Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 10556
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από astral »

Τι έγινε ρε παιδιά; Πού πήγαν όλοι αυτοί που ήθελαν να φύγει τόσα χρόνια;
Special 4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 11:58 Συγνώμη, αλλά υπάρχει έστω κι ένας εδώ μέσα που πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά για κάποιο προπονητή, που θα είναι ικανός και σε θέση να μπει άμεσα στα παπούτσια του Ραζβάν και να αναλάβει το βάρος της ευθύνης;

Καλές οι αλλαγές και οι "σαρωτικές αναδομήσεις", αλλά χωρίς σταθερές το όποιο φιλόδοξο πλάνο ρόλων και αλλαγών, μπορεί να καταλήξει σε "Τιτανικό" μέσα σε dt.

Και τότε να δούμε ποιός έχει το ειδικό βάρος και ποιός όχι. Ποιός θα βγει μπροστά και ποιοί θα "κρύβονται".

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το....πήδημα.
F*ck Around and Find Out.

Καλώς ή κακώς, ο Λουτσέσκου ήταν και είναι μια σταθερά στον ΠΑΟΚ, η οποία δεν μπορεί να αντικατασταθεί έτσι εύκολα.
Σίγουρα όχι με τον τρόπο που φαίνεται ότι πάει να γίνει ή κάποιοι ενδεχομένως έχουν εισηγηθεί στον Σαββίδη ότι πρέπει να γίνει.

Ο Λουτσέσκου με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, μας είχε μέσα στο παιχνίδι του πρωταθλητισμού. Παρά τις δυσκολίες, παρά τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες.

Αυτό που θα είναι το πιο βαρετό και προβλέψιμο σε μία ενδεχόμενη απομάκρυνσή του, είναι να δούμε τις famous και με στόμφο διοικητικές ατάκες περί πρωταθλητισμού, που χτίστηκαν πάνω στην ασφάλεια της σταθεράς Ραζβάν Λουτσέσκου, να αντικαθίστανται από ηττοπαθείς δηλώσεις περί μεταβατικής χρονιάς ή push back δικαιολογιών λόγω χτισίματος γηπέδου, χωρίς καν να έχει ξεκινήσει ακόμα να χτίζεται γήπεδο.

Όσο ποιοτικό μασάζ και να πέσει, δεν το βλέπω να είναι αρκετό.

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σεβαστούν και τον άνθρωπο και την συνεισφορά του και την ιστορία του στην ομάδα, αλλά και το συμβόλαιο που του έκαναν.
Εσύ δεν έλεγες ότι είναι "Ένας μέτριος προπονητής π έγινε πετυχημένος με τα λεφτά κ τις πλάτες του Σαββίδη ... ενας μετριος βαλκανιος προπονητης απο τη ρουμανια με ελαχιστες παραστασεις π εγινε γνωστος εξαιτιας του ΠΑΟΚ κ του Ιβαν Σαββιδη" ?
Πότε έγινε σταθερά;
These users thanked the author astral for the post (total 2):
Ally Samagoal, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 19055
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο φοβος του αγνωστου
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
TasosDuss, st4this
TasosDuss
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 18:21

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από TasosDuss »

Καλησπέρα και από μένα.

Η άποψή μου είναι ότι ο κύκλος του Λουτσέσκου έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό. Τον ευχαριστώ πραγματικά για όλες τις χαρές και τα συναισθήματα που μας χάρισε, όμως θεωρώ ότι έχει έρθει η στιγμή για μια αλλαγή.

Πιστεύω ότι αυτό θα έκανε καλό τόσο στον ΠΑΟΚ, που χρειάζεται να δει κάτι διαφορετικό, όσο και στον ίδιο. Ίσως ήρθε η ώρα να αναζητήσει ένα νέο πρότζεκτ, που θα συμβάλει και στη δική του επαγγελματική εξέλιξη. Είναι άλλωστε στη φύση του ανθρώπου να θέλει να προχωρά και να εξελίσσεται συνεχώς.

