Ποιο κάζο ? Το αυτονόητο έγινε. Παρέμεινε στην μεγαλύτερη ομάδα που παίρνει τίτλους και παίζει ευρώπη.geobila έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 12:02 οι γειτονες τι καζο φαγανε παλι?
Ανανεωσε ο Φουντας στον ΟΦΗ....
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kenny4 την Τετ 10 Ιουν 2026, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Shivaspace
η καλύτερη ομάδα του δεύτερου γύρου λέει ο τρόμπας..στα τσακίδια κι εσύ και τα δρεπάνια σου!
-
gervasio artigas
Επειδή ο ΜΠΕΝΙΤΕΘ ειναι ΣΟΒΑΡΟΣ και δεν λέει μαλακιες είπε και κατι ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ που κανονικά σηκωνει μεχρι και παρεμβαση δικαστικης αρχης
Οταν λεει "μου ειπαν να βγουμε τεταρτοι-ξέχνα το Γιουροπα" ειναι σαν να λέει οτι του ειπαν είτε "μην ασχολεισαι με το αποτελεσμα των αγωνων" ειτε "χασε ολα τα παιχνιδια"
Αυτό λειτουργει υπέρ του "ανταγωνισμου" και της "αμιλλας" και του "ευ αγωνιζεσθαι";;;
και ....αδιαφορος ών έκοψε 4 πόντους από την ΠΑΟΚ και 1 από την ΑΕΚ;;;
Φτιαχτηκε θεσμός πλέι-ωχ για ...ενδιαφερον με τον εναν να λεει επισημα "θελω να βγω τεταρτος στους ....4";;;
Δεν γράφω άλλα γιατι θα κοπούν
Και απλά ειναι Τετάρτη σημερα;;;;
Οταν λεει "μου ειπαν να βγουμε τεταρτοι-ξέχνα το Γιουροπα" ειναι σαν να λέει οτι του ειπαν είτε "μην ασχολεισαι με το αποτελεσμα των αγωνων" ειτε "χασε ολα τα παιχνιδια"
Αυτό λειτουργει υπέρ του "ανταγωνισμου" και της "αμιλλας" και του "ευ αγωνιζεσθαι";;;
και ....αδιαφορος ών έκοψε 4 πόντους από την ΠΑΟΚ και 1 από την ΑΕΚ;;;
Φτιαχτηκε θεσμός πλέι-ωχ για ...ενδιαφερον με τον εναν να λεει επισημα "θελω να βγω τεταρτος στους ....4";;;
Δεν γράφω άλλα γιατι θα κοπούν
Και απλά ειναι Τετάρτη σημερα;;;;
- Shivaspace
κι αυτός είναι τόσο σοβαρός που τους άκουγε ? 
-
gervasio artigas
Φιλε μου ειπες ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ κουβεντα
Πάντως σε αυτές τις "περιπτωσεις" τις "εντολές" τις εκτελουν οι παικτες οχι ο προπονητης
Ο προπονητης οσο και να θελει να παει κοντρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
Το ίδιο εχει γινει και σε μια αλλη ομάδα
Αυτά
Θα μείνει ο Ντάνι Γκαρθία στον γαύρο λένε. Δεν το πιστεύω επουδενί. Ο 36 χρονος μωρέ; Έθαψε τον Μουζακίτη ο «ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ» δάσκαλος Μεντί;; Που χάθηκαν οι ληξίαρχοι του φόρουμ;
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- Mica, nunies4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal
Όσο εμείς βυθιζόμαστε στην κινούμενη άμμο που οι ίδιοι δημιουργούμε, γύρω γύρω γίνονται ενδιαφέροντα πράγματα για τα οποία οι πιο ψαγμένοι ή οι πιο ευρυματικοι του φόρουμ θα μπορούσαν να μας δώσουν τις δικές τους ερμηνείες.
Διαβάζω πως γιατί αλλαγή της τηλεοπτικής στέγης του Κυπέλλου, η νέα συμφωνία θα αποφέρει στην ΕΠΟ σχεδόν 300% αύξηση εσόδων (297% για την ακρίβεια) και για την ονοματοδοσία τους κατά 145% σε σχέση με τα προηγούμενα συμβόλαια.
Σε απόλυτα νούμερα, η νέα συμφωνία θα φερει στα ταμεία το πόσο των 13.140.000 έναντι των 4.220.000 της προηγούμενης τριετίας.
Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση αυτή η τεράστια διαφορά.
Κάποτε στην Αλεξανδρούπολη ερχόντουσαν βαλιτσες. Τώρα οι δουλειές μπορούν να γίνουν αλλιώς, με τάξη και αλφαδια.
