Αυτό πάλι που αποκαλύφθηκε;anaximandros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:25 θα συνεχίζονταν οι διαψεύσεις , αν δεν υπήρχε θέμα.
Κ πέρυσι μιλούσαν με τον Νίκολιτς, όπως αποκαλύπτεται σιγά σιγά και σχεδόν είχε κλείσει.
Razvan Lucescu VI
-
Dimitrisou
Re: Razvan Lucescu VI
-
Dimitrisou
Αυτό πάλι που αποκαλύφθηκε;anaximandros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:25 θα συνεχίζονταν οι διαψεύσεις , αν δεν υπήρχε θέμα.
Κ πέρυσι μιλούσαν με τον Νίκολιτς, όπως αποκαλύπτεται σιγά σιγά και σχεδόν είχε κλείσει.
Δηλαδή τώρα θα αρχίσουμε να λέμε ότι ο ραζβαν κάθεται στο συμβόλαιο του;;;;;;
Σοβαρά;;;; Θα εξαναγκαστεί σε "οικειοθελή αποχώρηση" όπως κάνουν οι χειρότεροι εργοδότες σε εποχιακούς εργάτες που τους εκμεταλλεύονται; Σε ποιον;;;; Σε αυτόν που σου έχει φέρει τους περισσότερους τίτλους;;;;;
Και άντε και δεν τον γουστάρεις πλέον.... πες του το καθαρά.... δηλαδή είσαι παντρεμένος με μια γυναίκα, δεν την χωρίζεις αλλά ψάχνεις για άλλη χωρίς να της το πεις;;;;
Ωραία λόγια καθαρά και ωραίος επαγγελματισμός.....
Κατά τα άλλα ΠΑΟΚ μπιζιμ και ΠΑΟΚ family ναουμε ξέρω γω
Σοβαρά;;;; Θα εξαναγκαστεί σε "οικειοθελή αποχώρηση" όπως κάνουν οι χειρότεροι εργοδότες σε εποχιακούς εργάτες που τους εκμεταλλεύονται; Σε ποιον;;;; Σε αυτόν που σου έχει φέρει τους περισσότερους τίτλους;;;;;
Και άντε και δεν τον γουστάρεις πλέον.... πες του το καθαρά.... δηλαδή είσαι παντρεμένος με μια γυναίκα, δεν την χωρίζεις αλλά ψάχνεις για άλλη χωρίς να της το πεις;;;;
Ωραία λόγια καθαρά και ωραίος επαγγελματισμός.....
Κατά τα άλλα ΠΑΟΚ μπιζιμ και ΠΑΟΚ family ναουμε ξέρω γω
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Μα αν διάβασες τι λέμε, δεν υπάρχει κανένας εκνευρισμός. Λέμε ότι από μεριάς του κάνει αυτό που νομίζει ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό του, όπως όλοι.gk.box16 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:33Εντάξει φτάσαμε στο να συγκριθεί ο Μουργκ με τον Λουτσεσκου.renegade έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:14Έτσι ακριβώς είναι αλλά δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά στην όποια κρίση μας.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 17:24 Ο Λουτσέσκου κοιτάει το συμφέρον του, την τσέπη του, και την καριέρα του. Δεν φταίει αυτός αν 1) Η διοίκηση πάει και χαρίζει τριετή συμβόλαια σε παίκτες και προπονητές έτσι επειδή ενθουσιάστηκε κάποιος στην διοίκηση με ένα αποτέλεσμα, 2) Ορισμένοι νομίζουν ότι ο κάθε Λουτσέσκου, Σαββίδης, Γιαννούλης, Χ, Ψ, κάθεται και σκέφτεται με όρους συνδεσμίτη. Κι αυτός, κι ο Μουργκ, και όλοι, θα διεκδικήσουν ότι μπορούν βάσει των νόμων. Μπινιά, και μάλιστα τεράστια, θα παίξει αν πάρει αποζημίωση, και μετά πάει στην Αλ Μπάντι πως την λένε αυτήν.
Δεν γίνεται στην περίπτωση του κάθε μουργκ που απορρίπτει προτάσεις που φέρνουν χρήματα στην ΠΑΕ να πέφτουν γαμωσταυρίδια και στην περίπτωση του λουτσέσκου να λέμε " οκ άστον ελεύθερο να πάει όπου θέλει"
Ο Μουργκ ήταν ένα λάθος και αν ειμασταν μάγκες θα το πληρώναμε από την αρχή . Άντε αγόρι μου τον πούλο παρε τα λεφτά σου και στο καλό. Εμείς τον κρατήσαμε για να τα δίνουμε λίγα λίγα.
