Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maklaz

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Maklaz »

@prist64 παπά μου είσαι εδώ;

Ισχύει ότι έγινε κουβέντα με συγκεκριμένο όνομα για τον πάγκο και ζήτησε τρελά λεφτά για μπάτζετ;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Το όνομα γιατί δεν το λες;
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Aπο μετροσπορτ
σε διάφορα ρεπορτάζ κυκλοφορεί και το όνομα του Πορτογάλου, Βάσκο Μάτος που έχει μείνει ελεύθερος από την Σάντα Κλάρα.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Patron έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 22:25 Το όνομα γιατί δεν το λες;
Φίλε μου, όπως έχω γράψει άλλες 2 φορές πρόσφατα, είναι από τις λίγες φορές σε όλα αυτά τα χρόνια που τα στεγανά της ΠΑΕ δεν μπάζουν.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο λοιπόν, δεν πιστεύω αυτό που μου ήρθε και σεβόμενος όλους εσάς το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω τον παπά μας διακριτικά.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Shivaspace έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 20:48 δεν θέλετε καλύτερα προπονητή που να πέφτουν τα τσιμέντα στο Καραισάκη απ την γιούχα? χειροκροτήματα θέλετε? :evil:
Σκοτωμένος έφυγε από τον γάβρο!
These users thanked the author FreeWatcher for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

Maklaz έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 22:35
Φίλε μου, όπως έχω γράψει άλλες 2 φορές πρόσφατα, είναι από τις λίγες φορές σε όλα αυτά τα χρόνια που τα στεγανά της ΠΑΕ δεν μπάζουν.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο λοιπόν, δεν πιστεύω αυτό που μου ήρθε και σεβόμενος όλους εσάς το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω τον παπά μας διακριτικά.
Μήπως είναι καραφλός προπονητής με θητείες σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της ιστορίας του ποδοσφαίρου+άλλης μιας για την ιστορία της οποίας ευθύνεται προπονητικά σχεδόν αποκλειστικά αυτός? Νομίζω από Γ αρχίζει και τελειώνει σε λα και έγινε ελεύθερος πρόσφατα :mrgreen:
These users thanked the author rockcity4 for the post (total 2):
Anwnimos, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

MagdiTolba έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 22:27 Aπο μετροσπορτ
σε διάφορα ρεπορτάζ κυκλοφορεί και το όνομα του Πορτογάλου, Βάσκο Μάτος που έχει μείνει ελεύθερος από την Σάντα Κλάρα.
Αν ισχύει άμεσα 5ετής ανανέωση Λούτσε
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
FreeWatcher, george188, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Anwnimos

Δημοσίευση από Anwnimos »

rockcity4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 22:50
Maklaz έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 22:35
Μήπως είναι καραφλός προπονητής με θητείες σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της ιστορίας του ποδοσφαίρου+άλλης μιας για την ιστορία της οποίας ευθύνεται προπονητικά σχεδόν αποκλειστικά αυτός? Νομίζω από Γ αρχίζει και τελειώνει σε λα και έγινε ελεύθερος πρόσφατα :mrgreen:
Γέλασα γιατί μέχρι να καταλάβω τι εννοείς το επεξεργαζόμουν σοβαρά. Να είσαι καλά ρε φίλε.
These users thanked the author Anwnimos for the post:
rockcity4
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο τροπος που εβγαζε παλια ονοματα για μεταγραφες ο ομιλος ηταν ο εξης (κ μ το χουν πει απο μεσα). Ακουγαν οτι ο ΠΑΟΚ εψαχνε παικτη σε θεση δεξιου μπακ πχ. Πήγαιναν στο ροστερ του ΠΑΟΚ κ τσεκαραν ποιος ατζεντης εχει ποιους παικτες. Εβρισκαν τους ατζεντηδες κ πηγαιναν στο πελατολογιο τους, οτι δεξι μπακ φαινοταν νορμαλ ή ηταν ελευθερο εβγαινε μετα σαν "ειδηση' στην εφημεριδα, ενδιαφερον του ΠΑΟΚ για τον χλαπατσα πχ. Αυτη ηταν η δημοσιογραφια του ομιλου γιατι πληροφοριες απο ιβαν κ επειτα δεν ειχε σχεδον ποτε. Τωρα αν κατι αλλαξε τα τελευταια 2 χρονια (που τους εχουν ακομα πιο πολυ στην απεξω) δεν ξερω, οποτε τουλαχισοτν απο αυτους μην τα παίρνετε ιδιιατερα σοβαρα
These users thanked the author george188 for the post (total 3):
Unpsofable78, Ally Samagoal, giaxxo
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Εγώ είχα διαπιστώσει ότι ο Ράζναν τόσα χρόνια ήταν ελβετικός σουγιάς, πολυεργαλείο και αλεξικέραυνο στον ΠΑΟΚ. Είχε ρόλο γραφείου τύπου, ψυχολόγου και ισορροπιστή στην ομάδα. Αντιμετώπιζε εμπόδια από τους γραμματείς και Φαρισαίους των γραφείων ( όπως και ο Ίβιτς και ο Πάμπλο), και μίσος από αντιπάλους. Αν ξενέρωσε δεν υπάρχει περίπτωση να προσφέρει. Αν έρθει άλλος θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη; Πόλεμος των γραφείων στον προπονητή και τρικλοποδιές εκ των έσω; Έγινε και στον Άγγελο με την ομάδα πρώτη να ζητάει εξτρέμ και να φέρνουν παλαίμαχο στόπερ, έγινε και με τον Ίβιτς να ζητάει να φύγουν τρεις από τα γραφεία, έγινε και με Πάμπλο να είναι εκτός εαυτού και να λέει ότι θα κάνει συνέντευξη τύπου, για να αποκαλύψει τους σαμποτέρ, έγινε και με τον Φερέιρα που ήθελε μεταγραφές για ενίσχυση και πήρε τα τρία του, και έχει γίνει πολλές φορές με το Λουτσέσκου να βγαίνει σε συνέντευξη και να ευχαριστεί τον πρόεδρο που έφερε δανεικό το Μιτριτσα!
Κάποτε ήταν σούπερ αισιόδοξη προοπτική η έλευση του Άρνερσεν στην ομάδα. Κολλητός μου Αρειανός με φίλο εργαζόμενο στα γραφεία, με πληροφόρησε ότι πρίν ξεκινήσει να δουλεύει ο Άρνερσεν, είχαν αποφασίσει οι κηφήνες να τον φάνε μέχρι τα Χριστούγεννα. Το αποτέλεσμα γνωστό! Το ίδιο γίνεται εδώ και χρόνια με κάθε προπονητή! Πόλεμος από τους άχρηστους των γραφείων, μην τυχόν πετύχει ο εκάστοτε κοουτς και αλλάξει ο ΠΑΟΚ επίπεδο και χάσουν την καρέκλα. Ο μόνος που ήταν ξερό κεφάλι και είχε γερό στομάχι ήταν ο Ρουμάνος. Η απουσία του Ιβάν εδώ και χρόνια, έχει μεγαλώσει το προβλήματα και δεν βλέπω λύση.
These users thanked the author Nikos 74 for the post (total 2):
gk.box16, Stratego
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Maklaz έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 22:20 @prist64 παπά μου είσαι εδώ;

