Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Magpies4 »

Περιμένουμε, περιμένουμε να βρούν τρόπο να βγεί το διαζύγιο. Όλον αυτόν τον καιρό....

Νομίζω ότι ήγγικεν η ώρα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Τον αγοραζουν κιολας;Θα παρει 2η φορα λεφτα ο ΠΑΟΚ;

Τι να πω;Μακαρι η επομενη επιλογη προπονητη να ειναι σωστη,10 μερες μεινανε για την προετοιμασια,ο νεος πρεπει να ξερει ηδη το υλικο που εχει η ομαδα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πάλι στην έρημο θα τον στείλουμε τον κακομοίρη;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Patron έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 15:50 Πάλι στην έρημο θα τον στείλουμε τον κακομοίρη;
Μακάρι να με παίρναν κι εμένα. Μετά τα 65 θα στείλω βιογραφικό. Μιλάω σοβαρά.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Equalizer έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:20 Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία

Εκ των οποίων το ένα είναι μια δεδομένη αλήθεια για όλα τα κλαμπ του πλανήτη - οτι μιλανε με προπονητές (φοβερή αποκάλυψη)

Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι θα έρθει η στιγμή που πολύς κόσμος θα πει "ε τελικά και να τον πουλούσαμε δεν θα χάναμε κάτι" ΑΛΛΑ σέβομαι τα αντεπιχειρήματα)

Όλα τα άλλα είναι αερολογίες που σιωπηρά αποδέχεται η πλειοψηφία γιατί η μειοψηφία πατάει πάνω σε απογοήτευση και πετάει στον αέρα οτι αρλούμπα ναναι

Και οχι - δεν είναι όλα μέλι γάλα.

Αλλά σε αυτό συνεισφέρει και ο μηδενισμός του κοινού, οχι μόνο τα φοβερά και τρομερά λάθη της διοίκησης
Ότι αν πουλουσαμε τον Κωσταντελια δεν θα χάναμε κάτι θα το πουν μόνο οι ηλίθιοι .
Όσο για τα τρομερά λάθη της διοίκησης που ειρωνικά γράφεις , το θέμα δεν είναι τα λάθη αλλά τα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΌΜΕΝΑ ΛΆΘΗ σε σημείο που πχ εδώ και 5-6 χρόνια να ξέρουμε ακριβώς πως θα κινηθούν σε κάθε μεταγραφική περίοδο.
Ο κόσμος στήριξε τον πρόεδρο στο τρύπημα που πήγε να γίνει αλλά ταυτόχρονα οι απαιτήσεις του άρχισαν να εκφράζονται έντονα και γι'αυτό και η όλη κινητικότητα .
These users thanked the author gk.box16 for the post (total 2):
sniper4, Andrew R
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πώς γίνεται να πουλάς κάποιον που δεν μιλάς ρε παιδιά; Κομμάτι κρέας είναι;
Κάπου μπαζει λοιπόν το αφήγημα περί ανήθικης συμπεριφοράς Ιβάν πεις Ραζβαν
These users thanked the author nunies4 for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ο Πανακας τον αποχαιρετά δημοσίως στο facebook
Δεν ξέρω αν λέει κάτι
Ίσως ναι
These users thanked the author pagotatzis for the post:
Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Ασέβεια απέναντι στο καλύτερο προπονητή της ιστορίας σου και πολύ κακό τάιμινγκ για τέτοια αλλαγή. Από όταν τελείωσε η χρονιά φώναζα ότι θα στηρίξουμε ότι επιλογή και να κάνετε, απλά δείξτε σιγουριά και εμπιστοσύνη στην επιλογή σας. Κάνατε ακριβώς το αντίθετο, 50-50 μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία. Ερασιτεχνισμοί. Φέρτε τώρα έναν προπονητή να διαχειριστεί μια ομάδα που έχει χτιστεί γύρω απ τον Ραζβαν. 1000% θα αποτύχουμε. Θα παθαίναμε κάτι με μια ακόμα χρονιά με ραζβαν και ολική αλλαγή του χρόνου που λήγουν και τόσα συμβόλαια; Οχι είναι η απάντηση.
These users thanked the author margas for the post (total 3):
Kabamaru11, paok apo epilogi, Andrew R
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μήπως συμφωνήσαμε με τον επόμενο και αυτό εκκρεμούσε τόσες μέρες;;
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
Maklaz, geobila
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Απο πέρσι ήθελε να τον φάει ο Γιώργος.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Σίγουρα δύσκολο να βρείς προπονητή να διαχειριστεί τον ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να συνεχίσουμε με Λουτσέσκου. Ο Ραζβάν και το τήμ του αποτύχανε. Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Συμφωνώ οτι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην αποχώρηση Ραζβάν.
These users thanked the author Magpies4 for the post (total 3):
pagotatzis, TasosDuss, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Neiros4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:41
Nassos έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:39
Neiros4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 14:06