Ταυτόχρονα βλέπω νέο όνομα του θεσμού, νέο προσωπικό και αναπόφευκτα γίνονται κάποιοι συνειρμοί.
Τέλος πάντων, δεν είμαι καλός σε αυτά, ας συνεχίσουν το ξετυλιγμα του κουβαριου εμπειρότεροι και ικανοτεροι.
Διαβάζω πως γιατί αλλαγή της τηλεοπτικής στέγης του Κυπέλλου, η νέα συμφωνία θα αποφέρει στην ΕΠΟ σχεδόν 300% αύξηση εσόδων (297% για την ακρίβεια) και για την ονοματοδοσία τους κατά 145% σε σχέση με τα προηγούμενα συμβόλαια.
Σε απόλυτα νούμερα, η νέα συμφωνία θα φερει στα ταμεία το πόσο των 13.140.000 έναντι των 4.220.000 της προηγούμενης τριετίας.
Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση αυτή η τεράστια διαφορά.
Κάποτε στην Αλεξανδρούπολη ερχόντουσαν βαλιτσες. Τώρα οι δουλειές μπορούν να γίνουν αλλιώς, με τάξη και αλφαδια.
Ταυτόχρονα βλέπω νέο όνομα του θεσμού, νέο προσωπικό και αναπόφευκτα γίνονται κάποιοι συνειρμοί.
Τέλος πάντων, δεν είμαι καλός σε αυτά, ας συνεχίσουν το ξετυλιγμα του κουβαριου εμπειρότεροι και ικανοτεροι.
Καλημέρα φίλε marsantos,
Ούτε και γω είμαι έμπειρος για να αποκωδικοποιήσω τα νέα δεδομένα αλλά με την απλή λογική φαίνεται ότι μοιράζεται η τράπουλα όπως κάθε χρόνο σχεδόν.
Ούτε και γω είμαι έμπειρος για να αποκωδικοποιήσω τα νέα δεδομένα αλλά με την απλή λογική φαίνεται ότι μοιράζεται η τράπουλα όπως κάθε χρόνο σχεδόν.
<<Ο Ολυμπιακός έχει κλειδώσει ως γνωστόν την περίπτωση του Μαφέο για την θέση του δεξιού μπακ αλλά εκεί θα πάρει και άλλον παίκτη. Ως προς αυτό το πεδίο μία λύση που εξετάζεται είναι εκείνη του Έλληνα διεθνούς, Μάριου Βρουσάι.>>
Μεταγραφές απο τα πανέρια και αυτοί
Ρίξτε χρήματα να κερδίζετε και τους διαιτητές λέμε
Μεταγραφές απο τα πανέρια και αυτοί
Ρίξτε χρήματα να κερδίζετε και τους διαιτητές λέμε
- These users thanked the author van rooy for the post (total 2):
- marsantos, Ally Samagoal
Επενδύει ο πρόεδρας
Δυτικό μοντέλο διοίκησης 0/10 μεταγραφές πέρσι
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- marsantos, astral, nunies4, Ally Samagoal
Καλημέρα Ολλανδέ παιχταρά.van rooy έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 08:39 <<Ο Ολυμπιακός έχει κλειδώσει ως γνωστόν την περίπτωση του Μαφέο για την θέση του δεξιού μπακ αλλά εκεί θα πάρει και άλλον παίκτη. Ως προς αυτό το πεδίο μία λύση που εξετάζεται είναι εκείνη του Έλληνα διεθνούς, Μάριου Βρουσάι.>>
...
Το γεγονός πως κυνηγάει τον Βρουσάι, στα δικά μου μάτια δείχνει πως ο οσφπ κυνηγάει local και club trained παίκτες.
Ακούω για Λυκογιάννη, έφερε πίσω Φορτούνη.
Για έναν ακόμα λόγο λοιπόν πρέπει να ο Γιαννούλης να καταλήξει σε εμάς και όχι σε αυτούς. Το επικοινωνιακό ίσως έχει τη μικρότερη αξία.
Υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικό ζήτημα.
Οι λίστες των γηγενών διαμορφώνουν ισορροπίες στα ρόστερ. Και το να χαλάσεις το ρόστερ του ανταγωνιστή είναι εξίσου σημαντικό με το να φτιάξεις το δικό σου.
Θα το πω με διαφορετικό τρόπο κι ας ακουστεί περίεργο. Είναι πιο σημαντικό να μην καταλήξει ο Γιαννούλης στον οσφπ από το να έρθει σε εμάς. Αν γίνουν και τα 2 θα ήταν το ιδανικό. Αλλά με τίποτα δεν πρέπει να καταλήξει σε αυτούς.
