Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν είναι σχήμα λόγου. Ζουν ανάμεσα μας.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 6):
- nunies4, paok apo epilogi, Montrealiotis, leomatos88, ΚΩΣΤΑΣ2019, george188
Έχει μείνει ο Τσαλτιδης άνεργος τους τελευταίους 12 μήνες.
Του έχουν κλέψει τη δουλειά.
Του έχουν κλέψει τη δουλειά.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 6):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19, Montrealiotis, george188, paok apo epilogi, katafraktos
-
vasilis1976
Η αλήθεια είναι ότι είμαι από τους λίγους που πρώτα είδα το better call Saul και μετά το breaking bad. Οι περισσοτεροι λόγω σειράς που κυκλοφόρησαν είδαν πρώτα το breaking bad. Καλημέρα στην πόλη του θεού
- These users thanked the author Taseos for the post (total 5):
- george188, katafraktos, astral, paok apo epilogi, leomatos88
Δεν υπάρχουν πρόβατα φίλε. Ότι είχε δηλωθεί Ελλάδα ως πρόβατο το έφαγε η ευλογιά.vasilis1976 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:24 ...Ως πλήρως αποτυχημένος που δεν μπόρεσα να σώσω ουτε ένα πρόβατο.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- Dimitrisou, ΚΩΣΤΑΣ2019, george188
Τα έξτρα δηλωμένα έφαγε η ευλογιά νομίζω 
- These users thanked the author Patron for the post:
- Montrealiotis
Πείτε με ανώριμο, αλλά εγώ θα σας πώ οτι και πολιτικά ΠΑΟΚ είμαι. Όποιο κόμμα μου δείξει με πράξεις οτι είναι δίκαιο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αυτό θα ψηφίσω. Ούτως ή άλλως όποιος και να βγει, οι ζωές μας πάνε από το κακό στο χειρότερο.astral έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 13:46 Και ο Βαξεβανης απάντησε στην απάντηση και υπάρχει ολόκληρο γαιτανακι.
Προσωπικά δεν με απασχολει ούτε το κομμα Τσιπρα ούτε το γαιτανακι, αλλά φαίνεται ξώφαλτσα ότι υπάρχει ειδικό ενδιαφέρον και γίνεται δουλίτσα από διάφορα κέντρα στην πόλη.
Συμφωνώ ότι παίζονται πολύπλοκα συμφέροντα, οποτε οποίος λέει απλοικα "τώρα είναι καλή η ΝΔ", "ο Ιβάν είναι με τον σύριζα, τον ξύριζα και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο", είτε δεν καταλαβαίνει τι παίζει είτε προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα ματιά του κόσμου.
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 2):
- aivas19, paok apo epilogi
Είναι καλύτερο να κοιτάς τι μπορεί να διορθώσει την ζωή μας. Ο ΠΑΟΚ έχει 2 ζάμπλουτους. Δεν έχει ανάγκη ούτε κουλη δες ούτε Αλέξη δες. Οταν μας είχε ανάγκη πετούσαμε αετό
Δυστυχώς οι επιλογές που έχει ο έλληνας είναι όλες τραγικές.
Τέσπα, συζήτηση για άλλο τόπικ αυτή.
Τέσπα, συζήτηση για άλλο τόπικ αυτή.
- PAOK_Antarctica
- Amsterdamer_87
Η μόνη ελπίδα οι επερχόμενες εκλογέςtolis14 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 19:42 Μια μέρα άργησα να μπω και δεν τους προλαβαίνω. Από που ξεφυτρωσαν πάλι όλοι αυτοί;
Ο καρκίνος του ιντερνετ είναι τα σχόλια κάτω απ τα σοσιαλ της ΠΑΕ. Τα διαβάζεις και νιώθεις Νικόλα Τεσλα. Πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται πως γίνεται μερικοί άνθρωποι να σκέφτονται έτσι! Οποία απόφαση και να πάρει η ΠΑΕ, γνωρίζουν πριν την πάρει από που θα πιαστούν για να κράξουν. Τα ίδια άτομα που εκθείαζαν Ραζβαν και Ιβαν μετά τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευρωπαϊκές φετινές νίκες, τις οποίες ήδη έχουν ξεχάσει. Εμπιστευτείτε βρε μαλακες την ΠΑΕ και δείξτε υπομονή σε αυτή τη μεταβατική χρονιά, αφού οι ίδιοι είστε αυτοί που ψάχνουν μισό εισιτήριο όταν φορμαριζεται η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάντα θα βρίσκει τον δρόμο του. Όσο είναι ο Ιβαν εδώ, ανταγωνιστικοί θα είμαστε, φτάνει η μιρλα, μόνο κακό κάνετε.
- These users thanked the author margas for the post (total 2):
- george188, paok apo epilogi