Τιποτα απο'σα συμβαινουν εδω και μερες ειναι λογος χαρας.trouman έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:14Εγώ βλέπω ότι πολλοί δε μιλάνε , δεν τοποθετήθηκαν ακόμα.embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:05 Δεν θυμαμαι απο ποτε ειναι ολο το φορουμ τοσο ενωμενο ως προς το σκατο, ισως απο περσι που πουληθηκε ο ντελιας ημιχρονο μπιφτεκα τελικο.
όποιος δε μιλάει δε σημαίνει ότι ασπάζεται αυτή την τόσο αρνητική στάση, σε κάτι που ακόμα είναι υπόθεση.
Βασικά πολλών των οποίων τη γνώμη εκτιμώ , δε βλέπω να γράφουν ακόμα κάτι και σωστά.
Τέτοιες ώρες είναι κυρίως οι ώρες του πανηγυριού, θετικού ή αρνητικού (συνήθως).
Δεν εκφέρω αντίλογο, δεν έχω άποψη βασικά και δε με αγγίζουν τα κριτήρια που οι περισσότεροι ως τώρα επικαλούνται.
Έναν προβληματισμό προφανώς και τον έχω από το όλο κλίμα. Αλλά μη χαιρόμαστε κιόλας ότι τι καλά που κράζουμε
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Ή επιλογή δεν εμπνέει μάγκες. Όλα κρίνονται όμως στο γήπεδο. Στο τοπικ του Λουτσε πεφταν τα πουστλουκια οταν ηρθε, ας μας διαψευσει και ο Πουσιτς. Εγω θα στηριξω τι να κανουμε…
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 6):
- george188, Unpsofable78, Budas73, Ally Samagoal, Psaras, paok apo epilogi
Re: Νέος προπονητής
Δηλαδη βρηκαν φετος κατι που να τους πειθει στο Πουσιτς; Τι εκανε φετος; Εχασε το κυπελλο απο τον Ιβιτς και βγηκε 4ος.Equalizer έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:11 1. Πολύ ενδιαφέρουσες κοχόνες δείχνει η ΠΑΕ επιμένοντας σε μια επιλογή που ήδη από πέρυσι είχε πυροδοτήσει κάτι ανάμεσα σε γέλια και αμηχανία
2. ΑΚΡΙΒΩΣ όμως το γεγονός πως επιμένει σε αυτόν, εμένα μου δείχνει οτι κάτι έχουν δει - μάθει. Οπότε κρατάω πισινή
3. Τι χαλιέστε ρε μλκς; Η φοβερή γκρίνια για Πουσιτς το λογικό είναι να φέρει σειρά μεταγραφών για αντιστάθμισμα. Οχι;
4. Πότε άρχισε να καταρρέει ο Σλοτ; Μήπως όταν χώρισε με Πουσιτς; Δεν το ξέρω, ρωτάω όμως. Έχει συμβεί και σε άλλους μεγάλους προπονητές στην ουσία να εξαρτώνται από το βοηθό τους.
5. Καταλαβαίνω το κλίμα, όμως είναι κάτι ανάμεσα σε άδικο και αστείο να λέμε οτι ο Ματος που προσγειώθηκε πριν πέντε μέρες, θα είχε έτοιμη ατζέντα προπονητών. ΟΛΟΙ ξέρουμε πως το νέο στήσιμο της ΠΑΕ χρειάζεται ένα διάστημα για να ρολάρει και να παράγει κάτι. Εφόσον ήδη είχαν δουλέψει από πέρυσι την περίπτωση Πουσιτς και δεν βρήκαν κάτι που να τους πείθει (παρά την σχετική προσπάθεια) τότε δεν είναι τόσο τρομερό αυτό που έγινε
6. Ειλικρινά με τόση επιμονή σε αυτόν, περιμένω να δω κάτι αληθινά νέο, δυνατό και ενδιαφέρον. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση επιμονή!!