Ισχύει ότι έγινε κουβέντα με συγκεκριμένο όνομα για τον πάγκο και ζήτησε τρελά λεφτά για μπάτζετ;
Προφανώς θα ζήτησε ένα νόρμαλ μπατζετ, αλλά αυτοί νομίζουν ότι Λουτσεσκου είναι όλοι να τους δίνεις ένα μπατζετ στο 5 κ να το παρουσιάζει στο 8,5-9…. Βλέπω από Κονσεισαο να πηγαίνουμε σε επιλογή προπονητή μαριονέτα Κανένα Τάκη λεμονή της πορτογαλιας….
These users thanked the author MikeStr4 for the post (total 3):
gk.box16, Stratego, Shadow
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

rockcity4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 22:50 Μήπως είναι καραφλός προπονητής με θητείες σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της ιστορίας του ποδοσφαίρου+άλλης μιας για την ιστορία της οποίας ευθύνεται προπονητικά σχεδόν αποκλειστικά αυτός? Νομίζω από Γ αρχίζει και τελειώνει σε λα και έγινε ελεύθερος πρόσφατα :mrgreen:
Εσύ τίθεσαι υπό στενή παρακολούθηση :lol:
These users thanked the author Maklaz for the post:
rockcity4
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

FreeWatcher έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 22:35
Shivaspace έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 20:48 δεν θέλετε καλύτερα προπονητή που να πέφτουν τα τσιμέντα στο Καραισάκη απ την γιούχα? χειροκροτήματα θέλετε? :evil:
Σκοτωμένος έφυγε από τον γάβρο!
κάτι θυμάμαι πως τον ψιλοφάγανε εκείνο τον καιρό..όμως νομίζω πως γενικά τον γουστάρουν οι γαυροι, και αυτός όλο συνεντευξεις είναι " δεν θα ξεχάσω τα χρόνια μου στην τρούμπα κτλ.." τέλος πάντων εγώ απ την αλ γκαράφα πάντα ήθελα τον αρχηγό τους και όχι τον προπονητή..όμως αυτός είναι πιο παππούς κι απ τον τάισον :mrgreen:
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

MikeStr4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 23:04
Maklaz έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 22:20 @prist64 παπά μου είσαι εδώ;

Προφανώς θα ζήτησε ένα νόρμαλ μπατζετ, αλλά αυτοί νομίζουν ότι Λουτσεσκου είναι όλοι να τους δίνεις ένα μπατζετ στο 5 κ να το παρουσιάζει στο 8,5-9…. Βλέπω από Κονσεισαο να πηγαίνουμε σε επιλογή προπονητή μαριονέτα Κανένα Τάκη λεμονή της πορτογαλιας….
Πως προέκυψε ο κονσεισαο ρε παιδιά? Τι συμβόλαιο παίρνει? Η απλά ψάχνουμε κάτι για να την πούμε στην ΠΑΕ? Γιατί αν είναι έτσι εγώ θέλω γκλασνερ ή ακόμα καλύτερα de zerbi. Έλα μωρέ τωρα μωρε, σπιρούνια και αηδίες, να παίζεις την κατηγορία τελευταία αγωνιστική. Έλα ΠΑΟΚαρα να ζήσεις πρωταθλητισμο.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

τώρα που είπες για σπιρούνια, πως και δεν αναφέρθηκε ακόμα ο Ποστέκογλου.. :evil:
These users thanked the author Shivaspace for the post:
Nassos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”