gervasio artigas έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 18:14 καποιοι επιβεβαιωνουν τον ΤΣΑΡΟΥΧΗ
Στην ελλαδα είσαι οτι δηλωσεις
Μερικοι δηλωνουν "οπαδοί του ΠΑΟΚ" και νομιζουν οτι ειναι κιολας
Razvan Lucescu VI
- Shivaspace
Re: Razvan Lucescu VI
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- leomatos88
Επειδή αφορά τεχνικό θέμα θα σου πω ότι για να μιλήσει ο λουτσεσκου με ομάδα θα πρέπει να έχει την άδεια του ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν γραφόταν για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας ο ραζβαν ανέφερε ότι έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει οι Τούρκοι να απευθυνθούν σε αυτον.Rafa_46 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 19:46Μεγάλε έχεις μαύρα μεσάνυχτα εάν θεωρείς ότι μια εταιρεία οφείλει σε έναν εργαζόμενο αποζημίωση παρόλο που ο εργαζόμενος έφερε προσφορά μέσω των μάνατζερ του την οποία απέρριψε.. αυτό δεν είναι σοβαρό ούτε η ΠΑΕ οφείλει τίποτα σε κανέναν υπαλληλο... Όλοι όπως και εμείς είμαστε περαστικοί... Ας φύγει ο κύριος παντελονατος όπως δήλωσε χωρίς να ζητήσει κάτι παραπάνω για να δείξει επιτέλους κάτι διαφορετικό από αυτό που δηλώνει η καταγωγή του .... Γιατί τόσα χρόνια καλά ξέρει να τα βάζει στο πορτοφολακι τουPellaios έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 17:47 Για σιγά ρε παιδιά γιατί εδώ θα τρελαθουμε.......
Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά η αποζημίωση απόλυσης του ραζβαν είναι 2Μ και το buy out 4M.
Εάν είσαι παντελονατος λες, οκ νομίζω ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί, σε αγαπάω, σε τιμώ για όσα έχεις κάνει, πάρε τα 2Μ και όλα καλά.
Όμως από όσα είναι γνωστά η διοίκηση έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με τους καταριανους για το buy out και ορισμένοι γράφουν ότι συμφώνησαν κοντά στα 2.5 Μ. Από την άλλη η διοίκηση διαδίδει ότι ο ραζβαν κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του και δεν δηλώνει οικειοθελή αποχώρηση για να εισπράξει αποζημίωση....
Για να κάνουμε την σούμα από το διαζύγιο η ΠΑΕ θέλει να βγάλει 2.5 Μ και ο ραζβαν να χάσει 2Μ.
Επίσης άλλοι λένε ότι η φάση με την Μπεσίκτας δεν προχώρησε γιατί οι Τούρκοι δεν έδιναν πάνω 900 κατοσταρικα.
Ε... πείτε μου τώρα εσείς ποιος είναι ο παντελονατος και ποιος είναι ο κακομοίρης μπατιρης......
Και επειδή αυτά είναι γνωστά στην πιάτσα των μανατζαρεων πείτε μου ποιο σοβαρό όνομα θα έρθει να αναλάβει την ομάδα.
Σε έναν προπονητή σαν το ραζβαν το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνεις είναι να του δώσεις τα δύο μύρια και να το ευχαριστήσεις για όσα σου έχει προσφέρει.
Εάν δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις, πιαστον, παρακάλεσε τον να σου χαρίσει τα δύο μύρια και ο ραζβαν θα σου τα χαρίσει γιατί ο Ρουμάνος μπορεί να είναι διάφορα άλλα έχει καρδιά μικρού παιδιού.
Αλλά κατά πως φαίνεται ουδείς σοβαρός προπονητής δεν είναι διαθέσιμος να έρθει σε αυτές τις καταστάσεις και για άλλη μια φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές......
Από ορισμένους έχει αναφερθεί ότι κατά τις διαπραγματεύσεις με τους καταριανους ο ραζβαν ζήτησε την επίσημη άδεια του ΠΑΟΚ να μπει σε διαπραγματεύσεις αλλά αυτή δεν του δόθηκε
-
LEMMY PAOK 1997
Ρατσιστικό είναι ότι ο προπονητής της ομάδας είναι Ρουμάνος... Ορισμένοι έχετε χάσει λίγο την μπάλα ετσι....?Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 19:48 @Rafa_46 ρατσιστικές εκφράσεις δεν έχουν θέση εδώ μέσα.
έφυγες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LEMMY PAOK 1997 την Παρ 12 Ιουν 2026, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντε να γίνουν οι μεταγραφές σήριαλ το καταλαβαίνω. Δεν είναι η πρώτη φορά.