Φυσικά υπάρχει πάντα ο φόβος της αλλαγής. Όμως πολλές φορές αυτός ο φόβος είναι ένα παιχνίδι του μυαλού που σε κρατά στη ζώνη άνεσής σου και δεν σε αφήνει να κάνεις το επόμενο βήμα, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Όσον αφορά το timing της υπόθεσης, θεωρώ ότι ιδανικά αυτή η απόφαση θα έπρεπε να είχε ληφθεί με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ή ακόμη και μετά την αποτυχία στο Κύπελλο. Από την άλλη βέβαια, μια τέτοια απόφαση δεν είναι ποτέ απλή. Το να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει την ομάδα είναι μια ιδιαίτερα σύνθετη διαδικασία και δεν μπορείς πάντα να ακολουθείς το «by the book» σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δημοσιεύσεις: 3066
Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

1) Με Λουτσέσκου δεν έχουμε εξασφαλισμένο τον πρωταθλητισμό, όπως και δεν τον έχουμε διεγραμμένο με οποιονδήποτε σοβαρό πρωταθλητή. Τα 5 του χρόνια όπου έχουμε α) Πλέι οφ, β) Κάπως σταθερούς ΑΕΚ/ΠΑΟ/Άρη (ακόμα και την πρώτη χρονιά του με διαλυμένη ΑΕΚ κι ακόμα αδύναμο ΠΑΟ), η ομάδα τερματίζει κατά μ.ο. 15 βαθμούς, δεκαπέντε ολογράφως, μακριά από την κορυφή τις 4 από τις 5 χρονιές που δεν το πήρε. Άρα το επιχείρημα περί πρωταθλητισμού έχει να κάνει με το ότι την μια σεζόν πήραμε πρωτάθλημα. Μπράβο μας, αλλά η ΑΕΚ που άλλαξε 40 παίκτες, ιδιοκτήτη, προπονητή, πήρε 2. Και κύπελλο.
2) Με Λουτσέσκου δεν έχουμε εξασφαλισμένη την πρόκριση στο Γιουρόπα. Το επιχείρημα της συνέχειας και της γνώσης της ομάδας δεν στέκει όταν κάθε καλοκαίρι παρουσιαζόμαστε σα να γνωρίστηκαν στο αεροπλάνο οι παίκτες. Πέρσι μας πέρασε ο Παβλένκα. Πριν 2-3 χρόνια ο Κοτάρσκι. Και σε τελική ανάλυση η σεζόν δεν τελειώνει εκεί, θέλουμε 9 μήνες καλής απόδοσης, όχι τα 3μηνα στα οποία εθιστήκαμε.
3) Παρά τα παραπάνω, η ομάδα θα έπρεπε να έχει έτοιμο πιθανό αντικαταστάτη, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα. Δεν τον έχει κατά πως φαίνεται, υπό την έννοια ότι ακόμα ακούμε διάφορα και δεν βλέπουμε μια αποφασιστική κίνηση.
4) Δίνω ένα 5% στο να φύγει ο Λουτσέσκου. Κακά τα ψέματα, ο Σαββίδης δεν λειτουργεί ποδοσφαρικά, σκέφτεται με όρους εμπιστοσύνης και συνεργασίας, κι αν βάζεις πρώην παίκτες να κρίνουν τον ίδιο τους τον προπονητή, θα πάρεις μια γνώμη που έχει μικρή σημασία λόγω των προσωπικών δεσμών τους. Με λίγα λόγια, οργανωτικά είμαστε ένα χάος.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 4):
TasosDuss, Patron, Spike4, τσιριγωτης
Άβαταρ μέλους
Neiros4
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Δευ 25 Αύγ 2025, 17:57

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Neiros4 »

nunies4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 12:24 Ο φοβος του αγνωστου
Θεωρω ειναι ακριβως το αντιθετο. Ο φοβος των γνωστων αποφασεων ειναι που τρομαζει τον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 10556
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από astral »

Οι γνώστες αποφάσεις σχετικά με τον προπονητή, ήταν ότι θα έχουμε τον ίδιο προπονητή εδώ και αρκετά χρόνια.
Προσωπικά πιστευω ότι ήταν σωστές αποφάσεις
Άβαταρ μέλους
Special 4
Δημοσιεύσεις: 6540
Εγγραφή: Σάβ 08 Οκτ 2022, 21:00

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Special 4 »

@astral
Ναι το έλεγα.
Αλλά πάει καιρός (χρόνια) που έχω αναθεωρήσει.
Δεν φταίει το "σαμάρι" για να το χτυπάς.
Καλό είναι το σαμαρι και αξιόπιστο.
Ευφυής είσαι, αντιλαμβάνεσαι το point.