α αρα ειναι ολα ψεματα δεν εγιναν ποτε. δεν εφυγεο ντελιας και ξαναγυρισε, δεν κοιταν τωρα για προπονητη, δεν δειχνουν ασεβεια για δευτερο σερι καλοκαιρι στον Ραζβαν και δεν ηθελαν περσι να φερουν τον Πουσιτς.

Ενταξει εγω ζω σε δικο μου κοσμο. Ολα ειναι μελι γαλα
Εδώ βέβαια να πούμε οτι τα ίδια δημοσιεύματα έλεγαν οτι ο Ντελιας ήθελε να φύγει.
Μαντεψε απο που ειχαν παρει γραμμη. Τα συγκεριμενα βεβαια μετα απο καιρο διαψευστηκαν απο την ιδια την CEO η οποια ανεφερε οτι δεν μπορεις να πουλησεις καποιον που δεν θελει να φυγει.
Φίλε μου δεν γίνεται οτι δεν σου αρέσει να πήραν γραμμή και είναι ψέμματα και οτι σου αρέσει θεσφατο. Ε και εγώ λέω οτι την ceο βάλανε να πει ψέμματα για να μην κραξουμε τον παίχτη.

Υγ. Απλο παράδειγμα είναι το θέμα του Ντελια. Μακάρι το παιδί να θέλει να μείνει και να μη φύγει ποτέ.
Υγ2. Ακόμα και στο θέμα του στρατηγού όλα ερμηνείες είναι ανάλογα ποιον θέλουμε να βγάλουμε φταιχτη.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Συνήθως προσπαθώ να κρατηθώ αλλά… τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;;;;;;
Αν αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι μας τι περιμένουμε τόσες ημέρες και δεν έγινε μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων;;; Τώρα δηλαδή ποιος αποφασίζει για την προετοιμασία για τις υπόλοιπες άμεσες υποχρεώσεις; Αυτός που ΘΑ έρθει;
These users thanked the author Fawkes for the post (total 2):
Thax, Apil44
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Magpies4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:16 Σίγουρα δύσκολο να βρείς προπονητή να διαχειριστεί τον ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να συνεχίσουμε με Λουτσέσκου. Ο Ραζβάν και το τήμ του αποτύχανε. Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Συμφωνώ οτι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην αποχώρηση Ραζβάν.
Καιγω αλλαγή ήθελα ρε αδερφέ, αλλά όχι 15 Ιουνίου. Εφόσον φτάσαμε εδώ, μένεις ως έχει και αφήνεις τους ποδοσφαιρανθρωπους που έβαλες στην ομάδα να βρουν τον αντικαταστάτη για του χρόνου.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή και όταν γίνεται η αλλαγή μιλάμε για ασεβείες...
Make that make sense...
Υ.Γ.αυτο πάει σε μεγάλο ποσοστό για το τι λέγεται στα σοσιαλ και όχι εδώ μέσα ..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
Maklaz, paok apo epilogi, george188, navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”