Αλλά σήριαλ για τον προπονητή ενώ έχεις προπονητή ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Εχεις τον Λουτσέσκου που έχει συμβόλαιο. Ξεκινάς με αυτόν, κάνεις και τις μεταγραφές και τέλος.
Αν έρθει κάποια πρόταση που θα αφορά την ρήτρα του τότε, έχοντας κάνει ήδη μια προεργασία αλλάζει το πράγμα. Αλλά αυτό αφορά το μέλλον και όχι το παρόν.
Αλλά σήριαλ για τον προπονητή ενώ έχεις προπονητή ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Εχεις τον Λουτσέσκου που έχει συμβόλαιο. Ξεκινάς με αυτόν, κάνεις και τις μεταγραφές και τέλος.
Αν έρθει κάποια πρόταση που θα αφορά την ρήτρα του τότε, έχοντας κάνει ήδη μια προεργασία αλλάζει το πράγμα. Αλλά αυτό αφορά το μέλλον και όχι το παρόν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ξαναδιάβασε το ποστ και καλωσόρισες στο φόρουμ.LEMMY PAOK 1997 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:06Ρατσιστικό είναι ότι ο προπονητής της ομάδας είναι Ρουμάνος... Ορισμένοι έχετε χάσει λίγο την μπάλα ετσι....?Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 19:48 @Rafa_46 ρατσιστικές εκφράσεις δεν έχουν θέση εδώ μέσα.
έφυγες
Ελπιδοφόρο 1ο ποστ.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 10):
- nunies4, TylerDurden, Dimitrisou, astral, Dimitris_L4, margas, jibbie, Montrealiotis, Ορτζονικίδης, Ally Samagoal
Σωστή επισήμανση για τον χαρακτηρισμο , το Μπαν δε θα το κρίνω εγώ, αλλά η ουσία της ανάρτησης έχει βάση. Είτε είχε άδεια από τον ΠΑΟΚ για διαπραγματεύσεις και τις έκανε σωστά , είτε δεν είχε άδεια από τον ΠΑΟΚ και παρά ταύτα τις έκανε. Άρα θεωρητικά καταλαβαίνω εγώ ότι θέλει να φύγει , όχι ότι θέλουν να τον διώξουν.. αν λοιπόν θέλει να φύγει αλλά δε θέλει και η νέα του ομάδα να πληρώσει το buy out θα πρέπει να το διαπραγματευτεί, όχι να ζητήσει αποζημίωση, γιατί η πλημμελής εκπλήρωση είναι από την πλευρά του. Αν δεν ήθελε να φύγει (άρα από πού προκύπτουν οι διαπραγματεύσεις? Ο ΠΑΟΚ τις έκανε και του είπε σου βρήκαμε ομάδα φεύγεις για Κατάρ και με λιγότερα φράγκα? ) τότε μπορούμε να συζητάμε για το αν θα έπρεπε να του δώσει η ΠΑΕ αποζημίωση. Αλλά και κερατάς και δαρμενος δεν υπάρχει στην ελεύθερη αγορά τουλάχιστον όταν πρόκειται για το ισχυρό μέρος τον διαπραγματεύσεων.
Πολλά κενά υπάρχουν και δεν συνδέονται προς το παρόν όλες οι τελείες, για αυτό και η κριτική θα πρέπει να είναι μετρημένη.
Πολλά κενά υπάρχουν και δεν συνδέονται προς το παρόν όλες οι τελείες, για αυτό και η κριτική θα πρέπει να είναι μετρημένη.
-
Dimitrisou
Α καλά ..LEMMY PAOK 1997 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:06Ρατσιστικό είναι ότι ο προπονητής της ομάδας είναι Ρουμάνος... Ορισμένοι έχετε χάσει λίγο την μπάλα ετσι....?Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 19:48 @Rafa_46 ρατσιστικές εκφράσεις δεν έχουν θέση εδώ μέσα.