Αυτό το οποίο δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί δεν σου αρέσει αυτό που λέω τώρα και μου "υψώνεις το δάχτυλο" (μεταφορικά).
Οτι δηλαδή λέω, οτι ο Ραζβάν είναι μία σταθερά στον ΠΑΟΚ.

Ψέμα είναι αυτό ή υπερβολή;
Άβαταρ μέλους
Neiros4
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Δευ 25 Αύγ 2025, 17:57

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Neiros4 »

μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. οι διαρροες και αποφασεις με τα νεα προσωπα που ακουστηκαν περσι και ακουγονται φετος ειναι αυτες που τρομαζουν.
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 10556
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από astral »

Όλες οι συνεργασίες κάποια στιγμή τελειώνουν. Όπως είπα και πριν,δεν έχω καμιά βεβαιότητα αν πρέπει να μείνει η να φύγει ο Ραζβαν αυτή τή στιγμή.

Όμως, δεν καταλαβαίνω ποια είναι η προσβολή η η ασέβεια αν επιλέξει η κάθε πλευρα να χωρίσουν οι δρόμοι.
These users thanked the author astral for the post:
TasosDuss
Άβαταρ μέλους
pagotatzis
Δημοσιεύσεις: 4029
Εγγραφή: Σάβ 21 Ιουν 2008, 12:38
Τοποθεσία: Oberderdingen

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από pagotatzis »

Καμιά ασέβεια
Απλά για δεύτερη φορά αν φύγει θα φύγει νύχτα και με τρόπο που δεν του αρμόζει
These users thanked the author pagotatzis for the post:
Montrealiotis
Maklaz
Δημοσιεύσεις: 1856
Εγγραφή: Δευ 06 Ιουν 2022, 09:49

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Maklaz »

Neiros4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 12:32 μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. οι διαρροες και αποφασεις με τα νεα προσωπα που ακουστηκαν περσι και ακουγονται φετος ειναι αυτες που τρομαζουν.
Μιλάς για τις ίδιες που θεωρούσαν τον Γιαννούλη κλεισμένο στον Ολυμπιακό.
Για αυτές που δεν είχαν ιδέα για τον ρόλο του Βιερίνια;
Για αυτές που έμαθαν για τον Μάτος όταν αυτός έφτασε στο αεροδρόμιο;
Για αυτές που έλεγαν ότι ο Βρύζας θα πάρει την θέση του τεχνικού διευθυντή;
Για αυτές που ανέφεραν το πρωί τον Σάντος σαν απλό παρατηρητή του αγωνιστικού και το απόγευμα σαν σύμβουλο, μέχρι και CEO είπαν.
Για αυτές που κάθε μέρα άλλαζαν τα ποσά που ξοδεύτηκαν για τον Γιακουμάκη;
Για αυτές που δεν είχαν ιδέα ποιος είναι ο Σάντσες;

Βαριέμαι να γράψω παραπάνω και ειλικρινά συγγνώμη. Θα πρέπει όμως, σοβαρά να αποφασίσουμε τι πιστεύουμε και πότε το πιστεύουμε. Δεν γίνεται να θεωρούμε αλήθειες και ψέματα αυτά που ακούμε ανάλογα με την εκάστοτε προσωπική μας επιθυμία.

Φύγει δεν φύγει ο Λουτσέσκου, είναι κάτι το οποίο πρέπει να διορθώσουμε. Δεν συμφωνείς;
These users thanked the author Maklaz for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Special 4
Δημοσιεύσεις: 6540
Εγγραφή: Σάβ 08 Οκτ 2022, 21:00

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Special 4 »

Μην βαφτίζουμε το κρέας ψάρι.
Ασέβεια είναι όταν έχει τελειώσει και πέρσι και φέτος το πρωτάθλημα και ενώ μιλάς με άλλους προπονοτητές, ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις τους, να μείνει ή να φύγει.