Ο Λουτσεσκου δηλαδή θα φύγει χωρίς αποζημίωση για να πάει σε μια ομάδα που δεν ξέρουμε τι συμβόλαιο θα έχει καί αν θέλει να πάει για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ κάποια εκατομμύρια;
Και εκνευριζομαστε που δεν συμφωνεί;;;;
Α ρε Φρουτεμπορα ήσουν ο πρώτος διδαξας αλλά δεν περίμενα να το ξαναδώ το έργο.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- gk.box16
Τζόρμπα: δεν πιστεύω ότι 16 Μαΐου ο ΠΑΟΚ ήθελε να αλλάξει προπονητή. Μετα τον βάζελο ξεκίνησε. Απίστευτα πράματα, μηδέν προγραμματισμός, μηδέν προετοιμασία.
Το βλέπω αυτός ο Ισπανός του Β να ξεκινάει την προετοιμασία. Ο όποιος προ (ακόμα κ ο Ραζβάν) θα πάει Ολλανδία απευθείας.
Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα ή θα ανακοινωθεί νέος ή θα βγει ανακοίνωση στήριξης στον Λούτσε. Ρε με τις μεταγραφές τι θα γίνει;
ΥΓ: είπε πάλι ο Τζόρμπα αν δεν κλείσει προπονητής ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ πριν κλείσει ο προπονητής…
ΥΓ: είπε πάλι ο Τζόρμπα αν δεν κλείσει προπονητής ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ πριν κλείσει ο προπονητής…
Ρε παιδιά γιατί πρέπει να το τερματίσουμε;
Τα πράγματα είναι απλά
Ο ΠΑΟΚ δεν θα άλλαζε προπονητή (προσωπικά λέω ούτε τώρα θα αλλάξει αλλά όχι βάσει πληροφοριών).
Επειδή τα σκάτωσε ο Ραζβαν ειδικά στο τέλος, αλλά και με προβλήματα όλη την τελευταία διετία, βρήκαν εκ νεου λόγο και πάτημα όσοι δε τον θέλουν, να προωθήσουν τις προτάσεις αλλαγής του. ΛΕΓΕΤΑΙ ότι κυρίως ο Γιώργης θέλει να αλλάξει προπονητή εδώ και καιρό. Δεν ξέρω αν ισχύει και δεν θέλω να διακινω φήμες. Αν όντως ισχύει αυτό, είναι λογικό να έχει έξτρα ισχύ το σενάριο αλλαγής. Αν εν τέλει περάσει αυτό, θα φανεί.
Δεν έχει να κάνει με προεργασία και με δουλειά.
Εγώ προσωπικά μεταφράζω πως η εντελώς περίεργη κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες, προδίδει πως δεν υπάρχει κάποια ειλημμενη απόφαση - απλά αυτή τη φορά οι πλευρές που διαφωνούν είναι περίπου ισοδυναμες και αυτό συμβαίνει επειδή ο Ραζβαν τα σκατωσε
Τα πράγματα είναι απλά
Ο ΠΑΟΚ δεν θα άλλαζε προπονητή (προσωπικά λέω ούτε τώρα θα αλλάξει αλλά όχι βάσει πληροφοριών).
Επειδή τα σκάτωσε ο Ραζβαν ειδικά στο τέλος, αλλά και με προβλήματα όλη την τελευταία διετία, βρήκαν εκ νεου λόγο και πάτημα όσοι δε τον θέλουν, να προωθήσουν τις προτάσεις αλλαγής του. ΛΕΓΕΤΑΙ ότι κυρίως ο Γιώργης θέλει να αλλάξει προπονητή εδώ και καιρό. Δεν ξέρω αν ισχύει και δεν θέλω να διακινω φήμες. Αν όντως ισχύει αυτό, είναι λογικό να έχει έξτρα ισχύ το σενάριο αλλαγής. Αν εν τέλει περάσει αυτό, θα φανεί.
