Το τι φιλοσοφία θα αναπτυχθεί εδώ μέσα...
Περιμένω με αγωνία....
Ο Γιαννούλης μ'αρέσει πολύ, ειδικά μπροστά, και βοηθάει και στις λίστες. Νομίζω θα δούμε έναν πολύ καλύτερο παίκτη από τον ήδη παιχταρά που είχαμε πριν φύγει. Ο Κονσεϊσάο ήταν στο πλέον ασφαλές περιβάλλον και ούτε πριν ούτε μετά την Πόρτο δεν έθελξε...aivas19 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:44Δεν ήθελα να το πω τόσο καιρό. Το ίδιο και με ΓιαννούληΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:41 Αδυνατώ να καταλάβω το hype για τον προπονητή Κονσεϊσάο, αλλά οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε σε τέτοιες λύσεις.![]()
Γι αυτο και είμαστε τώρα σε ένα οριακο σημείο που η αβεβαιότητα πρέπει να τελειώσει. Άλλοι θα πουν οτι ολο αυτο το διάστημα η ομάδα σκέφτεται να τον αλλάξει και δεν αποφασιζει αλλοι οτι ψάχνει να τον αλλάξει και δεν βρίσκει, εγω θα πω <αν τον κρατήσει> πως ηταν ο αναγκαίος χρόνος απορρόφησης της εντασης μετα την τριπλή αποτυχία της χρονιάς, και η αβεβαιότητα που προκαλούσε ηταν έμμεσος καταλογισμος της ευθυνης που αναλογεί στον προπονητή που <επειδή τον κράτησε> φανερώνει την αναγνώριση εκ μέρους της και της δικής της ευθύνης για την αποτυχία, που ομως με τις προσλήψεις του Βιειρίνια και του Μάτος στο αγωνιστικό επιπλεον δείχνει οτι θέλει να διορθώσει τα λαθη που διαπίστωσε.Dimitrisou έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:36Εγώ καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά σόρρυ κιόλας τα Ρουμάνος(όπως το έλεγαν όχι η λέξη γενικά) τα κλεφτοκοτας τα μπροστινός κτλ. δεν δικαιολογούνται.Magpies4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:29Νομίζω το στόλισμα έχει να κάνει με απογοήτευση απώλειας στόχων. Εγώ το καταλαβαίνω.Dimitrisou έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:26
Συμφωνώ με αυτό απόλυτα και δεν σχολιάζω το γιατί φεύγει αν φεύγει.
Ο καθένας δικαιούται να έχει την γνώμη του.
Σχολιάζω όλους αυτούς που τον στόλιζαν όπως τον στόλιζαν και τώρα ξαφνικά μιλάνε για ασέβεια,ενώ είναι οι πρώτοι που την έδειξαν.
Ε και τα δύο μαζί δεν γίνεται.
Παράλληλα δεν μπορούμε να εκμηδενίσουμε την προσφορά του προπονητή Λουτσέσκου. Θα ήταν εντελώς άδικο.
Έχασε το πρωτάθλημα και το κύπελλο δεν μας σκότωσε κιόλας.
Δεν μπορούμε να την εκμηδενίσουμε ναι αλλά αυτό που γινόταν ήταν χειρότερο.
Δεν μιλάω για το σύνολο του κόσμου προφανώς αλλά εντάξει ακόμη υπάρχουν αυτά τα γραφόμενα.
Για μένα η μονη που τον σεβάστηκε ήταν η ΠΑΕ.
Αν δεν τον σεβόταν δεν θα ήταν δύσκολη η απόφαση ούτε θα κρατούσε μέχρι τώρα.
Και θα έλεγα να μην έχουμε σαν δεδομένο ότι ο Ραζβαν δεν ήξερε ακριβώς το τι γίνεται και απλά στις ερωτήσεις λειτουργούσε σαν επαγγελματίας μέχρι να επισημοποιηθεί το οτιδήποτε.
Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες, head coach εντίσιονWoodman73 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 17:22 Eνα site της πόλης εγραφε, οτι το θεμα θα κλείσει ( αρνητικά, ή θετικά ) την...'άλλη εβδομαδα![]()
![]()
![]()
Ικανούς τους εχω....![]()