Οι λίστες είναι μια παρτίδα σκάκι και το υλικό που υπάρχει στη σκακιέρα παίζε μεγάλο ρόλο.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- aivas19, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Έχουμε ακαδημίες εμεις μην ανησυχείς και τόσο ...έρχονται απο πίσω και άλλοι
Σιγά μην παρακαλάμε τον βρουσάι για να φτιάξουμε την ευρωπαική μας λίστα...
υγ. Αν ισχύουν τα ποσά που έχουν γραφτεί για κάτι μεταγραφές μας...συνεχίζω να απορώ γιατί δεν δίνονται σε ελπιδοφόρους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και πρέπει να είναι αλλοδαποί ελπιδοφόροι?
Οι λίστες φίλε μου marsantos είναι όντως πολύ σημαντικές....έχουμε πλέον αθλητικό και τεχνικό δντη οπότε κοιμάμαι ήσυχος.
Σιγά μην παρακαλάμε τον βρουσάι για να φτιάξουμε την ευρωπαική μας λίστα...
υγ. Αν ισχύουν τα ποσά που έχουν γραφτεί για κάτι μεταγραφές μας...συνεχίζω να απορώ γιατί δεν δίνονται σε ελπιδοφόρους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και πρέπει να είναι αλλοδαποί ελπιδοφόροι?
Οι λίστες φίλε μου marsantos είναι όντως πολύ σημαντικές....έχουμε πλέον αθλητικό και τεχνικό δντη οπότε κοιμάμαι ήσυχος.
Γεια σου ακούραστε Βιτόλο.aivas19 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 08:50 Επενδύει ο πρόεδρας
Τι να κάνουμε που έκλεισε έτσι η χρονιά και δεν έχουμε μούτρα να μιλήσουμε.
Από ύμνους σε Αλμέιδα και Μελισσανίδη, καπάκι την επόμενη χρονιά ζήλια για Μεντιλίμπαρ και για μοντέλο προώθησης και αξιοποίησης νέων παικτών του οσφπ και ξανά καπάκι την επόμενη χρονιά, έτσι αόριστα θαυμασμός σε Νίκολιτς και Μάριο.
Τι να κάνουμε όμως. Καλά να πάθουμε. Σκυμμένο κεφάλι και βουλωμένο στόμα τώρα (προφανώς μόνο για μένα μιλάω, όχι για σένα και τους υπόλοιπους), βύθισμα στο βούρκο και υπομονή μέχρι.. μέχρι.. μέχρι.. κάποια μέρα που η μπάλα θα ξαναπάει δοκάρι και μέσα μιας και αυτό είναι το μόνο κριτήριο.Τότε θα μπορούμε να ξαναμιλήσουμε για συστήματα, ποδόσφαιρο,, ατομική ποιότητα, αξιοποίηση νέων κτλ.
Ναι αλλά είπαμε πως πέρα από εμάς, είναι σημαντικό να μην μπορούν και οι άλλοι να κοιμούνται ήσυχοι..van rooy έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 10:44 ...
Οι λίστες φίλε μου marsantos είναι όντως πολύ σημαντικές....έχουμε πλέον αθλητικό και τεχνικό δντη οπότε κοιμάμαι ήσυχος.![]()
Όπως τα λες φίλε μου. Το αποτέλεσμα γράφει τις επικεφαλίδες στα άρθρα…marsantos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 11:00Γεια σου ακούραστε Βιτόλο.aivas19 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 08:50 Επενδύει ο πρόεδρας
Τι να κάνουμε που έκλεισε έτσι η χρονιά και δεν έχουμε μούτρα να μιλήσουμε.
Από ύμνους σε Αλμέιδα και Μελισσανίδη, καπάκι την επόμενη χρονιά ζήλια για Μεντιλίμπαρ και για μοντέλο προώθησης και αξιοποίησης νέων παικτών του οσφπ και ξανά καπάκι την επόμενη χρονιά, έτσι αόριστα θαυμασμός σε Νίκολιτς και Μάριο.
Τι να κάνουμε όμως. Καλά να πάθουμε. Σκυμμένο κεφάλι και βουλωμένο στόμα τώρα (προφανώς μόνο για μένα μιλάω, όχι για σένα και τους υπόλοιπους), βύθισμα στο βούρκο και υπομονή μέχρι.. μέχρι.. μέχρι.. κάποια μέρα που η μπάλα θα ξαναπάει δοκάρι και μέσα μιας και αυτό είναι το μόνο κριτήριο.Τότε θα μπορούμε να ξαναμιλήσουμε για συστήματα, ποδόσφαιρο,, ατομική ποιότητα, αξιοποίηση νέων κτλ.