Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Tιποτα τρελο οσο ειδα, συντομα θα ανακοινωθει η συμφωνια με τη ΔΕΚΑ. Δεν ειπε παρασκηνιο με μπουτσκο για να μη στεναχωρησει κοσμο οπως ειπε κ οτι ψαχνουν κατι καλο για 3αρι. Δεν ισχυει αυτη τη στιγμη για σιλντς κ προφανως ουτε για χεζονια
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- dtown, Gregk19262000
όχι όλοιHayate έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 15:41 Όσον αφορά τη Μπεσίκτας και την εκτίμηση μου ότι θα είναι η εκλεκτή ομάδα, προσπάθησα να σκεφτώ αντικειμενικά με τη λογική ότι από τη στιγμή που έπαιξε Eurocup έχει προβάδισμα.Κιαυτο γιατί αν προτιμηθεί ο ΠΑΟΚ μπορεί να γυρίσουν όλα τα υπόλοιπα clubs του Eurocup και να πουν στον Bueno " ρε πως προέκυψαν αυτοί,εμείς μαλακες ειμαστε?".Γενικά συνεχίζω να πιστεύω ότι μιλάμε για μια χρονιά υπομονή έτσι κι αλλιώς.Τωρα αν ο Μυστακιδης έχει τα κονέ και το impact να παίξουμε φέτος ολοι το θέλουμε.
δεν έχουν ανακοινωθεί ως τώρα οι
Περσίδης
Ομορούγι
Ταϊρί
Καλάθης
Αλεξάντερ
Κακλαμανάκης
+ το 3 που θα έρθει και αν έρθει και κάποιος ακόμα
Περσίδης
Ομορούγι
Ταϊρί
Καλάθης
Αλεξάντερ
Κακλαμανάκης
+ το 3 που θα έρθει και αν έρθει και κάποιος ακόμα
Aναμένουμε τις ανακοινώσεις, γιατί σε αυτή τη λίστα υπάρχει η μεγάλη ποιότητα που δεν έχει ανακοινωθεί και πολλά αλλάζουν σε διαφορετική περίπτωση.
Δηλαδή άλλος ΠΑΟΚ με Καλάθη και άλλος χωρίς.
Εκτός απο τη λίστα, κατα τη γνώμη μου σαφέστατα και πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 2 ακόμη πολύ δυνατές μεταγραφές στο 3 και.... για να δούμε.... Κάτι προς το τέλος της μεταγραφικής σεζόν.... μια εκπληξη....
Δηλαδή άλλος ΠΑΟΚ με Καλάθη και άλλος χωρίς.
Εκτός απο τη λίστα, κατα τη γνώμη μου σαφέστατα και πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 2 ακόμη πολύ δυνατές μεταγραφές στο 3 και.... για να δούμε.... Κάτι προς το τέλος της μεταγραφικής σεζόν.... μια εκπληξη....
- These users thanked the author Franky for the post:
- Unpsofable78