Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Hayate

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Hayate »

Irishman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:57
paok_cv έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:33 Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.

Επισης το ρόστερ στα δικά μου μάτια δεν φαινεται να είναι τέτοιο που λες πάω και χτυπάω eurocup.

Και η απώλεια μπουτσκου σημαντική. Πολύ κρίμα να αφήνουμε τέτοιους ανθρώπους εκτός. Και σκεφτείτε ότι τον μπουτσκο τον έχουν αποθεώσει και ο ζντοβτς και πολύ περισσότερο ο κανσελιερι πέρυσι. Συν το ότι ήταν βοηθός από εποχή Σουλη.

Το μόνο θετικό είναι ότι όντως έχουμε πάλι προπονηταρα. Μακάρι οι παίχτες που έχουμε να είναι αυτοί που όντως του κάνουν τη δουλειά και να διαψευστώ. Αλλά εν τελει στα δικά μου μάτια δε θα έχουμε και καμία ομάδα φόβητρο που θα έχει στο τσεπάκι της την τρίτη θέση και θα κοιτάει παραπάνω.
Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....

ΥΓ: Αισιόδοξο το πρώτο μου σχόλιο στο φόρουμ πάντως χαχαχα
Συγνώμη αλλά οι κουμπαριες Ζηση-Σπανουλη,οι δανεικοι από γαύρο ,ο Αντετοκούμπο που έκανε τα κονέ με το Σιαο,ο προπονητής που ήρθε περιμένοντας να κάνει το επόμενο βήμα μόλις φύγει ο Μπαρτζώκας στα μάτια μου δείχνουν πολύ επιφανειακές κινήσεις,κινήσεις εντυπωσιασμού.Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω.
These users thanked the author Hayate for the post (total 8):
Patron, yakel, Kostas_FI, renegade, Gregk19262000, Azrael, paok-porter1337, Polichni1926
Irishman

Δημοσίευση από Irishman »

Hayate έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:46
paok_cv έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 18:33 Θα πω κάτι αιρετικό. Τώρα αντικειμενικά ο πατ σε σχέση με όλα τα Γκαρντ που θα έχουμε του χρόνου δεν είναι καλύτερος; Δεν ξέρω πως είναι στις προπονήσεις ή σαν χαρακτήρας αλλά θα τον ήθελα στην ομάδα.

Επισης το ρόστερ στα δικά μου μάτια δεν φαινεται να είναι τέτοιο που λες πάω και χτυπάω eurocup.

Και η απώλεια μπουτσκου σημαντική. Πολύ κρίμα να αφήνουμε τέτοιους ανθρώπους εκτός. Και σκεφτείτε ότι τον μπουτσκο τον έχουν αποθεώσει και ο ζντοβτς και πολύ περισσότερο ο κανσελιερι πέρυσι. Συν το ότι ήταν βοηθός από εποχή Σουλη.

Το μόνο θετικό είναι ότι όντως έχουμε πάλι προπονηταρα. Μακάρι οι παίχτες που έχουμε να είναι αυτοί που όντως του κάνουν τη δουλειά και να διαψευστώ. Αλλά εν τελει στα δικά μου μάτια δε θα έχουμε και καμία ομάδα φόβητρο που θα έχει στο τσεπάκι της την τρίτη θέση και θα κοιτάει παραπάνω.
Μια ψιλο-οκ ομάδα θα έχουμε...αυτό και έναν αξιοπρεπή προπονητή -Ευρωλιγκάτος είναι, αλλά όχι ελίτ. Με αυτό το ρόστερ, μέχρι 4η θέση στη GBL και στους 16 (βαριά στους 8, με υπέρβαση) στο Γιούροκαπ. Πάντως, ωραία τα παραμύθια που πούλησαν τα παπαγαλάκια του Τέλη -τα πίστεψα κι εγώ, παρασυρόμενος από το αίσθημα αισιοδοξίας- για μπάτζετ 20 εκατομμύρια, για παικταράδες, για...για...για... Εδώ γράφτηκε ότι η είσοδος του Τέλη στον ΠΑΟΚ, θα αλλάξει το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Γενικά τεράστια απογοήτευση και γίνεται χειρότερο, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει ο γείτονας. Τέλος πάντων, πάμε κι όπου βγει....