7. Και, το κυριότερο:
Είναι εμφανές πως η επιλογή αυτή έχει τη σφραγίδα του "στρατοπέδου" που ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ όλο γκρινιάζει πως ο Λουτσέσκου (και οι υπερασπιστές του) δεν τους αφήνουν να κάνουν τις κινήσεις που θέλουν! ΟΡΙΣΤΕ, πεδίο δόξης λαμπρό! Καθάρισε επιτέλους το τοπίο. ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΤΕ!
Αυτό σημαίνει πιο γρήγορες μεταγραφές
Περισσότερη άνεση
Εμπιστοσύνη
Αποτελέσματα
Αν όμως δεν, τότε επιτέλους να τελειώνει αυτό το παθολογικά άρρωστο αστείο.
ΓΙΟΥΡΓΙΑ!
JUUUST PUSIC
PUSIC REAL GOOD
Για ποιες μεταγραφες μιλας αυτες που καθε 6 μηνες ακουμε και δεν ερχονται; Που ενω ειχαμε ποσα κενα φεραμε τον Σαντσεζ στη μονη γεματη θεση; Ας μην κοροιδευομαστε, αυτος που θελει μεταγραφες τις κανει δεν κοιταει και παζαρευει ενα 2μηνο. Βλ αεκ που δυστυχως με τον clown μας βαζει τα γυαλια.
Αφου επιμενει η ΠΑΕ στις πρωτες στραβες θα την ακουσει κανονικοτατα. Εδω θα ειμαστε το χειμωνα και μακαρι να διαψευστουμε ολοι μας και να βγει μια χαρα ο ανθρωπος, αλλα δεν το βλεπω. Παρα πολλα αυτογκολ απο τη διοικηση, σε βαθμο αηδιας.
Re: Νέος προπονητής
Καταρχάς ήταν προπονητής ο Ράζβαν κ όχι βοηθός. Δεύτερον τον είχαμε μέσα στα πόδια μας, στην Ξάνθη ήταν, ξέραμε τα νούμερα του, τον τρόπο παιχνιδιού, όλα. Τον είχε βάλει στο μάτι ο Μίχελ καιρό πριν.epitropos έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:01 Εγώ χωρίς να έχω πειστεί καν ακόμα ότι θα υπογράψει αυτός να έχω καμία ιδέα (ούτε και με ενδιαφέρει και πολύ καθότι ειδικός δεν είμαι οπότε αναγκαστικά θα κρίνω κατόπιν εορτής) να ρωτήσω τι ακριβώς καλύτερο από τον Πουσιτς είχε στο Βιογραφικό του ο Ραζβαν πριν έρθει στον ΠΑΟΚ?
Άλλο το αν έκανε (που έκανε) δουλειά σε μας, πριν έρθει τι καλύτερο είχε που μας κάνει να λέμε γυρνά πίσω ή έστω τηλέφωνα;
Υπάρχει περίπτωση να έγινε τέτοια προεργασία για τον Πούσιτς στη Σαχτάρ κ την Αραβία;
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
- Gregk19262000
- pagotatzis
- Δημοσιεύσεις: 4124
- Εγγραφή: Σάβ 21 Ιουν 2008, 12:38
- Τοποθεσία: Oberderdingen
Re: Νέος προπονητής
Να ανοίξω καινούργιο topic Νέος Προπονητής2.0 ;
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- Neiros4
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
- Δημοσιεύσεις: 3143
- Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04
Re: Νέος προπονητής
Εν τέλει οι αλλαγές σε πρόσωπα και αρμοδιότητες στην ΠΑΕ είναι σαν τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Να τσιμπάνε οι φανατικοί να νομίζουν ότι διορθώνονται τα κακώς κείμενα, ενώ η κεντρική πολιτική συνεχίζει να εφαρμόζεται.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
- xyz_o_peponas, Metagrafakias, gika
- Unpsofable78
- Δημοσιεύσεις: 2039
- Εγγραφή: Τρί 14 Ιαν 2014, 22:34
Re: Νέος προπονητής
Prist
Για πες μας τώρα που έκλεισε ο Πουσιτς ποιος ήταν ο Πορτογάλος που εννοουσατε με τον blackzone44
Για πες μας τώρα που έκλεισε ο Πουσιτς ποιος ήταν ο Πορτογάλος που εννοουσατε με τον blackzone44
- FreeWatcher
- Δημοσιεύσεις: 1320
- Εγγραφή: Δευ 07 Σεπ 2020, 00:12
Re: Νέος προπονητής
Ήταν η πρώτη χρονιά που είπα ήρθε η ώρα να φύγει ο Λουτσέσκου. Τέλος εποχής για τον ΠΑΟΚ. Νέος προπονητής να δώσει όραμα και ελπίδα!