έφυγες
- Dimitris_L4
Ε θα μου πειτε τι πιο συνηθες..gk.box16 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 18:29 Η διοίκηση εκτός από το θέμα Λουτσεσκου έχει αφήσει να σέρνονται
Το θέμα του Γιαννούλη
Το θέμα των ανανεώσεων
Το θέμα του προγραμματισμού των μεταγραφών
Γενικά όλα τα σοβαρά σέρνονται επί μακρόν
Επειδή αρχίζουμε να συζητάμε για την ουσία μιας διαπραγμάτευσης που κακώς, για εμένα επιλέχθηκε να διευθετηθεί με στυγνά επαγγελματικούς όρους.epitropos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:32 Σωστή επισήμανση για τον χαρακτηρισμο , το Μπαν δε θα το κρίνω εγώ, αλλά η ουσία της ανάρτησης έχει βάση. Είτε είχε άδεια από τον ΠΑΟΚ για διαπραγματεύσεις και τις έκανε σωστά , είτε δεν είχε άδεια από τον ΠΑΟΚ και παρά ταύτα τις έκανε. Άρα θεωρητικά καταλαβαίνω εγώ ότι θέλει να φύγει , όχι ότι θέλουν να τον διώξουν.. αν λοιπόν θέλει να φύγει αλλά δε θέλει και η νέα του ομάδα να πληρώσει το buy out θα πρέπει να το διαπραγματευτεί, όχι να ζητήσει αποζημίωση, γιατί η πλημμελής εκπλήρωση είναι από την πλευρά του. Αν δεν ήθελε να φύγει (άρα από πού προκύπτουν οι διαπραγματεύσεις? Ο ΠΑΟΚ τις έκανε και του είπε σου βρήκαμε ομάδα φεύγεις για Κατάρ και με λιγότερα φράγκα? ) τότε μπορούμε να συζητάμε για το αν θα έπρεπε να του δώσει η ΠΑΕ αποζημίωση. Αλλά και κερατάς και δαρμενος δεν υπάρχει στην ελεύθερη αγορά τουλάχιστον όταν πρόκειται για το ισχυρό μέρος τον διαπραγματεύσεων.
Όπως ανέφερα η αποζημίωση απόλυσης του ραζβαν είναι 2Μ και η ρήτρα αποδέσμευσης 4Μ. Εάν πληρωθεί ρήτρα αποδέσμευσης η ΠΑΕ δεν οφείλει αποζημίωση απόλυσης.
Με τον ΠΑΟΚ να έχει βγει στην γύρα για προπονητή εδώ και ένα μήνα, και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και ραζβαν το θέμα περνάει καθαρά στα μανατζερικα γραφεία και στους όρους των συμβολαίων. Άλλωστε ως και ονόματα με τα οποία συζητουσε ο ΠΑΟΚ είχαν διαρρεύσει
Επομένως αυτός που δίνει το σήμα ότι ο λουτσεσκου είναι ο ΠΑΟΚ και όχι ο ραζβαν. Λογικό είναι οι μάνατζερ να Χ προτείνουν το ραζβαν σε όσες ομάδες μπορούν (προμήθειες παίρνουν....)
Για να φύγει ο ραζβαν από το ΠΑΟΚ υπάρχουν τρεις οδοί, είτε ο ΠΑΟΚ πληρώνει 2Μ αποζημίωση και τέλος, είτε τον εξαναγκάζει σε παραίτηση οπότε δεν πληρώνει τίποτα αλλά χάνει ο ραζβαν δύο μύρια, είτε μπαίνει σε διαπραγμάτευση για την ρήτρα αποδέσμευσης που είναι 4 μύρια οπότε σε αυτήν την περίπτωση κερδίζει ολόκληρη της ρήτρα αποδέσμευσης Προφανώς στο ΠΑΟΚ συμφέρει να διαλέξει την οδό της ρήτρας αποδέσμευσης, δευτερευόντως την παραίτηση και καθόλου την αποζημίωση απόλυσης
Από την άλλη τον λουτσεσκου τον συμφέρει η αποζημίωση απόλυσης, προφανώς δεν συζητάει την παραίτηση και δεν τον βολεύει η ρήτρα αποδέσμευσης γιατί η ομάδα που θα τον προσλάβει θα την αφαιρέσει από το συμβόλαιο του.
Αυτή είναι η κατάσταση αυτήν την στιγμή και δυστυχώς είναι αδιέξοδο γιατί από την στιγμή που το θέμα πήγε στους όρους των συμβολαίων και τους μάνατζερ κανείς δεν πρόκειται να κάνει πίσω και όλο αυτό είναι για το κακό του ΠΑΟΚ.
Αυτό ήταν και το νόημα του σως άκομψου αρχικου μου ποστ.
Αλλά πραγματικά έχω βαρεθεί όλα αυτά τα χρόνια με τα σήριαλ του μειτε του ντελια τώρα του ραζβαν και αυριο δεν ξέρω ποιου να βγάζουμε ένα μενταλιτε που δεν θέλω να το χαρακτηρίσω.....