Συγνώμη αλλά οι κουμπαριες Ζηση-Σπανουλη,οι δανεικοι από γαύρο ,ο Αντετοκούμπο που έκανε τα κονέ με το Σιαο,ο προπονητής που ήρθε περιμένοντας να κάνει το επόμενο βήμα μόλις φύγει ο Μπαρτζώκας στα μάτια μου δείχνουν πολύ επιφανειακές κινήσεις,κινήσεις εντυπωσιασμού.Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω.
"Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω" Έγινα σκουλήκι και δε το κατάλαβα; Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει και τόσο δημοφιλή άποψη δεν είναι ΠΑΟΚ; Οκ...
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:36
Dimitrisou έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:26 Εγώ πάντως θα άκουγα τον Σιλντς αντί του Ταίρι που θα βοηθάει και στο 3 και έναν ξένο στο 3 που να είναι ψηλός αθλητικός με καλό μακρινό σουτ..
Καλο, εφοσον κρατησεις... Φιλλιο.
Ναι ισχύει ότι θα θέλεις τον Φιλλιο η κάποιον Έλληνα κοντο αλλά ακόμη και ο Φιλλιος να μην είναι ,είναι πιο εύκολο να βρεις στην αγορά Έλληνα κοντο παρά ψηλό που πιστεύω θα χρειαστεί αν μείνει Ταίρι και έρθει μόνο τριάρι ξένος.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

palok έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:56
Καλός ο ΠΑΟΚ αλλά για να τον δούμε και με το θεωρητικό ρόστερ του Βασίλη Σπανούλη, του μεγαλύτερου έλληνα μπασκετμπολιστα μετά το Νίκο Γκάλη.
tolis14 έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:05
Δηλαδή τώρα ο αυτοκράτορας θα τιμάει δύο παίκτες; Γκάλη και Σπανούλη; Και πως θα το οργανώσουν; Δευτέρα ας πούμε τον Γκάλη και Τετάρτη τον Σπανούλη;
Dimitrisou έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:24
Κυριακή-Ελλαδα Γκάλη ,Πέμπτη-Ευρωπη Σπανούλη.
katafraktos έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:15
Ο μπουγάτσας καλύτερα λόγια έχει πει
Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 21:16
Ακομα και το The Irishman του Σκορσεζε πιο αισιοδοξο ηταν!
Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω.
8-) :lol: χαχαχα :opaokara: ♡u guys
These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
katafraktos, Maurice_Escargot
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο οαρισ του Βασίλη Σπανούλη φέτος να κερδίσει στο Παλατάκι μετά τις 3 Μαϊου του 2017 που ήταν η τελευταία φορά ; Έχω αγχωθει κάπως
These users thanked the author The_Analyst_4 for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ποιος ρούλη ρε, τους βρυκόλακες του λεκανοπεδίου θα πρέπει να κοιτάμε στα επόμενα 1-2 χρονια όχι του πειραματοζωκουμπος. Απλά θα πρέπει ο Τελης να συνοδητοποιησει ότι πρέπει να εξυγιάνει την αμαρτωλή εοκ όπως έκανε ο Ιβαν στη μπάλα, αλλιώς κάνα κυπελλάκι και άμα ότι μπατζετ και να στήσεις.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Πράγματι και γι αυτόν το λόγο προτιμώ Ευρωκάπ μέχρι να (αν) εξυγιανθεί η Ευρωλίγκα. Τι να το κάνω να είμαι σε διοργάνωση που δεν θα υπάρχει περίπτωση να το πάρω, ότι και να κάνω;
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Στην Θεσσαλονίκη ο Νικ :opaokara:
These users thanked the author GianD for the post (total 2):
margas, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

GianD έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 08:13 Στην Θεσσαλονίκη ο Νικ :opaokara:
Καλημέρα φίλε. Βγήκε πουθενά και το διάβασες;
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Ναι το έβγαλε το μετρό ότι ήρθε τα ξημερώματα

Καλημέρα σε όλους
These users thanked the author GianD for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Irishman έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 22:03