Εγώ προσωπικά μεταφράζω πως η εντελώς περίεργη κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες, προδίδει πως δεν υπάρχει κάποια ειλημμενη απόφαση - απλά αυτή τη φορά οι πλευρές που διαφωνούν είναι περίπου ισοδυναμες και αυτό συμβαίνει επειδή ο Ραζβαν τα σκατωσε
σορρυ αλλα φετος μας καταδικασε ο ραζβαν .. εχασε κυπελλο (ξεφτιλα μεγαλη) , εχασε καλο εισητηριο για γιουροπα και σιγουρη θεση στο κονφερενσ(μινιμουμ 13εκ ευρω) και μετα με βαζελο χασαμε την θεση στο τσ λ και σιγουρη παλι θεση ευρωπη..aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:49 Τζόρμπα: δεν πιστεύω ότι 16 Μαΐου ο ΠΑΟΚ ήθελε να αλλάξει προπονητή. Μετα τον βάζελο ξεκίνησε. Απίστευτα πράματα, μηδέν προγραμματισμός, μηδέν προετοιμασία.
εβαλε δυσκολα στην ομαδα και δεν αποκλειεται με τις κληρωσεις που εχουμε να μην μπουμε ουτε ευρωπη...
τα πηρε κρανιο ο ιβαν και δεν ειναι παραλογο..
το γεγονος ειναι οτι στα χερια του ραζβαν η ομαδα κατερρευσε.. περσι δικαιολογηθηκε γιατι δεν ηταν καλο το ροστερ κτλ αλλα φετος γι αυτη την εικονα αποδομησης δεν υπαρχει δικαιολογια
μεσα σε ολα εχουμε και 3 χαμενους τελικους σε 5 χρονια... 4 κακες χρονιες στις 5..
και τα λεω εγω που τον λουτσε τον θεωρω τοπ.. αλλα πλεον υπαρχει πατημα για την αντιθετη αποψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Πέμ 11 Ιουν 2026, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Demir for the post (total 8):
- Patron, astral, TasosDuss, Amsterdamer_87, yakel, Montrealiotis, Logistis, Parolos
-
leomatos88
Και να διαβάσουμε ξαφνικά μιαν ανακοίνωση ανανέωσης.
Πόσο θα ξενερώσουν τα πόκεμον!
Αξία ανεκτίμητη.
Πόσο θα ξενερώσουν τα πόκεμον!
Αξία ανεκτίμητη.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- paok apo epilogi, margas
- Kabamaru11
Στο τελος ο Ιβαν θα αποφασισει,μπορει να υπαρχουν διπλα του ανθρωποι οπως ο Γιωργης που δεν θελουν Λουτσε,αλλα ατομα εμπιστοσυνης του οπως ο Αντελινο κ ο Ματος θελουν να παραμεινει ο κοουτς.Πιστευω το θεμα θα παιχτει σε προσωπικη επικοινωνια αναμεσα σε Ιβαν κ Λουτσε και θα κλεισει συντομα.Αντε γιατι μας κανανε τα κινταμα μας μπαλονια.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- paok apo epilogi
Καλά σόρι, θέλει να αλλάξει προπονητή και δεν έχει προσεγγίσει κανέναν; Που είναι ο προπονητής αυτός; Τι είναι ο ΠΑΟΚ καφετέρια να αποφασίσουμε να αλλάξουμε μάρκα καφέ που δουλέυουμε;;;Equalizer έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:57 Ρε παιδιά γιατί πρέπει να το τερματίσουμε;
Τα πράγματα είναι απλά
Εγώ προσωπικά μεταφράζω πως η εντελώς περίεργη κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες, προδίδει πως δεν υπάρχει κάποια ειλημμενη απόφαση - απλά αυτή τη φορά οι πλευρές που διαφωνούν είναι περίπου ισοδυναμες
Είμαι διευθυντής στον Μασούτη έχω συμβόλαιο ,την ομάδα εργασίας μου ,και παρόλες τις επιτυχίες μου παλαιότερα τα τελευταία δύο χρόνια δεν πήγε το μαγαζί όσο καλά ήθελε η διοίκηση.
Θέλουν να με διώξουν αλλά πώς;
Με φωνάζουν και μου λένε πως απολυομαι μαζί με την ομάδα μου,αλλά δεν θα πάρω αποζημίωση κάποια εκατομμύρια γιατί τα Lidl με θέλουν και δίνουν και 2 εκατομμύρια στον Μασούτη .
Εσείς τι θα κάνατε;
Θέλουν να με διώξουν αλλά πώς;
Με φωνάζουν και μου λένε πως απολυομαι μαζί με την ομάδα μου,αλλά δεν θα πάρω αποζημίωση κάποια εκατομμύρια γιατί τα Lidl με θέλουν και δίνουν και 2 εκατομμύρια στον Μασούτη .
Εσείς τι θα κάνατε;