Pellaios έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 21:07Επειδή αρχίζουμε να συζητάμε για την ουσία μιας διαπραγμάτευσης που κακώς, για εμένα επιλέχθηκε να διευθετηθεί με στυγνά επαγγελματικούς όρους.epitropos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:32 Σωστή επισήμανση για τον χαρακτηρισμο , το Μπαν δε θα το κρίνω εγώ, αλλά η ουσία της ανάρτησης έχει βάση. Είτε είχε άδεια από τον ΠΑΟΚ για διαπραγματεύσεις και τις έκανε σωστά , είτε δεν είχε άδεια από τον ΠΑΟΚ και παρά ταύτα τις έκανε. Άρα θεωρητικά καταλαβαίνω εγώ ότι θέλει να φύγει , όχι ότι θέλουν να τον διώξουν.. αν λοιπόν θέλει να φύγει αλλά δε θέλει και η νέα του ομάδα να πληρώσει το buy out θα πρέπει να το διαπραγματευτεί, όχι να ζητήσει αποζημίωση, γιατί η πλημμελής εκπλήρωση είναι από την πλευρά του. Αν δεν ήθελε να φύγει (άρα από πού προκύπτουν οι διαπραγματεύσεις? Ο ΠΑΟΚ τις έκανε και του είπε σου βρήκαμε ομάδα φεύγεις για Κατάρ και με λιγότερα φράγκα? ) τότε μπορούμε να συζητάμε για το αν θα έπρεπε να του δώσει η ΠΑΕ αποζημίωση. Αλλά και κερατάς και δαρμενος δεν υπάρχει στην ελεύθερη αγορά τουλάχιστον όταν πρόκειται για το ισχυρό μέρος τον διαπραγματεύσεων.
Όπως ανέφερα η αποζημίωση απόλυσης του ραζβαν είναι 2Μ και η ρήτρα αποδέσμευσης 4Μ. Εάν πληρωθεί ρήτρα αποδέσμευσης η ΠΑΕ δεν οφείλει αποζημίωση απόλυσης.
Με τον ΠΑΟΚ να έχει βγει στην γύρα για προπονητή εδώ και ένα μήνα, και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και ραζβαν το θέμα περνάει καθαρά στα μανατζερικα γραφεία και στους όρους των συμβολαίων. Άλλωστε ως και ονόματα με τα οποία συζητουσε ο ΠΑΟΚ είχαν διαρρεύσει
Επομένως αυτός που δίνει το σήμα ότι ο λουτσεσκου φεύγει είναι ο ΠΑΟΚ και όχι ο ραζβαν. Λογικό είναι οι μάνατζερ να προτείνουν τον ραζβαν σε όσες ομάδες μπορούν (προμήθειες παίρνουν....)
Για να φύγει ο ραζβαν από το ΠΑΟΚ υπάρχουν τρεις οδοί, είτε ο ΠΑΟΚ πληρώνει 2Μ αποζημίωση και τέλος, είτε τον εξαναγκάζει σε παραίτηση οπότε δεν πληρώνει τίποτα αλλά χάνει ο ραζβαν δύο μύρια, είτε μπαίνει σε διαπραγμάτευση για την ρήτρα αποδέσμευσης που είναι 4 μύρια οπότε σε αυτήν την περίπτωση κερδίζει ολόκληρη της ρήτρα αποδέσμευσης Προφανώς στο ΠΑΟΚ συμφέρει να διαλέξει την οδό της ρήτρας αποδέσμευσης, δευτερευόντως την παραίτηση και καθόλου την αποζημίωση απόλυσης
Από την άλλη τον λουτσεσκου τον συμφέρει η αποζημίωση απόλυσης, προφανώς δεν συζητάει την παραίτηση και δεν τον βολεύει η ρήτρα αποδέσμευσης γιατί η ομάδα που θα τον προσλάβει θα την αφαιρέσει από το συμβόλαιο του.
Αυτή είναι η κατάσταση αυτήν την στιγμή και δυστυχώς είναι αδιέξοδο γιατί από την στιγμή που το θέμα πήγε στους όρους των συμβολαίων και τους μάνατζερ κανείς δεν πρόκειται να κάνει πίσω και όλο αυτό είναι για το κακό του ΠΑΟΚ.
Αυτό ήταν και το νόημα του ισως άκομψου αρχικου μου ποστ.
Αλλά πραγματικά έχω βαρεθεί όλα αυτά τα χρόνια με τα σήριαλ του μειτε του ντελια τώρα του ραζβαν και αυριο δεν ξέρω ποιου να βγάζουμε ένα μενταλιτε που δεν θέλω να το χαρακτηρίσω.....
