Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Tιποτα τρελο οσο ειδα, συντομα θα ανακοινωθει η συμφωνια με τη ΔΕΚΑ. Δεν ειπε παρασκηνιο με μπουτσκο για να μη στεναχωρησει κοσμο οπως ειπε κ οτι ψαχνουν κατι καλο για 3αρι. Δεν ισχυει αυτη τη στιγμη για σιλντς κ προφανως ουτε για χεζονια
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- dtown, Gregk19262000
όχι όλοιHayate έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 15:41 Όσον αφορά τη Μπεσίκτας και την εκτίμηση μου ότι θα είναι η εκλεκτή ομάδα, προσπάθησα να σκεφτώ αντικειμενικά με τη λογική ότι από τη στιγμή που έπαιξε Eurocup έχει προβάδισμα.Κιαυτο γιατί αν προτιμηθεί ο ΠΑΟΚ μπορεί να γυρίσουν όλα τα υπόλοιπα clubs του Eurocup και να πουν στον Bueno " ρε πως προέκυψαν αυτοί,εμείς μαλακες ειμαστε?".Γενικά συνεχίζω να πιστεύω ότι μιλάμε για μια χρονιά υπομονή έτσι κι αλλιώς.Τωρα αν ο Μυστακιδης έχει τα κονέ και το impact να παίξουμε φέτος ολοι το θέλουμε.
δεν έχουν ανακοινωθεί ως τώρα οι
Περσίδης
Ομορούγι
Ταϊρί
Καλάθης
Αλεξάντερ
Κακλαμανάκης
+ το 3 που θα έρθει και αν έρθει και κάποιος ακόμα
Περσίδης
Ομορούγι
Ταϊρί
Καλάθης
Αλεξάντερ
Κακλαμανάκης
Aναμένουμε τις ανακοινώσεις, γιατί σε αυτή τη λίστα υπάρχει η μεγάλη ποιότητα που δεν έχει ανακοινωθεί και πολλά αλλάζουν σε διαφορετική περίπτωση.
Δηλαδή άλλος ΠΑΟΚ με Καλάθη και άλλος χωρίς.
Εκτός απο τη λίστα, κατα τη γνώμη μου σαφέστατα και πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 2 ακόμη πολύ δυνατές μεταγραφές στο 3 και.... για να δούμε.... Κάτι προς το τέλος της μεταγραφικής σεζόν.... μια εκπληξη....
Δηλαδή άλλος ΠΑΟΚ με Καλάθη και άλλος χωρίς.
Εκτός απο τη λίστα, κατα τη γνώμη μου σαφέστατα και πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 2 ακόμη πολύ δυνατές μεταγραφές στο 3 και.... για να δούμε.... Κάτι προς το τέλος της μεταγραφικής σεζόν.... μια εκπληξη....
- These users thanked the author Franky for the post:
- Unpsofable78
Αν και συμφωνώ δεν νομίζω οτι πρέπει να περιμένουμε εξτρα κίνηση πέρα απο το 3αρι. Η για να το πώ καλύτερα δεν βλέπω ξένο άλλο σαν έξτρα κίνηση. Εκτός αν υπάρχει πιθανότητα Ευρωλίγκας. Που κατα την άποψή μου έτσι όπως είναι το ρόστερ θα ζοριστούμε υπερβολικά και χωρίς λόγο. Πλεον θεωρώ οτι φέτος καλύτερα να παίξουμε ευροκαπ.
- namisenoiazei
Είπαμε , αγάλι αγάλι (Καλάθης ακόμα παίζει , λογικό είναι)freemind έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:34 δεν έχουν ανακοινωθεί ως τώρα οι
Περσίδης
Ομορούγι
Ταϊρί
Καλάθης
Αλεξάντερ
Κακλαμανάκης
- katafraktos
Σημερα παιζει η Παρτιζαν με την Ντουμπαι τελικο, αμα χασει τελειωνει
Νομίζω οτι πρέπει να αναμένουμε και μια τρομερή κίνηση που θα θέσει τον ΠΑΟΚ το αδιαμφισβήτικο φαβορί για το Eurocup. Θα γεμίζουν τα γήπεδα της Ευρώπης για να δούνε την ομαδάρα του ΠΑΟΚ.R.A.T.M. έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 11:42 Αν και συμφωνώ δεν νομίζω οτι πρέπει να περιμένουμε εξτρα κίνηση πέρα απο το 3αρι. Η για να το πώ καλύτερα δεν βλέπω ξένο άλλο σαν έξτρα κίνηση. Εκτός αν υπάρχει πιθανότητα Ευρωλίγκας. Που κατα την άποψή μου έτσι όπως είναι το ρόστερ θα ζοριστούμε υπερβολικά και χωρίς λόγο. Πλεον θεωρώ οτι φέτος καλύτερα να παίξουμε ευροκαπ.