"Απο το διπλό με την Ατλέτικο είχατε να νιώσετε τόσο χαρά βέβαια οπότε σας καταλαβαίνω" Έγινα σκουλήκι και δε το κατάλαβα; Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει και τόσο δημοφιλή άποψη δεν είναι ΠΑΟΚ; Οκ...
Μήπως είσαι ο Νίκος ο μουστάρδας ε ο μπιυγατσας?ταβάνι μας η 4 θέση και δεν πάμε πουθενά ?εγώ που χρεώνω στον τέλη όλα τα προβλήματα του συλλόγου από 16 Ιουνίου του 2025,δεν λέω τέτοιες να μην πω χτιζετε μια ομάδα πού δύσκολα τα επόμενα χρονιαυνα τα βάλει με ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ αλλά τρίτη και θέση και κατάκτηση eurocap είναι πολύ εφικτοί στόχοι
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Δεν είναι θέμα δημοφιλούς ή όχι άποψης.

Θέμα είναι ότι πριν καν ολοκληρωθεί το ρόστερ, πριν καν δεις τις κινήσεις του Άρη (απόλυτα θεμιτό και λογικό να υπάρχει σύγκριση), πριν καν δεις τι κινήσεις θα κάνουν οι ανταγωνιστές μας στο Eurocup, πριν καν, πριν καν, εσύ προεξοφλείς μια ολόκληρη χρονιά, βάζοντας ταμπέλα ως αποτυχημένη.

Αν με 10-12 εκατομμύρια μπατζετ η ομάδα βγει 4η στο πρωτάθλημα και δεν πάρει το ευρωπαϊκό, ναι η χρονιά θα είναι αποτυχημένη.

Αλλα προς τι όλη αυτή η μιζέρια δεν καταλαβαίνω και η προεξόφληση μιας ολόκληρης χρονιάς ενώ δεν έχουμε μπει καν καλά καλα στο καλοκαίρι

Αυτά τα περί 20 εκατομμυρίων μπατζετ ακουγουνταν ΜΟΝΟ με την προϋπόθεση να έπαιζε η ομάδα Ευρωλίγκα. Πιστεύω θα ήταν ουτοπικό να πιστεύαμε πως οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα θα έκανε μπατζετ στο Eurocup άνω των 20 εκατομμυρίων
These users thanked the author GianD for the post:
yakel
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 14 Ιουν 2026, 20:25
renegade έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 23:26 Σήμερα που μιλάμε ο Καρινγκτον είναι καλύτερος παίκτης του Ταιρι.
Ο Ταιρι όμως αφήνει κάποια ερωτηματικά στο που μπορεί να φτάσει .
Λόγω των προσόντων του,αν αποφασίσει να αφοσιωθεί στην άμυνα μπορεί να γίνει ένας πολύ υψηλού επιπέδου αμυντικός πάνω στην μπάλα
Επίσης πρέπει να βελτιώσει πολύ τις αποφάσεις του όταν έχει την μπάλα. Στα παιχνίδια που οι αντίπαλοι τον πίεσαν και τον έβαλαν να πασάρει είχε πάρα πολλά λάθη.
Αν δεν δείξε σημαντική βελτίωση σε αυτόν τον τομέα το ταβάνι του θα είναι το Eurocup
ο Tyree δυστυχώς συγκεντρώνει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να μην είναι το ίδιο καλός στη νέα σεζόν.
1. δε θα έχει τη μπάλα τόσο στα χέρια.
2. Δε θα ναι πρώτη επιλογή για την εκδήλωση επίθεσης
3. τις λάθος πάσες δύσκολα τις βελτιώνει ένας παίκτης, πρέπει να είναι πραγματικός μελετητής του παιχνιδιού για να το κάνει (έχουμε δει τέτοιους αλλά είναι σπάνιοι, δε μιλάω για επίπεδο Κόμπι αλλά για επίπεδο Μπάρλοου)
4. στην άμυνα θα εκτεθεί περισσότερο απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους

αν ο Κάριγκτον είναι καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή, και αν είναι καλύτερος αμυντικός, τον προτιμώ, με τη λογική ότι θέλουμε παίκτη να ενταχθεί αθόρυβα στο σύνολο και να είναι ένα χρήσιμο γρανάζι. Δε βλέπω τον Ταϊρί να το κάνει αυτό χωρίς γκρίνιες στα αποδυτήρια...
ίσα ίσα επειδή δεν θα έχει τόσο την μπάλα στα χέρια του και δεν θα χρειάζεται να περνάνε τα πάντα από αυτόν (οργάνωση, εκτέλεση κλπ) και δεν θα πέφτει όλη η άμυνα πάνω του, τότε ίσως θα είναι ακόμα καλύτερος

