα κοντά στους 3 της Αθήνας.
Αγχωτική περίπτωση ο Πουσιτς. Είναι πολύ ιδιαίτερος οργανισμός ο ΠΑΟΚ με δίψα για τίτλους, όπως και το πρωτάθλημα με πολλή ένταση. Θα πρέπει να έχει γερό στομάχι για να αντέξει εδώ..
- rade paprica
Οι επόμενες 5 μέρες θα είναι κρίσιμες...
- These users thanked the author rade paprica for the post:
- Andrew R
Ass and pussy-c γίναμε και συγγνώμη για το σεξιστικό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Ερωτηση. Μου πεταχτηκε στο fb μια αναρτηση του ινφλουενσερ του ΠΑΟΚ Πανακα. Ο οποιος λεει "διαχωριζω την θεση μου δε θα με παρετε μαζι σας" και κατι τετοια και λεει μετα ή να παρουμε τοπ προπονητη ή να μεινει ο λουτσεσκου, τι φαση; Τι διαχωριζει ακριβως και δε θα τον παρουν και μαζι τους. Εχει καμια θεση μεσα στην ΠΑΕ και δε το ξερουμε; Τι φαση ειναι ετουτος; 
- Dimitris_L4
Το συστημα που παιζει ο Πουσιτς ειναι το 4-3-3?? Αν ναι με τν Ντελια τι θα γινει?? Μονο σοβαρες απαντησεις δεχομαι....

- Unpsofable78
Ο Πανακας εννοεί ότι ενώ πάντα στήριζε τις επιλογές της διοίκησης, στην περίπτωση του Πουσιτς διαχωρίζει την θέση του.
Ενταξει και ο Νικολιτς αλλαξε το συστημα που επαιζε πριν ερθει. Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, george188, astral
- Unpsofable78
Απαντήθηκε χθες πολύ σοβαρά από άλλα μέλη.Θα πωληθεί. Το σύστημα θα είναι το άλλοθι.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 09:27 Το συστημα που παιζει ο Πουσιτς ειναι το 4-3-3?? Αν ναι με τν Ντελια τι θα γινει?? Μονο σοβαρες απαντησεις δεχομαι....![]()
![]()
-
Michalios92
Οχι δεν έχει θέση στην ΠΑΕ, απλά πλέον και οι τρελοί υποστηρικτές του Ιβαν καταλαβαίνουν οτι δύσκολα τα πραγματα...embuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 09:25 Ερωτηση. Μου πεταχτηκε στο fb μια αναρτηση του ινφλουενσερ του ΠΑΟΚ Πανακα. Ο οποιος λεει "διαχωριζω την θεση μου δε θα με παρετε μαζι σας" και κατι τετοια και λεει μετα ή να παρουμε τοπ προπονητη ή να μεινει ο λουτσεσκου, τι φαση; Τι διαχωριζει ακριβως και δε θα τον παρουν και μαζι τους. Εχει καμια θεση μεσα στην ΠΑΕ και δε το ξερουμε; Τι φαση ειναι ετουτος;![]()
Θα δούμε πολλές κωλοτούμπες μέσα στην χρονια πιστεύω
Εκτός αν ο Πουσιτς μας βάλει τα γυαλιά...
Α, οκ. Γιατι ετσι οπως το διαβασα λεω τι λεει αυτος ειναι στελεχος και διαφωνει; Εχει καποια αμεση σχεση με την ιδια την ΠΑΕ. Μου φανηκε κουλο.Unpsofable78 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 09:27 Ο Πανακας εννοεί ότι ενώ πάντα στήριζε τις επιλογές της διοίκησης, στην περίπτωση του Πουσιτς διαχωρίζει την θέση του.
Γιατι δε τον ρωτας; Κολλητος σου ειναι.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 09:27 Το συστημα που παιζει ο Πουσιτς ειναι το 4-3-3?? Αν ναι με τν Ντελια τι θα γινει?? Μονο σοβαρες απαντησεις δεχομαι....![]()
![]()
Για να ηρεμήσετε, θα δώσω ένα καλό επιχείρημα υπέρ της επιλογής Πουσιτς, που νομίζω ότι θα είναι και το κυριότερο συν, σε αυτή την επιλογή… Θα δανειστώ λοιπόν τα λόγια του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά από μια αντίστοιχης εμβέλειας, δική του επιλογή…
«Τι έχει δηλαδή ο Πούσιτς, χολέρα έχει…!?»
Όποιος δεν έχει χολέρα, είναι κατάλληλος…
«Τι έχει δηλαδή ο Πούσιτς, χολέρα έχει…!?»
Όποιος δεν έχει χολέρα, είναι κατάλληλος…