Ή μήπως πέρσι δεν έμεινε, επειδή πέρα από κάποιον Πούσιτς, δεν υπήρχε η ολοσχερής έλλειψη ικανότητας να φέρουν κάποιον προπονητή αξιώσεων και όχι κάποιον μαθητευόμενο μάγο, ωσάν Χάρι Πότερ.
Άβαταρ μέλους
Sardan
Δημοσιεύσεις: 964
Εγγραφή: Δευ 01 Φεβ 2021, 13:05
Τοποθεσία: Toumpa City

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Sardan »

Maklaz έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 12:05 Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!

Ή όχι; Κάνει τζιζ στον Λουτσέσκου αυτό;
Προσωπικά δε μ απασχολεί εάν θα μείνει ή όχι (άσχετα αν τον γουστάρω). Αλλά άλλο αυτό και άλλο πως επικοινωνείται αυτό και στον κόσμο και στον ίδιο τον Λούτσι.
These users thanked the author Sardan for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Neiros4
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Δευ 25 Αύγ 2025, 17:57

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Neiros4 »

Maklaz έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 12:41
Neiros4 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 12:32 μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. οι διαρροες και αποφασεις με τα νεα προσωπα που ακουστηκαν περσι και ακουγονται φετος ειναι αυτες που τρομαζουν.
Μιλάς για τις ίδιες που θεωρούσαν τον Γιαννούλη κλεισμένο στον Ολυμπιακό.
Για αυτές που δεν είχαν ιδέα για τον ρόλο του Βιερίνια;
Για αυτές που έμαθαν για τον Μάτος όταν αυτός έφτασε στο αεροδρόμιο;
Για αυτές που έλεγαν ότι ο Βρύζας θα πάρει την θέση του τεχνικού διευθυντή;
Για αυτές που ανέφεραν το πρωί τον Σάντος σαν απλό παρατηρητή του αγωνιστικού και το απόγευμα σαν σύμβουλο, μέχρι και CEO είπαν.
Για αυτές που κάθε μέρα άλλαζαν τα ποσά που ξοδεύτηκαν για τον Γιακουμάκη;
Για αυτές που δεν είχαν ιδέα ποιος είναι ο Σάντσες;

Βαριέμαι να γράψω παραπάνω και ειλικρινά συγγνώμη. Θα πρέπει όμως, σοβαρά να αποφασίσουμε τι πιστεύουμε και πότε το πιστεύουμε. Δεν γίνεται να θεωρούμε αλήθειες και ψέματα αυτά που ακούμε ανάλογα με την εκάστοτε προσωπική μας επιθυμία.

Φύγει δεν φύγει ο Λουτσέσκου, είναι κάτι το οποίο πρέπει να διορθώσουμε. Δεν συμφωνείς;
Οτι μιλανε με αλλους προπονητες ειναι δεδομενο.
Οτι περσι θα εφερναν τον Πουσιτς παλι ειναι δεδομενο.
Οτι κοιταν τη ρωσικη αγορα φετος για προπονητη παλι ειναι δεδομενο.
Οτι δεν σεβονται τον προπονητη και τον εχουν στεντ μπαι παλι ειναι δεδομενο.
Οτι πουλησαν τον Ντελια και μετα εγινε πανικος απο ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ και για αυτο πηραν την αποφαση πισω και κυνηγουσαν να τον φερουν απ το αεροδρομιο παλι ειναι δεδομενο.

Δεν μιλαω για διαρροες που ειναι λογια του αερα.
Μιλαω για τα δεδομενα. Και συμφωνα με τα δεδομενα, ναι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη οτι θα αξιολογησουν καποιον που θα ειναι καλυτερος προπονητης.
george188
Δημοσιεύσεις: 5421
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από george188 »

Στο θεμα του προπονητη μετα τον τουντορ οι επιλογες ειναι καλες, οι ιδιοι ανθρωποι που εσυ ΔΕΝ εμπιστευεσαι εφεραν τον λουτσε ακομα ακομα κ τον αμπελ. Οποτε ωραια ολα αυτα αλλα τουλαχιστον σ αυτο το κομματι δεν βρισκω λογο να μην τους εμπιστευτω ΕΑΝ φυγει
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
Logistis, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”