θα έχει και πιο καθαρό μυαλό αλλά και θα είναι και λιγότερο κουρασμένος ώστε και καλύτερες αποφάσεις να παίρνει και λιγότερα λάθη να κάνει
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ο τύπος με τα 1-2 ποστ είναι ή βαλτός σκώληξ ή παντελώς άσχετος με το άθλημα, κι ήρθε να μας πει τη γνώμη του,
αγνοείστε πολύ κακώς απαντάτε τα αυτονόητα.
Θα υπάρξουν κι άλλοι. Τα αριανά ανακάλυψαν το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και ασχολούνται, φυσικά γιατί εσφιξαν οι κώλοι και ανησυχούν.

Άσπονδοι φίλοι συμπολίτες, μεγαλώσαμε με την κόντρα μας και μάθαμε μπάσκετ όλη την Ελλάδα, πριν φύγουν τα πάντα στη χαβούζα.
Δε θα πρέπει να μας χαλάει ούτε εμάς ούτε εσάς ο ανταγωνισμός που διαφαίνεται στο εγγύς μέλλον, θα ανεβάσει το ενδιαφέρον για τις ομάδες μας. Και στο τέλος θα κερδίσει αυτός που θα κάνει καλύτερη δουλειά σε βάθος. Προσδεθείτε...
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 5):
paok-porter1337, Patron, Metagrafakias, Hayate, Gregk19262000
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

GianD έγραψε: Δευ 15 Ιουν 2026, 08:53

Δεν είναι θέμα δημοφιλούς ή όχι άποψης.

Θέμα είναι ότι πριν καν ολοκληρωθεί το ρόστερ, πριν καν δεις τις κινήσεις του Άρη (απόλυτα θεμιτό και λογικό να υπάρχει σύγκριση), πριν καν δεις τι κινήσεις θα κάνουν οι ανταγωνιστές μας στο Eurocup, πριν καν, πριν καν, εσύ προεξοφλείς μια ολόκληρη χρονιά, βάζοντας ταμπέλα ως αποτυχημένη.

Αν με 10-12 εκατομμύρια μπατζετ η ομάδα βγει 4η στο πρωτάθλημα και δεν πάρει το ευρωπαϊκό, ναι η χρονιά θα είναι αποτυχημένη.

Αλλα προς τι όλη αυτή η μιζέρια δεν καταλαβαίνω και η προεξόφληση μιας ολόκληρης χρονιάς ενώ δεν έχουμε μπει καν καλά καλα στο καλοκαίρι

Αυτά τα περί 20 εκατομμυρίων μπατζετ ακουγουνταν ΜΟΝΟ με την προϋπόθεση να έπαιζε η ομάδα Ευρωλίγκα. Πιστεύω θα ήταν ουτοπικό να πιστεύαμε πως οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα θα έκανε μπατζετ στο Eurocup άνω των 20 εκατομμυρίων
Φίλε μου και 4η 5η 6η να βγει η ομάδα και ευρωπαϊκό να μην πάρεις η χρόνια ΔΕΝ θα είναι αποτυχημένη. Μην πέφτετε στην παγίδα των τοπικών και μη δημοσιολογων, οι οποίοι εφαρμόζουν την πανάρχαια και απολύτως ντεμοντε και ξεπερασμένη λογική "ανεβάζω τον πήχη στον Θεό για να δημιουργήσω ίντριγκα σε περίπτωση που η ομάδα δεν πετύχει αυτά που ποτέ δεν υποσχέθηκε".

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που παίζαμε με PG τον Δεμιρτζη και FW τον Τσακαλερη (καλά να είναι τα παιδιά). Οπότε "καλοπροαίρετα" σχόλια όπως αυτό που παρέθεσες δεν θα έπρεπε καν να ανακυκλώνονται. Ναι ξέρουμε, κριτική και ελευθερια στην αποψη και δικαιωματισμος στα ουράνια απλά για να κριτικάρουμε χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα. Κούραση απλά.
These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
Patron
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”