Παντως, κυκλοφορεί φοβερό παπατζηλίκι made in psorokostena. Υπάρχει άρθρο που υποστηρίζει οτι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σχεδιάζει να φτιάξει νέο γήπεδο 15.000 θέσεων με 15.000.000. Προφανώς τα σχέδια, οι άδειες, τα εργατικά, τα υλικά, οι εκτάσεις θα είναι δωρεάν, προϊοντα εθελοντισμού και δώρα.
Πραγματικά που απευθυνονται?
- These users thanked the author Franky for the post:
- Montrealiotis
- Unpsofable78
Ο Μάικ Τζέιμς αποχαιρέτησε την Μονακό.
Όσο για το γήπεδο, ευχής έργο θα ήταν να τα βρουν ιδιοκτήτης ΚΑΕ με ΑΣ για έναν δυνατό και αδιαίρετο ΠΑΟΚ.
Τώρα αν αποφασίσει να κάνει άλλο γήπεδο, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ δεν θα καταστραφεί σίγουρα , τουλάχιστον οσο ο Μυστακιδης θα είναι στο τιμόνι και θα έχει τη διάθεση να επενδύει. Τα ερασιτεχνικά τμήματα όμως θα ζημιωθουν σοβαρά και ίσως η απομόνωση του μπασκετικου ΠΑΟΚ να μην είναι τόσο καλή ιδέα και για τον ίδιο.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παραμείνει ένας και αδιαίρετος. Λίγο νερό στο κρασί και οι δύο πλευρές.
Όσο για το γήπεδο, ευχής έργο θα ήταν να τα βρουν ιδιοκτήτης ΚΑΕ με ΑΣ για έναν δυνατό και αδιαίρετο ΠΑΟΚ.
Τώρα αν αποφασίσει να κάνει άλλο γήπεδο, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ δεν θα καταστραφεί σίγουρα , τουλάχιστον οσο ο Μυστακιδης θα είναι στο τιμόνι και θα έχει τη διάθεση να επενδύει. Τα ερασιτεχνικά τμήματα όμως θα ζημιωθουν σοβαρά και ίσως η απομόνωση του μπασκετικου ΠΑΟΚ να μην είναι τόσο καλή ιδέα και για τον ίδιο.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παραμείνει ένας και αδιαίρετος. Λίγο νερό στο κρασί και οι δύο πλευρές.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- Franky, rockcity4
-
Dimitrisou
Μην σου φανεί περίεργο αν δεν βρει αυτό που θέλει γιουριολιγκ να έρθει κοντά μας.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:58 Ο Μάικ Τζέιμς αποχαιρέτησε την Μονακό.
Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να τα βρουν με ΑΣ.
Δεν γίνεται να συνεχιστούν οι κόντρες,έχει καταντήσει αηδία.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- Unpsofable78, rockcity4
Aς κάνει οτι θέλει με το γήπεδο, απλά το 2026 με 15εκ ευρώ δεν φτιάχνεις γήπεδο 15.000 θεσεων. Ισως μπαλόνι με πτυσσόμενες κερκίδες για 2-3χιλ άτομα.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:58 Ο Μάικ Τζέιμς αποχαιρέτησε την Μονακό.
Αν βάλεις ακόμη ένα μηδενικό, τότε φτιάχνεις γηπεδάρα.
Για να δούμε.
- Unpsofable78
Εγώ και για το ποσό που γράφτηκε για το προπονητικό απόρησα αλλά τέλος πάντων. Ας δούμε τι θα γίνει πρώτα.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- Franky
Δεν παίζει ο Μπέικον λόγω τιμωρίας, άρα θα κάνουμε υπομονή νομίζω μέχρι την άλλη βδομάδαkatafraktos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 12:01 Σημερα παιζει η Παρτιζαν με την Ντουμπαι τελικο, αμα χασει τελειωνει
Τι ποσο γραφτηκε;Unpsofable78 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 14:30 Εγώ και για το ποσό που γράφτηκε για το προπονητικό απόρησα αλλά τέλος πάντων. Ας δούμε τι θα γίνει πρώτα.