Κ βρήκαν τον Πούσιτς???
Αυτός θυμίζει Έλληνα βουλευτή. Μετράει 10 χρόνια για σύνταξη κ δεν έχει ακόμα ένσημα!!!
Ας σοβαρευτούν να φέρουν έναν κανονικό προπονητή κ ας αφήσουν τις πίπες κ τις ψαγμένες μπαρουφολογίες μέσω αρδ.
Αν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, να βάλουν το βίντεο αποχαιρετισμού στον κ@λο τους κ να κρατήσουν τον Λούτσε!
Αυτά
Κ βρήκαν τον Πούσιτς???
Αυτός θυμίζει Έλληνα βουλευτή. Μετράει 10 χρόνια για σύνταξη κ δεν έχει ακόμα ένσημα!!!
Ας σοβαρευτούν να φέρουν έναν κανονικό προπονητή κ ας αφήσουν τις πίπες κ τις ψαγμένες μπαρουφολογίες μέσω αρδ.
Αν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, να βάλουν το βίντεο αποχαιρετισμού στον κ@λο τους κ να κρατήσουν τον Λούτσε!
Αυτά
- These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 3):
- pagotatzis, Gregk19262000, Metagrafakias
- pisakaipoupoula
- Δημοσιεύσεις: 2867
- Εγγραφή: Δευ 06 Ιαν 2014, 19:48
Re: Νέος προπονητής
για τον Πούσιτς κλαίγανε
- These users thanked the author pisakaipoupoula for the post (total 2):
- wickerman, Metagrafakias
-
DonnieMcGrath
- Δημοσιεύσεις: 451
- Εγγραφή: Σάβ 12 Φεβ 2022, 11:11
Re: Νέος προπονητής
Λογικά κλείνουμε κάποιου είδους συμπαντικό ισοζύγιο αντικαθιστώντας τον προπονητή που διαδέχθηκε τον Στανογιεβιτς, όταν ο τελευταίος έκλεισε οριακά ένα μήνα θητείας, με τον μακρινό του τριτοξαδερφο.
Στα σοβαρά, ΑΣ ανακοινωθει, ΑΣ τον ακούσουμε όσον αφορά την φιλοσοφία του, και μετά από 1-2 μήνες πεπραγμένων εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε. Τα υπόλοιπα είναι βερεσε και ως επί των πλείστων υπερβολικά.
Στα σοβαρά, ΑΣ ανακοινωθει, ΑΣ τον ακούσουμε όσον αφορά την φιλοσοφία του, και μετά από 1-2 μήνες πεπραγμένων εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε. Τα υπόλοιπα είναι βερεσε και ως επί των πλείστων υπερβολικά.
Re: Νέος προπονητής
Οκ συμφωνώ ότι μπήκε η σφραγίδα.embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:10Για μενα ειναι σφραγιδα αυτο. Να διωξεις τον λουτσεσκου για να φερεις εναν καποιον πουσιτσ ειναι σφραγιδα οτι τελειωσες απο τον ΠΑΟΚ.markos4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 22:08Ναι ρε σύ embuji αυτό περίμενες εσυ για να καταλάβεις ότι δεν τον νοιάζει η ομάδα.embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 21:13 Την στιγμη που θα ανακοινωθει ο πουσιτσ απο την ΠΑΕ θα ειναι η στιγμη που πλεον πραγματικα θα πιστεψω οτι ο Ιβαν Σαββιδης χεστηκε κιολας για τον ΠΑΟΚ. Πραγματικα οτι δε τον νοιαζει πλεον η ομαδα.
Αλλά τα δείγματα έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.