To οτι ο ΠΑΟΚ διοικείται σαν κωλοχανείο δεν σημάνει ότι ο Ρασβαν δεν είναι για 2η συνεχόμενη χρονιά πλήρως ταπεινωμενος και αποτυχημένοςGeorge Best4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 19:08Θα μας τρελάνεις εσύ... Πρώτος πρώτος εκραζες Ραζβαν αλλά τώρα δεν εκπλήσσεσαι... Το θεωρείς λογικό στον πλανήτη ΠΑΟΚ να υπάρχει αυτή η κατασταση? Όταν ο οργανισμός λειτουργεί έτσι είναι δυνατόν να σου φταίει ο προπονητής?
Ότι ζήσαμε πέρυσι ζούμε και φέτος. Κλείσαμε μήνα χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται και αν έχουμε προπονητή. Η διοίκηση είναι εξαφανισμένη και κάθε εβδομάδα ακούμε από Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις.
Δε γίνεται με τον τρόπο και τους ρυθμους που λειτουργεί η ομάδα , αν αλλάξει ο προπονητής να πάει καλύτερα. Μόνο χειρότερα θα παει.
Αν νονίζουν κάποιοι ότι άλλαξε σε κάτι ο ΠΑΟΚ επειδή η Κοντζάρεβα δεν είναι CEO κάνουν τεράστιο λάθος. Από όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, τόσα χρόνια δεν είχε αυτόν τον τίτλο (με εξαίρεση πολύ πρόσφατα), αλλά τα οικονομικά, που είναι το πιο σημαντικό περνούν από αυτήν. Είναι το νούμερο2 σταθερά μετά τον Ιβάν. Οπότε σε όλα τα θέματα, όπως και στου προπονητή θα γίνει το ίδιο. Θυμάμαι την ανανέωση Βιεϊρίνια... Ε κάτι τέτοιο θα γίνει και με το Ραζβάν. Θα δει η διοίκηση ότι δε συμφέρει η αποζημίωση ούτε επικοινωνιακά να χωρίσει άσχημα με τον πιο πετυχημένο προπονητή (κατά τη γνώμη μου αν αυτά τα χρόνια ήταν άλλος, όπως ο Άγγελος θα είχε πρισσότερους ή ίδιους τίτλους με πολύ μικρότερες απολαβές, αλλά αυτό είναι υποθετικό σενάριο).
Άρα αυτό που θα γίνει, είναι αυτό που πάντα γίνεται. Δηλαδή θα το τρενάρουν λίγο ακόμη, θα παραμείνει ο προπονητής και θα αναλάβουν δράση οι γνωστοί, να ρίχνουν το φταίξιμο στον λαό του ΠΑΟΚ και τους δημοσιογράφους που είναι όλοι τους πιεστικοί και ανυπόμονοι. Ότι ο προπονητής είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιαο και ότι δεν οφείλουν να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τις φήμες που ο τοξικός περίγυρος του ΠΑΟΚ διαδίδει. Κάτι σαν αυτό, τότε που ο Κυριάκος Κυριάκος μας κουνούσε το δάκτυλο όταν πήραμε το πρωτάθλημα του 2024, λες και αυτό θα έρχονταν αν δεν γίνονταν οι ''ομορφιές'' που έγιναν λίγο πιο πριν...
Άρα αυτό που θα γίνει, είναι αυτό που πάντα γίνεται. Δηλαδή θα το τρενάρουν λίγο ακόμη, θα παραμείνει ο προπονητής και θα αναλάβουν δράση οι γνωστοί, να ρίχνουν το φταίξιμο στον λαό του ΠΑΟΚ και τους δημοσιογράφους που είναι όλοι τους πιεστικοί και ανυπόμονοι. Ότι ο προπονητής είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιαο και ότι δεν οφείλουν να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τις φήμες που ο τοξικός περίγυρος του ΠΑΟΚ διαδίδει. Κάτι σαν αυτό, τότε που ο Κυριάκος Κυριάκος μας κουνούσε το δάκτυλο όταν πήραμε το πρωτάθλημα του 2024, λες και αυτό θα έρχονταν αν δεν γίνονταν οι ''ομορφιές'' που έγιναν λίγο πιο πριν...
- Σουριναμέζος
Ο άλλος δεν έχασε λεπτό για να φτιάξει νέο προφίλLEMMY PAOK 1997 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:06Ρατσιστικό είναι ότι ο προπονητής της ομάδας είναι Ρουμάνος... Ορισμένοι έχετε χάσει λίγο την μπάλα ετσι....?Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 19:48 @Rafa_46 ρατσιστικές εκφράσεις δεν έχουν θέση εδώ μέσα.
έφυγες
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Ally Samagoal